Wpisy 921 417 – 921 516
4 maja 2012 10:18 → 4 maja 2012 11:59, 100 wpisów
kazdemu sie moze przytrafic , poprostu z pospiechu-przeczytalem i skumalem
siemka wszystkim
pride>> jasne
ja dyslektyk
niedowidzę klawiszy i też babole wale
tutaj są tacy co pięknie gramatycznie piszą a i tak zrozumieć ich trudno
ja dyslektyk
niedowidzę klawiszy i też babole wale
tutaj są tacy co pięknie gramatycznie piszą a i tak zrozumieć ich trudno
witam zapraszam wszystkich zintteresowanych bhp w budownictwie na asfabet.za.pl
kurcze puscilem troche zakladow na multi i teraz problem co wstawic na mp...zawsze jak wybieram na stronke to akurat te co sa badziewne...jak nie urok to...
no tylko zeby nasi pilkarze nie zaczeli dziobac trawki jak uslysza ten kawalek przed gra
no niestety zamiast promowac kraj ,pokazac sie z dobrej strony nie mowie juz ze z najlepszej strony to pokazemy jacy to jestesmy nieporadni a jeszcze jak zaczna strajkowac -bojkotowac to bedzie cyrk
ale dla przykladu we Wrocławiu gdzie mieszkam nie wiem czy bedzie tak rozowo dworzec głowny jeszcze w piernatach a kolo stadionu gdzie mam do niego z 300m tez nieciekawie -najbrzydszy station tego Euro a obok wiekla dziura a mial byc klub kibica
pride>>>
nie ulegaj propagandzie obecnie decydujących.
Nie w tym cały problem.
Nie strajki będą największą uciążliwością dla tych co przyjadą.
Organizacja i logistyka.Rozbabrane dworce
nie dokończone drogi.
Baza hotelowa kompletnie nie zinwentaryzowana na okoliczność potrzeb ... to są problemy.
ale zawsze można jakieś tematy zastępcze znaleźć które posłuźą jako ewentualne wytłumaczenie dlaczego wyszło tak źle kiedy miało być tak pięknie
nie ulegaj propagandzie obecnie decydujących.
Nie w tym cały problem.
Nie strajki będą największą uciążliwością dla tych co przyjadą.
Organizacja i logistyka.Rozbabrane dworce
nie dokończone drogi.
Baza hotelowa kompletnie nie zinwentaryzowana na okoliczność potrzeb ... to są problemy.
ale zawsze można jakieś tematy zastępcze znaleźć które posłuźą jako ewentualne wytłumaczenie dlaczego wyszło tak źle kiedy miało być tak pięknie
A patentu "igrzyska zamiast chleba" na obecnym etapie świadomości nie da sie bez końca powtarzać.
no tak nie bedzie niczego jak to mawial jeden z niedoszlych politykow internetowych
Wedrusiu jak gdzies jesteś podrzuć coś na dziś,może ci się coś śniło...
no ale zeby nie podwyzszac sredniej niezadowolonych badzmy dobrej mysli jak juz pisalem
Dobra myśl tu już nie pomoże.
Nadzieja na cud.
Już tylko to zostało.
I nadzieja na to że nasza drużyna nie odpadnie po pierwszych dwóch meczach bo chyba wszyscy wiemy jak potrafią się zabawiać sfrustrowani i nudzący się polscy kibole.
Nadzieja na cud.
Już tylko to zostało.
I nadzieja na to że nasza drużyna nie odpadnie po pierwszych dwóch meczach bo chyba wszyscy wiemy jak potrafią się zabawiać sfrustrowani i nudzący się polscy kibole.
masz racje - jakby sprawdzil sie ten scenariusz byloby gorzej niz przed samym euro
dobra koniec dobijania sie ide na zakupy bo zonka stoi nad uchem --powodzenia na 14
Żelka
Monet
Ja poproszę replay bo mnie szefowa wezwała tuż po wpisie na chat i dopiero teraz zobaczyłam Twoją dedykację
Monet
Ja poproszę replay bo mnie szefowa wezwała tuż po wpisie na chat i dopiero teraz zobaczyłam Twoją dedykację
Medea>> jasne.
Ja pod Twoim oknem trzy godziny moknę a Ty ciągle nic mi nie chcesz dać ***** jeco mać.
Ja pod Twoim oknem trzy godziny moknę a Ty ciągle nic mi nie chcesz dać ***** jeco mać.
no i co tam obstawiacie??
ja dzisiaj mam przeczucie że dużo wejdzie od 1do 10
ja dzisiaj mam przeczucie że dużo wejdzie od 1do 10
Witam wszystkich. Pytanko do PRIDE 2000
Jaką parkę z 40-tek obstawiasz ?
Jaką parkę z 40-tek obstawiasz ?
choruje jestem w domu lekarz kazał dużo spacerowaćo piwie nic nie mówił
Monet dziękuję za kawusie
najbardziej podoba mi się końcówka Twojej pieśni
najbardziej podoba mi się końcówka Twojej pieśni
siema wszystkim
lila mi te same liczby wychodxa z mapy co w twoim typowaniu
no własnie
Zelka masz fajne zdjecie w profilu hehe
Marek a co Ty tam dzisiaj obstawiasz?? Może ja dzisiaj liczby od Ciebie wezmę
mnie bardziej
Moze przy tym jakies pewne numerki wpadna do głowy:
http://www.youtube.com/watch?v=Wla86LpoEpw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Wla86LpoEpw&feature=related
Lila......
wszystkim nie witanym jeszcze
ja tak na momencik tylko......
ta gregora muzyka mnie zatrzymała........
wszystkim nie witanym jeszcze
ja tak na momencik tylko......
ta gregora muzyka mnie zatrzymała........
gregor.....niepokojąca.......jak dla mnie...
tylko z tymi własciwymi typowanymi w tej atmosferze moze być trudno
tylko z tymi własciwymi typowanymi w tej atmosferze moze być trudno
Wszystkich z góry przepraszam za przerwy w pisaniu, ale jestem w i choć jest końcówka wielkiej majówki to całkiem sporo osób ma problemy prawne "na wczoraj". Głownie ci co się na poniedziałek poumawiali a potem ja siedziałam i czekałam a oni już świętowali