Wpisy 91 895 – 91 995
29 stycznia 2010 12:41 → 29 stycznia 2010 17:23, 100 wpisów
kogut i emeryt to stare pierdzące dziadki i nie powinni się tu ze swoimi typowaniami wpieprzać, bo poniekąd to są bardzo nudne typy a ich wartość jest taka jaką prezentują sobą ci dwaj pierniki, bo kurs zdarzeń jaki polecają oscyluje w granicach 1,01 do 1,2 lub 1,3 ze wskazaniem na ten pierwszy.
Czat to coś dla dzieciaków, ich kawałów i docinek oraz dogryzek!
Pierniki niech sobie piszą na FORUM, bo zresztą tam mają swoje tematy i temaciki!!
SIO!!!!!!!!!!!!
Czat to coś dla dzieciaków, ich kawałów i docinek oraz dogryzek!
Pierniki niech sobie piszą na FORUM, bo zresztą tam mają swoje tematy i temaciki!!
SIO!!!!!!!!!!!!
ktoza - a czy widzisz fakt, że kogicik19 ma 3 miesięczne dziecko?
To dziadkiem raczej nie jest.
Ps. kogucik19 podaje typy w swoim temacie, poza chatem i kursy są wyższe niż podajesz tu na chacie.
To dziadkiem raczej nie jest.
Ps. kogucik19 podaje typy w swoim temacie, poza chatem i kursy są wyższe niż podajesz tu na chacie.
A może ktoś by chciał poprowadzić grupę osób chcących wygrać w LOTTO? Nie myślę o milionowych wygranych, na początek może 12/42 system tańszy, wygrana mniejsza, ale zawsze coś. Co Wy na to? Moja propozycja padła dlatego ,że widzę tutaj kilka osób poważnie myślących. Pozdrawiam Matti
ktoza>>>
pamiętaj o pewnej regule życiowej, że i Ty dzieciaku kiedyś będziesz "starym pierdzącym dziadkiem/babcią"...
nie pzdr
pamiętaj o pewnej regule życiowej, że i Ty dzieciaku kiedyś będziesz "starym pierdzącym dziadkiem/babcią"...
nie pzdr
bianka>>> no Ty to rzeczywiście konstruktywnie się wpisujesz ( jak i Twój ziomal miks )Nie dość,że sama (sam) od siebie nic ciekawego nie napiszesz ( nawet wiesz o czym......hehe ) to jeszcze i głupio komentujesz!
Myślałam,że tylko edi8,miks,danteV,jozef,karwowski kręci temat wibratorów,a tu popatrz i biankę zakręciło (mam nadzieję,że pozytywnie ) no nie może być !!!
Myślałam,że tylko edi8,miks,danteV,jozef,karwowski kręci temat wibratorów,a tu popatrz i biankę zakręciło (mam nadzieję,że pozytywnie ) no nie może być !!!
Taki dodatkowy kuponik jako 5 wyśle niech kasa nie leży,tylko pracuje na pokrycie inflacji.
KUPON 5
8112 Bełchatów-Jastrzębie 1 1.20
8134 Bydgoszcz-Olsztyn 1 1.12
8332 Poitiers-Toulouse 1 1.15
8333 Montpellier-Ales 1 1.17
1324 Amiens-Louhans 1 1.40
AKO 2,53
stawka 9 zeta
EWK 20,50
1 próg
My nigdy nie, my nigdy nie, my nigdy nie poddamy się pierdziochy.
KUPON 5
8112 Bełchatów-Jastrzębie 1 1.20
8134 Bydgoszcz-Olsztyn 1 1.12
8332 Poitiers-Toulouse 1 1.15
8333 Montpellier-Ales 1 1.17
1324 Amiens-Louhans 1 1.40
AKO 2,53
stawka 9 zeta
EWK 20,50
1 próg
My nigdy nie, my nigdy nie, my nigdy nie poddamy się pierdziochy.
Byłem na forum, jestem tutaj nowy, i nie wiem jeszcze jak się poruszać:( Na forum chciałem się wypowiedzieć ale wyskakuje mi nieprawidłowe hasło, a na czacie biorę udział bez problemu, nie wiem o co chodzi Matti
Matti wejdz na forum w temat DL Duży Lotek i tam napisz o co ci chodzi z tym systemem
matti >>> widzę,że nikt Ci tutaj nawet "WITAJ" nie napisał ( mam na myśli tą inteligentniejszą i kulturalniejszą część forumowiczów - do której ja się ponoć nie zaliczam ) więc : WITAJ - jak masz jakiś problem na stronce jest gg do Admina Pasko pisz do niego on powinien Ci pomóc !
pozd
pozd
Witam,
strone multipasko sledze od jakiegos pol roku. Gram progresja na betgunie (wyniki mam nawet calkiem niezle:>). Takze troche siedze w bukmacherce i postanowilem sobie w koncu zalozyc tutaj konto, aby troche z Wami poklikac:>
strone multipasko sledze od jakiegos pol roku. Gram progresja na betgunie (wyniki mam nawet calkiem niezle:>). Takze troche siedze w bukmacherce i postanowilem sobie w koncu zalozyc tutaj konto, aby troche z Wami poklikac:>
Dziękuję madzia77 za ciepłe przywitanie na czacie:* Myślę że jesteś tą lepszą stroną człowieczeństwa:) Dzisiaj się zarejestrowałem mam tylko problem z wypowiedzią na forum, pisałem do admina odpowiedział że wszystko powinno być w porządku,może to przez neta, sam nie wiem :-/
matti >>> jeżeli Ci się nie uda,proś Admina o nowy "nick" na forum,ja miałam podobny problem więc na forum mam inny nick jak tutaj na czacie z tym,że ja tego drugiego nicka rejestrowałam u znajomych na kompie :)
pozd
pozd
Trochę to skomplikowane, ale dziękuję za radę. Postaram się to załatwić jak najszybciej, bo mam zwykle dużo do powiedzenia :D:D:D Pozdrawiam Matti
Witaj beny ja też "nowy" od dzisiaj jestem zarejestrowany tutaj. Jak większość szukam cudownego sposobu na wygraną :D:D:D Pozdrawiam Matti
xelom>>>Witaj.Bałwana? A po co,wystarczy rozejrzeć się dookoła.Pozdrawiam:))
MM
25,35,30,2,17,80,48,63.
----------------------
49'
8,30,2.
Powodzenia:)
25,35,30,2,17,80,48,63.
----------------------
49'
8,30,2.
Powodzenia:)
Z tego względu, że nie mogę wypowiedzieć się na forum, chciałbym zapytać się tutaj. Czy może ktoś by poprowadził grupę system12/42 i czy byliby chętni, co prawda wygrana mniejsza ale i koszt zakładu mniejszy niż w Lotto.Co Wy na to? Pozdrawiam Matti
lila>>> dokładnie to miałam na myśli,nie wpisałam jednak aby nie urazić jakże delikatną niektórych osób godność ;P
Pewniak na 14-tą to 24
Parki:
24,46
24,59
46,59,
24,80
15,24
15,70
Pozdrawiam i powodzenia:))
Parki:
24,46
24,59
46,59,
24,80
15,24
15,70
Pozdrawiam i powodzenia:))
madzia77 > Proszę Ciebie bardzo, żebyś się ode mnie od....a z tym TWOIM wibratorem. To nie ja tutaj dawałem wykłady na temat orgazmu, dogadzania sobie i inne "kulkowe klimaty".
Jak zobaczyłaś, że nikogo te "klimaty" na TEJ STRONIE nie kręcą, to automatycznie wszystko przypisujesz innym, tylko nie sobie. Przypomnieć Ci Twoje wykłady? Ty musisz co jakiś czas coś zacząć, bo byś nie wytrzymała. Więc spadaj ode mnie i następnym razem dziesięć razy pomyśl, zanim napiszesz i do czegoś przypiszesz mój nick.
Jak zobaczyłaś, że nikogo te "klimaty" na TEJ STRONIE nie kręcą, to automatycznie wszystko przypisujesz innym, tylko nie sobie. Przypomnieć Ci Twoje wykłady? Ty musisz co jakiś czas coś zacząć, bo byś nie wytrzymała. Więc spadaj ode mnie i następnym razem dziesięć razy pomyśl, zanim napiszesz i do czegoś przypiszesz mój nick.
3 26 28 24 46 59
Witam wszystkich :)
(3)(33)(39) -MM
(6)(9)(29)
(1)(12)(36) - z BB - 49'
(8)(15)(23)
(7)(17)(47)
(3)(33)(39) -MM
(6)(9)(29)
(1)(12)(36) - z BB - 49'
(8)(15)(23)
(7)(17)(47)
MM na 14
26,29,32,(35) - 1 x 4/4 + 4 x 3/3
09,69,78
10,36,68
05,09,18
28,30,72
49's
8,18 /33,47 /
2,22 / 27,33 /
5,45 / 14,41 /
syst. 2z2 bez BB
stawka 17zł /// EWK 1139zł
26,29,32,(35) - 1 x 4/4 + 4 x 3/3
09,69,78
10,36,68
05,09,18
28,30,72
49's
8,18 /33,47 /
2,22 / 27,33 /
5,45 / 14,41 /
syst. 2z2 bez BB
stawka 17zł /// EWK 1139zł
matti>>>
zgłoś się do PIT, tam mają wielu przewodników, więc na pewno któryś poprowadzi Twoją grupę systemem 12/42
zgłoś się do PIT, tam mają wielu przewodników, więc na pewno któryś poprowadzi Twoją grupę systemem 12/42
dziś na 14.
7 ka na hipcia znaczy hybił trafił
ale jutro kumulacja
ja pierniczeeeeeeeeeeeeeeee ???????
7 ka na hipcia znaczy hybił trafił
ale jutro kumulacja
ja pierniczeeeeeeeeeeeeeeee ???????
lila - rozumiem, a mi sie wydaje że się nie opłaca wydajesz 15 zł a za 2/2 jest 16 zł czyli musisz trafić przynajmniej 2 x 2/2 to wtedy masz zysk :)
to nie to badziewie
z urzędu skarbowego
a tak poważnie to też nie wiem
pozdr
z urzędu skarbowego
a tak poważnie to też nie wiem
pozdr
bass>>>ale ja wysyłam i podbijam stawkę,wtedy zgarniasz trochę więcej.Dla mnie to i tak tylko zabawa.
witaj lila jestem ciekaw czy ta fota na profilu to real i co z tym pewniakiem ????????????
matti>>>nie musisz pisać(pozdrawiam matti)wszyscy wiemy kim jesteś po Twoim niku.Pozdr.:))
danteV >>> nie dalej jak wczoraj nawróciłeś do tematu,którego tutaj już większości nie interesuje, skoro wymagasz coś od innych sam daj przykład !!!
Sam uczepiłeś się"płatnych typów" jak rzep psiego ogona ;P i płaczesz jak tylko ktoś coś napisze nie tak z udziałem Twojego nicka !!!
Sam uczepiłeś się"płatnych typów" jak rzep psiego ogona ;P i płaczesz jak tylko ktoś coś napisze nie tak z udziałem Twojego nicka !!!
no to fajnie bo extra fotka i mysle ze pewniak tez na 100 ha pozdro
życze wszystkim powodzenia w losowaniu
no i gdzie to 24 lila a to spekulanci mimo wszystko powodzenia pozdro hahaha
o i nici 0/7
a teraz idziemy na jednego
a teraz idziemy Ł Ó D K E pić :)
a teraz idziemy na jednego
a teraz idziemy Ł Ó D K E pić :)
ok zagram na 22 ale musze dodac cos jeszcze bo od tygodnia tylko wtopa
2 x 2/3 w MM
w $9's 0 x 2/2
w $9's 0 x 2/2
chyba jest ich malo ale zawsze to cos aby ich obgolic wow zycze kazdemu wygranej pozdr lila
No i znowu gówno od miesiąca w MM niw wygrałem nic!!!!
a to ładna kicha jak od miesiaca nic to ja mialem 3 tygodnie temu 7/10 ale co to w porównaniu z 1000000 hahahah pozdro dla wygranych
madzia77 > wszyscy wiedzą, że kłamiesz, bo nie ja zacząłem temat płatnych typów. I w SWOJEJ wypowiedzi odnośnie płatnych typów nie użyłem TWOJEGO nicka, szurnięta kobieto.
Swoją karierę na tej stronie robisz tylko na ciągłych zaczepkach, wpisach bez jakiegokolwiek sensu i krytykowaniu innych, kto nie tańczy jak ty zagrasz. A płaczesz i żalisz się tylko ty, no ale ostatnio pisałaś, że jesteś "mądrą kobietą", więc zapewne nie czytasz swoich głupich wpisów.
Swoją karierę na tej stronie robisz tylko na ciągłych zaczepkach, wpisach bez jakiegokolwiek sensu i krytykowaniu innych, kto nie tańczy jak ty zagrasz. A płaczesz i żalisz się tylko ty, no ale ostatnio pisałaś, że jesteś "mądrą kobietą", więc zapewne nie czytasz swoich głupich wpisów.
Wezcie się umówcie na solówkę i będzie grało
tam sobie wszystko wyjasnicie :-)
tam sobie wszystko wyjasnicie :-)
Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu na tym forum dogodził.Pozdrawiam wszystkich.
co sądzicie o AMIGO_LOTTO? Byłem na tej stronie ale jakoś nie kumam o co tam dokładnie chodzi :( Pozdrawiam
uważam, że Madzia77 rozkręca towarzystwo na tym czacie
pzdrwm
pzdrwm
mokrezboże > jeśli chodzi o mnie, to może tutaj nawet na rurze tańczyć. Proszę ją od kilku miesięcy, żeby totalnie ignorowała moją osobę i mój nick. Na razie bez skutku.
A co ona potrafi to macie we wpisie 91962. Pewnie zostanie skasowany.
A co ona potrafi to macie we wpisie 91962. Pewnie zostanie skasowany.
Wywołany do tablicy piszę.
To ja wczoraj pisałem o płatnych typach, a pisałem w konkretnym przypadku i po konkretnej mojej własnej analizie.
Jeśli zna się moje uwagi na ten temat, cele, założenia i w ogóle ideę, która mi przyświeca oraz przyświeca, to wtedy zupełnie niepotrzebna jest dyskusja.
Zresztą oburzyła się osoba, której NIE wytknąłem braku zrozumienia tekstu czytanego (bo nie do niej moje wpisy kierowałem), a oburzyła się, bo miałem rację, co zresztą kilka osób potwierdziło i również się wypowiedziało, w tym padali mi DARMOWE strony z typami bukmacherskimi.
Za co im dziękuję.
Jeśli jednak ktokolwiek ma jakiekolwiek problemy ze zrozumieniem tego co wczoraj napisałem, to uprzejmie proszę, aby najpierw przeczytał cały mój wpis/polemikę z kogucikiem19 i nie tylko, a potem się wypowiadał.
Pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie
To ja wczoraj pisałem o płatnych typach, a pisałem w konkretnym przypadku i po konkretnej mojej własnej analizie.
Jeśli zna się moje uwagi na ten temat, cele, założenia i w ogóle ideę, która mi przyświeca oraz przyświeca, to wtedy zupełnie niepotrzebna jest dyskusja.
Zresztą oburzyła się osoba, której NIE wytknąłem braku zrozumienia tekstu czytanego (bo nie do niej moje wpisy kierowałem), a oburzyła się, bo miałem rację, co zresztą kilka osób potwierdziło i również się wypowiedziało, w tym padali mi DARMOWE strony z typami bukmacherskimi.
Za co im dziękuję.
Jeśli jednak ktokolwiek ma jakiekolwiek problemy ze zrozumieniem tego co wczoraj napisałem, to uprzejmie proszę, aby najpierw przeczytał cały mój wpis/polemikę z kogucikiem19 i nie tylko, a potem się wypowiadał.
Pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie
Hej matti - a zobacz na forum tematy, w których jest napisane o tym i kilku innych "takich opcjach".
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2857
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2795
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2847
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2848
wpis mysi-pysi
lektury na weekend starczy.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2857
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2795
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2847
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2848
wpis mysi-pysi
lektury na weekend starczy.
SirMavins > królowa oraz szefowa tego czatu napisała, że większość ten temat nie interesuje. I to ja podobno się "uczepiłem" płatnych typów. Więc obawiam się, że to Twoje wytłumaczenie wczorajszej dyskusji na temat i tak nie trafi do tej "mądrej kobiet". Ona i tylko ona ma zawsze rację. Tak jest i tak być musi. Inaczej masz przechlapane. Nie da Ci spokoju w dzień w nocy i po śmierci. Tutaj, tam i gdzie się ruszysz.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
91772 - to jest to twoje wtrącenie, która tak sam nazwałeś.
Dlatego napisałem, bo jeśli ma coś w tej sprawie do powiedzenia, to chętnie podyskutuję.
No, ale skoro to nikogo nie interesuje, to nie będzie o czym pisać.
Pozdrawiam
Dlatego napisałem, bo jeśli ma coś w tej sprawie do powiedzenia, to chętnie podyskutuję.
No, ale skoro to nikogo nie interesuje, to nie będzie o czym pisać.
Pozdrawiam
Odnośnie "płatnych typów" - bratiszka został tutaj tak zeszmacony,że przejść koło tego nie można było obojętnie,bo jak można w ten sposób poniewierać człowiekiem którego się nie zna, tak dla zainteresowanych w dzisiejszych czasach każda jedna informacja,która przynosi korzyść jest płatna.I to jest fakt,a kto w jaki sposób chce się dorobić to jego indywidualna sprawa.
Natomiast wpis:
"Dlaczego? Bo byli już tacy którzy coś reklamowali (czyt. sprzedawali)ale jak coś nie wyszło, to ślad po nich zaginął (specjalnie nie podaję konkretnych przykładów)".
Dokładnie nawraca do tego tematu ( bez konkretnego przykładu )tylko po co?
Ty płaczesz danteV że ja Cię zaczepiam,prowokuję i tym podobne dyrdymały - a zobacz sobie co Ty robisz na czacie.
Ciągle przypierdalasz się do hipopotana ( człowieka,który jest schorowany) "płatnych typów",o mnie nie będę wspominać,bo to rzekomo ja Ci nie daję spokoju.
Ot i cały Ty - jeżeli tak bardzo chcesz to mogę Ci dać namiar na Artura w realu,ciekawa jestem czy wtedy będziesz taki cwany i wyszczekany i będziesz coś wspominał na temat "płatnych typów"
Natomiast wpis:
"Dlaczego? Bo byli już tacy którzy coś reklamowali (czyt. sprzedawali)ale jak coś nie wyszło, to ślad po nich zaginął (specjalnie nie podaję konkretnych przykładów)".
Dokładnie nawraca do tego tematu ( bez konkretnego przykładu )tylko po co?
Ty płaczesz danteV że ja Cię zaczepiam,prowokuję i tym podobne dyrdymały - a zobacz sobie co Ty robisz na czacie.
Ciągle przypierdalasz się do hipopotana ( człowieka,który jest schorowany) "płatnych typów",o mnie nie będę wspominać,bo to rzekomo ja Ci nie daję spokoju.
Ot i cały Ty - jeżeli tak bardzo chcesz to mogę Ci dać namiar na Artura w realu,ciekawa jestem czy wtedy będziesz taki cwany i wyszczekany i będziesz coś wspominał na temat "płatnych typów"
madzia77 > słuchaj sobie durno kobieto. W moim wpisie nie było słowa o bratiszce. I kto do cholery ciągle wywołuje jego temat?????? Do cholery. No kto???? Jakie adresy??? To ty mnie ciągle straszysz, "że mnie namierzają ludzie którym zaszłem za skórę na tej stronie". Grozisz mi ciągle swoimi kolegami gdzie się nie ruszę. Oto cała prawda o Tobie. Znowu mi grozisz bratiszką, chociaż o kolesiu nic nie pisze!!!!!!!!!!!!!!!!! Weź kobieto mi nie groź, bo to naprawdę dla Ciebie i dla niego może się źle skończyć. Chociaż w tym przypadku On nie jest niczego winien.
Kto ciągle przywołuje sprawę bratiszki???? Ja czy ty???? Chyba wszyscy czytali wczorajsza dyskusję.
SirMavins > czy ja pisałem o jakiś konkretnych przypadkach? Czy ja do Ciebie pisałem o jakimś bratiszce??
Kto ciągle przywołuje sprawę bratiszki???? Ja czy ty???? Chyba wszyscy czytali wczorajsza dyskusję.
SirMavins > czy ja pisałem o jakiś konkretnych przypadkach? Czy ja do Ciebie pisałem o jakimś bratiszce??
SirMavins > napisz do cholery o czym tutaj wczoraj była mowa, bo mnie już to straszenie tej kobiety przestaje bawić.
Napisz o jakim przypadku pisałeś i do czego się odniosłem.
Napisz o jakim przypadku pisałeś i do czego się odniosłem.
Uważam temat za zamknięty - nie chce mi się nic Tobie udowadniać - a odwagi widzę masz za dwóch ( ale chyba tylko tutaj na necie )i jeszcze jedno - nie chciałoby mi się nawet palcem ruszyć aby Ciebie namierzać itp. historie,tak jak ja jestem dla Ciebie "tępą kobietą" tak Ty dla mnie jesteś tylko nickiem,pustym nickiem.
DanteV nie peniaj możesz na mnie liczyć na huk to byk jajka stłukł ...
13max33>>>Witaj.Dlaczego piszesz,że zostałam mamusią czatu?Mi się jednak tak nie wydaje:)Pozdr.
madzia77 > a co ty chcesz mi udowadniać? O co ci ciągle chodzi? Ty ciągle masz jakieś konfabulacje na mój temat.
Mam odwagę pisać prawdę. A ty ciągle posługujesz się kłamstwem, szerzysz na tej stronie same konflikty. Zobaczcie wszyscy na forum. W tematach gdzie nie ma wpisów użyt. madzia77 vel kameliowa77 jest spokój. W tematach gdzie ona się pojawia, zaraz jest kłótnia i wyzwiska.
Temat uważasz za zamknięty bo obnaża prawdę o tobie. Szefowa czatu zamyka tematy..... no proszę.
Mam odwagę pisać prawdę. A ty ciągle posługujesz się kłamstwem, szerzysz na tej stronie same konflikty. Zobaczcie wszyscy na forum. W tematach gdzie nie ma wpisów użyt. madzia77 vel kameliowa77 jest spokój. W tematach gdzie ona się pojawia, zaraz jest kłótnia i wyzwiska.
Temat uważasz za zamknięty bo obnaża prawdę o tobie. Szefowa czatu zamyka tematy..... no proszę.
Hej Lila
Nic złego nie miałem na myśli ot tak napisałem dlatego bo wszyscy nowi użytkownicy czatu piszą prawie zawsze do Ciebie :)stąd mój taki wpis ...ale jak Cię uraziłem przepraszam ...)
Nic złego nie miałem na myśli ot tak napisałem dlatego bo wszyscy nowi użytkownicy czatu piszą prawie zawsze do Ciebie :)stąd mój taki wpis ...ale jak Cię uraziłem przepraszam ...)
danteV>>> Ty masz odwagę ? No proszę ciekawe rzeczy o sobie piszesz ???
Człowiek całe życie jest czymś zaskakiwany ;P
Człowiek całe życie jest czymś zaskakiwany ;P
13max33>>>nie uraziłeś mnie,piszą bo jestem po prostu fajna i tyle,nie wyśmiewam się z innych ,każdego wysłucham i z każdym popiszę.To pewnie dla tego.Pozdrawiam serdecznie;))
mariuncio75 2010-01-29 (11:14)home GDYNIA
Pytanie mam jest tu obecny Sławomir co prowadzi lige typerów?
Od godz. 7.00 do 16.00 jestem w pracy. Dopiero wróciłem , więc teraz możesz pytać co masz za sprawę do mnie.
Pytanie mam jest tu obecny Sławomir co prowadzi lige typerów?
Od godz. 7.00 do 16.00 jestem w pracy. Dopiero wróciłem , więc teraz możesz pytać co masz za sprawę do mnie.
Nic takiego Sławciu chciałem zapytać czy było podsumowanie wczorajszego dnia w lidze?
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam wszystkich>>Max>>jest wspaniała w łamaniu męskich serc!!!,to na pewno!!!,coś ja o tym wiem!!
lila > cześć!
Ps. Obawiam się, że to moje do Ciebie "cześć", może być wykorzystane juto przeciwko mnie. Ale zaryzykuje :)
Ps. Obawiam się, że to moje do Ciebie "cześć", może być wykorzystane juto przeciwko mnie. Ale zaryzykuje :)
mariuncio75 , nie było wczoraj podsumowania. Juz się za to zabieram i w ciągu godziny powinno pojawić sie w interesującym cie temacie. Pozdrawiam.
Dzięki wielkie!!!
Na spokojnie obiadek zjedz a potem za pracę :-)
Pozdro
Na spokojnie obiadek zjedz a potem za pracę :-)
Pozdro
danteV>>>Spokojnie,niczego się nie obawiaj,będzie wszystko dobrze a jak się komuś nie podoba to niech nie czyta:)))POZDRAWIAM:)))