Wpisy 917 631 – 917 730
1 maja 2012 21:02 → 1 maja 2012 22:12, 100 wpisów
mała1438wyluzuj ci co słuchają a nie wchodzą na czat i lubią tu bałagan robić TO DLA NICH (czerwona kartka)
13max33 tobie także wysokich wygranych życzę
krys no to ładnie a ja mam daleko i to chyba dlatego tak słabo mi idzie
multi multi plus 1984 dla mnie ta czerwona kartka? przecież grzeczna jestem
mała1438 nie dla ciebie ty jesteś tylko dla tych co by chcieli niektórzy robić tu może bałagan i się zastanawiają czy wejść na czat dokuczać czy nie
mała1438 ja tylko tak odstraszam czosnkiem
uuuu na Wrześnią burza szaleje zaraz koncert bez dźwięku odwołają
mała1438 ty jesteśi dziś w ogóle użytkownicy jak na razie na czacie też są
kosmaty
kosmaty zgadza się ale gdzie padło
pasko
max to się zdecyduj...mala ma być grzeczna czy nie?
jacunnn fart się chyba skończył....ostatnie 6/10 miałm w niedzielę i od tej pory cisza
jacunnn fart się chyba skończył....ostatnie 6/10 miałm w niedzielę i od tej pory cisza
kosmaty i jak tam wygrane
kosmaty co się Darkowi stało
max ok rozumiem
jacunnn ja tez mam taka nadzieje...za 45 minut okaze sie
jacunnn ja tez mam taka nadzieje...za 45 minut okaze sie
mała1438 dziś będzie Moreno
jeszcze mini lotto,ale w kwietniu nic same 2/5 no i od czasu do czasu lotto jak jest wieksza kumulacja
multi multi plus 1984 szczerze to nie przywiązuje uwagi na to kto losuje
13max33 tak mówił Janusz
mała1438 ja trochę tak choć chyba nie ma to znaczenia
Mi kiedyś przeszkadzała Katarzyna ...oj jak ona czytała te wyniki to miałem nerwa ...choć raz przy jej udziale zresztą co maszyna wylosowała 21 liczb ...miałem farta i w Totomix wygrałem sporo na parzyste - nieparzyste
trochę mi przeglądarka google chrome wariuje teraz weszłem na mozille jest git
ale chyba laptopa będę musiał dać do czyszczenia bo już dawno nie był czyszczony
mysle zeby zagrac chociaz raz w jakiejs innej grze niz ts,ale nie wiem...nie orientuje sie w innych
13max33 czyli i tak dla niej na plus na pamiętam ją tak jak mówisz czytała te liczby jakby prezes TS-u stał koło niej i marudził na nią
mala ..spruj u buków ..zagrać ...masz taka ofertę do wyboru .. na pewno coś byś znalazła
multi ..ile razy coś chciał powiedzieć na początku i wpadki zaliczała ...albo jak numery przekręcała no ale to
13max33 pamiętam ją ale pamiętam też losowanie ostatnie Daniela Wieleby wtedy miałem 3/5 w mini lotto ale tylko raz miałem wygraną w mini lotto
mala ....możesz przez net ...ale najpierw idź do najbliższego buka ...zobaczysz oferty i zaczniesz typować ... ocenisz sama czy Ci się to spodoba
13max33 ale i tak sądzę że najlepszy prezenter już były to Ryszard Rembiszewski można powiedzieć ikona marki gier liczbowych lotto
multi ...tak Ryszard do dzisiaj gram jego trójką w MM 21/33/38
marek ...
marek ...
13max33 a teraz to mój najlepszy prezenter to Janusz Laskowski
13max33 Ryszard Rembiszewski + studio lotto w telewizji gdzie te czasy a teraz to cienizna
13max33 jasne tak jak mówisz Daniel Wieleba też był
mala ..ja jestem na bet 365 i obstawiam przez neta ..tam jest wszytko od ruletki po różnego rodzaju gry i obstawianie wszystkiego co się da ...nawet możesz obstawiać kulki z innych krajów ..i dobre kursy są ...
marek33
torsan
dobra to ja uciekam na losowanie w TVP INFO życzę wszystkim o 22:15 wysokich wygranych oraz spokojnej nocy DOBRANOCdo poklikania.
burza bedzie jak nic nie wygram i ze zlosci nie zagram do jutra do 14
Krys... moglbys podac liczby jakie zatypowales na losowanie 22 15??
www.lowcyburz.pl