Wpisy 917 531 – 917 630
1 maja 2012 19:27 → 1 maja 2012 21:02, 100 wpisów
....siemanko....opaleni?????....mi przegrzal sie laptopik na sloneczku...samsung..
http://sport.wp.pl/kat,1864,title,Natchnal-narod-po-masakrze-Breivika-Nie-zyje,wid,14454399,wiadomosc.html
mała1438
mała1438 u mnie na razie nie pada ani nie ma burzy choć jesteśmy z tego samego województwa ale myślę że chyba wieczorem coś da
multi multi plus 1984 wszystko możliwe...a jak nie dziś to jutro
mała1438 a ty w jakim rejonie wielkopolski mieszkasz
mała1438 a pytam dlatego bo jedną miejscowość o takiej nazwie znam a pełna nazwa tej miejscowości co ja znam się nazywa Sokołowo Budzyńskie
multi multi plus 1984 noga jestem z geografii,ale okolice Wrześni, gniezna
mała1438 a nie to tej miejscowości gdzie mieszkasz nie znam
moje sokołowo znane jest z bitwy pod sokołowem która odbyła się 2 maja 1848
mała1438 ja to raczej znam Sokołowo Budzyńskie koło Budzynia droga krajowa numer 11 kierunek od Piły na Poznań a dokładniej następna miejscowość za Chodzieżą
krys a w jakim rejonie kraju sobie mieszkasz
Bydgoszczy, a ty multi ?? Właśnie byłem wysłać kupony i widać tam daleko chmury burzowe i w nocy bd jazda
krys Szamocin około 100 kilometrów od ciebie
krys a dokładnie patrzyłem na mapę odległość jest 77 kilometrów miedzy Szamocinem a Bydgoszczą
multi - właśnie spojzalem na mape i chcialem to powiedziec, że mniej niz 100km przeciez to jest za Nakłem heh
krys zgadza się
multi - to do Ciebie szybciej dojdzie burza, napisz jak będzie to zobaczymy jak dlugo szla do mnie
krys choć nie wiadomo bo u mnie rzeka trochę zatrzymuję w pobliskim Białośliwiu choć u ciebie też jest kanał Bydgoski także nie wiadomo z jakiego kierunku pójdzie
krys choć powiem jedno byle jej nie było jak będzie losowanie bo dziś jest w TVP INFO
krys u mnie jeszcze jest ładnie ale zobaczę jak będzie w nocy
multi - u mnie też ładnie, ale byłem wysłać i z daleka od zachodu widać ten front burzyowy kłębiaste chmury heh
krys no no rozumiemale co tam się przejmować burzą wolnych dni nie zabierze najwyżej to może zepsuć trochę
krys tak już spojrzałem wcześniej na tą stronę co podałeś i rzeczywiście coś jest ale tak jak mówię u będzie w nocy raczej po losowaniach
krys dość dobra ta strona http://www.gdziejestburza.pl/
mrpaweł
mrpaweł widzę że z tego samego miasta co pasko
krys a jeżeli chodzi o kupony to wysłałeś dziś kaskadę
mutli - teraz tylko skupiam się na multi, wcześniej grałem w mini więcej teraz juz nie, kaskade tez tam wysylalem troche ale co to za gra jak samemu nie mozna kreslic, a w lotto czasami teraz tez nie...z multi powyciągam
krys choć ja dziś jedną wysłałem bo wczoraj miałem 9/12 w kaskadzie a w te dni co są kolektury zamknięte to mam coś zawsze lepszego czyli 9/12 a tak to najwyżej 8/12 albo nic
krys ja też mam multi multi plus ale wysłane wcześniej na kilka dni jeżeli nie kaskada to bym dziś nie szedł do kolektury bo nie miał bym po co
multi - w multi wystarczy trafić 3/3 z porządną stawką i jest super itd...hehe multi w multi
multi multi plus 1984
Praktycznie to samo miasto i nawet ta sama uczelnia co Pasko
Praktycznie to samo miasto i nawet ta sama uczelnia co Pasko
krys oj tak to prawda ja też najlepiej lubię multi multi najlepiej z plusem
multi - co stawiasz na plusa, ty dasz i ja dam swój typ i zobaczymy heh
mrpaweł to naprawdę a to może znasz pasko prywatnie
http://www.kamery-internetowe.pl/wrzesnia/31341/www,31341.html- koncert lady pank...tylko,ze bez głosu
multi multi plus 1984 niestety nie znam Go osobiście, ale może kiedyś poznam
krys a co myślisz o liczbie 37 ma szanse wypaść już nie długo jako plus
mrpaweł rozumiem
krys ale to i tak ładnie gratuluję jakby się mówiło 56 złotych pieszo nie chodzi
krys choć rzeczywiście szkoda tych nie wysłanych kuponów bo trochę kasy poszło
krys a twoja najwyższa wygrana ile wyniosła
http://www.kamery-internetowe.pl/wrzesnia/31341/www,31341.html ktoś ma ochotę na koncet bez dźwięku?
multi - wcześniej kiedyś grałem, potem przerwa i od września zacząłem i to w krótkim czasie takie wygrane
krys no to widzę z rozmawiam tu z zawodowcem bo niestety najwyżej 8/10 bez plusa
13max33
multi - hehe nie no bez przesady, w niedziele mogła być kolejna 7/7 i nawet 8/8 ale atakuje dalej
krys no to naprawdę bardzo ładnie i cenie takich ludzi bo wiem jak trudno trafić a takich jak nie raz tu wchodzą nic nie wygrają a dobre razy chcą udzielać
krys 6000 złotych albo 22000 złotych to już jest kasa no naprawdę jeszcze raz wielkie i życzę jeszcze wyższych wygranych
multi - tak to już konkretna kasa..heh teraz to mam motywację na kolejne sukcesy thanks
krys a ja nigdy nie mogę wybrać się do oddziału bydgoskiego po dużą wygraną
krys ciekawe gdzie padło te ostatnie 10/10 w multi multi
szczęśliwiec bonus zgarnął
13max33 no tak tylko ja będę jego posiadaczem
multi - spokojnie jeszcze się nie raz wybiezesz, ja tam mam blisko do niego