Wpisy 911 707 – 911 806
27 kwietnia 2012 12:30 → 27 kwietnia 2012 13:37, 100 wpisów
medea....Twoje wyjście jest nie do zrealizowania, gdyż ponieważ paw ulatujący przede mną zasłoniłby widok delikwenta a co gorsze można by samemu w pawia wlecieć, co byłoby karą nader niewspółmierną do zamiaru przyłożenia gościowi chochlą
Lila
Ale to będzie morderstwo a tak co najwyżej nieumyślne spowodowanie ciężkiego uszkodzenia ciała
Ale to będzie morderstwo a tak co najwyżej nieumyślne spowodowanie ciężkiego uszkodzenia ciała
kathy
Zaoferowałabym się na ochotnika gdyby nie to, że też mam lęk wysokości nie pozwalający mi od lat wejść na wyżej niż stołek i/lub drugi szczebel drabiny
Zaoferowałabym się na ochotnika gdyby nie to, że też mam lęk wysokości nie pozwalający mi od lat wejść na wyżej niż stołek i/lub drugi szczebel drabiny
medea...oj tam zaraz morderstwo.Zatrzemy ślady i już Co lepsze cieżko bardzo ciężko uszkodzić czy lepiej zabić od razu?
medea....ja moge wleźć najwyżej jak sie da...ale mam problem ze schodzeniem
Lila
Z punktu widzenia prawa karnego to lepiej kogoś uszkodzić, bo dobra papuga będzie umiała sprzedać bajerę, że facio sam sobie był winny bo po jakiego grzyba się pod mostami szwenda
A przy ukatrupieniu na miejscu to może być problem z linią obrony
Z punktu widzenia prawa karnego to lepiej kogoś uszkodzić, bo dobra papuga będzie umiała sprzedać bajerę, że facio sam sobie był winny bo po jakiego grzyba się pod mostami szwenda
A przy ukatrupieniu na miejscu to może być problem z linią obrony
co tu się dzieje???
Czat staje się miejscem niebezpiecznym.
Desant z innego potalu klatwą najspokojniejszego ze spokojnych MPowcow traktuje.Teraz obiciem chochlą jedna z swoich grozi..
I za co?
Czat staje się miejscem niebezpiecznym.
Desant z innego potalu klatwą najspokojniejszego ze spokojnych MPowcow traktuje.Teraz obiciem chochlą jedna z swoich grozi..
I za co?
Robal..nie chcę się wtrącać bo to mnie w sumie guzik obchodzi ale za co przepraszasz?Ja w Twoim wpisie nie znalazłam nic ujmującego tej drugiej osobie,wręcz odebrałam to jako żart.
+ 25.
Wędrowco....gorąco jak nie wiem,ale w końcu ładne lato mamy tej wiosny
kathy
Taaaak ludzie, którzy tego nie mają nie potrafią zrozumieć ile człowieka spotyka traumatycznych zdarzeń. Ja kiedyś na ten przykład jako nastolatka zgłosiłam się do podlewania kwiatków w czasie nieobecności narzeczonej mojego wujka ( obecnie mojej cioci). Problem w tym, że dopiero jak mnie wycałowała to się dowiedziałam, że mieszka na 10 piętrze a kwiatki są w skrzynkach na niezabudowanym balkonie. Moja mina musiała być bezcenna
Taaaak ludzie, którzy tego nie mają nie potrafią zrozumieć ile człowieka spotyka traumatycznych zdarzeń. Ja kiedyś na ten przykład jako nastolatka zgłosiłam się do podlewania kwiatków w czasie nieobecności narzeczonej mojego wujka ( obecnie mojej cioci). Problem w tym, że dopiero jak mnie wycałowała to się dowiedziałam, że mieszka na 10 piętrze a kwiatki są w skrzynkach na niezabudowanym balkonie. Moja mina musiała być bezcenna
Lila
Z okrzykiem .... (wstawić imię) jak mogłaś mi to zrobić i/lub ratuj. To raczej nie przejdzie
Z okrzykiem .... (wstawić imię) jak mogłaś mi to zrobić i/lub ratuj. To raczej nie przejdzie
medea...no to go nie ukatrupimy,przydzwonimy mu tylko chochlą ze dwa razy i po krzyku
Lila.. .
wedrowiec
przedtem byłeś że zimno a teraz że ciepło czegoś tu nie rozumiem
przedtem byłeś że zimno a teraz że ciepło czegoś tu nie rozumiem
Lila
Tylko przed przydzwonieniem sprawdźmy gdzie by nie trafić w coś co mu odbierze mowę, słuch albo słuch bo wyjdzie na to samo co przy tym hipotetycznym użyciu bungee
Tylko przed przydzwonieniem sprawdźmy gdzie by nie trafić w coś co mu odbierze mowę, słuch albo słuch bo wyjdzie na to samo co przy tym hipotetycznym użyciu bungee
medea>>>
co do Twoich pomyłek w pracy
to sie nie przejmuj
A tak od siebie i pewnie w imieniu wielu innych Ci pragnę podziekować..
Ze nie jesteś np.chirurgiem.
co do Twoich pomyłek w pracy
to sie nie przejmuj
A tak od siebie i pewnie w imieniu wielu innych Ci pragnę podziekować..
Ze nie jesteś np.chirurgiem.
Lila
No to mu zostaje tylko migrować po różnych strefach klimatycznych bo w naszej ekstremów nie da się uniknąć
No to mu zostaje tylko migrować po różnych strefach klimatycznych bo w naszej ekstremów nie da się uniknąć
medea...jak jest 36stopni to ja juz chora na samą myśl jestem.Nienawidzę upałów.Tak do 26 jest ok
Medea. .
Powinno być....21 stopni.. .
Powinno być....21 stopni.. .
W Hiszpanii, w niektórych miejscach jest teraz tylko......12 stopni.. .
monet
Bo pożyczę chochelkę i ... Szczecin to nie jest na tyle duża metropolia by się ukryc A na poważnie to masz rację zamotanie zamotaniem, ale po tym numerze oglądam każdy papierek dwa razy przed oddaniem szefowej.
A propos 37
Moja koleżanka z pracy zachęcona moimi sukcesami wzięła sobie chybika na 3 skreślenia i ma tam 37,69,72 no więc na dwoje babka wróżyła
Bo pożyczę chochelkę i ... Szczecin to nie jest na tyle duża metropolia by się ukryc A na poważnie to masz rację zamotanie zamotaniem, ale po tym numerze oglądam każdy papierek dwa razy przed oddaniem szefowej.
A propos 37
Moja koleżanka z pracy zachęcona moimi sukcesami wzięła sobie chybika na 3 skreślenia i ma tam 37,69,72 no więc na dwoje babka wróżyła
Lila
Ja też dostaję gęsiej skórki na myśl o falach upałów takich jak w zeszłych latach. To po prostu katorga zwłaszcza, ze w biurach nie mamy klimy a nawet jakby była to strach ją włączyć.
Wędrowiec
Zgadzam się, że 21 stopni to temperatura zapewniająca komfort termiczny mogłaby być cały czas
Ja też dostaję gęsiej skórki na myśl o falach upałów takich jak w zeszłych latach. To po prostu katorga zwłaszcza, ze w biurach nie mamy klimy a nawet jakby była to strach ją włączyć.
Wędrowiec
Zgadzam się, że 21 stopni to temperatura zapewniająca komfort termiczny mogłaby być cały czas
monet
Mam nadzieję, że masz rację a i 37 da się wywabić z bębna o 69 nawet nie wspomnę bo moja koleżanka to los desperados z uwagi na pewne zaszłości osobisto finansowe
Mam nadzieję, że masz rację a i 37 da się wywabić z bębna o 69 nawet nie wspomnę bo moja koleżanka to los desperados z uwagi na pewne zaszłości osobisto finansowe
medea....37 to ja dzisiaj osobiście wytargam z bębna albo z bębnem.Bez różnicy większej jak dla mnie
kathy....na to wygląda.Zawiozę je potem do znanego nam miasta i będę rozdawać za darmo
Lila
Ale dla bębna i pracujących w nich krasnali w pelerynkach niewidkach spora
Ale dla bębna i pracujących w nich krasnali w pelerynkach niewidkach spora
lila >> ale powaga - widzisz ją?
Bo mnie raz na tak a raz inaczej 37 się pokazuje.
Bo mnie raz na tak a raz inaczej 37 się pokazuje.
Witam wszystkich. A ja na 14 nie zagrałem i nie odebrałem wczorajszej wygranej .
U ruskich wybuchły ...4 bomby... .
wedrowca
To jest chyba na Ukrainie. Poza tym to naprawdę tragedia, bo jak zwykle ofiarami są zwykli ludzie
To jest chyba na Ukrainie. Poza tym to naprawdę tragedia, bo jak zwykle ofiarami są zwykli ludzie
Nie... .Jakiś zamach.. .
Na wp.pl jest artykuł.. .
Bomby wybuchły na ulicy...........Marxa.. .
torsan
mało że 5/5 w mini wpadło , to facet na swoje 5/6 w lotto trafił
mało że 5/5 w mini wpadło , to facet na swoje 5/6 w lotto trafił
torsan
ale nie ta osoba od mini trafiła 5/6, 5/5 w mini nie wiadomo w kto i w której budzie
ale nie ta osoba od mini trafiła 5/6, 5/5 w mini nie wiadomo w kto i w której budzie
Kto dzisiaj rządzi wygranymi o godz.14?????????
wn
pewnie ja , skoro w moim mieście taka passa się zaczęła
mój zestaw mm 10,24,27,37,63,64,72,73,78,80+
pewnie ja , skoro w moim mieście taka passa się zaczęła
mój zestaw mm 10,24,27,37,63,64,72,73,78,80+
gg.. .
gg...u mnie albo 3 zeta albo 6 zeta albo puste..innej opcji w krzyżówce nie miałam jak na razie
kaśka
w nowej często wybieram te z 20 i 10zł- częściej niż np. z 6zł, ale wygrana prawdziwa zaczyna się od 1000zł- a taka mi jeszcze nie wpadła
w nowej często wybieram te z 20 i 10zł- częściej niż np. z 6zł, ale wygrana prawdziwa zaczyna się od 1000zł- a taka mi jeszcze nie wpadła
siemaneczko
Lilcia
gg
torsan
torsan