Wpisy 911 607 – 911 706
27 kwietnia 2012 11:40 → 27 kwietnia 2012 12:29, 100 wpisów
Żelka
Rzeczywiście będę na cenzurowanym, ale dopóki mojego zdjęcia nie umieści na tarczy do rzutków w gabinecie wszystko jest
Rzeczywiście będę na cenzurowanym, ale dopóki mojego zdjęcia nie umieści na tarczy do rzutków w gabinecie wszystko jest
nie, serio - do właśnie tych +/- minut -> nie było mnie
{calus}}
{calus}}
horoskop na piątek, 27 kwiecień:
Wodnik,
Poświęcisz cały swój czas rzeczom mało istotnym, uważając, że ktoś Cię kontroluje. Nie będziesz miał ochoty uczestniczyć w sporach, które wiszą w powietrzu. Twoja połówka postara się uczynić wszystko, aby oderwać Cie od codziennych problemów. Postara się zorganizować romantyczny wieczór, aby zmienić tor Twoich myśli.
Wodnik,
Poświęcisz cały swój czas rzeczom mało istotnym, uważając, że ktoś Cię kontroluje. Nie będziesz miał ochoty uczestniczyć w sporach, które wiszą w powietrzu. Twoja połówka postara się uczynić wszystko, aby oderwać Cie od codziennych problemów. Postara się zorganizować romantyczny wieczór, aby zmienić tor Twoich myśli.
kasiula..ja już nie wyrabiam.Dzień w dzień jedno i to samo karwa ile można
Medea a jeśli to zrobi to bez skrupułów wypełnij druczek na szefową..
krzyżówka 3 zeta
zodiak 2 zeta
diabełek 1 zeta
będzie na dwa Jokery
lila...deżawi
zodiak 2 zeta
diabełek 1 zeta
będzie na dwa Jokery
lila...deżawi
emeryt dziękuję za różyczki no i z miłą chęcią popełnię jeszcze jedną tylko nastawię sobie czajnik
robal
kathy
robal
kathy
żelka
Jak coś zrobi to ja nie tylko druczek, ale i tytuł egzekucyjny wypełnię
Jak coś zrobi to ja nie tylko druczek, ale i tytuł egzekucyjny wypełnię
kathy
Jak wy to robicie, że trafiacie na zdrapki, na których coś jest Ja zawsze trafiam puste
Jak wy to robicie, że trafiacie na zdrapki, na których coś jest Ja zawsze trafiam puste
Medea nooo a jak wygrasz w DL to jeszcze jej powiesz że Ci to lotto i trzaśniesz drzwiami
kathy
A wiesz coś mi jeszcze zostało z wczorajszej trójki w mini więc może i się skuszę
A wiesz coś mi jeszcze zostało z wczorajszej trójki w mini więc może i się skuszę
Lila i żelka
Moja szefowa, co muszę przyznać bez wazeliny, to naprawdę fajny szef. Ostry wymagający, ale także życzliwy i doceniający. Więc nawet jak opierniczy to zazwyczaj słusznie Ale jak każdy pracownik mam marzenia o powiedzeniu jej niekiedy, że to mi lottto
Moja szefowa, co muszę przyznać bez wazeliny, to naprawdę fajny szef. Ostry wymagający, ale także życzliwy i doceniający. Więc nawet jak opierniczy to zazwyczaj słusznie Ale jak każdy pracownik mam marzenia o powiedzeniu jej niekiedy, że to mi lottto
panoramix
kathy dla mnie lotto to terra incognita a co najwyżej pożeracz kasy
kathy dla mnie lotto to terra incognita a co najwyżej pożeracz kasy
Medea to zrób to dzisiaj a MOŻE jutro się uda w lotto..
a jak nie to powiedz że Ci się coś pomyliło
a jak nie to powiedz że Ci się coś pomyliło
żelka
a masz pewne zasoby na przyjęcie wysiupanego z tyrki użytkownika mpasko ?
a masz pewne zasoby na przyjęcie wysiupanego z tyrki użytkownika mpasko ?
wczorajsze lotto sprawdzam dziś i 2/6
a mogłem sprawdzić wczoraj
a mogłem sprawdzić wczoraj
na 14
07-17-27
08-27-78
34-43-44
10-69-72
07-17-27-37
08-27-78-37
34-43-44-37
10-69-72-37
37-73 (x4)
07-17-27
08-27-78
34-43-44
10-69-72
07-17-27-37
08-27-78-37
34-43-44-37
10-69-72-37
37-73 (x4)
kathy
O nic
bez urazy
A jak żarty, to żarty
może nawet napisać, że z
wysokich wygranych
codziennie
jedna willa
z basenami
{mysliciel}}
bez urazy
A jak żarty, to żarty
może nawet napisać, że z
wysokich wygranych
codziennie
jedna willa
z basenami
{mysliciel}}
kurde.
A co co się rozchodzi w ogóle?
Bo ja myslalem że jakieś hipotetyczne sytuacje rozważacie.
A co co się rozchodzi w ogóle?
Bo ja myslalem że jakieś hipotetyczne sytuacje rozważacie.
Robal ok ok.. Ale wydaje mi się że tylko Ty widzisz problem.. Nic złego nie napisałam więc o co chodzi?? To tylko żarty..
kathy....ale stań na stół najlepiej bo ma ponad 2 m i wal ile w lezie
lila...a Ty myslisz, że ten dwumetrowiec będzie grzecznie czekał aż kurdupel zacznie go okładac??
Żelka no i do samego wieczora
Jeśli pozwolisz to ja sobie nasz pomysł chwilowo odpuszczę przynajmniej dopóki nie spłacę rat za pralkę
monet
Po prostu z żelką rozpatrywałyśmy skutki moich dalszych pomyłek w pracy, bo wczoraj tylko poczucie humoru szefowej uratowało mnie od ostrej bury za bezmyślne mechaniczne wypełnianie druków wezwań do zapłaty. Jeden z nich jak już tu wcześniej pisałam wystawiłam na siebie tylko dlatego, że koleżanka kwitek z przypomnieniem zaległości w zwrocie za prywatne rozmowy z służbowej komórki położyła na stercie decyzji i informacji o zaległościach na które miałam wezwania wystawić
Jeśli pozwolisz to ja sobie nasz pomysł chwilowo odpuszczę przynajmniej dopóki nie spłacę rat za pralkę
monet
Po prostu z żelką rozpatrywałyśmy skutki moich dalszych pomyłek w pracy, bo wczoraj tylko poczucie humoru szefowej uratowało mnie od ostrej bury za bezmyślne mechaniczne wypełnianie druków wezwań do zapłaty. Jeden z nich jak już tu wcześniej pisałam wystawiłam na siebie tylko dlatego, że koleżanka kwitek z przypomnieniem zaległości w zwrocie za prywatne rozmowy z służbowej komórki położyła na stercie decyzji i informacji o zaległościach na które miałam wezwania wystawić
kasiula...musinie ma innego wyjścia a jak nie to mu też przydzwonię a ja się nie pikolę
kathy i lila
Jest wyjście kompromisowe w wersji hardcore czyli bungee z mostu z choclą w ręku pod warunkiem, że ustalicie miejsce i czas a ty Lila dostarczysz delikwenta
Jest wyjście kompromisowe w wersji hardcore czyli bungee z mostu z choclą w ręku pod warunkiem, że ustalicie miejsce i czas a ty Lila dostarczysz delikwenta
żelka
jeśli poczułaś się urażona - a moim zdaniem - przesadzasz -, bo to nie było nie miało być "uczepliwe", no, ale - skoro tak odebrałaś ...
przepraszam
jeśli poczułaś się urażona - a moim zdaniem - przesadzasz -, bo to nie było nie miało być "uczepliwe", no, ale - skoro tak odebrałaś ...
przepraszam
medea.....to może lepiej od razu delikwenta spuścimy na bungee bez liny?