Wpisy 911 207 – 911 306
26 kwietnia 2012 22:01 → 26 kwietnia 2012 22:19, 100 wpisów
medea
wedrowco..
wedrowco..
Zarabiaj w Internecie Inwestując Wybrane Kwoty!
www.just-been.blogspot.com
WEJDŹ, SPRAWDŹ , PRZEKONAJ SIĘ!
www.just-been.blogspot.com
WEJDŹ, SPRAWDŹ , PRZEKONAJ SIĘ!
kasiula...chyba będę musiała jakiś parawan kupić bo to tak dalej nie może być
nie nadążę pozdrawiać.....
Ja dopiero ma losowanie, bo się leczę z skutków oglądania Świata według Kiepskich
Ja sobie przypomnę oralną konsumpcję banana to
Ja sobie przypomnę oralną konsumpcję banana to
zarabiajwinternecie...weź Ty mnie już nie denerwuj.Idź tam i zarabiaj i daj sobie już spokój
ryszard...inpreza na czacie mam urodziny
Ryszard.. .
*****************************8
*****************************8
profesor...
no i łdnie zaczyna się od banana
zarabiaj w ...jak będę chciała to zainwestuję w nieruchomość a nie w jakieś gówno
medea76....
bronson
bronson
profesor życzę dzisiaj na urodziny 10/10 z + x 10
Lila...
lila
po prostu powaliła mnie na kolana inwencja autora scenariusza w wyniku której biednemu Paździochowi wszystko się z jednym kojarzyło. No a ekscesy erotyczne w postaci podglądania babki przetykającej zlew to był po prostu cymesik
po prostu powaliła mnie na kolana inwencja autora scenariusza w wyniku której biednemu Paździochowi wszystko się z jednym kojarzyło. No a ekscesy erotyczne w postaci podglądania babki przetykającej zlew to był po prostu cymesik
ryszard...
Wędrowcona zdrowie profesora wypijemy...???
deki
Poczekajmy z tym piciem bo do losowanka nie dotrwamy
Bronson...dzięki
Ryszard.. .
Nie. Piję tylko...
Nie. Piję tylko...
profesor
Ze znieczuleniem człowiek lepiej znosi ciosy zadawane przez TS
Ze znieczuleniem człowiek lepiej znosi ciosy zadawane przez TS
Lila napiszę odnośnie 11.
Lila....do sąsiadki nie idę ona ma 76 lat
Lila...zawsze mogę
O taka mała ćiekawostka.. . Na Podlasiu, żyje kobieta, co ma...110 lat.. .
Lila...
Trwa lekka rozbudowa strony. Już w najbliższych dniach pojawi się dział "Narzędzia", gdzie zostanie przeniesiony tester liczb oraz kalkulator wygranej multi multi, dojdzie również zaawansowany kalkulatory wygranych, gdzie np. podamy 10 liczb Multi Multi i w podanym zakresie dat otrzymamy bilans, ile byśmy wydali, a ile wygrali podanym zestawem. Podobny kalkulator dojdzie do pozostałych gier liczbowych. Będzie można zobaczyć ile by się wydało/wygrało grając nie tylko 6 liczbami Lotto, ale również systemowo zakreślając 7-12 liczb.
profesor
Tym to bym się nie przejmowała, bo ludzie z dobrego przedwojennego materiału mają niezłą wprawę w konsumpcji herbatki z prądem czyt. spirytem
Tym to bym się nie przejmowała, bo ludzie z dobrego przedwojennego materiału mają niezłą wprawę w konsumpcji herbatki z prądem czyt. spirytem
Lila zwątpiłaś we mnie...
Pasko...nie chcę byc niegrzeczna ale jak się wchodzi na urodziny to wypadałoby jakąś flaszkę przynieść ze sobą a nie tak o hop siup
Lila napiszę i .....
Pasko
Jak to się mówi wypróbujemy i weźmiemy udział w ulepszaniu rozwiązania jako czynnik "społeczny"
Jak to się mówi wypróbujemy i weźmiemy udział w ulepszaniu rozwiązania jako czynnik "społeczny"
medea76...dobra zaproszę sąsiadke
Zmiany na stronce się szykują fajniejeszce jak by mozna było typować na więcej losowań Multi-Multi
Lila jutro,bo dzisiaj jestem zmęczony...nadrabiam godz...
zakon....dzięki
w124
Ty mnie nawet nie strasz, może i to przesąd ale zawsze jak on jest to ja mam null
Ty mnie nawet nie strasz, może i to przesąd ale zawsze jak on jest to ja mam null
Hiszpan
no to kupony do ręki....życzę wysokich wygranych
profesor imprezę robisz cotam ci strzeliłi w kalędarz ale co 100 lat jak już coś
w124...
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
02,14,15,16,17,21,26,32,33,35,38,45,48,51,53,54,61,65,67,77
Plusem jest liczba: 21
02,14,15,16,17,21,26,32,33,35,38,45,48,51,53,54,61,65,67,77
Plusem jest liczba: 21