Wpisy 91 047 – 91 146
24 stycznia 2010 19:08 → 24 stycznia 2010 22:29, 100 wpisów
Lila jak muszą łatać dziurę,to niech lepiej idą na służbę zdrowia,niż na mecze gdzie polscy piłkarze nie potrafią nic wygrać.
Dla zainteresowanych.
W PR PL wygrywa z Hiszpanią 12:8.
Nietrudno przewidzieć wynik końcowy.
W PR PL wygrywa z Hiszpanią 12:8.
Nietrudno przewidzieć wynik końcowy.
SirMavins , jeszcze nic nie jest pewne. Hiszpanie w ostatnim meczu też przegrywali wysoko z Francją , aż 6 bramkami , a jednak zdołali zremisować.
Obecny wynik to 13;9 i przerwa.
Jeste tu nowy... ale w lotto gram od kilku lat... moim zdaniem totalizator liczby losuje tak abysmy jak najmniej wygrywali... oni losuja te liczby które zesmy jak najmniej skreslali...
Lila według mnie nie ma rozwoju jest kryzys,wystarczy popatrzeć na giełdę,pełno czerwienców.
Jak zauważyłem ostatnio maszyna nie chce losować końcówek,z 7.Dwa ostatnie losowania tylko po jednej takiej liczbie.
hipopotan > nie narzekaj tak ciągle chłopie. Zamknij oczy, pomyśl o Paulince, zakręć śmigiełkiem, zaraz Ci będzie lepiej :) Jak tak cięgle będziesz myślał o rządzie i UE to ci garby wyrosną i będziesz musiał zmienić nick na "wielobłąd" :)
Lila a dlaczego jak pokazują siatkówkę plażowa kobiet,i w przerwie są tance skąpo ubranych kobiet,przyjemne dla wzroku,kamerzysta pokazuje całkiem inne obrazy.
hipopotan>>>bo kamerzysta wtedy odkłada kamerę i tańcuje z dziewczynami:))))
hipopotan > polecam tenis z Australii. Tam jest tak gorąco, ze tenisistki są naprawdę skąpo odziane........
...... i śmiegiełkiem..... i śmiegiełkiem... ;)
...... i śmiegiełkiem..... i śmiegiełkiem... ;)
Dzień dobry Lilo. Nie proponuje kawy bo wiesz...... :)
.... nie lubisz :)
.... nie lubisz :)
Dantev,dzisiaj niedziela ,dzień modlitw i skupienia.A lotnictwo mnie nie interesuje,wolę chinszczyznę.
>>>hipcio-tancerki w przerwie meczy siatkówki plażowej tańczą dla przebywającej tam publiczności, a stacja MUSI w tym czasie nadawał przygłupawe reklamy, włączyłem teraz kiedyś stoper i podczas filmu stacja TVN zrobiła przerwe na reklamę ponad 17 minut
no comment
no comment
hipopotan > kurde a ja myślałem, że wtorek :) To ładnie się skupiasz na dupach w piłce plażowej :) świntuch... fuj.
lila > odrzucone zaproszenia zawsze pamiętam :)
lila > odrzucone zaproszenia zawsze pamiętam :)
hipopotan>>> jest kryzys powiadasz?
No i będzie jeszcze gorzej dopóki kasa podatników będzie marnowana,przez niedouczonych idiotów.Zobacz jakie koszty pochłania chociażby w tym momencie "Komisja do sprawy afery hazardowej" Nie dość,że jakiś nieudolny złodziej próbował nas oszukać to jeszcze w dodatku jakie koszty ponosimy my podatnicy aby takiego osądzić.
Paranoja - kasa wydawana jest na rządzących,którzy o rządzeniu wiedzą tyle co wyczytali w książkach i nic ponadto.
Czepiają się nasi jaśnie panujący spraw,które są mało istotne,a nie zajmują się problemami,które są poważne.Ostatnio wyczytałam,że co trzeci nasz rodak cierpi z powodu niedożywienia,a oni zajmują się ustawą anty hazardową - proszę przecież to jest jawna kpina.
Dlaczego spółka Donald end Kaczor nie widzi,że co zdrowszy Polak mający szansę spie....la z tego kraju.
Sukcesem jednak jest iż płaca minimalna wzrosła do niebotycznej sumy 1300zł brutto - ciekawa jestem jak by sobie taki Donald poradził mając taką kwotę do dyspozycji na cały miesiąc - najgorsze jednak jest,że to wszystko dzieje się na naszych oczach i za przyzwoleniem społeczeństwa.
pozd
No i będzie jeszcze gorzej dopóki kasa podatników będzie marnowana,przez niedouczonych idiotów.Zobacz jakie koszty pochłania chociażby w tym momencie "Komisja do sprawy afery hazardowej" Nie dość,że jakiś nieudolny złodziej próbował nas oszukać to jeszcze w dodatku jakie koszty ponosimy my podatnicy aby takiego osądzić.
Paranoja - kasa wydawana jest na rządzących,którzy o rządzeniu wiedzą tyle co wyczytali w książkach i nic ponadto.
Czepiają się nasi jaśnie panujący spraw,które są mało istotne,a nie zajmują się problemami,które są poważne.Ostatnio wyczytałam,że co trzeci nasz rodak cierpi z powodu niedożywienia,a oni zajmują się ustawą anty hazardową - proszę przecież to jest jawna kpina.
Dlaczego spółka Donald end Kaczor nie widzi,że co zdrowszy Polak mający szansę spie....la z tego kraju.
Sukcesem jednak jest iż płaca minimalna wzrosła do niebotycznej sumy 1300zł brutto - ciekawa jestem jak by sobie taki Donald poradził mając taką kwotę do dyspozycji na cały miesiąc - najgorsze jednak jest,że to wszystko dzieje się na naszych oczach i za przyzwoleniem społeczeństwa.
pozd
madzia77>>>Witaj,a gdzie moje pierogi?Przecież prosiłam o 30 sztuk.:(((
>>sirMavins:"niezgodna z UE, to nałożą karę i PL będzie musiała to zmienić."...
tyle tylko,że to Pan, Pani, Państwo zapłacicie...
tyle tylko,że to Pan, Pani, Państwo zapłacicie...
lila >>> hejka zrobiłam setkę tak,że jak się pospieszysz to może i dla Ciebie coś zostanie :)
pozd
pozd
witam mysle ze polacy z taka gra to miejsce na pudle maja na bank pojechali hiszpanow a to niebyle jaka ekipa
madziu nie denerwuj sie
to nic nie da
szkoda twoich nerwów
przed wyborami troche poobiecują i na tym koniec
tak robią wszystkie rządy czy to z prawa czy z lewa
to nic nie da
szkoda twoich nerwów
przed wyborami troche poobiecują i na tym koniec
tak robią wszystkie rządy czy to z prawa czy z lewa
>>>SirMavins- jak chcesz sobie zrobić jedno zdjęcie ze świętym Mikołajem w Rovaniemi /Laponia/, to musisz wybulić ze skarpety /na polskie złotówki/około 45-50 zł /za każde zdjęcie/
pozdrawiam
pozdrawiam
xelom>>> no niby tak - ale za mojego życia pierwszy raz widzę tak "udolny" Rząd :P
Pasowałoby do wielu potraw które podajesz w swoim temacie.
hipopotan > z tym smigiełkiem żartowałem, puść je. Wracaj na czat i medytuj dalej :)
hipopotan > z tym smigiełkiem żartowałem, puść je. Wracaj na czat i medytuj dalej :)
Widziałem ostatnio na filmie jak kobieta w zaawansowanej ciąży potrafiła wykonać szpagat.Ciekawe że niektóre kobiety są mocno wygimnastykowane.
danteV>>>aha to winko:)
hipopotan>>>ciąża nie przeszkadza w robieniu szpagatów:)
hipopotan>>>ciąża nie przeszkadza w robieniu szpagatów:)
hipopotan > Twoje zainteresowania wzbudzają we mnie lekki niepokój :)
>>>lila-z tego pisania z madzią77 /też pozdrawiam, jak zwykle/ pędzisz do Wałbrzycha na pierogi ? to sąsiadko z Gniezna /z Twojego rejonu/ do Wałbrzycha to około 265 km
swoją drogą pilotując wycieczki po kraju wiem, gdzie naprawdę pyszne pierogi
smacznego
swoją drogą pilotując wycieczki po kraju wiem, gdzie naprawdę pyszne pierogi
smacznego
emeryt>>> witam,moje pierogi też są pyszne,skoro zechciały je jeść dzieci i maż :)
pozd
pozd
hipopotan > faktycznie On lubi robić szpagaty. hmmmm... ale nie słyszałem żeby był w ciąży :)
emeryt>>>sąsiedzie,ja lubię tylko pierogi domowej roboty.Nigdy nie jadam potraw GOTOWCÓW,u mnie w domu gotuję wszystko sama.:)))Pozdrawiam.
>>>madzia77- nie znam Twojej kuchni, ale napewno jest wyśmienita, ale Twoje slowa przypomniały mi dowcip
2 kolegów się spotyka
-słyszałem, że ożeniłeś się
-tak
-to musisz być szczęśliwy
-MUSZĘ
miłego wieczoru
2 kolegów się spotyka
-słyszałem, że ożeniłeś się
-tak
-to musisz być szczęśliwy
-MUSZĘ
miłego wieczoru
danteV>>>jak już idę do restauracji,to zamawiam tylko warzywka i nic innego:))
>>>lila- a kto tu mówi o GOTOWCACH ?
absolutnie, tylko takie jak piszesz, można nazwać domowej roboty, bo przy mnie robione, naprawdę są teraz coraz częściej na trasie, uwielbiam potrawy regionalne chociaż
jak byłem ostatnio w Bieszczadach i chciałem danie regionalne
łapę niedźwiedzia w sosie własnym, to nie mieli
absolutnie, tylko takie jak piszesz, można nazwać domowej roboty, bo przy mnie robione, naprawdę są teraz coraz częściej na trasie, uwielbiam potrawy regionalne chociaż
jak byłem ostatnio w Bieszczadach i chciałem danie regionalne
łapę niedźwiedzia w sosie własnym, to nie mieli
Facet przechodząc obok ekskluzywnej restauracji widzi innego faceta wysiadającego z luksusowego samochodu z piękną kobietą trzymaną za rękę i wielkim ptakiem na tylnym siedzeniu samochodu. Zaintrygowany podchodzi i pyta go:
- Panie, a co to za dziwo?
Facet mu odpowiada:
- Widzi pan, miałem takie zdarzenie, złowiłem złotą rybkę i spełniła ona moje trzy życzenia.
pozd
- Panie, a co to za dziwo?
Facet mu odpowiada:
- Widzi pan, miałem takie zdarzenie, złowiłem złotą rybkę i spełniła ona moje trzy życzenia.
pozd
"tyle tylko,że to Pan, Pani, Państwo zapłacicie..." - smutna polska rzeczywistość.
Zdjęcie za 50 pln?
Sam się przebiorę...
A, to teraz PL ma Czechy, pojutrze.
I tu bym się nie śmiał.
Ps. Wirtualnie postawiłem na Spain, przegrane.
emerycie - nie mieli sosu, łap jest od zatrzęsienia...:D
Zdjęcie za 50 pln?
Sam się przebiorę...
A, to teraz PL ma Czechy, pojutrze.
I tu bym się nie śmiał.
Ps. Wirtualnie postawiłem na Spain, przegrane.
emerycie - nie mieli sosu, łap jest od zatrzęsienia...:D
emeryt>>>trzeba było zamówić skrzydełko od dzika,może by mieli:)))Pozdrawiam.
Profesor podczas wykładu wścieka się na spóźnialskich:
- To nie są wykłady, to jest Wędrówka Ludów!
W tym momencie, mocno spóźniony wpada na salę czarnoskóry student. Prof. wydaje się, że wybuchnie, ale w końcu uspakaja się ze słowami:
- Panu wybaczam, pan z daleka...
- To nie są wykłady, to jest Wędrówka Ludów!
W tym momencie, mocno spóźniony wpada na salę czarnoskóry student. Prof. wydaje się, że wybuchnie, ale w końcu uspakaja się ze słowami:
- Panu wybaczam, pan z daleka...
madzia77- jeśli o samochód, to
babka zgłasza się na izbę porodową
- panie doktorze, w jakiej pozycji ja będę rodzić ?
-w takiej, jak zostało dziecko poczęte
-co pan sobie wyobraża panie doktorze, że ja będę rodzić na tylnym siedzeniu samochodu z nogą wystawioną za okno ?
babka zgłasza się na izbę porodową
- panie doktorze, w jakiej pozycji ja będę rodzić ?
-w takiej, jak zostało dziecko poczęte
-co pan sobie wyobraża panie doktorze, że ja będę rodzić na tylnym siedzeniu samochodu z nogą wystawioną za okno ?
>>>lila naprawdę lubię potrawy regionalne, ale jak pytam o potrawy regionalne na danym terenie /nie ma dla mnie w Polsce miejscowości turystycznej, nieznanej mi/, to w Białymstoku słyszę pierogi, w Karpaczu słyszę pierogi, w Szczecinie słyszę pierogi, w Bieszczadach pierogi, w Ciechocinku pierogi /dosć często bawię się/to nieraz nie zdążę powiedzieć- do widzenia
Nauczyciel podczas wykładu dla studentów miał przypięty do marynarki bezprzewodowy mikrofon. Po paru minutach poszedł do toalety. Po powrocie mówi:
- Czy nudziliście się, stęskniliście się za mną ?
- Nie, proszę pana, pana mikrofon był cały czas włączony.
- Czy nudziliście się, stęskniliście się za mną ?
- Nie, proszę pana, pana mikrofon był cały czas włączony.
Dwóch pięcioletnich chłopców sika w toalecie. Jeden mówi:
- Twój nie ma skórki na końcu!
- Byłem obrzezany.
- Co to znaczy?
- To znaczy, że obcięli mi skórkę na jego końcu.
- Ile miałeś lat, jak to zrobili?
- Moja mama mówi, że miałem dwa dni.
- Bolało?
- Czy bolało?! Nie mogłem chodzić przez rok!
- Twój nie ma skórki na końcu!
- Byłem obrzezany.
- Co to znaczy?
- To znaczy, że obcięli mi skórkę na jego końcu.
- Ile miałeś lat, jak to zrobili?
- Moja mama mówi, że miałem dwa dni.
- Bolało?
- Czy bolało?! Nie mogłem chodzić przez rok!
Pierogi i pierogi.
A ja jak zamawiam mięso z frytkami, to na olbrzymim talerzu szukam ich, bo ponad połowa to PIERDOLONE warzywa.Surówka, suróweczka...nie jestem krową, żeby tyle wpieprzać zieleniny.
Dlatego rzadko chodzę jadać w mieście.
Co do spotkań "biznesowych", to i to już autentycznie mnie wkurza, jak się umawiam a osoba bierze wodę niegazowaną!
I jakąś sałatkę!!!
Pochlastać się można od tego.
A ja jak zamawiam mięso z frytkami, to na olbrzymim talerzu szukam ich, bo ponad połowa to PIERDOLONE warzywa.Surówka, suróweczka...nie jestem krową, żeby tyle wpieprzać zieleniny.
Dlatego rzadko chodzę jadać w mieście.
Co do spotkań "biznesowych", to i to już autentycznie mnie wkurza, jak się umawiam a osoba bierze wodę niegazowaną!
I jakąś sałatkę!!!
Pochlastać się można od tego.
Po skończonym egzaminie profesor wpisał do indeksu studenta tylko jedno słowo – "Idiota".
Ten przeczytał, popatrzył na profesora i mówi:
- Ależ pan roztargniony, miał pan wpisać ocenę, a pan się podpisał.
Ten przeczytał, popatrzył na profesora i mówi:
- Ależ pan roztargniony, miał pan wpisać ocenę, a pan się podpisał.
Piękna pani przychodzi do lekarza;
Panie doktorze bardzo mnie swędzi między palcami
To niech pani powie między którymi
Miedzy dużym od lewaj nogi a między dużym od prawej nogi
Panie doktorze bardzo mnie swędzi między palcami
To niech pani powie między którymi
Miedzy dużym od lewaj nogi a między dużym od prawej nogi
SirMawins>>>teraz jest podobno moda na wegetarianizm.Widziałam kilka takich osób.Nie jedzą mięsa i cały czas są ospałe,dogadać się z nimi nie idzie.Pozdrawiam:)))
Jeden student pyta drugiego:
- Gdzie idzesz?
- Na wódke.
- No dobra, namowiłeś mnie.
Jaś i małgosia chodzą, chodzą, chodzą po parku 3-4 godziny
nagle Jaś : małgosiu chciałbym cię pocałować
-Małgosia - namawiał, namawiał i namówił
- Gdzie idzesz?
- Na wódke.
- No dobra, namowiłeś mnie.
Jaś i małgosia chodzą, chodzą, chodzą po parku 3-4 godziny
nagle Jaś : małgosiu chciałbym cię pocałować
-Małgosia - namawiał, namawiał i namówił
>>>SirMavins- a propo frytek
Przychodzi blondynka do baru i zamawia frytki:
- Niestety nie mamy ziemniaków
-Nic nie szkodzi... Mogą być bez
Przychodzi blondynka do baru i zamawia frytki:
- Niestety nie mamy ziemniaków
-Nic nie szkodzi... Mogą być bez
lila >>> osoby,które nie spożywają mięsa często mają niską hemoglobinę - czyli anemię,a przy anemii typowym objawem jest senność.
pozd
pozd
Stoi młoda dziewczyna na pasach. Czeka na zielone światło. Podjeżdża czarna BeeMka. Dresiarz siedzący za kierownicą otwiera szybę i krzyczy:
- Teee, małolata!
- Przysłuchuje się temu staruszka i mówi:
- Jak ci mało lata, to sobie rozhuśtaj!
- Teee, małolata!
- Przysłuchuje się temu staruszka i mówi:
- Jak ci mało lata, to sobie rozhuśtaj!
To może i ja opowiem jakiś kawał.
Do egzaminu przystępuje student i studentka.
Profesor zadaje pytanie studentce .
- niech pani mi powie z czego zbudowany jest penis?
- oczywiście że z kości-odpowiada studentka.
- a według pana ?
- oczywiście ze z mięśni.
Pan zdał , a Pani się zdawało.
Do egzaminu przystępuje student i studentka.
Profesor zadaje pytanie studentce .
- niech pani mi powie z czego zbudowany jest penis?
- oczywiście że z kości-odpowiada studentka.
- a według pana ?
- oczywiście ze z mięśni.
Pan zdał , a Pani się zdawało.
Przychodzi ksiądz po kolędzie do rodziny Jasia i oczywiście zadaje
Jasiowi standardowy zestaw pytań :
- A ile masz lat ?
- Siedem ...
- A do kościółka chodzisz ?
- Chodzę ...
- Co niedziela ?
- Co niedziela ..
- Z całą rodziną ?
- Z całą ...
- A do którego ?
- Do Carrefoura ....
Jasiowi standardowy zestaw pytań :
- A ile masz lat ?
- Siedem ...
- A do kościółka chodzisz ?
- Chodzę ...
- Co niedziela ?
- Co niedziela ..
- Z całą rodziną ?
- Z całą ...
- A do którego ?
- Do Carrefoura ....
Na parkingu stoi wypas beemka, podbiega do niej dresiarz, łuuuup wybija szybę, pakuje się do auta, odpala znanym sobie sposobem i z piskiem opon odjeżdża...
Jedzie, jedzie, rozgląda się po wnętrzu auta, wali się łapą w łysy łeb i mówi:
- O żesz ku...wa! To moje!
Jedzie, jedzie, rozgląda się po wnętrzu auta, wali się łapą w łysy łeb i mówi:
- O żesz ku...wa! To moje!
Jedzie 2 dresiarzy autem i jeden pyta drugiego:
- Tee, co ile trzeba zmieniać olej w samochodzie?
- Nie wiem, mój kumpel zmienia co 5 lat.
- A co ma?
- Budę z frytkami.
- Tee, co ile trzeba zmieniać olej w samochodzie?
- Nie wiem, mój kumpel zmienia co 5 lat.
- A co ma?
- Budę z frytkami.
75-latek przyszedł do lekarza na badanie nasienia. Lekarz dał mu słoiczek i powiedział:-
Proszę wziąć ten słoiczek do domu i przynieść na jutro dawkę spermy. Następnego dnia
dziadek przychodzi i stawia słoiczek czysty i pusty tak jak poprzedniego dnia. -
Doktorze, to było tak:Najpierw próbowałem prawą ręką, i nic.No to spróbowałem lewą ręką, i
też nic.Więc poprosiłem o pomoc żonę. I ona próbowała prawą ręką, potem lewą ręką, iciągle
nic. Próbowała nawet ustami najpierw ze sztuczną szczęką, potem bezsztucznej szczęki, ale
wciąż nic. Zawołaliśmy nawet panią Helenę, naszą sąsiadkę. I ona też próbowała - najpierw
obiema rękami, potem pod pachą,nawet próbowała go ściskać kolanami. No i nic!-
Zawołaliście państwo sąsiadkę?! - pyta zszokowany lekarz.- Tak. Ale niezależnie, jak
bardzo się staraliśmy, nie udało nam się otworzyć tego cholernego słoika
Proszę wziąć ten słoiczek do domu i przynieść na jutro dawkę spermy. Następnego dnia
dziadek przychodzi i stawia słoiczek czysty i pusty tak jak poprzedniego dnia. -
Doktorze, to było tak:Najpierw próbowałem prawą ręką, i nic.No to spróbowałem lewą ręką, i
też nic.Więc poprosiłem o pomoc żonę. I ona próbowała prawą ręką, potem lewą ręką, iciągle
nic. Próbowała nawet ustami najpierw ze sztuczną szczęką, potem bezsztucznej szczęki, ale
wciąż nic. Zawołaliśmy nawet panią Helenę, naszą sąsiadkę. I ona też próbowała - najpierw
obiema rękami, potem pod pachą,nawet próbowała go ściskać kolanami. No i nic!-
Zawołaliście państwo sąsiadkę?! - pyta zszokowany lekarz.- Tak. Ale niezależnie, jak
bardzo się staraliśmy, nie udało nam się otworzyć tego cholernego słoika
Tato - pyta syn Masztalskiego - co to jest hipopotam?
- To jest taka zwariowana ryba.
- Ryba? Przecież on żyje na lądzie.
- Na tym właśnie polega jej wariactwo.
- To jest taka zwariowana ryba.
- Ryba? Przecież on żyje na lądzie.
- Na tym właśnie polega jej wariactwo.
Heniek maluje jajka w noc przedślubną na zielono.
Wchodzi kumpel:
- Heniek, zgłupiał żeś? A co twoja przyszła żona w noc poślubną powie?!
- Na to czekam. Jak się zdziwi, to odparuję: a widziałaś kiedy inne
Wchodzi kumpel:
- Heniek, zgłupiał żeś? A co twoja przyszła żona w noc poślubną powie?!
- Na to czekam. Jak się zdziwi, to odparuję: a widziałaś kiedy inne
Coraz bliżej godziny 0,proszę osoby mające maskotkę hipcia o pozytywne wibracje.
Zastanawiali się na Ukrainie, co posadzić wokół Czarnobyla:
- Buraki.
- Nie, bo krowy pozdychają.
- No to może ziemniaki.
- Nie, bo się ludzi potruje.
- A to h*j! Posadzimy tytoń, a na papierosach napiszemy MINISTER ZDROWIA OSTRZEGA PO RAZ OSTATNI..
- Buraki.
- Nie, bo krowy pozdychają.
- No to może ziemniaki.
- Nie, bo się ludzi potruje.
- A to h*j! Posadzimy tytoń, a na papierosach napiszemy MINISTER ZDROWIA OSTRZEGA PO RAZ OSTATNI..
Coś wam pokarze liczby na multi-na 22 /4,9,23,24,40,42,51,58,62,75
Witam.No wreszcie wolny,patrze i co widzę,że na trzech kuponach poległem.pierwszego nie żal bo na 4 zdarzenia 3 NIE weszły!!!!.Ale 2 kuponik 4 zdarzenia 1 NIE wchodzi.A 3 kuponik na 9 zdarzeń jedno psuje cały kuponik.I ok jutro mona coś zawalczyć.Komp mi troch szwankuje,chyba mu za Ciepło w pokoju,jak tak dalej pójdzie to za oknem będzie mu chyba lepiej.3986 Palmeiras - Ituano jaki jest wynik,oraz 3987 Sao Caetano - Serataozinho też prosze o wynik.Pozdrawiam.
Jak Plus będzie 80 to się zdziwię...
W zestawie chińskim,na jeden zakład trafiłem 4z7,czyli liczby24,48,67,72 a dwie obok.Szkoda,że nie o jedną więcej.
Robal 36 jak już to 4 z10 ale to nie oto biega