Wpisy 908 291 – 908 390
24 kwietnia 2012 14:45 → 24 kwietnia 2012 15:05, 100 wpisów
mam już liczby,które będę kręcić wieczorem
slim....tak jak zięć do mamusi zamiatającej w kuchni.Mamusia zamiata czy odlatuje?
Krysia tylko taka mała uwaga ta kolektura jest zaraz na tej samej stronie gdzie stacja benzynowa i jest zaraz za stacją benzynową
Liluś ja dzięki swojej teściowej zwiedziłam pół Polski szczególnie wschód bo tam jakoś nigdy nie mogłam dotrzeć ,a dzięki niej zwiedziłam od Mazur po Solinę
jeszcze mini lotto trzeba obstawić
Tomku coś mi się kojarzy ale zerknę jeszcze na mapę...bo te tereny są mi raczej obce
krysieńka...to masz ideał teściowejbo jak tak patrzę u znajomych to teściowa zawsze i wszędzie jej pełno,kolega ostatnio zaczął się zastanawiać z kim się ożenił z matką czy córką
Krysia piszę tak bo po drugiej stronie też jest markiet piotr i paweł i tam też jest kolektura ale nigdy tam nie grałem i wiem że tam żadna główna wygrana nie padła co innego w markecie netto tam padło kilka głównych wygranych z resztą jest to jedyna kolektura taka szczęśliwa
slim..nie kombinuj.Wszystkie głośno klepią i mają dużo do powiedzenia
Krysia jeżeli chodzi o Piłę
olga...dobra teściowa to martwa teściowa albo taka co mieszka 1000km od nas
Krysia ale zerknij na mapę
aż takim ideałem to też nie jest ale jak może to pomoże ...kawał "cholery" z tej mojej teściowej jest ale i tak bardzo ją kocham no i ma już swoje lata jest już po 70ce
slim..więc prawdopodobieństwo trafienie idealnej teściówki jest znikome
jocia ...moja mówi głośno i dużo czasami aż muszę ucho przysłonić
ale u nich w domu zawsze mówili głośno..z początku to dla mnie był koszmar ale teraz już daję radę po 17 latach....
vanilla..jak ja będę coś miała to Ty już będziesz dawno w gomubo gdzieś około 19
Krysia a wczoraj widziałem że trafiłaś 6/10 a to miałaś swoje typy czy chybił trafił
mam już mini lotto,teraz tylko wysłać i czekać
wojtas198721002 a to ile zakładów
Tomku to były moje typy ale w realu ugrałam 4/7 bo teraz gram troszkę inaczej..czyli gram na 7 liczb i 3 dodatkowe do typowań na srtonce
krysia..jak jadę na wieś to muszę ich uciszać bo po godzinie pęka mi głowa
Krysia rozumiem choć przyznam że pasko mógłby zrobić typy 4,6,7,8 oraz 9 w multi multi czyli całego kompletu liczb
za to u mojej cioci na wsi jest tak cicho ,że muszę bardzo się wsłuchiwać co mówią albo prosić aby potórzyli
multi multi-4 zakłady na chybił trafił i 4 swoje liczby
slim...przypomniała mi się piosenka ...płyną statki do malagi a on stoi tak bez lagi
Lilcia
ja zmykam ...
muszę zacząć robić obiadek
niedługo syn wraca ze szkoły i chcę go wyciągnąć do miasta jako tragarza
muszę zacząć robić obiadek
niedługo syn wraca ze szkoły i chcę go wyciągnąć do miasta jako tragarza
Krysia a to tam gdzie produkują kuchenki amica z tej miejscowości
wojtas198721002 rozumiem
Tomku dokładnie tak teraz tam tez jest nawet samsung
gratulacje dla wygranych i powodzenia wieczorkiem
gratulacje dla wygranych i powodzenia wieczorkiem
Krysia to życzę miłego dnia a wieczorem wysokich wygranych