Wpisy 908 224 – 908 323
24 kwietnia 2012 14:29 → 24 kwietnia 2012 14:53, 100 wpisów
Krysia a tak wszystko dobrze z tobą i z maleństwem
Tomku a napisz dokładnie do której kolektury jutro zawędrujesz bo ja w Pile będę 10 maja
Bonus Multi Multi: 660 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Tomku a maleństwo czuje się powiedziałabym że super tylko ja ostatnio opadam z sił
Krysiu ale ja tam gram na cały tydzień i są efekty dwa razy miałem 7/10 i póżniej zrobiłem dogrywkę i miałem 2 razy 6/10
krysieńka
olqa
no i teraz nawet nie daje spokojnie poklikać na czacie muszę co chwilkę się prostować lub wstawać aby miał więcej miejsca
37 kręcimy na wieczór?
Krysia adres kolektury PIŁA ALEJA POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 167 MARKET NETTO
slim...ja mam 1700,my czarownice tak mamy że,im starsze tym lepsze samopoczucie
Lilus faktycznie już nie długo a ja daleko w lesie ...oprócz ciuszków nie mam nic uszykowane...nawet nic nie mogę ugrać w tym durnym totku aby zaoszczędzić na domowym budżecie
krysiula..jeszcze zdązycie pokupować co trzeba.Ważne żeby wszystko było ok
Tak sobie siedzę i dumam, że przy tak "fajnych" liczbach to rzeczywiście może być sporo powtórek
olqa-grasz w multi multi??
Tomku dziękuję z całego
mam nadzieję,że pojadę autem chociaż nic jeszcze nie wiem jak to będzie w ten dzień....
mam nadzieję,że pojadę autem chociaż nic jeszcze nie wiem jak to będzie w ten dzień....
Lila to ty młoda jesteś w/g mnie
życzył bym sobie takie czarownice jak ty
życzył bym sobie takie czarownice jak ty
Lilcia-tak mi się to określenie spodobało,że z głowy mi nie może wyjść
olqa-i jak,sukcesy mniejsze lub większe są??
Liluś mam już rozplanowane co mam kupić tylko muszę poczekać na małą pożyczkę od teściowej a wtedy wszystko się ruszy
Krysia rozumiem ale jakby co to powiem że to jest jak na razie najszczęśliwsza kolektura w Pile a wiem bo w miarę to kontroluję
Lilcia-no nie wiem,czy tak dobrze
Tomku warto wiedzieć i obserwować
Lilus dobrze ,że mam taką dobrą teściową
Lilus dobrze ,że mam taką dobrą teściową
olqa-u mnie też zastój i przy okazji rozstrój
Krysia
Tomku jak tam będę to postaram się zaciągnąć kierowcę do tego totka
a propo teściowych jak jadę samochodę i ktoś się pyta jak go słychać przez CB radio to odpowiadam że jak teściową w przedpokoju
Jechałąbym sama swoim autem ale troszkę się obawiam bo to będzie już 9 miesiąc i nie chcę się za bardzo stresować za kółkiem
mam już liczby,które będę kręcić wieczorem
slim....tak jak zięć do mamusi zamiatającej w kuchni.Mamusia zamiata czy odlatuje?
Krysia tylko taka mała uwaga ta kolektura jest zaraz na tej samej stronie gdzie stacja benzynowa i jest zaraz za stacją benzynową
Liluś ja dzięki swojej teściowej zwiedziłam pół Polski szczególnie wschód bo tam jakoś nigdy nie mogłam dotrzeć ,a dzięki niej zwiedziłam od Mazur po Solinę
jeszcze mini lotto trzeba obstawić
Tomku coś mi się kojarzy ale zerknę jeszcze na mapę...bo te tereny są mi raczej obce
krysieńka...to masz ideał teściowejbo jak tak patrzę u znajomych to teściowa zawsze i wszędzie jej pełno,kolega ostatnio zaczął się zastanawiać z kim się ożenił z matką czy córką
Krysia piszę tak bo po drugiej stronie też jest markiet piotr i paweł i tam też jest kolektura ale nigdy tam nie grałem i wiem że tam żadna główna wygrana nie padła co innego w markecie netto tam padło kilka głównych wygranych z resztą jest to jedyna kolektura taka szczęśliwa
slim..nie kombinuj.Wszystkie głośno klepią i mają dużo do powiedzenia
Krysia jeżeli chodzi o Piłę
olga...dobra teściowa to martwa teściowa albo taka co mieszka 1000km od nas
Krysia ale zerknij na mapę
aż takim ideałem to też nie jest ale jak może to pomoże ...kawał "cholery" z tej mojej teściowej jest ale i tak bardzo ją kocham no i ma już swoje lata jest już po 70ce
slim..więc prawdopodobieństwo trafienie idealnej teściówki jest znikome