Wpisy 907 891 – 907 990
24 kwietnia 2012 11:18 → 24 kwietnia 2012 12:20, 100 wpisów
Lila , gdzie Ty była jak Cie nie było.....
medea...po dziale ogodniczym to by NIE od golenia zaczynał.....
medea...po dziale ogodniczym to by NIE od golenia zaczynał.....
Piękna... Mi nie o golenie goleni chodziło a o kolce do przycięcia
medea.... miejsce postoju wycieczki obfitować może w grzyby papierzaki
panoramix
W miejscu gdzie się udaję papierzaków nie ma. Za to pustych flaszek i śladów po pokazach haftowania nie brakuje
W miejscu gdzie się udaję papierzaków nie ma. Za to pustych flaszek i śladów po pokazach haftowania nie brakuje
Lila
Fajnie by było jakby jeszcze 13 wyciągnęła z bębna 45 i 63 o 37 i 72 nawet nie wspomnę
Fajnie by było jakby jeszcze 13 wyciągnęła z bębna 45 i 63 o 37 i 72 nawet nie wspomnę
Lila
Niestety z uwagi na kiepską jakość surowców głównie z dolnej półki Tesco i Stonki trudno mówić o haftach w tych kategoriach
Niestety z uwagi na kiepską jakość surowców głównie z dolnej półki Tesco i Stonki trudno mówić o haftach w tych kategoriach
Lila
I w tej intencji św. Bębna i jego krasnoludzkich ts`owskich braci adorujących
I w tej intencji św. Bębna i jego krasnoludzkich ts`owskich braci adorujących
medea..tak mnie wkurzył Ts że, miałam nic nie wysyłać i co? Jadę do pracy mijam ŻB ,cofam i jednak wysyłamchyba już tylko odwyk mi pomoże
emeryt gdzieś nam zniknął w odmętach sieci a chciałam się podzielić wieścią, że u mnie wybór trunków dla piwoszów zwiększył się o "Fortuna czarne" i mam ochotę na mały eksperyment dzisiaj po pracy
Lila
Ja po zeszłym tygodniu to zrobiłam sobie weekendowy odwyk a wczoraj co... idę po zakupach koło ulubionej kolektury i dwie ósemki wysłane plus chybik na 5 skreśleń. A wieczorem oczywiście moje ósemki 1/8,2/8 a chybik 3/5. I jak tu nie dostać
Jak już będziesz szła na odwyk to daj znak to może nas w sąsiednich pokojach zamkną
A teraz naprawdę znikam bo koleżanka już czeka pod domem delikwenta
Ja po zeszłym tygodniu to zrobiłam sobie weekendowy odwyk a wczoraj co... idę po zakupach koło ulubionej kolektury i dwie ósemki wysłane plus chybik na 5 skreśleń. A wieczorem oczywiście moje ósemki 1/8,2/8 a chybik 3/5. I jak tu nie dostać
Jak już będziesz szła na odwyk to daj znak to może nas w sąsiednich pokojach zamkną
A teraz naprawdę znikam bo koleżanka już czeka pod domem delikwenta
siemankowitam załogę
Lila....
14,28,36,40
28,36,40,57
11,40,57,60
12,15,33,40
3,5,77,80
60,69,77
4,50,77
ale cicho
czat ledwo chodzi