Wpisy 907 009 – 907 108
23 kwietnia 2012 13:47 → 23 kwietnia 2012 14:23, 100 wpisów
lilaaaaaaaa
sorry no, ale ja - dziś
mam t.r.o.c.h.ę za niską stawkę skreśloną - robak w podwiązkach i inne fiku miku inną "razą"
sorry no, ale ja - dziś
mam t.r.o.c.h.ę za niską stawkę skreśloną - robak w podwiązkach i inne fiku miku inną "razą"
medea
Żelka
Żelka
torsanjak tam u buka??
spoko spoko
JA tam znudzony wygranymi NIE jestem i jak k.o.n.k.r.e.t.n.i.e p.r.z.y.ż.r.e , to muszę jakoś radość okazać , nie ?
JA tam znudzony wygranymi NIE jestem i jak k.o.n.k.r.e.t.n.i.e p.r.z.y.ż.r.e , to muszę jakoś radość okazać , nie ?
dzisiaj Ibisz losuje
Lila
Ja też nie i wiedzę o tańcach ludowych mam ograniczoną, ale tak mi się zdaje, że one w parach są w większości. Kobitki samotnie to co najwyżej śpiewają i kiwają się do rytmu
Ja też nie i wiedzę o tańcach ludowych mam ograniczoną, ale tak mi się zdaje, że one w parach są w większości. Kobitki samotnie to co najwyżej śpiewają i kiwają się do rytmu
Żelka-nie ma za co,w ogrodzie miałem,to taniej wyszło
Lilcia-Dorociński super aktor
Lilcia-nooo
dotam
Ale do łupu cupu potrzebny jest cep i flaszka. Bo kto z nami nie wypije niech się pod stół skryje, łupu cupu niech po polsku żyje ... chyba tak to idzie
Ale do łupu cupu potrzebny jest cep i flaszka. Bo kto z nami nie wypije niech się pod stół skryje, łupu cupu niech po polsku żyje ... chyba tak to idzie
Żelka-chwasty zostawię na dzień babci
dotama co tam,niech się łysolek cieszy
Lilcia-wolę kobiety,ale przystojny jest
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
01,02,03,12,15,16,19,29,30,38,40,41,44,53,55,62,66,70,73,78
Plusem jest liczba: 02
01,02,03,12,15,16,19,29,30,38,40,41,44,53,55,62,66,70,73,78
Plusem jest liczba: 02
No ma coś w sobie.
Szkoda że nie mnie
Szkoda że nie mnie
Lilka
ehhh jedno trafienie..jeden obok..
wieczorem ograbiam TSa.. już postanowione
wieczorem ograbiam TSa.. już postanowione
<<wrócił się na momencik>
wszystkim Wojtasom i Jurasom - oczywiście
wszystkim Wojtasom i Jurasom - oczywiście
http://www.youtube.com/watch?v=SpZ9gEKBoYI&feature=player_embedded For Lila
Robal-dzięki
9 powtórek dzisiaj
piwko dla wszystkich
na wieczór gram na chybił trafił,może jakiś szczęśliwy zestaw będzie
Lila wrzuciłem Ci na gadu te cztery klipy,których adresy teraz wkleilem na pasko obejrzyj sobie
907083. wojtas198721002 2012-04-23 (14:09) okolice Piły
9 powtórek dzisiaj...
sorry - niewiele - naprawdę niewiele, to zmienia
9/20 - to dobrze, to nawet bardzo dobrze, ale ...
9 powtórek dzisiaj...
sorry - niewiele - naprawdę niewiele, to zmienia
9/20 - to dobrze, to nawet bardzo dobrze, ale ...
Qń..ja nie wiem komu to wysyłasz ale na bank nie mniedo mnie nic nie doszło ani na maila ani na gg
9 liczb powtórzonych, wystarczyło skreślać po kolei pierwszych 10 i 6/10 z plusem jest.
Robal-w moim przypadku trochę to zmienia,bo z reguły powtarzam 1,2 liczby,resztę staram się mieszać z rzadziej chodzącymi
dokładnie dodajesz liczby które dawno nie wpadły i mozna miec farta kiedys np dzis liczba 3
Wczoraj tak... 1/1..2/2..3/3.
Dziśiaj tak... 1/1..2/2..3/3.
Nie gram w MM.
Dziśiaj tak... 1/1..2/2..3/3.
Nie gram w MM.
ja tylko ustrzeliłem 3/6
tomtom-o kurczę,to masakra
Lila.. .
to Ts-ie bój się bój bo nadchodzi babski rój i Cię dzisiaj strzeli c*** i wpadłam w straszny gniew,dzisiaj na bank poleje się krew
wojtas198721002
inaczej powiem - to dzisiaj, to jednak niestandardowe zdarzenie , prawda ? To coś takiego, jak siedem - osiem liczb z jakiejś dziesiątki, jak sporo w "niechodzących" pięćdziesiątkach, prawda ? - mozna tak na to spojrzeć ? zaobserwowane - i "za chwilę" wróci do "normy"
kosmaty
dziś chciałes powtórkować - tak mi migneło - ciekawe - coś konkretniejszego ?
inaczej powiem - to dzisiaj, to jednak niestandardowe zdarzenie , prawda ? To coś takiego, jak siedem - osiem liczb z jakiejś dziesiątki, jak sporo w "niechodzących" pięćdziesiątkach, prawda ? - mozna tak na to spojrzeć ? zaobserwowane - i "za chwilę" wróci do "normy"
kosmaty
dziś chciałes powtórkować - tak mi migneło - ciekawe - coś konkretniejszego ?