Wpisy 906 909 – 907 008
23 kwietnia 2012 11:50 → 23 kwietnia 2012 13:47, 100 wpisów
Monet i emeryt
Kiedyś już był tu taki temat i to całkiem niedawno. Moje zdanie jest takie, że albo ma się szczęście albo nie. Niezależnie czy gramy chybikiem czy systemem albo opieramy się na statystyce. Ewentualnie możemy mniej lub bardziej szczęściu pomóc
To jest tak jak z powtórkami. Kilka losowań temu jak ktoś byłby cwany i zacząłby grać codziennie systemem na 20 liczb to biorąc pod uwagę taki system posiadany przeze mnie na 6 skreśleń bez zbytniego wysiłku mógłby zarobić na czysto ponad 300 zł w tydzień. Problem tylko taki,że trzeba by było trafić w odpowiednie losowanie jako początkowe by po zainwestowaniu 25 zeta dalej grać już za wygrane. Czyli jednak szczęście takiej osobie byłoby potrzebne
Kiedyś już był tu taki temat i to całkiem niedawno. Moje zdanie jest takie, że albo ma się szczęście albo nie. Niezależnie czy gramy chybikiem czy systemem albo opieramy się na statystyce. Ewentualnie możemy mniej lub bardziej szczęściu pomóc
To jest tak jak z powtórkami. Kilka losowań temu jak ktoś byłby cwany i zacząłby grać codziennie systemem na 20 liczb to biorąc pod uwagę taki system posiadany przeze mnie na 6 skreśleń bez zbytniego wysiłku mógłby zarobić na czysto ponad 300 zł w tydzień. Problem tylko taki,że trzeba by było trafić w odpowiednie losowanie jako początkowe by po zainwestowaniu 25 zeta dalej grać już za wygrane. Czyli jednak szczęście takiej osobie byłoby potrzebne
Medea>>>
to nie do końca o to chodzi.
To bardziej kwestia zasady przekazywania informacji i zawartej w niej treści niż farta lub pecha.
to nie do końca o to chodzi.
To bardziej kwestia zasady przekazywania informacji i zawartej w niej treści niż farta lub pecha.
robal
Miałabym bo ja nawet skreśliłam liczby na kuponach, ale rozsądek zwyciężył i kuponiki niewysłane leżały sobie w torebce i mnie coś podkusiło by sprawdzić
Lila
No i wszystko jasne
Miałabym bo ja nawet skreśliłam liczby na kuponach, ale rozsądek zwyciężył i kuponiki niewysłane leżały sobie w torebce i mnie coś podkusiło by sprawdzić
Lila
No i wszystko jasne
madea- równie dobrze mogą wejść wszystkie lub ani jedna mogą wejśc 2 albo 3 to jest LOTTO i nic nie wiadomo
moneta
Sorry za wsadzanie palca między drzwi a futrynę. Czyli jak rozumiem chodziło raczej o informacje o systemie gry w zakładach sportowych emeryta w kontekście jego wypowiedzi o bezsensowności gry w TS w oparciu o statystykę lub systemy z uwagi na ich niewielką skuteczność
Sorry za wsadzanie palca między drzwi a futrynę. Czyli jak rozumiem chodziło raczej o informacje o systemie gry w zakładach sportowych emeryta w kontekście jego wypowiedzi o bezsensowności gry w TS w oparciu o statystykę lub systemy z uwagi na ich niewielką skuteczność
torsan>>> jak tam nasi miszczowie zagiętego kija?
w***ol od koreańców dostali?
w***ol od koreańców dostali?
torsan
Dokładnie Już się kiedyś zdarzyło, że Lili wychodziła bodajże 12 na nie a ja się na cyferce zafiksowałam i ją skreśliłam z pozytywnym skutkiem. To w końcu gra losowa.
Dokładnie Już się kiedyś zdarzyło, że Lili wychodziła bodajże 12 na nie a ja się na cyferce zafiksowałam i ją skreśliłam z pozytywnym skutkiem. To w końcu gra losowa.
A propos przeczuć to chodzi za mną 13 jako plus pytanie tylko kiedy
koleżanko kathy>>>
taka pochwała od koleżanki to złoty deszcz zraszający moją próżność.
taka pochwała od koleżanki to złoty deszcz zraszający moją próżność.
Lila
No jeśli mam rację to 88 zeta przeszło mi koło nosa
Jak w tym dowcipie co Bozia pytała Kowalskiego wkurzonego na brak pomocy finansowej z góry dlaczego do jasnej ciasnej nie wysyłał kuponu by dać Bogu szansę
No jeśli mam rację to 88 zeta przeszło mi koło nosa
Jak w tym dowcipie co Bozia pytała Kowalskiego wkurzonego na brak pomocy finansowej z góry dlaczego do jasnej ciasnej nie wysyłał kuponu by dać Bogu szansę
liluś....
ile my już takich mających wlecieć mend tutaj przerabiali?
ile my już takich mających wlecieć mend tutaj przerabiali?
medea
Czemu mam nie wierzyc ?
- powiedzmy na to, że straciłaś okazję i oby
się powtórzyło, tylko troche inaczej - jednak z wysłaniem
A jeszcze - ile było skreśleń ? tak, tylko z ciekawosci ?
cóż - j a - patrzę przez pryzmat innego zdarzenia...
w tamtym roku /jakoś tak sierpień/ - w.y.d.a.w.a.ł.o mi się, że
ś.l.i.c.z.n.i.e wpadły wszystkie moje w mini...
A od jakiegoś czasu - nie wyrzucam blankietów... i...
- przejrzałem - wszystkie - zakłady z ostatnich dwu lat - wszystkie -
na jednym zakładzie się - NIE UŁOZYŁY się ...
- TAK - trójki, 3/5 były - ale - czwórki, 4/5 - NIE b.y.ł.o
Czemu mam nie wierzyc ?
- powiedzmy na to, że straciłaś okazję i oby
się powtórzyło, tylko troche inaczej - jednak z wysłaniem
A jeszcze - ile było skreśleń ? tak, tylko z ciekawosci ?
cóż - j a - patrzę przez pryzmat innego zdarzenia...
w tamtym roku /jakoś tak sierpień/ - w.y.d.a.w.a.ł.o mi się, że
ś.l.i.c.z.n.i.e wpadły wszystkie moje w mini...
A od jakiegoś czasu - nie wyrzucam blankietów... i...
- przejrzałem - wszystkie - zakłady z ostatnich dwu lat - wszystkie -
na jednym zakładzie się - NIE UŁOZYŁY się ...
- TAK - trójki, 3/5 były - ale - czwórki, 4/5 - NIE b.y.ł.o
Robal
8 skreśleń za podstawową stawkę i miałabym 6/8 czyli nie taka znowu fortuna, ale zawsze coś. Oczywiście jakbym wysłała to pewnie byłoby 1/8 lub coś koło tego
8 skreśleń za podstawową stawkę i miałabym 6/8 czyli nie taka znowu fortuna, ale zawsze coś. Oczywiście jakbym wysłała to pewnie byłoby 1/8 lub coś koło tego
medea
- nie graj na sucho ...
ja wiem 8/8 - jeszcze się /może/ jakoś bez bólu zniesie ...
jeden łatwiej, drugi trudniej, ale więcej - może byc ciężko znieść
lila
istotnie - w tym - jeszcze nie, ale
będzie - prawdopodobnie - będzie
- nie graj na sucho ...
ja wiem 8/8 - jeszcze się /może/ jakoś bez bólu zniesie ...
jeden łatwiej, drugi trudniej, ale więcej - może byc ciężko znieść
lila
istotnie - w tym - jeszcze nie, ale
będzie - prawdopodobnie - będzie
No to jakby miała ta 13 wpaść to jej towarzystwo widzę następująco :
13,16,21,49,63,73,79
7,13,21,28,35,45,55,56,63,65
jednym słowem od ilości kombinacji głowa puchnie
13,16,21,49,63,73,79
7,13,21,28,35,45,55,56,63,65
jednym słowem od ilości kombinacji głowa puchnie
kathy...ale mi się urodziny w maju sypią 1 Maja,3Maja,5Maja,15 Maja tfuuuuu i znowu wydatki
Lila
U mnie czerwiec-lipiec to po prostu masakra rodzinno-imprezowo-finansowo. Urodziny, imieniny, urodziny, imieniny i tak w kółko
U mnie czerwiec-lipiec to po prostu masakra rodzinno-imprezowo-finansowo. Urodziny, imieniny, urodziny, imieniny i tak w kółko
lila
tak - w znaczeniu, że się trochę przestawia w kalendarzu
i niczego nie mozna być tak całkiem pewnym - lato w maju-czerwcu,
lipiec - jesień, a sierpień ? - kto wie, kto wie...
tak - w znaczeniu, że się trochę przestawia w kalendarzu
i niczego nie mozna być tak całkiem pewnym - lato w maju-czerwcu,
lipiec - jesień, a sierpień ? - kto wie, kto wie...
Lila
No chyba, że się wkurzę i tak jak Rysio w klanie będę dawać kupon Lotto za 3 zeta
No chyba, że się wkurzę i tak jak Rysio w klanie będę dawać kupon Lotto za 3 zeta
Zebrał wódz indiański "Siedzący Pies" całe swoje plemię na naradę wojenną:
- Czerwonoskórzy! Jesteśmy wielkim narodem?
- Taaaaak!
- To dlaczego nie mamy własnej rakiety z ładunkiem nuklearnym?
- Taaaa... Zbudujemy? Huurraaa!!!
Ścięli tomahawkami największą sekwoję w okolicy, wydrążyli ją w trudzie i znoju, według starej, indiańskiej recepty wyprodukowali proch, napchali do wydrążonego pnia, zapletli linę z lian i jako lont wyprowadzili na zewnątrz rakiety.
- Gdzie ją wystrzelimy?
- Na Erewań!
- A dlaczego na Erewań?
- Innych miast nie znamy...
Napisali na rakiecie "Na Erewań", zbili się w gromadę i podpalili lont. Jak nie pieprznęło!!! Prawdziwy Armagedon! Dym, swąd, wszystkich rozrzuciło w promieniu kilkunastu metrów... Wódz bez nogi, bez ręki otrzepuje się z kurzu i mówi:
- Ja ****lę!!! Wyobrażacie sobie, co się dzieje w Erewaniu???
- Czerwonoskórzy! Jesteśmy wielkim narodem?
- Taaaaak!
- To dlaczego nie mamy własnej rakiety z ładunkiem nuklearnym?
- Taaaa... Zbudujemy? Huurraaa!!!
Ścięli tomahawkami największą sekwoję w okolicy, wydrążyli ją w trudzie i znoju, według starej, indiańskiej recepty wyprodukowali proch, napchali do wydrążonego pnia, zapletli linę z lian i jako lont wyprowadzili na zewnątrz rakiety.
- Gdzie ją wystrzelimy?
- Na Erewań!
- A dlaczego na Erewań?
- Innych miast nie znamy...
Napisali na rakiecie "Na Erewań", zbili się w gromadę i podpalili lont. Jak nie pieprznęło!!! Prawdziwy Armagedon! Dym, swąd, wszystkich rozrzuciło w promieniu kilkunastu metrów... Wódz bez nogi, bez ręki otrzepuje się z kurzu i mówi:
- Ja ****lę!!! Wyobrażacie sobie, co się dzieje w Erewaniu???
medea...przestań,nie rozdawaj bo jeszcze ktoś trafi i się dopiero narobi
zibi
A to teraz jasne, dlaczego w Radiu Erewań takie mądrale... mutanty popromienne
A to teraz jasne, dlaczego w Radiu Erewań takie mądrale... mutanty popromienne
Lila
Miałoby to i swoje dobre strony bo w następnym roku miałabym pewnie mniej okazji towarzystkich, bo zwycięzca zapomniałby znając życie o moim istnieniu a reszta towarzystwa nie chciałaby mnie znać, bo świnia jedna nie im dałam ten kupon co trzeba
Miałoby to i swoje dobre strony bo w następnym roku miałabym pewnie mniej okazji towarzystkich, bo zwycięzca zapomniałby znając życie o moim istnieniu a reszta towarzystwa nie chciałaby mnie znać, bo świnia jedna nie im dałam ten kupon co trzeba
mirnam
Jak już wcześniej dzisiaj wspominałam za mną chodzi jako plus,a że dzisiaj nie gram to pewnie tak będzie
Jak już wcześniej dzisiaj wspominałam za mną chodzi jako plus,a że dzisiaj nie gram to pewnie tak będzie
mala1438 > o 14 trafiony sam plus a wieczorem 3/8 z plusem czyli 8zł do przodu
mala....wszystko dzisiaj mylę.Czy Ty mieszkasz gdzieś koło Czerniejewa?
Dziewczyny wy się tak nie cieszcie, bo po 14 ten wasz to może być polonez "Pożegnanie gotowizny"
medea
żartuję , ale - mi, w sumie generalnie, chodzi o nastawienie - wolę zakładać, że będzie
niż, że wszystko jest
żartuję , ale - mi, w sumie generalnie, chodzi o nastawienie - wolę zakładać, że będzie
niż, że wszystko jest
Lilcia
mala
mala
kosmaty
Robal
Robal
13,14,22,49,74,77
i powodzonka wszystkim