Wpisy 905 923 – 906 022
22 kwietnia 2012 20:01 → 22 kwietnia 2012 20:26, 100 wpisów
Ty jakiś klub wsciekłych jest organizowany?
Matryjarchat?
Sekmisja niczego nie nauczyła?
Damian...nie przytyłam kurrrrrrrrrrrwa tylko mam takie rogi dorobione przez Ciebie
Damian...może i urosły,ale za wysoko to Ty nie polatasz już Skrzydła masz podcięte
Monet...tak,bardzo ciekawewszystko to wasza wina.Nie nadążacie to wasz problem
człowieK (mężczyzna) poznaje piękną młodą zadbaną kobietę... musi albo i nie ale się żeni a pewnego dnia spostrzega że jakaś miotła po chacie się plącze.
Monet....to samo dotyczy nas.Wyjdzie kobitka za takiego przystojniaczka wysportowanego a potem bebech mu wisi i nie tylko,łazi to to w powyciaganych dresach i mówi abra kadabra czary maray za***alaj po browary tfuuuuuu
Monet w chwilach słabości żeni się
bez urazy
na razie 3 remisy
Lazio Lecce 1 - 1
Hannover Freiburg 0 - 0
Manchester Utd Everton 4 - 4
za 643 zeta
i rym cym cym i tra la la
bez urazy
na razie 3 remisy
Lazio Lecce 1 - 1
Hannover Freiburg 0 - 0
Manchester Utd Everton 4 - 4
za 643 zeta
i rym cym cym i tra la la
kasia12....
http://tosiewytnie.pl/i,Uliczny-Kombajn-Kac,vid,34067,index.html?skipd=yes&smgfjticaid=6e51c
Damian...a co ja wasza służąca? to sobie trochę poczekacie,będziecie pic tylko nie będziecie łykać
Lila...dawno duzo gadałaś z damianem ..a teraz juz rozwód i znikam...
Damian...masz takie drobniaki to weź je i zapitalaj i to w podskokach.Daję Ci 5 minut.Raz
krzysio...no rozwód musi byćwiesz jakie mam rogi? Jak wpadnę do J... to sam zobaczyszdo auta się nie mieszcze
Lila...
lila na rybkach nie byłem z bratrm pszczółek pilnowałem bo w nowym miejscu są i trzeba było patrzeć jak się zachowuja
lila ja na rybkach jak jestem to ptaszki obserwuje i nałapie zawsze tyle co w multiego wygrywam hahahah
lila... po co to piła ...ja myślałem piłujesz nogi jak film hoorroor piła
Damian...phii to jaką.ja nikomu nigdy nie daję samochodów ani motorka
Idą dwa koty po pustyni, po dłuższym marszu jeden się odzywa:
= Ty Mruczek nie ogarniam tej kuwety...
= Ty Mruczek nie ogarniam tej kuwety...