Wpisy 905 909 – 906 008
22 kwietnia 2012 19:57 → 22 kwietnia 2012 20:23, 100 wpisów
Damian..ja mam już takie rogi przez Ciebie że nawet pies się ze mnie śmieje jak do domu wchodzę
mala...przekręcam głowę w prawo karwa,w lewo i za kija nie mogę się w drzwi zmieścić
Ty jakiś klub wsciekłych jest organizowany?
Matryjarchat?
Sekmisja niczego nie nauczyła?
Damian...nie przytyłam kurrrrrrrrrrrwa tylko mam takie rogi dorobione przez Ciebie
Damian...może i urosły,ale za wysoko to Ty nie polatasz już Skrzydła masz podcięte
Monet...tak,bardzo ciekawewszystko to wasza wina.Nie nadążacie to wasz problem
człowieK (mężczyzna) poznaje piękną młodą zadbaną kobietę... musi albo i nie ale się żeni a pewnego dnia spostrzega że jakaś miotła po chacie się plącze.
Monet....to samo dotyczy nas.Wyjdzie kobitka za takiego przystojniaczka wysportowanego a potem bebech mu wisi i nie tylko,łazi to to w powyciaganych dresach i mówi abra kadabra czary maray za***alaj po browary tfuuuuuu
Monet w chwilach słabości żeni się
bez urazy
na razie 3 remisy
Lazio Lecce 1 - 1
Hannover Freiburg 0 - 0
Manchester Utd Everton 4 - 4
za 643 zeta
i rym cym cym i tra la la
bez urazy
na razie 3 remisy
Lazio Lecce 1 - 1
Hannover Freiburg 0 - 0
Manchester Utd Everton 4 - 4
za 643 zeta
i rym cym cym i tra la la
kasia12....
http://tosiewytnie.pl/i,Uliczny-Kombajn-Kac,vid,34067,index.html?skipd=yes&smgfjticaid=6e51c
Damian...a co ja wasza służąca? to sobie trochę poczekacie,będziecie pic tylko nie będziecie łykać
Lila...dawno duzo gadałaś z damianem ..a teraz juz rozwód i znikam...
Damian...masz takie drobniaki to weź je i zapitalaj i to w podskokach.Daję Ci 5 minut.Raz
krzysio...no rozwód musi byćwiesz jakie mam rogi? Jak wpadnę do J... to sam zobaczyszdo auta się nie mieszcze
Lila...
lila na rybkach nie byłem z bratrm pszczółek pilnowałem bo w nowym miejscu są i trzeba było patrzeć jak się zachowuja
lila ja na rybkach jak jestem to ptaszki obserwuje i nałapie zawsze tyle co w multiego wygrywam hahahah
lila... po co to piła ...ja myślałem piłujesz nogi jak film hoorroor piła