Wpisy 89 828 – 89 927
19 stycznia 2010 20:51 → 19 stycznia 2010 23:47, 100 wpisów
w ciągu najbliższych pięciu losowań pula osiągnie 99 000 000
Kogucik,dzisiaj idę za Lila na 14.Mam nadzieje,że spotkamy się tym samym miejscu.
>>>pasko- jeśli trwa losowanie "na żywo" to wpisy w tym czasie nie wchodzą ?
Dobrze,że pojawił się Pasko,bo od razu wszystko zaczęło działać idealnie.Nie ma zakłóceń.
Lila ale dlaczego maq,robi złośliwości Hipciowi.Jest podejrzany.
Lila niektóre kobiety mogą być bardzo niebezpieczne,wez przykład z samicy chomika,potrafi zniszczyć samca.
Mówię Ci Lila straszny brzydal i na zamku straszy ale mam za małego konia żeby tam dojechać :P
Nie wiem,jak oceniać bo w miss świata,kobiety muszą wystąpić w skąpych strojach.
Jak na razie w mapach mi się sprawdza,że żadna liczba jeszcze nie dochodzi do 30 niewylosowań,wypadają o wiele wcześniej.
Witam wszystkich:)) podam moje cyferki na:22,15 zakończone na:01,04,06,08 czyli:
21,34,51,76
08,16,54,14
18,01,16,11
78,56,41,24
Pozdrawiam:))
21,34,51,76
08,16,54,14
18,01,16,11
78,56,41,24
Pozdrawiam:))
CHIPCIO ty lepiej pilnuj te 30 żon,i nie bierz sie za inne kobiety,bo nie tylko chomiczki są wredne,ogóle samiczki należące do ssaków są na ogół bardzo niebezpieczne.Pół biedy jak Cie zjedzą,to cierpisz krótko,ale jak Cie nie zjedzą,tylko dręczą to zastanawiasz sie czy samemu sie nie dać skonsumować.
Wszystko ma znaczenie w grze,bo np.w niedzielę wszystko pozamykane i mniej osób gra i liczby mogą się rozkładać inaczej.Tylko trzeba by robić dużo map,np.według końcówek.Jestem pewien,że nikomu nie chce się tego robić.
A jak jest chyba w bajce Andersena,jak szukał królewicz żony i przebrał się za świnopasa.Może być,że nagle żona zamiast księżniczki okaże się wampirem.
Jesli Guingamp nie strzeli gola przejdzie 32 zl kolo nosa. A jest 80 minuta.
Przepraszam,czy wie ktoś co się dzieje z naszym edi8?
Nie widziałam go już ładnych kilka dni.
Nie widziałam go już ładnych kilka dni.
Ja dzisiaj puszczam się na wielkie wody,bo gram na siódemki,a widzę,że dużo osób,wybiera wariant trójkowy.A jeszcze zaszalałem i jeden zakład w lotto.Przykro, ale więcej mozgownicy nie oddam.
Edi8, Lila jest na forum1x2,a na multipasko zaproszony do powrotu jeszcze nie nadchodzi.
Testy są ważne Lila,bo co by się stało,gdyby mąż wraca zmęczony z pracy a przypalony obiad ,dzieci płaczą a żona przy piwku ogląda Moda na sukces.Tak,trzeba się przypatrzeć zachowaniu kandydatki na żonę.Może być ładne opakowanie a w środku ropucha.Pozdrawiam.
niestety Guingamp zremisował kuponik do kosza,trudno .Może bedzie choć jeden dobry.Pozdrawiam
pytanie odnośnie sondy ;
jeżeli ktoś uważa że wyniki lotto są manipulowane to;
czy warto grać na trzy skreślenia czy grać na dwa czy może na pięć .
czy lepiej nie grać wcale bo ??????
no wlaśnie może lottomaty takich skreśleń na 3,2 i1 nie biorą pod uwage ,może trzeba wlaśnie tak grać tego właśnie niewiem????
Pozdro:)
jeżeli ktoś uważa że wyniki lotto są manipulowane to;
czy warto grać na trzy skreślenia czy grać na dwa czy może na pięć .
czy lepiej nie grać wcale bo ??????
no wlaśnie może lottomaty takich skreśleń na 3,2 i1 nie biorą pod uwage ,może trzeba wlaśnie tak grać tego właśnie niewiem????
Pozdro:)
MM na 22.15
Tak dla treningu,żeby nie "wypaść z obiegu"
9,69,72 / 9,35,67 /
8,28,78 / 10,36,63 /
1,13,71 /
Tak dla treningu,żeby nie "wypaść z obiegu"
9,69,72 / 9,35,67 /
8,28,78 / 10,36,63 /
1,13,71 /
kogucik-mnie dziś Oldenburg w kosza pozamiatał przegrali coś 20pkt a u siebie mieli bilans 10-0 i dostali dziś pierwszy mecz z druzyna ktora jest bodajże 10
Od 1.01 zostały wylosowane liczby z cyfrą na końcu
1 80 razy
2 65
3 81
4 69
5 70
6 68
7 64
8 81
9 68
0 87
1 80 razy
2 65
3 81
4 69
5 70
6 68
7 64
8 81
9 68
0 87
Coraz bliżej godziny0,więc tradycyjnie proszę o nie nadsyłanie pecha,jak ktoś nie lubi Hipcia.Muszę wygrać.Pozdrawiam.
Piszę ogólnie Lila,żeby się z kimś łączyć trzeba go dobrze poznać.
Wsiada zebra do taksówki,
a taksówkarz mówi :
Proszę zapiąć pasy.
Leży sobie hipopotam w błocie i odpoczywa, a obok jeździ na rowerku jego malutki synek. Hipopotam leży na lewym boczku tydzień - synek jeździ, hipopotam leży na prawym boczku drugi tydzień, a synek wciąż jeździ. Pod koniec trzeciego tygodnia gdy hipopotam leżał na plecach i dalej lenistwo totalne, podszedł do niego zmartwiony synek i nieśmiało mówi:
- Tatusiu, rowerek mi się popsuł, proszę napraw
Hipopotam westchnął ciężko i poirytowany mówi:
- No tak, weź teraz kurde, rzuć wszystko i napraw mu rowerek!!!
W ogrodzie zoologicznym zwiedzajaca pani pyta dozorce:
- Kiedy bedzie pan karmił małpy ?
- A co, głodna pani ?
a taksówkarz mówi :
Proszę zapiąć pasy.
Leży sobie hipopotam w błocie i odpoczywa, a obok jeździ na rowerku jego malutki synek. Hipopotam leży na lewym boczku tydzień - synek jeździ, hipopotam leży na prawym boczku drugi tydzień, a synek wciąż jeździ. Pod koniec trzeciego tygodnia gdy hipopotam leżał na plecach i dalej lenistwo totalne, podszedł do niego zmartwiony synek i nieśmiało mówi:
- Tatusiu, rowerek mi się popsuł, proszę napraw
Hipopotam westchnął ciężko i poirytowany mówi:
- No tak, weź teraz kurde, rzuć wszystko i napraw mu rowerek!!!
W ogrodzie zoologicznym zwiedzajaca pani pyta dozorce:
- Kiedy bedzie pan karmił małpy ?
- A co, głodna pani ?
3 26 59
>>>ktoś tu dzisiaj o chomikach ?
Chodzi po placu pewien facet z niedźwiedziem polarnym na smyczy.
W pewnym momencie podchodzi do niego zaciekawiony przechodzień i pyta:
Panie, czego pan tu szuka z tym niedźwiedziem ?
Szukam tego cwaniaka co mi 7 miesięcy temu chomika sprzedał!!
Chodzi po placu pewien facet z niedźwiedziem polarnym na smyczy.
W pewnym momencie podchodzi do niego zaciekawiony przechodzień i pyta:
Panie, czego pan tu szuka z tym niedźwiedziem ?
Szukam tego cwaniaka co mi 7 miesięcy temu chomika sprzedał!!
hipopotan>>> człowiek ( zarówno kobieta jak i mężczyzna )to nie szklanka wody,którą można przejrzeć.
A tak odnośnie Twojego wyobrażenia,że kobieta = dzieci i gary to wybacz - już nie te czasy !
pozd
A tak odnośnie Twojego wyobrażenia,że kobieta = dzieci i gary to wybacz - już nie te czasy !
pozd
Ricardos,ja niedawno nie zauważyłem typowań Hosi,bo ona podała je pózno.A,żeby podebrać liczby muszę je zobaczyć wcześniej i analizować.
Zaalarmowana Ochotnicza Straż Pożarna zdjęła z przydrożnego wysokiego drzewa mocno przestraszoną blondynkę. Zapytana przez strażaków jak się tam znalazła, roztrzęsiona mówi:
- Chciałam zatrzymać jakiś samochód, żeby się dostać do miasta... Jechała jakaś grupa kibiców, a ja zapytałam, czy mnie mogą podrzucić...
- Chciałam zatrzymać jakiś samochód, żeby się dostać do miasta... Jechała jakaś grupa kibiców, a ja zapytałam, czy mnie mogą podrzucić...
Madzia77,przecież ja pisze ogólnie.Jeżeli np kobieta dobrze się bawi z partnerem na dyskotece,czy wycieczce to wcale nie znaczy,że są dobrani.Bo w małżeństwie liczy się podejście kiedy pojawią się problemy i trudności.
Pudło, w multi prawie zwrot kosztów,a w lotto nic.Tak więc Lila,musiałem z przyczyn finansowych odwołać lot na Hawaje.Nawet zabraknie mi na bieliznę triumf dla żon.A żony bez prezentów niezadowolone.Po prostu koszmar.
Wszystkim Wam:
http://www.youtube.com/watch?v=LpNMIR4BPA4
dobranoc
http://www.youtube.com/watch?v=LpNMIR4BPA4
dobranoc
A co się dzieje z bernardem madoffem,dlaczego osłabła jego aktywność na czacie.Czy szykuje nową piramidę finansową?
Tak bardzo się ciesze że nikomu nie pożyczyłem mydła,tak bardzo się dzisiaj przyda,ale się ze mnie zrobi czyścioszek.
Hello jak tam kuponiki ,rozbił ktoś pulę he he Pozdro.
od 20stu losowan nic nie wygralam ;(
Podobają mi się dobre historie.Jak np. w książce o znanym protestancie,który miał dar uzdrawiania.Pewnego dnia głosił o mocy imienia Jezus na placu.Był tam człowiek który postanowił zemścić się na żonie,która go opuściła i żyła z innym mężczyzną.Ale kiedy słyszał o Jezusie coś w nim się zmieniło.Przebaczył żonie i zaprosił ją ponownie do domu,a ona wróciła. Tam gdzie wcześniej panowała niezgoda powróciła prawdziwa miłość.
dorocino witaj w klubie ja już po dzisiejszym losowaniu umyłam ręce miałam aż 4/8 w multi...
Dorocina !!!
nic nie wygrałaś bo oszukują!!!
nic nie wygrałaś bo oszukują!!!
mam juz dosc yej zlej passy ;(
ONA w staniku trzyma dodatkowe kule
walić panią Ostrowską!!!
Na 5 kuponików jeden wygrany czyli zdarzenie 4503 typ 1 + 5453 typ 2 wygrany reszta jutro do poprawki.Jak nie wychodzi piłka to nie graj,zagraj na hokej.Wiec na jutro sam hokej.Typy chyba jutro.Pozdrawiam i uciekam myć rączki oj długo.
DLA MNIE KTOŚ TYM KRĘCI I ŚCIĄGA Z NAS KASĘ
JEŚLI U BUKA MOŻNA NA KONIE TRAFIĆ 4 /6
A TU 3 NA 10 NIE TO JEST WAŁEK!!!
JEŚLI U BUKA MOŻNA NA KONIE TRAFIĆ 4 /6
A TU 3 NA 10 NIE TO JEST WAŁEK!!!
Dla pocieszenia kumulacja na czwartek ,no i na sobotę pewnie .Tak nikt nie wygra wybiorą sobie kilka miejsc z mapy i powiedzą że tam padła wygrana .Żeby tylko się nie pomylili i wybrali jakiegoś miasta z poza granic Polski bo wtedy kiszka
Powiem wam tak ludziska bierzcie się do roboty, a jak się da to kręcie wałki wtedy do czegoś się dojdzie.Nie grajcie w te gry totalizatora bo wasza kasa idzie na euro 2012 -które mam w d...e,lepiej za pieniądze które w tygodniu tracicie możecie pójść do kina albo sobie gdzieś pojechać to ja Wam mówię Mądry POLAK po szkodzie
Masz rację Bernard Madoff. Ja ostatni raz zagrałem w Dużego we wrześniu i nawet jeśli będzie miliard do wygrania to i tak się nie skuszę. A czas zamiast na analizy żeby trafić jedną liczbę w multi raz na tydzień i się tym podniecać przeznaczam na coś bardziej pożytecznego. Ale od czasu do czasu tutaj zajrzę.
Popieram ja juz dawno powiedzialam ze na mnie sie nie upasą wole dac tym co bardziej potrzebuja i to docelowo bo fundacja tez nie wierze
O masz jedna szóstka hahaha ciekawe gdzie pewnie jeszcze metodą chybił trafił gratulacje dla Totalizatora zarobił kolejne 12000000 zł
Witam.Na jutro 2 typy w hokeja.Reszta jutro bo zwoje przypalone.
6455 KooKoo - LeKi 1 1.65
6827 HC Slovan Ustecti Lvi - SK Kadan 1 1.25
AKO 2,06
stawka 151.00 zeta
EWK 280 zeta
próg 4
6874 Dynamo Moscow - HK Dinamo Minsk 1 1.45
6875 Atlant Mytishi - Torpedo Nizhny Novgorod 1 1.65
AKO 2,39
stawka 151.00 zeta
EWK 324,80
próg 4