Wpisy 897 940 – 898 039
17 kwietnia 2012 21:55 → 17 kwietnia 2012 22:14, 100 wpisów
Lila...
grudniowa
A owo zioło najlepiej zasadzić u swojej babci na wsi by kurczaki też miały coś z życia jak u tej miłej starszej pani co to ją policja zwinęła za produkcję zioła, bo wzięła kurkom dodała zieleninki posadzonej przez wnuczka do paszy i jak zaczęły się dziwnie zachowywac to zgłosila się do weterynarza
A owo zioło najlepiej zasadzić u swojej babci na wsi by kurczaki też miały coś z życia jak u tej miłej starszej pani co to ją policja zwinęła za produkcję zioła, bo wzięła kurkom dodała zieleninki posadzonej przez wnuczka do paszy i jak zaczęły się dziwnie zachowywac to zgłosila się do weterynarza
/Jan Sztaudynger/
Szczęście łysych.
Szczęśliwi łysi.
Nic im nie stoi, nic im nie wisi.
Ciekawe....zapowiadanie KTO stanie przy kulkach to już tak na stałe?? Czy coś....kombinują??
Szczęście łysych.
Szczęśliwi łysi.
Nic im nie stoi, nic im nie wisi.
Ciekawe....zapowiadanie KTO stanie przy kulkach to już tak na stałe?? Czy coś....kombinują??
Jak już grzeszyć, to ordynkiem.
Myślą,mową i uczynkiem
/autor j.w./
dawać losowanko
40
40,40,40,40,40,40,40
Damian..nie będę Cię łapać.Jeszcze w dekiel mnie do reszty nie pizło za stara jestem na takie zabawy.Mówiłam weź sobie młodszą żonę
Damian a można tak brać w obroty i jednocześnie bawić się w berka? myślałam, że to niemożliwe
pieknaja
Ale tego staropolskiego klasyka nic nie przebije :
"Nie dziw, że harde urodziwe panie : Im gładsze drzewo tym trudniej wleźc na nie"
Ale tego staropolskiego klasyka nic nie przebije :
"Nie dziw, że harde urodziwe panie : Im gładsze drzewo tym trudniej wleźc na nie"
mala...młody jest zdolny do wszystkiego i u niego wszystko jest możliwe
myąlałam, że mężczyzna podczas takiej akcji myśli o czymś innym a nie o zabawie w berka
pod losowanko
-1-tfffuu!!!
5,8,40,69,77
5,8,40,69,77
Lila i hartge
Z dedykacją a propos zabaw w berka :
J.A. Morsztyn
"Kiedy się lepiej zalecac - doktora pytała panna - z rana czy z wieczora?
Doktor powiada : Lepiej to osłodzi wieczór, lecz zdrowiu i rano nie szkodzi
Uczynię - mowi- według twego zdania wieczór dla smaku, dla zdrowia z zarania"
Z dedykacją a propos zabaw w berka :
J.A. Morsztyn
"Kiedy się lepiej zalecac - doktora pytała panna - z rana czy z wieczora?
Doktor powiada : Lepiej to osłodzi wieczór, lecz zdrowiu i rano nie szkodzi
Uczynię - mowi- według twego zdania wieczór dla smaku, dla zdrowia z zarania"
medea..mnie berek obojętny kiedy się bawię ,może być z rana,wieczora i w samo południe