Wpisy 897 898 – 897 997
17 kwietnia 2012 21:48 → 17 kwietnia 2012 22:08, 100 wpisów
Monet...daj mi cynka kiedy się będziesz okadzał to i ja się okadzę.jak na chaju to we dwoje.Będzie raźniej
Lila
Dokładnie tak
zakon
Dostępna w Polsce odmiana używana jest do okadzania przez miłośników medycyny naturalnej itp. Aby przeżyc odmienne stany świadomości potrzebna jest inna odmiana, której nazwy niestety nie pamiętam
Dokładnie tak
zakon
Dostępna w Polsce odmiana używana jest do okadzania przez miłośników medycyny naturalnej itp. Aby przeżyc odmienne stany świadomości potrzebna jest inna odmiana, której nazwy niestety nie pamiętam
Lila mi szałwia pomaga przy anginie ropnej płucze gardełko i po kilku płukaniach spokój.
grudniowa...
Monet...nie rozbrajaj mnietrza było plunąć ze 3 razy na jego wpisy trzy razy przez ramię i po klątwie
Marycha dziś losuje
Lila...
grudniowa
A owo zioło najlepiej zasadzić u swojej babci na wsi by kurczaki też miały coś z życia jak u tej miłej starszej pani co to ją policja zwinęła za produkcję zioła, bo wzięła kurkom dodała zieleninki posadzonej przez wnuczka do paszy i jak zaczęły się dziwnie zachowywac to zgłosila się do weterynarza
A owo zioło najlepiej zasadzić u swojej babci na wsi by kurczaki też miały coś z życia jak u tej miłej starszej pani co to ją policja zwinęła za produkcję zioła, bo wzięła kurkom dodała zieleninki posadzonej przez wnuczka do paszy i jak zaczęły się dziwnie zachowywac to zgłosila się do weterynarza
/Jan Sztaudynger/
Szczęście łysych.
Szczęśliwi łysi.
Nic im nie stoi, nic im nie wisi.
Ciekawe....zapowiadanie KTO stanie przy kulkach to już tak na stałe?? Czy coś....kombinują??
Szczęście łysych.
Szczęśliwi łysi.
Nic im nie stoi, nic im nie wisi.
Ciekawe....zapowiadanie KTO stanie przy kulkach to już tak na stałe?? Czy coś....kombinują??
Jak już grzeszyć, to ordynkiem.
Myślą,mową i uczynkiem
/autor j.w./
dawać losowanko
40
40,40,40,40,40,40,40
Damian..nie będę Cię łapać.Jeszcze w dekiel mnie do reszty nie pizło za stara jestem na takie zabawy.Mówiłam weź sobie młodszą żonę
Damian a można tak brać w obroty i jednocześnie bawić się w berka? myślałam, że to niemożliwe
pieknaja
Ale tego staropolskiego klasyka nic nie przebije :
"Nie dziw, że harde urodziwe panie : Im gładsze drzewo tym trudniej wleźc na nie"
Ale tego staropolskiego klasyka nic nie przebije :
"Nie dziw, że harde urodziwe panie : Im gładsze drzewo tym trudniej wleźc na nie"
mala...młody jest zdolny do wszystkiego i u niego wszystko jest możliwe
myąlałam, że mężczyzna podczas takiej akcji myśli o czymś innym a nie o zabawie w berka