Wpisy 896 824 – 896 923
17 kwietnia 2012 15:02 → 17 kwietnia 2012 15:59, 100 wpisów
Wiecznie obsmarkani latają.
No to przynajmniej się wyjaśniło kim jest kolejny uczestnik chatu. A propos kwestii mózgu to w jego(jej) przypadku mam nadzieję, że postęp w dziedzinie przeszczepów jak najszybciej obejmie także i ten narząd, bo życie bez niego niektórych cholernie boli a zazdrość o szare komórki innych przyprawia o szaleństwo
01, 02, 04, 06, 07, 08, 11, 13, 15, 18, 21, 23, 26, 27, 28, 29, 40, 45, 46.
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
Lila.. .
-----------------------------------------
-----------------------------------------
Lila.. .
----------------------------------------------------
----------------------------------------------------
Wędrowco.....śnił mi się węgiel i że zalało całą Polskę,jedna wielka woda
Lila.
To znaczy ,że masz uciekać na Śląsk,bo tutaj będzie sucho.
To znaczy ,że masz uciekać na Śląsk,bo tutaj będzie sucho.
prędzej czy później Polska zatonie... Holendrzy są świetni w systemach kanalizacyjnych
Proszę o spokój zawrzyjmy rozejm czyli : 76,77 a do kompletu 67 no i jaka śliczna trójczka nam powstaje
Lila.. .
Muszę pomyśleć, co taki sen może oznaczać.. .
Muszę pomyśleć, co taki sen może oznaczać.. .
wszędzie będzie mokro
Ja Cię z chęcią przyjmę pod mój skromny dach.
Idę tam
ile kobiet można wyruchać jednym fiutem? tyle ile się chcę i na ile wyobraźnia pozwala
To, że Ruscy nas nie lubią mieliśmy czas przywyknąć.
To, że Czesi za nami nie przepadją też nie nowina, ale w końcu ilu ich jest w wobec 4 mld pozostałych ziemian
To, że Niemcy nas nie lubią i marzą by nas do Vaterlandu przyłączyć jako Dolnoślązaczka rozumiem
Ale Holendrzy
To, że Czesi za nami nie przepadją też nie nowina, ale w końcu ilu ich jest w wobec 4 mld pozostałych ziemian
To, że Niemcy nas nie lubią i marzą by nas do Vaterlandu przyłączyć jako Dolnoślązaczka rozumiem
Ale Holendrzy
kubex za zaliczenie do młodych w wieku poborowym, ale subtelnie przypominam, że gentelmen nie rozmawia o wieku kobiet
nie ma co się oszukiwać sytuacja kobiet w Polsce jest dosyć żenująca... kiedyś za magię palono na stosie... a dziś kobiety które nie wstydzą się swoje natury... wyzywa się od dziwek i kurew... chce to zmienić
kubex
ale jakoś tak - te nowsze modele, to mają słabsze osiągi, już o czasach eksploatacji i takich tam - kosztach itd nie wspomnę
ale jakoś tak - te nowsze modele, to mają słabsze osiągi, już o czasach eksploatacji i takich tam - kosztach itd nie wspomnę
ja po prostu dostrzegam problem... nie mój lecz wasz
kubex
To nie kompleksy tylko syndrom jerozolimski. Problem w tym, że u nas to rzadkość i nie ma odpowiedniego specjalistycznego zaplecza do leczenia przypadków ludzi przekonanych, że niejaki Jezus to im do pięt nie dorasta
To nie kompleksy tylko syndrom jerozolimski. Problem w tym, że u nas to rzadkość i nie ma odpowiedniego specjalistycznego zaplecza do leczenia przypadków ludzi przekonanych, że niejaki Jezus to im do pięt nie dorasta
Robal
Czy mam niedelikatnie przypomnieć, że pamiętające komunę modele to bez sssania nie ruszą w ogóle
Czy mam niedelikatnie przypomnieć, że pamiętające komunę modele to bez sssania nie ruszą w ogóle
każdy ocenia innych swoją miarą... proste
madea za zbyt specjalistyczny językja prosty chłopale mądrego fajnie posłuchac
Znikam
Zrobię sobie powtórkę z Biblii Tysiąclecia, bo ciężko z prorokiem gadać jak nie znasz specjalistycznego słownictwa
Zrobię sobie powtórkę z Biblii Tysiąclecia, bo ciężko z prorokiem gadać jak nie znasz specjalistycznego słownictwa
tak szczerze to nie lubię tracić czasu na rozmowę z facetami... jakoś specjalnie nie przepadam za tym gatunkiem
hej robalku rano nistety musiałem wyjsc ale jestem wiec wróce do tematu mimo twoich imienin do rannycch niewiem /oszczerstw/ niewiem jak to nazwac,przepraszamam ze twoje imiieniny ale musisz to tak samo odczuc
Kubex
Oni w Jerozolimie to mają podobno krzyż pański z ludźmi co to doznają objawienia, że pogadali z Bogiem i poznali jedyną prawdę i zaczynają się nią publicznie dzielić. Podobno w tamtejszym psychiatryku jest specjalny oddział dla takich ludków.
A propos pewnego proroka co się nam dzisiaj objawił z swoim przesłaniem to jak go czytam jestem za przymusową lobotomią w beznadziejnych przypadkach
Oni w Jerozolimie to mają podobno krzyż pański z ludźmi co to doznają objawienia, że pogadali z Bogiem i poznali jedyną prawdę i zaczynają się nią publicznie dzielić. Podobno w tamtejszym psychiatryku jest specjalny oddział dla takich ludków.
A propos pewnego proroka co się nam dzisiaj objawił z swoim przesłaniem to jak go czytam jestem za przymusową lobotomią w beznadziejnych przypadkach
znikam
kosmaty
kubex wiem
A teraz naprawdę muszę na jakiś czas zniknąć by wreszcie wyjść z pracy
kubex wiem
A teraz naprawdę muszę na jakiś czas zniknąć by wreszcie wyjść z pracy
Lobotomia przedczołowa, inaczej leukotomia, zwana popularnie lobotomią lub lobotomią czołową â zabieg neurochirurgiczny polegający na przecięciu włókien nerwowych łączących czołowe płaty mózgowe ze strukturami międzymózgowia (najczęściej podwzgórzem lub wzgórzem), obecnie bardzo rzadko stosowany. Dawniej jedna z metod leczenia chorych na schizofrenię lub inne poważne zaburzenia psychiczne. Celem była redukcja procesów emocjonalnych, które zwykle towarzyszą procesom poznawczym â myślom i wspomnieniom (a więc i myślom natrętnym lub halucynacjom). Jednym z poważniejszych skutków ubocznych lobotomii przedczołowej jest utrata przez pacjenta poczucia "ciągłości własnego ja", świadomości, że jest tą samą osobą, którą był wczoraj i będzie jutro.
Ponieważ lobotomia nie zawsze okazuje się skuteczna, do tego jest nieodwracalna i prawie zawsze powoduje niekorzystne zmiany w psychice oraz zachowaniu pacjenta, w wielu krajach â m.in. w Polsce â obecnie w ogóle się jej nie stosuje.
Ponieważ lobotomia nie zawsze okazuje się skuteczna, do tego jest nieodwracalna i prawie zawsze powoduje niekorzystne zmiany w psychice oraz zachowaniu pacjenta, w wielu krajach â m.in. w Polsce â obecnie w ogóle się jej nie stosuje.
kubex...dla tego typu to normalne niestety,woli się męczyc niż pokazać gdzie go boli
kosmaty.....nieee ale zbliża się 16 ,muszę spadać.A co to za bzdury że czuję pismo nosem? Muszę wyjść i to tyle
kosmaty....nie wiem z czym....
ale R_ prosił przekazać jakby Go nie było......
zerknij 896256 i jakoś później......
ale R_ prosił przekazać jakby Go nie było......
zerknij 896256 i jakoś później......
pieknaja juz wypisałem to co mysle ale zdazyłsie wyswietlic twój wpis
pieknaja sprawdze aczkolwiek niemam obowiazku zrobie to dla swietego spokoju
Kosmaty....
święty spokój to jest
Pogadacie i będzie ...zobaczysz.......
święty spokój to jest
Pogadacie i będzie ...zobaczysz.......