Wpisy 896 624 – 896 723
17 kwietnia 2012 13:07 → 17 kwietnia 2012 14:07, 100 wpisów
mam pytanie.Macie w TV 1 i 2 program??
Lila i monet
A to ja się przyłączam do adoracji 36 mając nadzieję, że ją w końcu wywabimy
A to ja się przyłączam do adoracji 36 mając nadzieję, że ją w końcu wywabimy
też go mam - wrednego końcówkę, tudzież mendę
ale wiecie, co ? na wszelki wypadek wypintalam od kompa
ale wiecie, co ? na wszelki wypadek wypintalam od kompa
emerytko
A może jesteś jednym ze szczęśliwców wyzwolonych z mocy Smoka Analoga
A może jesteś jednym ze szczęśliwców wyzwolonych z mocy Smoka Analoga
Emeryci nie płacą abonamentu
nie?no tak, ja do końca świata zamierzam pracować i może trochę dłużej
Nie wiem.Program satelitarny jest,a 1 i 2 nie ma.
Robalku..nie wypintalaj,jak nie wypadnie to przecież nie Twoja wina ale w dupencję dostaniesz
Tak.Talerz.
Dziewczyny a ja mam cały serwis obiadowy a nawet dwa a w nich głębokie, płaskie, deserowe ...
A jak sobie przygrucham takiego Maźguywera jak ten z reklamy pewnego markeru to i TV będę na nich odbierała
medea jesteś w czepku urodzona, pewnie jak wychodziłaś z łona matki zakręciłaś piruet i zatańczyłaś twista z pępowiną....cały serwis
Nie babcia była dekoratorką w fabryce porcelany i dostawała swoje dzieła w prezencie z okazji .... a za komuny trochę okazji było sporo a płacić pieniążków załodze by jej za bardzo nie rozbestwić nie chcieli to porcelany ci u nas w domu dostatek
dzisiaj losuje ta o twarzy nietoperza, co ma długie ręce i nogi jak rolki papieru toaletowego, zgadnij kto to?znikamdla wszystkich
Kermita zatrudnili Jego gaża wyjaśniałaby ostatnie cuda cyferkowe
medea>>> normalnie nie mogę! Ty obecnością swoją rzucasz blask na tego czata.. (ten czat?). no jakoś tak.
monet
Bardzo dziękuję za komplement i rewanżuję oraz przypominajac jednocześnie, że jest duża grupa sympatycznych osób dzięki którym ten chat to bardzo przyjemne miejsce na pogaduchy
Bardzo dziękuję za komplement i rewanżuję oraz przypominajac jednocześnie, że jest duża grupa sympatycznych osób dzięki którym ten chat to bardzo przyjemne miejsce na pogaduchy
ale nie wszytko stracone.
Może to zmyła i będzie tylko konferencja prasowa PREMIERA.
Może to zmyła i będzie tylko konferencja prasowa PREMIERA.
Ja tam od kiedy pracuję w budżetówce mam alergię na wszystkich polityków szczególnie tych lokalnych
A jeśli chodzi o prowadzących losowania to ja niespotykanie spokojny człowiek jestem ... dopóki pewne osoby nie pogrzebią moich marzeń o powiedzeniu światu, że teraz to ja lotto
A jeśli chodzi o prowadzących losowania to ja niespotykanie spokojny człowiek jestem ... dopóki pewne osoby nie pogrzebią moich marzeń o powiedzeniu światu, że teraz to ja lotto
vanilla
A co ty miłośnik wieszaków z anoreksją Jaka fuga raczej śliczny dekor na białym tle
A co ty miłośnik wieszaków z anoreksją Jaka fuga raczej śliczny dekor na białym tle
ale patrząc na ostatnie losu losu to pełno powtórek będzie z poprzednich 2 los
Witam wszystkich po długiej przerwie
Lila
Ja jako zaprzyjaźniona papuga przypominam, że holowanie na linie człowieka może być karalne o punktach karnych za nielegalny kulig grożący życiu i zdrowiu nie wspomnę
Ja jako zaprzyjaźniona papuga przypominam, że holowanie na linie człowieka może być karalne o punktach karnych za nielegalny kulig grożący życiu i zdrowiu nie wspomnę
opis dzisiejszej prowadzącej
Imię i nazwisko: Magdalena Ambrożko
Zawód: prezenterka, dziennikarka, spiker radiowy, lektor reklamowy
Znak zodiaku: rak
Szczęśliwa liczba: 5, 11- moja liczba w numerologii
Ulubiony kolor: fioletowy, złoty
Ulubiona potrawa: pierogi ruskie, ciasto marchewkowe
Hobby, zainteresowania: języki obce, jazda samochodem, narty.
Główna cecha charakteru: perfekcjonistka.Mam ogromne poczucie humoru, uwielbiam się uśmiechać- bo zawsze jest powód- optymistka.
Moja główna wada: brak cierpliwości
Największe marzenie: Ogromna szafa, pełna butów w różnych kolorach i fasonach
Motto: "Nie szukam. Znajduję" - Picasso
Imię i nazwisko: Magdalena Ambrożko
Zawód: prezenterka, dziennikarka, spiker radiowy, lektor reklamowy
Znak zodiaku: rak
Szczęśliwa liczba: 5, 11- moja liczba w numerologii
Ulubiony kolor: fioletowy, złoty
Ulubiona potrawa: pierogi ruskie, ciasto marchewkowe
Hobby, zainteresowania: języki obce, jazda samochodem, narty.
Główna cecha charakteru: perfekcjonistka.Mam ogromne poczucie humoru, uwielbiam się uśmiechać- bo zawsze jest powód- optymistka.
Moja główna wada: brak cierpliwości
Największe marzenie: Ogromna szafa, pełna butów w różnych kolorach i fasonach
Motto: "Nie szukam. Znajduję" - Picasso
powodzenia wszystkim
moja dwójka: 03,35
moja dwójka: 03,35
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
01,04,12,13,14,16,17,28,29,30,38,39,42,43,44,54,58,60,68,80
Plusem jest liczba: 60
01,04,12,13,14,16,17,28,29,30,38,39,42,43,44,54,58,60,68,80
Plusem jest liczba: 60
składam reklamacje o 22:15 widzę numerki od 1 do 20... piszę poważnie
Przepraszam głośników nie mam czy ktoś mógłby podpowiedzieć kto nas uszczęśliwi wieczorem ?
ja zrobię Wam dobrze