Wpisy 89 310 – 89 409
17 stycznia 2010 09:13 → 17 stycznia 2010 19:43, 100 wpisów
progresja to ściema, traci się o wiele szybciej niż w przypadku stawki płaskiej
Witam.Podam teraz zdarzenia które wyśle.Podam numerycznie,oraz AKO każdego.Będę czekał na opinie czy takie numeryczne podawanie jest dobre,bo żal siedzieć tak długo nad wpisywaniem nazw.Wszystko to jest TOTOMIX.Oto zdarzenia:1333 +1334 AKO 2,54////1335 +1338 AKO 2,15////1617 +1619 AKO 2,48 ////798 + 958 AKO 2.03////Wszystkie te zdarzenia mają typ 1.Natomiast 2885 Typ 1 + 2888 TYP 2 AKO 2,51/////Tylko zdarzenie 1617 +1619 jest na 3 progu za 67 zeta.Reszta zdarzeń na 1 progu czyli 13 zeta.Życzę powodzenia i wysokich wygranych,a jak już sie wam wysokie znudzą to małych,ale często.Pozdrawiam
kogucik19 , NIE LEPIEJ KOPIOWAĆ ZDARZENIE Z OFERTY . PRZECIEŻ TO ŁATWIEJ NIŻ PODAWAĆ NUMERY. I WTEDY WSZYSCY WIEDZĄ CO GRASZ. POZDRAWIAM.
SŁAWOMIR71 może lepiej tylko nigdy tego nie próbowałem,wiec może czas najwyższy sie tego nauczyć,.Postaram sie ,a co z tego wyjdzie to zobacze.Po numerach też można dojść ,dla chcącego nic trudnego.Ale uwaga słuszna.Będę sie starał.Pozdrawiam
1334 Sampdoria-Catania 1.75
1335 Roma-CFC Genoa 1.72
======================================
proszę kogucik , oto pierwszy twój kupon. To naprawdę łatwe.
1335 Roma-CFC Genoa 1.72
======================================
proszę kogucik , oto pierwszy twój kupon. To naprawdę łatwe.
23.08.2009 D1 Serie A Genoa CFC AS Roma 3-2
08.02.2009 D1 Serie A AS Roma Genoa CFC 3-0
24.09.2008 D1 Serie A Genoa CFC AS Roma 3-1
05.04.2008 D1 Serie A AS Roma Genoa CFC 3-2
24.11.2007 D1 Serie A Genoa CFC AS Roma 0-1
to ostatnie 5 spotkań między Romą a Genoa.
Wiem że raczej nie zwracasz uwagi na statystyki .
08.02.2009 D1 Serie A AS Roma Genoa CFC 3-0
24.09.2008 D1 Serie A Genoa CFC AS Roma 3-1
05.04.2008 D1 Serie A AS Roma Genoa CFC 3-2
24.11.2007 D1 Serie A Genoa CFC AS Roma 0-1
to ostatnie 5 spotkań między Romą a Genoa.
Wiem że raczej nie zwracasz uwagi na statystyki .
23.08.2009 D1 Serie A Calcio Catania Sampdoria Genoa 1-2
19.04.2009 D1 Serie A Calcio Catania Sampdoria Genoa 2-0
23.11.2008 D1 Serie A Sampdoria Genoa Calcio Catania 3-0
16.03.2008 D1 Serie A Sampdoria Genoa Calcio Catania 3-1
28.10.2007 D1 Serie A Calcio Catania Sampdoria Genoa 2-0
20.05.2007 D1 Serie A Sampdoria Genoa Calcio Catania 1-0
23.12.2006 D1 Serie A Calcio Catania Sampdoria Genoa 4-2
16.03.2003 D2 Serie B Calcio Catania Sampdoria Genoa 0-0
13.10.2002 D2 Serie B Sampdoria Genoa Calcio Catania 1-0
19.04.2009 D1 Serie A Calcio Catania Sampdoria Genoa 2-0
23.11.2008 D1 Serie A Sampdoria Genoa Calcio Catania 3-0
16.03.2008 D1 Serie A Sampdoria Genoa Calcio Catania 3-1
28.10.2007 D1 Serie A Calcio Catania Sampdoria Genoa 2-0
20.05.2007 D1 Serie A Sampdoria Genoa Calcio Catania 1-0
23.12.2006 D1 Serie A Calcio Catania Sampdoria Genoa 4-2
16.03.2003 D2 Serie B Calcio Catania Sampdoria Genoa 0-0
13.10.2002 D2 Serie B Sampdoria Genoa Calcio Catania 1-0
DROGI SŁAWOMIRZE71 mój pierwszy kupon jest inny:1333 Florentina - Bologna Typ 1 kurs 1,45 + 1334 Sampdoria - Catania typ 1 kurs 1,75 AKO 2,54 stawka 13 zeta do wygrania 29,70.Taki jest mój pierwszy kupon.Pozdrawiam, i wiem jedno że jak sie coś umie to już to staje sie łatwe.Pozdrawiam
sławomirze71.
Mając na uwadze fakt, że jeśli przyjmę iż trochę/coś wiem o liczbach, to w takim razie o buk-typach wiem nic, postanowiłem nie przyjmować zaproszenia odnośnie uczestnictwa na forum w tym nowym temacie.
Do tematu pragnę podejść poważnie, wygłupy mnie nie interesują.
Dlatego tez jedno mogę Ci obiecać, że będę uważnie Wasze typy obserwował i w miarę możliwości analizował.
O moim własny typowaniu i o grze podyskutujemy kiedy indziej, no powiedzmy, że jak bardziej się wciągnę.
Nie wiem jaką ostatecznie decyzję podjął kogucik19, ale ja tym sposobem gry u buka zacząłem zajmować się chyba nawet później niż on...tak w zeszły piątek.
To gdzie mi do TYPERÓW z pierwszej ligi?
Poczekam, popatrzę, a jeśli za jakiś czas będę na tyle chociaż myślał, że dam rade to z przyjemnością dołączę.
Teraz tak;
"NIE LEPIEJ KOPIOWAĆ ZDARZENIE Z OFERTY?" - to dobry pomysł, na początek, ale pisałem już jerzykowi26, że wolałbym wiedzieć co i dlaczego, bo potem jak OBY NIE Was zabraknie, to znajdę się umoczony w gównie i pewnie w długach po czubek głowy.
Reasumując: chętnie skorzystam z Waszej wiedzy i doświadczenia, a współzawodnictwem z Wami zajmę się, gdy sam od siebie będę mógł innym doradzić*.
*tak ogólnie to ująłem, a każdy niech rozumie co chce.
Pozdrawiam Was Wszystkich i życzę wysokich wygranych.
Mając na uwadze fakt, że jeśli przyjmę iż trochę/coś wiem o liczbach, to w takim razie o buk-typach wiem nic, postanowiłem nie przyjmować zaproszenia odnośnie uczestnictwa na forum w tym nowym temacie.
Do tematu pragnę podejść poważnie, wygłupy mnie nie interesują.
Dlatego tez jedno mogę Ci obiecać, że będę uważnie Wasze typy obserwował i w miarę możliwości analizował.
O moim własny typowaniu i o grze podyskutujemy kiedy indziej, no powiedzmy, że jak bardziej się wciągnę.
Nie wiem jaką ostatecznie decyzję podjął kogucik19, ale ja tym sposobem gry u buka zacząłem zajmować się chyba nawet później niż on...tak w zeszły piątek.
To gdzie mi do TYPERÓW z pierwszej ligi?
Poczekam, popatrzę, a jeśli za jakiś czas będę na tyle chociaż myślał, że dam rade to z przyjemnością dołączę.
Teraz tak;
"NIE LEPIEJ KOPIOWAĆ ZDARZENIE Z OFERTY?" - to dobry pomysł, na początek, ale pisałem już jerzykowi26, że wolałbym wiedzieć co i dlaczego, bo potem jak OBY NIE Was zabraknie, to znajdę się umoczony w gównie i pewnie w długach po czubek głowy.
Reasumując: chętnie skorzystam z Waszej wiedzy i doświadczenia, a współzawodnictwem z Wami zajmę się, gdy sam od siebie będę mógł innym doradzić*.
*tak ogólnie to ująłem, a każdy niech rozumie co chce.
Pozdrawiam Was Wszystkich i życzę wysokich wygranych.
SirMavins ja tak jak Ty postanowiłem uprzejmie odmówić z zaproszenia,gdyż moja wiedza jest mała i w żadnym przypadku nie przystoi mi dołączyć do tak szanownego grona znawców.Taka strona jest bardzo potrzebna tylko,musi być bardzo rygorystyczny regulamin,który dla ludzi konkretnych,nie bedzie szkodliwy.Bo zaraz na stronę wejdą różne oszołomy których zadaniem i celem jest sabotowanie fajnych pomysłów i zniechęcenie ludzi do konkretnego działania.Nawet poprosić ADMINISTRATORA nad szczególnym patronatem nad tym tematem.Ja na pewno będę czytal i uczył sie ,wiec życzę wam powodzenia.Ewentualne uwagi mogę wpisywać w swoim temacie który mam nadzieje też jest czasem czytany.Serdecznie pozdrawiam
SLAWOMIR71 nawet teraz mi taki pomysł przyszedł,aby skompletować chętnych fachowców odnośnie bukmacherki,zrobić ich spis i tylko te osoby mogły by sie wpisywać w temacie.To zapewniło by bezpieczne działanie tego tematu.Można utworzyć drugą stronę np. UWAGI DO TEMATU BUKMCHERKI i tam już eldorado,kto chce niech pisze.Serdecznie pozdrawiam
Kogut, zasrańcu, a kim ty jesteś,aby pisać kto co może,a kto co nie może???
Moim zdaniem nie powinieneś otwierać dzioba na ten temat, bo od tego są moderatorzy i administrator, a nie Ty!!!!
Moim zdaniem nie powinieneś otwierać dzioba na ten temat, bo od tego są moderatorzy i administrator, a nie Ty!!!!
druidzie.
"Dopiero jak się coś straci " - święta racja.
Porównanie kosztów i zysków na pierwszych etapach już świadczy na korzyść TM, a ponadto jeśli w TM mogłeś typować na 14 i 22 i nie musiałeś wychodzić 2x dziennie, tym bardziej obecna sytuacja jest denerwująca.
Znalazłem sposób pośredni - typuję tylko raz.
Przynajmniej oszczędzam czas...:D
"Dopiero jak się coś straci " - święta racja.
Porównanie kosztów i zysków na pierwszych etapach już świadczy na korzyść TM, a ponadto jeśli w TM mogłeś typować na 14 i 22 i nie musiałeś wychodzić 2x dziennie, tym bardziej obecna sytuacja jest denerwująca.
Znalazłem sposób pośredni - typuję tylko raz.
Przynajmniej oszczędzam czas...:D
kogucik19, uważam że nikt nie będzie przejmował się złośliwymi uwagami o ile takie pojawią się w interesującym nas temacie. Każdy z uczestników podaje swój przemyślany typ , wiedząc że nie ma możliwości jego anulowania czy też poprawy. Tak jak już zaznaczyłem w temacie . Będzie grupa 20 osób ( na obecną chwilę jest 17 ) i tylko typy i ewentualne uwagi tych osób będą dla mnie miały znaczenie.
SLAWOMIR71 ja Cie rozumie że złośliwościami nikt sie nie bedzie przejmował,ale one będą chwastem w tym temacie i bedą utrudniały poruszanie sie po temacie.Bo każdy normalny bedzie Musiał przesuwać temat omijając głupoty,ale za nim będzie wiedział że to głupota to musi poczytać,potem już po nickach będzie wiadomo,kto tu chwasty rozsadza.A jak sie chwasta skasuje to u sie znudzi i odpuści bo ferie sie skończą.Pozdrawiam
SirMavins Przeżyjemy ten okres.Pozdrawiam i znikam do kolektóry i na spacerek bo w Krakowie śliczna słoneczna pogoda wiec 2 godzinki spacerku dla zdrowia.I niech ten czat odpocznie troche od tego drobiu.Pozdrawiam.
Witam,
na 14 mam: 11,21
a z bukmacherki:
Kamerun(mimo wszystko)
Standard/Anderlecht (obie strzelą)
Milan i Sampdoria 1
Atl.Madryt 1
Saragossa 1
co myślicie?
Pozdrawiam
na 14 mam: 11,21
a z bukmacherki:
Kamerun(mimo wszystko)
Standard/Anderlecht (obie strzelą)
Milan i Sampdoria 1
Atl.Madryt 1
Saragossa 1
co myślicie?
Pozdrawiam
MM na 14
---3/3--------5/5-----
08,27,78 /// 18,80 ///
08,28,80 /// 05,25 ///
09,35,68 /// 53,56 ///
10,35,69 /// 25,27 ///
---3/3--------5/5-----
08,27,78 /// 18,80 ///
08,28,80 /// 05,25 ///
09,35,68 /// 53,56 ///
10,35,69 /// 25,27 ///
slavo >>>> wczorajszy tak
3/3 w Irish !!!!
pzdr.
3/3 w Irish !!!!
pzdr.
slavo >>>>>
wyniki 49's z 13.50
2,7,17,21,26,48, - BB (38)
Aj jaj jaj...
Jedna "trójeczka bliźiutko (7,17,27)
2646zł za 3/3 ale nie ma :(
ps. dzięki bella34
wyniki 49's z 13.50
2,7,17,21,26,48, - BB (38)
Aj jaj jaj...
Jedna "trójeczka bliźiutko (7,17,27)
2646zł za 3/3 ale nie ma :(
ps. dzięki bella34
Pasko:
Ja też czekam teraz na informacje że TS wprowadzi grę w MM i inne przez sieć internet :-)
A drugie info jaki by mnie zadowoliło jeszcze to większe wygrane z pewniaka i trójki ;-)
Ps.
Ostatnio słuchałam w wiadomościach w tv że coraz bardziej u nas w Polsce zanika demokracja....i tu chodzi też o ustawe antyhazardowa. Nikt sie nikogo o nic nie pyta tylko sami sobie zmieniaja.
Ja też czekam teraz na informacje że TS wprowadzi grę w MM i inne przez sieć internet :-)
A drugie info jaki by mnie zadowoliło jeszcze to większe wygrane z pewniaka i trójki ;-)
Ps.
Ostatnio słuchałam w wiadomościach w tv że coraz bardziej u nas w Polsce zanika demokracja....i tu chodzi też o ustawe antyhazardowa. Nikt sie nikogo o nic nie pyta tylko sami sobie zmieniaja.
Witam wszystkich:).Pasko może obstawimy to zdarzenie losowe-zorganizowanie.Ciekawe czy jest to możliwe??.Pewnie jak PO us usłyszy
129tyś.za każdy dzień to tak samo odkręci jak zakręcił!!
129tyś.za każdy dzień to tak samo odkręci jak zakręcił!!
Już do mnie przyleciała jedna jaskółka w postaci 958 Disburg - FSV Frankfurt TYP 1 trafiony.Ponieważ jedna jaskółka wiosny nie czyni czekam na resztę ptactwa.Pozdrawiam
RALFEK Ty chyba źle pojmujesz życie w demokratycznym kraju.Tak nie wolno myśleć,bo takie myślenie to nie demokracja tylko ANARCHIA.Pozdrawiam
Zrobię próbę wpisu tak jak TOMCIO mi poradził na forum to może tu sie sprawdzi.
1333 Florenina - Bologna TYP 1 kurs 1,45
1334 Sapdoria - Catania TYP 1 kurs 1,75
AKO 2,54 stawka to 13 zeta wygrana TO 29,70.
Zobaczę czy to zadziała,jak to wielkie dzięki dla TOMCIA.
1333 Florenina - Bologna TYP 1 kurs 1,45
1334 Sapdoria - Catania TYP 1 kurs 1,75
AKO 2,54 stawka to 13 zeta wygrana TO 29,70.
Zobaczę czy to zadziała,jak to wielkie dzięki dla TOMCIA.
lila >>> "bliźniaki na dziś o 22.15 zagraj
11,22,33,44
11,22,33 / 11,22,44 / 11,33,44 / 22,33,44 /
Tylko 10zł a do wygrania 54zł :)
Za 2/3 niestety strata 8zł :(
Pzdr.
11,22,33,44
11,22,33 / 11,22,44 / 11,33,44 / 22,33,44 /
Tylko 10zł a do wygrania 54zł :)
Za 2/3 niestety strata 8zł :(
Pzdr.
lila >>> jak rzeczywiście zagrasz w realu to będę bardzo się denerwował:))) oglądając losowanie o 22.15,a tylko dlatego,że będę kibicował kulkom,aby wpadło 3z4
z tych liczb co Ci podałem,bo to automatycznie da 3/3.
Powodzenia.
z tych liczb co Ci podałem,bo to automatycznie da 3/3.
Powodzenia.
2885 Panianios - Leraleiakos niestety remis i kuponik przegrany.Pozdrawiam
Kuponik 1333 Florentina - Bologna Niestety klapa.Gdzie te jaskółki co miały przylecieć.Ale jest szansa jeszcze na 3 wygrane.Pozdrawiam
Hura. Kuponik wygrany,czyli doleciała jedna zguba.
1335 Roma - CFC Genoa typ 1 kurs 1,72
1338 AC Milan Siena typ 1 kurs 1,25
AKO 2,15
Stawka 13 zeta
wygrana to 25,20.
Pozdrawia i czekam dalej,na jakiegoś zagubionego ptaka,nie koniecznie musi to być jaskółka.
1335 Roma - CFC Genoa typ 1 kurs 1,72
1338 AC Milan Siena typ 1 kurs 1,25
AKO 2,15
Stawka 13 zeta
wygrana to 25,20.
Pozdrawia i czekam dalej,na jakiegoś zagubionego ptaka,nie koniecznie musi to być jaskółka.
WITAM I POZDRAWIAM ZIOMALKI I ZIOMALI PO KUPONIE
Oficjalnie na tej stronce chciałbym podziękować trzem osobom które kiedyś mi zaufały i załozyły swoje konta u buka BETCKLICK ,BWIN wpisując mój nick jako polecającego.co prawda dopiero teraz spęłniły swoje kryteria użytkownika abym otrzymał premię za polecenie NIe są to rarytasy ale na jakieś zakłady starczą.Nie podaję kto to bo nie mam takiego upoważnienia>Osoby te jeżeli zechcą to same się ujawnią jeszcze raz DZIĘKI za zaufanie i pozdrawiam wszystkich POWODZENIA
Oficjalnie na tej stronce chciałbym podziękować trzem osobom które kiedyś mi zaufały i załozyły swoje konta u buka BETCKLICK ,BWIN wpisując mój nick jako polecającego.co prawda dopiero teraz spęłniły swoje kryteria użytkownika abym otrzymał premię za polecenie NIe są to rarytasy ale na jakieś zakłady starczą.Nie podaję kto to bo nie mam takiego upoważnienia>Osoby te jeżeli zechcą to same się ujawnią jeszcze raz DZIĘKI za zaufanie i pozdrawiam wszystkich POWODZENIA
lila >>>> wysłane 11,22,33,44 jako 4 x 3/3 TAK?
Powodzonka :))
Powodzonka :))
xelom >>> Witaj!!!
Pzdr.
Pzdr.
lila >>> nie dziękuj.
Podziękujesz po....losowaniu oczywiście.
Czuję,że trafisz...3z3 :)))
Podziękujesz po....losowaniu oczywiście.
Czuję,że trafisz...3z3 :)))
HURA. Przyleciało jednak dobre ptaszysko i kuponik wygrany.
798 Schalke - Nunberg typ 1 kurs 1,35
958 Disburg - FSV Frankfurt typ 1 kurs 1,50
AKO 2.03
Stawka 13 zeta
wygrana to 23,80.
Teraz czekamy na rozstrzygnięcie ostatniego bardzo ważnego kuponika.Pozdrawiam
798 Schalke - Nunberg typ 1 kurs 1,35
958 Disburg - FSV Frankfurt typ 1 kurs 1,50
AKO 2.03
Stawka 13 zeta
wygrana to 23,80.
Teraz czekamy na rozstrzygnięcie ostatniego bardzo ważnego kuponika.Pozdrawiam
Witam!!!!
Potrzebuje tabelę progresji na jedną liczbę w ts
Ciężka Sprawa ;)
Pzdr
Potrzebuje tabelę progresji na jedną liczbę w ts
Ciężka Sprawa ;)
Pzdr
witam,może ktoś mi podpowie ile muszę skreślić kuponów mając 7 liczb ,by zrobić rózne kombinacje piątek,może tomcio1972 mi pomożesz,z góry dziękuję za pomoc
ZIUTA a jaki jest kurs na 1 liczbę bo ja nie wiem.Może mam cos policzone to Ci napisze.Pozdrawiam
Jeśli wszystkie kombinacje to 21 zakładów !!!!!!
Pzdr.
Pzdr.
aneczka1 , wszystkich możliwych kombinacji jest 21 w systemie 5 z 7.
kogucik19 >>>>
1,6 x 2,5zł = 4zł
1,6
Wiem że za 2,5jak trafisz jedną liczbę to masz 4 zico
1,6 x 2,5zł = 4zł
1,6
Wiem że za 2,5jak trafisz jedną liczbę to masz 4 zico
Dyrektor do swojej sekretarki
-Pani Jolu -jaki mamy dziś dzień ?
-Służbowo piątek, a prywatnie bezpłodny
Szef daje pracownikowi urlop, w którym może udać się na finansowane przez firmę wakacje. Zastrzega, żeby z wszystkich wydatków przywieźć fakturę.
Po dwóch tygodniach pracownik wraca i pokazuje fakturę szefowi:
- Wyżywienie 120zł
- Noclegi 400zł
- Wycieczki 300zł
- Seks w burdelu 2000zł
Szef czyta i mówi:
- Na przyszłość proszę nie pisać wulgarnie "Seks w burdelu" tylko powiedzmy "Wbijanie gwoździ"
Za rok pracownik znów ma darmowe wakacje, Wraca i pokazuje fakturę:
- Wyżywienie 200zł
- Noclegi 1000zł
- Wycieczki 200zł
- Wbijanie gwoździ 6000zł
.....
- Naprawa młotka 5000zł
-Pani Jolu -jaki mamy dziś dzień ?
-Służbowo piątek, a prywatnie bezpłodny
Szef daje pracownikowi urlop, w którym może udać się na finansowane przez firmę wakacje. Zastrzega, żeby z wszystkich wydatków przywieźć fakturę.
Po dwóch tygodniach pracownik wraca i pokazuje fakturę szefowi:
- Wyżywienie 120zł
- Noclegi 400zł
- Wycieczki 300zł
- Seks w burdelu 2000zł
Szef czyta i mówi:
- Na przyszłość proszę nie pisać wulgarnie "Seks w burdelu" tylko powiedzmy "Wbijanie gwoździ"
Za rok pracownik znów ma darmowe wakacje, Wraca i pokazuje fakturę:
- Wyżywienie 200zł
- Noclegi 1000zł
- Wycieczki 200zł
- Wbijanie gwoździ 6000zł
.....
- Naprawa młotka 5000zł
slawomir71 tobie również dziękuję za szybką odpowiedż,chłopaki na was zawsze można liczyć,pozdrawiam
witam
oferuje pomoc i doradztwo w inwestycjach na giełdzie
zysk ok 20 % miesiecznie
obecnie powstało wiele internetowych stron na których mozna sie zarejestrowac wpłacic troche gotówki i w prosty sposób inwestowac na giełdzie posiadam adresy sprawdzonych brookerów ( tak sie fachowo nazywaja tego rodzaju strony)
moje inwestycje polegaja na jednej prostych zasadach
nie sa to inwestycje długoterminowe tylko przeważnie kilkugodzinne
po wykupieniu akcji ustawiamy zlecenie limit i akcja automatycznie sie sprzedaje po osiągnieciu wyznaczonego przez nas zysku a my otrzymujemy smsa gdy zlecenie sie zakonczy
oferuje pomoc we wprowadzeniu w giełde
oraz doradztwo giełdowe
inwestujac 1000 zł
dzielac to na stawki 100zł
kazda nasza inwestycja jest bardzo krótka bo zazwyczaj trwa ona ok 1 godz i w tym czasie akcaja osiagnie wyznaczony zysk i dziennie mamy takich oazji od 2 do 10
sa to małe zyski ale bardzo pewne
zysk ze 100 zł z jednego zlecenia to ok 7-15 zł
czyli prz budzecie 1000 zł i inwestycjach 100 zł na akcjeoraz założeniu ze 2 razy dziennie bedzie taka okazja miesiecznie zarobimy ok 360 zł giełda pracuje od poniedziałku do piatu wiec ok 20 dni w miesiacu
im wiekszym budzetem dysponujemy tym wieksze beda nasze zyskie ale ja tutaj przykładowo rozpisałem jak to wyglada gdy mamy 1000 zł
oferuje doradztwo 50 zł wprowadzenie w swiat brookerów
50 zł pierwszy tdzien inwestycji
mój nr gg 19492198
serdecznie zapraszam
oferuje pomoc i doradztwo w inwestycjach na giełdzie
zysk ok 20 % miesiecznie
obecnie powstało wiele internetowych stron na których mozna sie zarejestrowac wpłacic troche gotówki i w prosty sposób inwestowac na giełdzie posiadam adresy sprawdzonych brookerów ( tak sie fachowo nazywaja tego rodzaju strony)
moje inwestycje polegaja na jednej prostych zasadach
nie sa to inwestycje długoterminowe tylko przeważnie kilkugodzinne
po wykupieniu akcji ustawiamy zlecenie limit i akcja automatycznie sie sprzedaje po osiągnieciu wyznaczonego przez nas zysku a my otrzymujemy smsa gdy zlecenie sie zakonczy
oferuje pomoc we wprowadzeniu w giełde
oraz doradztwo giełdowe
inwestujac 1000 zł
dzielac to na stawki 100zł
kazda nasza inwestycja jest bardzo krótka bo zazwyczaj trwa ona ok 1 godz i w tym czasie akcaja osiagnie wyznaczony zysk i dziennie mamy takich oazji od 2 do 10
sa to małe zyski ale bardzo pewne
zysk ze 100 zł z jednego zlecenia to ok 7-15 zł
czyli prz budzecie 1000 zł i inwestycjach 100 zł na akcjeoraz założeniu ze 2 razy dziennie bedzie taka okazja miesiecznie zarobimy ok 360 zł giełda pracuje od poniedziałku do piatu wiec ok 20 dni w miesiacu
im wiekszym budzetem dysponujemy tym wieksze beda nasze zyskie ale ja tutaj przykładowo rozpisałem jak to wyglada gdy mamy 1000 zł
oferuje doradztwo 50 zł wprowadzenie w swiat brookerów
50 zł pierwszy tdzien inwestycji
mój nr gg 19492198
serdecznie zapraszam
>>>lila-wczoraj fajnie było na imprezce
po paru ciekawych napojach
kazałem koledze otworzyć szafę i mówić do rzeczy
kto by pomyślał
a teraz /po tej imprezce nie mam do kogo przyjsć, więc przychodzę do siebie/, wchodzę na miłe dla mnie /napewno/
forum i znowu mogłem sie do wiedzieć, że LILA już 8 lat trafiona i zatopiona, jeszcze gorzej z madzią /15 lat to juz recydywa-madziu uśmiechnij się/ ale nie przypuszczałem,że ty mieszkasz w kierunku od Słupcy do Brześcia ? gdzie króluje disco polo ??? zmartwiłem sie tym bardzo
po paru ciekawych napojach
kazałem koledze otworzyć szafę i mówić do rzeczy
kto by pomyślał
a teraz /po tej imprezce nie mam do kogo przyjsć, więc przychodzę do siebie/, wchodzę na miłe dla mnie /napewno/
forum i znowu mogłem sie do wiedzieć, że LILA już 8 lat trafiona i zatopiona, jeszcze gorzej z madzią /15 lat to juz recydywa-madziu uśmiechnij się/ ale nie przypuszczałem,że ty mieszkasz w kierunku od Słupcy do Brześcia ? gdzie króluje disco polo ??? zmartwiłem sie tym bardzo
ZIUTA mam na kurs 1,7 Podaje progi: 19,55,160,465,1282 3700.To sa progi a stały zysk 10 zeta (około).Kurs 1,6 na 1 liczbę to dramat .Nie za bardzo Ci polecam taka grę bo sam widzisz jak rosną progi.Boże jak można takie kursy dawać.Nawet nie miałem pojęcia.Pozdrawiam i odradzam Ci granie na 1 liczbę.
kogucik19 >>>>>>
ok :)
Pzdr.
ok :)
Pzdr.
>>>gieldax-ja na takiego świetnego doradcę trafiłem w 2007 roku, jak mi BARDZO DOBRZE doradził, to na razie jestem stratny ponad 10 000 zł, jedyna nadzieja to slowa analityka, że muszę czekać do około 2014 roku, to powinno wrócić do 0 /zera/ , ale jak wybierze Polska "D" rudego kaszuba na prezydenta, też bedziemy ogladać głupie miny przez następne 5 lat, podobnie jak teraz
emeryt>>> hehe ja to recydywa?
Raczej stała w uczuciach - ale nie mam siły dzisiaj rozwijać tematu,bo też dochodzę do formy - po wczorajszych wrażeniach,a było ich och było.
pozd
Raczej stała w uczuciach - ale nie mam siły dzisiaj rozwijać tematu,bo też dochodzę do formy - po wczorajszych wrażeniach,a było ich och było.
pozd
lila>>> naprawdę było OK,a oto jeden z elementów,który był zaprezentowany na imprezce:
http://www.youtube.com/watch?v=umxZIDaCeu8
i mój ulubiony:
http://www.youtube.com/watch?v=AtgBYwz_PIE
pozd
http://www.youtube.com/watch?v=umxZIDaCeu8
i mój ulubiony:
http://www.youtube.com/watch?v=AtgBYwz_PIE
pozd
Emeryt-- jak widzisz jestem od 03.01.2010!,wybacz mi chwilową niedyspozycję,ale nadal się uczę, a jest od kogo.Pozdrawiam!!
lila>>> dokładnie cóż to jest 8 lat czy nawet 15, w obliczu 60 ?
pozd
pozd
Lila>>chodzi Tobie o różnicę wieku??,nie!!,ona ni jest aż tak duża,
z moją przewagą!!.Pozdrawiam Cibie bardzo cieplutko !!
z moją przewagą!!.Pozdrawiam Cibie bardzo cieplutko !!
Niestety już żadne ptaszysko nie przyleci bo ostatni kuponik przegrany czyli na 5 kuponów 2 wygrane a reszta w plecy.Spoko jest dobrze i na jutro cos wymyślimy .Pozdrawiam
Facet w sex shopie
- Proszę mi pokazać tą dmuchaną lalę
- Proszę bardzo
- Kiedy ją wyprodukowano?
- W styczniu 2005
- E, to Koziorożec. Nie pasujemy do siebie.
Spotykają się dwaj faceci.
- Dokąd idziesz?
- Na próbę chóru.
- Co wy tam robicie?
- Gramy w karty, pijemy wódkę i piwo.
- A kiedy śpiewacie?
- Jak wracamy do domu
- Proszę mi pokazać tą dmuchaną lalę
- Proszę bardzo
- Kiedy ją wyprodukowano?
- W styczniu 2005
- E, to Koziorożec. Nie pasujemy do siebie.
Spotykają się dwaj faceci.
- Dokąd idziesz?
- Na próbę chóru.
- Co wy tam robicie?
- Gramy w karty, pijemy wódkę i piwo.
- A kiedy śpiewacie?
- Jak wracamy do domu
- Co słychać u twojej żony?
- Uczę ją chodzić.
- A cóż jej się stało?
- Odkąd sprzedałem samochód stwierdziłem, że zapomniała, biedaczka, jak się chodzi...
Konduktor w pociągu podchodzi do trędowatego i prosi go o bilet. Trędowaty drapie się w ucho, ucho odpada, wiec trędowaty je wywala za okno, złapał się za palce, palce odpadły to on je tez za okno. Konduktor znów chce od niego bilet, na co trędowaty sięga do tylnej kieszeni spodni, ale urwał sobie przy tym kawałek tyłka i za okno.
Konduktor nie wytrzymał i mówi: panie, my tu tak gadu gadu, a pan powoli spie***lasz!
Jechał facet samochodem i nagle zachciało mu się do WC. Dojechał do najbliższej stacji benzynowej i udał się więc za swoją potrzebą. Kiedy już siedział i skoncentrował się, usłyszał jak ktoś wchodzi do kabiny obok. Po chwili z tejże kabiny dobiegło pytanie:
- Cześć, co tam u ciebie słychać ?
Facet głupio się poczuł, na ogół nie rozmawiał z obcymi i to jeszcze takim miejscu...
Ale niepewnie odpowiedział.
- Nic, wszystko w porządku...
- Słuchaj, a powiedz mi co zamierzasz tutaj zrobić ?
- No, nie wiem...- facet coraz bardziej czuł się skrępowany tą wymianą zdań.
- A gdzie jedziesz ?
- Jadę do Gdańska a potem wracam do Katowic...
- Wiesz co, zadzwonię do ciebie później.... jakiś idiota w kiblu obok odpowiada na wszystkie moje pytania.....
- Uczę ją chodzić.
- A cóż jej się stało?
- Odkąd sprzedałem samochód stwierdziłem, że zapomniała, biedaczka, jak się chodzi...
Konduktor w pociągu podchodzi do trędowatego i prosi go o bilet. Trędowaty drapie się w ucho, ucho odpada, wiec trędowaty je wywala za okno, złapał się za palce, palce odpadły to on je tez za okno. Konduktor znów chce od niego bilet, na co trędowaty sięga do tylnej kieszeni spodni, ale urwał sobie przy tym kawałek tyłka i za okno.
Konduktor nie wytrzymał i mówi: panie, my tu tak gadu gadu, a pan powoli spie***lasz!
Jechał facet samochodem i nagle zachciało mu się do WC. Dojechał do najbliższej stacji benzynowej i udał się więc za swoją potrzebą. Kiedy już siedział i skoncentrował się, usłyszał jak ktoś wchodzi do kabiny obok. Po chwili z tejże kabiny dobiegło pytanie:
- Cześć, co tam u ciebie słychać ?
Facet głupio się poczuł, na ogół nie rozmawiał z obcymi i to jeszcze takim miejscu...
Ale niepewnie odpowiedział.
- Nic, wszystko w porządku...
- Słuchaj, a powiedz mi co zamierzasz tutaj zrobić ?
- No, nie wiem...- facet coraz bardziej czuł się skrępowany tą wymianą zdań.
- A gdzie jedziesz ?
- Jadę do Gdańska a potem wracam do Katowic...
- Wiesz co, zadzwonię do ciebie później.... jakiś idiota w kiblu obok odpowiada na wszystkie moje pytania.....
Do windy w której stoi juz blondynka wchodzi pewien facet. Po zamknieciu
się
drzwi pyta:
- Na drugie?
- Iwona. ...
>>>lila
- Co to jest: czarne, włochate i lata między majtkami ?
się
drzwi pyta:
- Na drugie?
- Iwona. ...
>>>lila
- Co to jest: czarne, włochate i lata między majtkami ?
>>>madzia77-przypominam sobie, że coś śpiewałem, tylko napewno nie disco polo
a potem napewno nie, bo jakiś facio /wsród 18 wszystkich/ przywiózł ze sobą jakąś REWELACJĘ WSI POLSKIEJ - niejakie karaoke, czy jakoś tam to się nazywa i z tego co wiem, to 2 dziewczyny spiewały, nawet im się podobało bo one też z terenu disco polo i piosenek weselnych na bazarach, z Olsztyna
pozdrawiam
a potem napewno nie, bo jakiś facio /wsród 18 wszystkich/ przywiózł ze sobą jakąś REWELACJĘ WSI POLSKIEJ - niejakie karaoke, czy jakoś tam to się nazywa i z tego co wiem, to 2 dziewczyny spiewały, nawet im się podobało bo one też z terenu disco polo i piosenek weselnych na bazarach, z Olsztyna
pozdrawiam
http://wiadomosci.wp.pl/gid,11851470,title,Zdjecia-tygodnia,gpage,11,img,11860875,galeria.html
podoba mi się ten obrazek, a Wam ?
podoba mi się ten obrazek, a Wam ?