Wpisy 88 797 – 88 896
14 stycznia 2010 18:18 → 14 stycznia 2010 21:47, 100 wpisów
dzięki madzia77 za wskazanie tematu.
czyli,żeby cokolwiek zagrać w totolotku to trzeba ruszyć cztery litery i się do nich wybrać.
czyli,żeby cokolwiek zagrać w totolotku to trzeba ruszyć cztery litery i się do nich wybrać.
pitek_antropus>>> dokładnie tak, ja swoje pierwsze zakłady zawarłam w Fortunie u buka naziemnego,potem konto założyłam w Totomix :)
lila>>> witaj słonko :)
lila>>> witaj słonko :)
mariuncio75 - kto robi zamieszanie?
W Totomixie nie można przez internet obstawiać wyników?
Zdarzeń sportowych???
Bez jaj.
MOŻNA - to Ty nie wprowadzaj w błąd.
Owszem pieniądze na konto wpłaca się osobiście, ale wygrane można przelewać na e-konto Totomixu lub wypłacać w oddziale.
W Totomixie nie można przez internet obstawiać wyników?
Zdarzeń sportowych???
Bez jaj.
MOŻNA - to Ty nie wprowadzaj w błąd.
Owszem pieniądze na konto wpłaca się osobiście, ale wygrane można przelewać na e-konto Totomixu lub wypłacać w oddziale.
lila>>> jutro kochanie:
Peja i Trzeci Wymiar,w sobotę Kult,bilety już są i myślę,że będzie fajnie.
pozd
Peja i Trzeci Wymiar,w sobotę Kult,bilety już są i myślę,że będzie fajnie.
pozd
torsan - dzięki za radę, ale wiesz jak to jest.
Na to nie, na tamto nie, to w końcu na nic nie będzie można stawiać.
Bogactwo możliwości, bogactwo wyboru...jest z czego wybierać.
Na to nie, na tamto nie, to w końcu na nic nie będzie można stawiać.
Bogactwo możliwości, bogactwo wyboru...jest z czego wybierać.
>>>kogucik19, ciesz się, że byłeś w snach kibicem i grajacym piłkarzem, a nie bramkarzem, bo wyobraź sobie jakby Ci się śniło, że bronisz karnego ??? znam przypadek, że bramkarzowi śniło się że broni b /jak mnie grzyby się śniły po zbieraniu, czy szachownica po 20 partiach gry w Warcaby/ bramki i rano całą głowę miał poobijaną od ściany -to fakt autentyczny
pozdro
pozdro
co robi teściowa na plaży ?
przyzwyczaja się do piachu
i rym cym cym i.........
przyzwyczaja się do piachu
i rym cym cym i.........
HURA .Dinamo Riga wygrywa 1-0 .Oby tak dalej.Mafia czuwa.Pozdrawiam
Lila Forex jest to rynek, na którym się handluje na różnicach kursowych np. walut. Duzo ludzi wtapia i dużo wygrywa.
na 22:00
2,4,5,27,28,29,51,55,57,77,
6,11,14,31,34,35,49,58,59,60,
20,22,24,25,37,39,41,71,72,74,
2,4,5,27,28,29,51,55,57,77,
6,11,14,31,34,35,49,58,59,60,
20,22,24,25,37,39,41,71,72,74,
EMERYT witaj.Głowa głową jak sie poobija to sie zagoi,a ściana i malowanie mieszkania to co.Same straty.Serdecznie pozdrawiam
Koleś cierpiał na bezsenność. Poszedł, więc do lekarza, jak mu doradził kolega.
Spotykają się po paru dniach:
- Hej, i co Ci zalecił lekarz?
- Walnąć sobie pięćdziesiątkę przed snem.
- I co, pomaga?
- Pewnie, wczoraj kładłem się osiem razy.
Pijany facet podchodzi do konfesjonalu, ale nic nie mówi.Po pewnym czasie zniecierpliwiony ksiądz puka, chcąc ośmielić wiernego do wyznania grzechów.
- Nie masz co puuuuuukać koleżko - słyszy w odpowiedzi. - Z tej strony też nie ma papieru...
Spotykają się po paru dniach:
- Hej, i co Ci zalecił lekarz?
- Walnąć sobie pięćdziesiątkę przed snem.
- I co, pomaga?
- Pewnie, wczoraj kładłem się osiem razy.
Pijany facet podchodzi do konfesjonalu, ale nic nie mówi.Po pewnym czasie zniecierpliwiony ksiądz puka, chcąc ośmielić wiernego do wyznania grzechów.
- Nie masz co puuuuuukać koleżko - słyszy w odpowiedzi. - Z tej strony też nie ma papieru...
kogucik19
6877 - Lok Yaroslavl - Vitiaz Chehov 1 - 1.25 - 3:1.
OK.
6877 - Lok Yaroslavl - Vitiaz Chehov 1 - 1.25 - 3:1.
OK.
Fajnie bo HV71 prowadzi 1-0 wiec niech tak sie dalej to toczy.Wydaje mi sie że kulki wytwarzały adrenalinę ale na krótko,za to gwałtownie ,a jednak zdarzenie sportowe,trwa dłużej i wytwarza stopniowo poziom adrenaliny i chyba jest zdrowsze niż kulki.Bo co rozkłada sie w czasie jest zdrowsze.
kogucik-fajnie jak fajnie że prowadzą 1-0 co nie zmienia faktu ze dwa tyg.temu jak postawiłem na nich to dwóch tercjach wygrywali 3-0 i skończyło się 3-3
31 33 18
Witam,
kto da pewniki na jutro ?
hokej piłka
kto da pewniki na jutro ?
hokej piłka
WIELKIE DZIĘKI
Dziękuję Lila mam nadzieję że się trafi :D mam dla Ciebie pewną stronkę www.pewniaki.pl może już byliście na niej jak nie to zobaczcie sobie może coś traficie :)
crm-no nie widzisz? trzeba sms wysłac zeby miec pewniaki a wyniki mam wszędzie
Torsan>>>puść to swojej kobitce,na pewno jej się spodoba.http://www.youtube.com/watch?v=3z44EptUUxg
ale tam jak wchodzisz to jest po lewej stronie pisze multilotek wyniki i tam wchodisz i masz fajną tabelkę :)
kogucik19
Dynamo poszło jak pisałeś, 4;0
Moje zespoły też jakoś przędą, jeden ma remis, ale jeszcze nie koniec.
Strona z "pewniakami" to porażka.
Mało że sms kosztuje, to jeszcze ich pewniaki można znaleźć na tej stronie. Ciekawe czy płaca autorom za ich typowanie?
Dynamo poszło jak pisałeś, 4;0
Moje zespoły też jakoś przędą, jeden ma remis, ale jeszcze nie koniec.
Strona z "pewniakami" to porażka.
Mało że sms kosztuje, to jeszcze ich pewniaki można znaleźć na tej stronie. Ciekawe czy płaca autorom za ich typowanie?
Co do strony www.pewniaki.pl to jak przeczytałam że oni wierzą ,że ich system bedzie kiedyś nie zawodny,to juz wiem co o nich myśleć.Dodali jeszcze że wtedy przestaną go udostępniać.No jasne bo kto udostępnia pewny system.Tylko za nim oni go znajdą to najpierw naczepią kasę od naiwnych.Dużo by pisać.Masz nos to wąchaj typy i wysyłaj,a nie licz na skrobane.Sa tak wielkie możliwości,że teraz żałuje że jak mnie namawiano żebym grał i kulki i sport,to odpowiedziałam że wtedy jak mi kaktus na ręce wyrośnie.A teraz go musze podlewać.Pozdrawiam
Angola 2-0 .,HV71 tez 3-1 .6882 jest wygrane .No nie jest źle tylko nie dzielmy skóry na Niedźwiedziu.Pozdrawiam.
Ściema z tą stroną:) Ja również mogę podać pewniaki i to gratis;), przy prawdopodobieństwie 25% jakąkolwiek liczbę nie podam to ona wypadnie najczęściej wciągu 3-4 losowań jak piszą właściciele strony ale jak wiemy można również czekać i 15-16 losowań :):) o czym również piszą:) Generalnie naciągacze żerujący na naiwności. Mówiąc ich językiem, mój pewniak gratis to iczba 2 i gwarantuje ze kiedyś wypadnie:):):) tak jak oni...
ja kogucik19 mam na razie 10 groszy do przodu...hihihi.
A co do pewniaków i systemów płatnych to przekonałem się, że to kłamstwo bo jak mam liczby to sobie je sam rozpiszę.
Liczby ODPOWIEDNIE, a nie pulę
A co do pewniaków i systemów płatnych to przekonałem się, że to kłamstwo bo jak mam liczby to sobie je sam rozpiszę.
Liczby ODPOWIEDNIE, a nie pulę
wysłałem kiedyś smsa na tej stronie i w odp.otrzymałem sms
"w tej chwili nie mamy żadnych pewniaków" czy coś takiego.
Frajer przysłał jednego smsa to przyśle następnego i interes sie kręci
"w tej chwili nie mamy żadnych pewniaków" czy coś takiego.
Frajer przysłał jednego smsa to przyśle następnego i interes sie kręci
SirMavins czy 10 groszy czy 100 to dla mnie juz nie ma tak istotnego znaczenia.Ważne że nie straciłem ,i tym sie kieruje Cały czas,a co mi sie uda chapnąć to radocha.Fajnie sie gra na zdarzenia sportowe.Bo rozmawiasz z Kurka,oglądasz program w telewizji,a w podświadomości masz wyniki gier i zeby wyszły.Czyli 3 w 1 to też jest pasjonujące.Oczywiście Sir gratuluje.Pozdrawiam
crm: Zapraszam na www.multipasko.pl/mapy.php
Może ta tabelka spodoba Ci się bardziej ;)
Na dole tej strony masz jeszcze możliwość konfiguracji.
Pozdrawiam
Może ta tabelka spodoba Ci się bardziej ;)
Na dole tej strony masz jeszcze możliwość konfiguracji.
Pozdrawiam
To są pewniaki do sytemu 2na2, który jak przeczytasz należy do 10 systemu progowego.
zobacz stawki.
Po prostu przekręt.
http://pewniaki.pl/systemy.htm?sys=opis2x2
A dla informacji podaję, że osoba o nicku "brat paweł" zakończyła grę na 8. st progresji.
zobacz stawki.
Po prostu przekręt.
http://pewniaki.pl/systemy.htm?sys=opis2x2
A dla informacji podaję, że osoba o nicku "brat paweł" zakończyła grę na 8. st progresji.
HURA kuponik wygrany.6475 oraz 6882 wyszły zgodnie z zamówieniem.Pozdrawiam i reszta na forum.A teraz 1241 typ 1-2 oraz 5312 typ 1.Pożyjemy zobaczymy.Pozdrawiam
Podliczmy resztę;
6474 - Farjestads BK - MODO Hockey 1 - 1.65 - 5:2
6475 - HV 71 - Skelleftea AIK 1 - 1.50 - 3:1
6473 - Djurgarden - Lulea HF 1 - 1.75 - 1:3
Czyli mam w sumie 3/5 w opcji osobnej.
Podsumowując; mam mały minus.
Ale dobre i to, ze większość trafiłem.
Ciekawi mnie opcja systemowa...3z5
Cóż, początki są trudne.
6474 - Farjestads BK - MODO Hockey 1 - 1.65 - 5:2
6475 - HV 71 - Skelleftea AIK 1 - 1.50 - 3:1
6473 - Djurgarden - Lulea HF 1 - 1.75 - 1:3
Czyli mam w sumie 3/5 w opcji osobnej.
Podsumowując; mam mały minus.
Ale dobre i to, ze większość trafiłem.
Ciekawi mnie opcja systemowa...3z5
Cóż, początki są trudne.
ANGOLA wygrała czyli jedno zdarzenie zaliczone.Teraz tylko najważniejsze spotkanie 1241 typ 1-2 .Jeszcze 45 minut niepewności.Pozdrawiam