Wpisy 887 798 – 887 897
12 kwietnia 2012 23:33 → 13 kwietnia 2012 00:06, 100 wpisów
teraz to mozesz grac w totka przez wieki i w koncu napewno trafisz bo wampiry zyja wiecznie
deki...noooo niestety.ale zawsze 5 groszy wtrącić musi,wtedy jak komuś źle to jemu lepiej
scolls.....a jak wysoko skaczą ulalalalalamuszę sprzedać wszystkie swoje pojazdy.Nie będą mi do niczego już potrzebne
kosmaty
co rozumiesz ? - oświeć
za mało miał miejsca do typowania ?
ja się uśmiecham z tej nagrody, a Ty zachowujesz się, jak mucha w ciąży... Nie pamiętasz, czy nie chcesz pewnych rzeczy widzieć ?
w sierpniu tamtego roku tfurca wchodził tu i szukał leleni -'typy wejdą płać mi działę' - naprawdę szkoda gadać
I przypominam - program do statystyk u Pasko jest gratis
Yocia
zajrzałem tam ... teraz...
no cóż - ja nie polecam, ale oczywiście - każdy ma prawo itd
co rozumiesz ? - oświeć
za mało miał miejsca do typowania ?
ja się uśmiecham z tej nagrody, a Ty zachowujesz się, jak mucha w ciąży... Nie pamiętasz, czy nie chcesz pewnych rzeczy widzieć ?
w sierpniu tamtego roku tfurca wchodził tu i szukał leleni -'typy wejdą płać mi działę' - naprawdę szkoda gadać
I przypominam - program do statystyk u Pasko jest gratis
Yocia
zajrzałem tam ... teraz...
no cóż - ja nie polecam, ale oczywiście - każdy ma prawo itd
napijmy sie
jak jak ? podobno są na jakiejś specjalnej merytorycznej stronie
Lila...
deki..pamiętasz takie pająki ta kablu? pompkę się trzymało w ręku a on skakał jak pompowałeś?
Lila...ja miałem takiego pająka
deki...a takiego zaglutanego pająka co się go na szybę rzucało i po niej schodził?
deki....no pewnie ostro sie bawiłem pająkiem
Ten pająk miał coś w rodzajju języczka pod spodem i jak sie naciskalo pompkę jeczyczek sie pompował i pająk skakal
deki.....nieeeeee!!!! az tak zle nie było
Lila..
profesorze...ostatnio jednego widziałam jak go pająk za obraz wciągał