Wpisy 885 337 – 885 436
11 kwietnia 2012 20:45 → 11 kwietnia 2012 21:23, 100 wpisów
Lila....
lila..poszlocoś tam naskrobałem
lila..szybka jesteś
Witam serdecznie wszystkich
jocia
Moim zdaniem 44 powinno usiąść najlepiej z 41 i 47, ale życie i TS bywają brutalne.
Lila
Mam nadzieję, że problem z pewną osobą w końcu się skończy
jocia
Moim zdaniem 44 powinno usiąść najlepiej z 41 i 47, ale życie i TS bywają brutalne.
Lila
Mam nadzieję, że problem z pewną osobą w końcu się skończy
medea..ja tez mam taką nadzieję tylko to taka osoba że ją drzwiami wywalisz a oknem wejdzie
lila..zadziwiasz mnieale pozytywnie
Szczerze się przestraszyłam gdy przeczytałam, że dalej krążą dziwne e-maile, ale na szczęście odpukac w niemalowane drewno jak na razie dalszej korespondencji brak i nie muszę zmieniac adresu
3,7,14,17,21,26,27,33,59,70
14,17,50
grudniowa
medea...ja musiałam niestety.Bać się nie masz co.Dobrze byś dmuchnęła i leci to to w cholerę
lila..gitaragrudniowa cześć
Lila
Masz rację. Jestem tu w miarę nowa, ale atmosfera bardzo przyjemna to znaczy wtedy gdy nie trzeba kombinowac z kim tak naprawdę rozmawiam
Masz rację. Jestem tu w miarę nowa, ale atmosfera bardzo przyjemna to znaczy wtedy gdy nie trzeba kombinowac z kim tak naprawdę rozmawiam
siema deki
monet
Ja cię proszę nie w..j niczego w kosmos on i tak już pełen wszelkiego ziemskiego badziewia a jak jeszcze kosmici dostaną to co sobie o nas pomyślą
Ja cię proszę nie w..j niczego w kosmos on i tak już pełen wszelkiego ziemskiego badziewia a jak jeszcze kosmici dostaną to co sobie o nas pomyślą
medea...dlatego przez tą mendę człowiek boi się przywitać kota bo nie ma pewności czy to nie znowu onaaaaaa
lila..cała orkiestra będzie hi hi
Witam ponownie
Lila
Sierściucha to bym raczej nie podejrzewała, choc te kamery szpiegowskie to potrafią w dziwnych mijscach montowac
Sierściucha to bym raczej nie podejrzewała, choc te kamery szpiegowskie to potrafią w dziwnych mijscach montowac
consi...taaa a jedna osoba nam zagra na klawiszachjuż nie mogę się doczekać
Lila gdzie poczta dla mnie...?
Deki...
medea
Lila
Jeśli masz na myśli tę osobę, którą podejrzewam to nie tyle na klawiszach co z klawiszami lub alternatywnie na na grzechotce zrobionej z jej osobistej klawiatury
Jeśli masz na myśli tę osobę, którą podejrzewam to nie tyle na klawiszach co z klawiszami lub alternatywnie na na grzechotce zrobionej z jej osobistej klawiatury
kathy,dorotka
kathy a ja
kathy
Mi kiedyś jakiś inteligent zwinął z wycieraczki stare z lekka przepocone chińskie tenisówki więc nic mnie nie zdziwi
Mi kiedyś jakiś inteligent zwinął z wycieraczki stare z lekka przepocone chińskie tenisówki więc nic mnie nie zdziwi
madea..witaj
kathy ok
medea..tamta osoba może mi skoczyć na regulator.Nie jest zaproszona w ogóle
dorotka
Lila dla ciebie jako organizatorka
dobra znikam na chwilkękolacyjkę wciągnąćznaczy zjeść
ciekawe jak to wyjdzie.....
Lila obowiązkowe slipy...?
nie umiem pływać
Rysio...ja Cię nauczę chociaz mi w wodzie tez niekoniecznie wychodzi
medea....trzymałam kartonik na chleb dla kaczek....i teraz nie mam kartonika ...a taki ładny kolorowy był...spac nie będę mogła
M77 ZAPRASZAM DO GNIEZNA OBIJ MI RYJ ALE NIE WIEM CZY DO WRZEŚNI ZDĄŻYSZ DOJECHAĆ
Witam wszystkich
lila
likcia dodaj mi proszę 57 wpis, bo tak mi się net muli, że........
lila
likcia dodaj mi proszę 57 wpis, bo tak mi się net muli, że........
czy tam będzie pojedynek......bo nie wiem jaką broń trzeba mieć
kathy
Nie ma to jak ludzka zapobiegliwośc Jak u mnie w mieście zamontowali podajniki woreczków na psie odchody to niejedno dziecko przynosiło w nich później śniadanko do szkoły
Nie ma to jak ludzka zapobiegliwośc Jak u mnie w mieście zamontowali podajniki woreczków na psie odchody to niejedno dziecko przynosiło w nich później śniadanko do szkoły
amour
lila we wrześni 1-3 maja będą koncerty przyjada volver,video i blue cafe
kosmaty......