Wpisy 885 301 – 885 400
11 kwietnia 2012 20:29 → 11 kwietnia 2012 21:10, 100 wpisów
siemka profesor
Losowanie niemieckiego Lotto.de było już dawno, a na nasze trzeba czekać do północy... .
/2, 4, 6, 7, 16, 44/.
10, 9.
-------------------
/2, 4, 6, 7, 16, 44/.
10, 9.
-------------------
he he spokoblondynki są bardzo ok ok
Witamy Prezesa
Pasko....ja chyba jasnowidzkaa możesz napisać z jakiego miasta są?? Tylko żeby potem nie było że,jestem Twoją nałożnica dlatego pytam oficjalnie na czacie
jocia..no co tak patrzysz? Nie przypominasz sobie jak m77 napisała że jestem Paska nałożnicą?
lila..jest
zaraz odpiszę..
Jezuuuuuuuuuu gdziePasko mieszka a gdzie ja no trzeba mieć nasrane pod czaszką no,co tu dużo pisac
nie śledzę chat ...ciągle ... to trzeba mieć głowe by cos takiego wymyśleć
Lila co to dla ciebie odległośc..
Lila co to dla ciebie odległośc..
Lila......
jocia......to maleńki tylko wycinek z całości
jocia......to maleńki tylko wycinek z całości
jocia...tu namieszała...dostała kopa.Na nk namieszała...dostała kopa.teraz namiesza na goldenlotto a potem na własnym blogu i sama sobie kopa za***oli ale jak już to takiego na amen
Lila....
lila..poszlocoś tam naskrobałem
lila..szybka jesteś
Witam serdecznie wszystkich
jocia
Moim zdaniem 44 powinno usiąść najlepiej z 41 i 47, ale życie i TS bywają brutalne.
Lila
Mam nadzieję, że problem z pewną osobą w końcu się skończy
jocia
Moim zdaniem 44 powinno usiąść najlepiej z 41 i 47, ale życie i TS bywają brutalne.
Lila
Mam nadzieję, że problem z pewną osobą w końcu się skończy
medea..ja tez mam taką nadzieję tylko to taka osoba że ją drzwiami wywalisz a oknem wejdzie
lila..zadziwiasz mnieale pozytywnie
Szczerze się przestraszyłam gdy przeczytałam, że dalej krążą dziwne e-maile, ale na szczęście odpukac w niemalowane drewno jak na razie dalszej korespondencji brak i nie muszę zmieniac adresu
3,7,14,17,21,26,27,33,59,70
14,17,50
grudniowa
medea...ja musiałam niestety.Bać się nie masz co.Dobrze byś dmuchnęła i leci to to w cholerę
lila..gitaragrudniowa cześć
Lila
Masz rację. Jestem tu w miarę nowa, ale atmosfera bardzo przyjemna to znaczy wtedy gdy nie trzeba kombinowac z kim tak naprawdę rozmawiam
Masz rację. Jestem tu w miarę nowa, ale atmosfera bardzo przyjemna to znaczy wtedy gdy nie trzeba kombinowac z kim tak naprawdę rozmawiam
siema deki
monet
Ja cię proszę nie w..j niczego w kosmos on i tak już pełen wszelkiego ziemskiego badziewia a jak jeszcze kosmici dostaną to co sobie o nas pomyślą
Ja cię proszę nie w..j niczego w kosmos on i tak już pełen wszelkiego ziemskiego badziewia a jak jeszcze kosmici dostaną to co sobie o nas pomyślą
medea...dlatego przez tą mendę człowiek boi się przywitać kota bo nie ma pewności czy to nie znowu onaaaaaa
lila..cała orkiestra będzie hi hi
Witam ponownie
Lila
Sierściucha to bym raczej nie podejrzewała, choc te kamery szpiegowskie to potrafią w dziwnych mijscach montowac
Sierściucha to bym raczej nie podejrzewała, choc te kamery szpiegowskie to potrafią w dziwnych mijscach montowac
consi...taaa a jedna osoba nam zagra na klawiszachjuż nie mogę się doczekać
Lila gdzie poczta dla mnie...?
Deki...
medea
Lila
Jeśli masz na myśli tę osobę, którą podejrzewam to nie tyle na klawiszach co z klawiszami lub alternatywnie na na grzechotce zrobionej z jej osobistej klawiatury
Jeśli masz na myśli tę osobę, którą podejrzewam to nie tyle na klawiszach co z klawiszami lub alternatywnie na na grzechotce zrobionej z jej osobistej klawiatury
kathy,dorotka