Wpisy 884 654 – 884 753
11 kwietnia 2012 14:33 → 11 kwietnia 2012 15:22, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 420 000 złotych
lila, ja nie wiem o kogo chodzi, nie wtracam sie w klotnie, jestem spokojnym powaznym czloiekiem...
lottolotto masz rację szkoda życia na to
multimulti oczywiscie.. wiosna,piekne zycie, oby zdrowie dopisywalo i nic nie trzeba wiecej
witrualny świat , wirtualne znajomości..i po co to.. komu to potrzebne. bez sensu..
jocia,masz racje
jocia niby wszyscy się znamy a jednak nie znamy
multi multi.....ja mam kontakt prywatny z kilkoma użytkownikami tego czatu i z nikim oprócz jednej osoby nie miałam i nie mam problemówa tą osobę znasz
i jakie to przykre, do czego swiat zmierza..
Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane.
Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane.
ide zjem obiadek.. moze mi nie zaszkodzi
lottolotto..oczywiście.. aby cokolwiek powiedzieć o drugiej osobie..trzeba ja dobrze poznać.. a tak to własne fantazje i imaginacje..albo tylko nędznośc charakteru
idę pałaszować
lottolotto..oczywiście.. aby cokolwiek powiedzieć o drugiej osobie..trzeba ja dobrze poznać.. a tak to własne fantazje i imaginacje..albo tylko nędznośc charakteru
idę pałaszować
jocia, zgadzam sie,dlatego rzadko tu bywam,a mam szczescie,ze jak nie wejde,tak klotnia..
Trollami często kierują nieuświadomione wewnętrzne potrzeby: pragnienie dowartościowania się, nieumiejętne radzenie sobie z lękiem i stresem.
Najważniejsze....NIE karmić trolla.
Najważniejsze....NIE karmić trolla.
jocia to życzę smacznego
pięknaja raczej korniki które dziurawią tą stronę
Lila ......
na pewno NIE WOLNO okazywać trollowi zainteresowanie...
to jedna z metod......
multi multi......
na pewno NIE WOLNO okazywać trollowi zainteresowanie...
to jedna z metod......
multi multi......
pięknaja to prawdaale nieraz to trzeba
Kaśka....
na jednego zbuka dzisiaj już się dałam.....
NIE idź ta drogą.......
na jednego zbuka dzisiaj już się dałam.....
NIE idź ta drogą.......
pięknaja....ja wiem ale zawsze jakaś bladź się do mnie przyklei.Dlaczego akurat do mnie??
multi multi.....
nie koniecznie
Lila.....
nie wiesz?? powiem Ci....na ucho.....
nie koniecznie
Lila.....
nie wiesz?? powiem Ci....na ucho.....
lila,nie zwracaj uwagi...jak ktos ma malo interesuajce swoje zycie to szuka w cudzym...wiem z zycia
Robal..no jeszcze nie ześwirowałam do reszty żeby,sama do siebie pisać
ide na długiiiiiiiiiiiiiii spacer ludziki.....mam w planie znaleźć szczęsliwą żb
pięknja a teraz zmienię temat widzę że jesteś że Szczecina i myślę że jest to szczęśliwe miasto i mam takie pytanie czy grasz na chybił trafił czy samemu skreślasz liczy
kathy aby była szczęśliwa
ide dalej, do pracy
pozdrawiam
Lila
pozdrawiam
Lila
kosmaty to dzięki za informację z multipsako.pl na pewno nie zrezygnuję bo uważam że jak na razie jest to dla mnie najlepsza strona ale tak się zastanawiam żeby poszerzyć swoje "horyzonty"
Witam wszystkich. O 14 poszło bokiem u mnie ale wieczorem będzie lepiej. 7.12.17.19.37.64.77.78.79.80
kosmaty a jaka tam jest alternatywa typowania jeżeli chodzi o multi multi bo jak widziałem że 20 liczb się typuję a czy można mniej typować czy tylko tak
mirnam61
kosmaty a jakie są nagrody jeżeli możesz powiedzieć bo widziałem że też coś chyba wygrałeś
tak oprogramowanie goldenlotto to takie jak multiperis oraz wygrałem nagrode sponsorowana ale co to ma byc to tego niewiem poniewaz narazie negocjuje z sponsorami cos mi sie obiło ze moze to byc komuter
multi multi plus 1984
tylko ostrożnie, bo bez litości banują...
ostatnio widziałem ,za jakiś niewinny żart, poleciał niejaki "majeranek" - pozdrawiam
i hasło było, że: "tak to można na mp" - taaa
tylko ostrożnie, bo bez litości banują...
ostatnio widziałem ,za jakiś niewinny żart, poleciał niejaki "majeranek" - pozdrawiam
i hasło było, że: "tak to można na mp" - taaa
kosmatyno to ładnie by było
robal 36 jak mnie zbanują to powrócę jak użytkownik marnotrawny
kosmaty jasne wiem wiem...
Kosmaty
spoko, pewnie się NIE okaże, że to prawie, jak z mm - też
codziennie
można 25 baniek
spoko, pewnie się NIE okaże, że to prawie, jak z mm - też
codziennie
można 25 baniek
multi multi
grywam różnie..... raz na ch/t , innym razem starannie wybrane....
Miasto może i szczęśliwe....ale zdecydowanie NIE dla mnie jeżeli mówimy o związkach z teesem...
Widać jeszcze nie mój czas.......
grywam różnie..... raz na ch/t , innym razem starannie wybrane....
Miasto może i szczęśliwe....ale zdecydowanie NIE dla mnie jeżeli mówimy o związkach z teesem...
Widać jeszcze nie mój czas.......
lila na razie za nic ale robal 36 już myśli proroczo jak bym się zarejestrował na goldenlotto.pl
Kosmaty......
taki mam kaprys....intuicje sprawdzam....
jak juz dostaniesz tą...nagrodę - pochwal się nam...
taki mam kaprys....intuicje sprawdzam....
jak juz dostaniesz tą...nagrodę - pochwal się nam...
multi multi.....chcesz się tam zarejestrować?Zabierz okulary spawalnicze
pięknaja a twoja największa wygrana na chybił trafił to ile wyniosła
lila a to czemu?
jocia nie mów bo tobie zjem
lila trochę tam rzeczywiście ogniem jedzie
multi multi
nic czym by się chwalić można było.....
jakieś trójki w lotka, coś tam w mini, w mm z ch/t chyba nic szczególnego......
Ta największa wygrana ciągle przede mną
nic czym by się chwalić można było.....
jakieś trójki w lotka, coś tam w mini, w mm z ch/t chyba nic szczególnego......
Ta największa wygrana ciągle przede mną
kosmaty a no właśnie mam do ciebie prośbę jak byś mógł to jakbyś dostał coś konkretnego z nagród to czy byś mógł mi napisać co to jest na mojego maila adres mam w swoim profilu
pięknaja rozumiem
kosmaty i jeszcze jak długo na nagrodę czekałeś
Witam
muti mysle ze tam na stronie bedzie napisane i przezemnie potwierdzone ze odebrałem
co tu na czacie słychać...?
kosmaty piszę tak zastanawiam się tak pisałem prędzej czy też tam się nie zarejestrować
kosmaty co za nagrody wygrywasz..???
Lila
Lila ciepło się robi...zjazd..?
kosmaty
kosmaty no własnie Darka też tam widziałem ale chyba z multipasko.pl zrezygnował