Wpisy 884 554 – 884 653
11 kwietnia 2012 14:00 → 11 kwietnia 2012 14:33, 100 wpisów
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
05,08,14,19,21,22,26,27,38,39,40,42,46,49,64,67,69,74,75,80
Plusem jest liczba: 67
05,08,14,19,21,22,26,27,38,39,40,42,46,49,64,67,69,74,75,80
Plusem jest liczba: 67
ja jedno 49...
jutro czas na zmianę liczbteraz miałem 1/10 bez plusa
jocia......
jocia
dobra uciekam...
lila...
pewnie wieczorem też będzie klapa na tych liczbach
vanilla
vanilla ale liczba plus też by była
vanilla ale i tak ładnie
vanilla jak to się mówi 120 złotych piechotą nie chodzi
lila jak już pisałem wcześniej tylko tak
lila a jak u ciebie
Liluś ...a gdzie twoj Romeo
vanilla pamiętam jak ja kiedyś miałem 5/6 w multi i tą szóstą miałem mały problem bo chciałem wybrać albo 38 albo 39 ja wybrałem 38 ona nie padła a 39 padło i była plusem ale jej nie zaznaczyłem
oj...liluś złość piekności szkodzi
kosmaty
ale pewnie...już cię olewa Romeo
nieznajoma i odbij ode mnie bo się zrobię niegrzeczna.Znajomy jak znajomy i odjeb się ode mnie
kosmaty nieraz cię widzę na goldenlotto.pl a tam konto też jest darmowe czy się coś plaći
wulgarna to ty caly czas jestes
deki...chyba jej bolca brakuje Ciekawe o jakiego jej jarka chodzi bo znam 4
o coś taki ciekawy
lila bym się nie zdziwił jak nieznajoma jest całkiem znajoma lila chyba wiesz o kim mówię
spoko luzik deki
znow niemilo na chacie, niektorym chyba zycie jest niemile...
dlatego już wiem czemu ta liczba nie chce wpaść bo jest przeklęta
vanilla
u mnie 4/10 slabo...
u was to widze że jest kiepściutko......
pięknaja...no tak ale dlaczego ściery zawsze do mnie buczą?do mnie buczała zawsze jedna 77 a duga trzyliterówka z kropkami
lila
swoja droga podziwiam osoby, ktore w dzisiejszych czasach maja czas siedziec i ublizac gdzies na forach, zycie takie krotkie i ulotne by zajmowac sie glupotami
swoja droga podziwiam osoby, ktore w dzisiejszych czasach maja czas siedziec i ublizac gdzies na forach, zycie takie krotkie i ulotne by zajmowac sie glupotami
no pewnie lilus,na raz to sie nadajesz
witam wszystkich...
Dopisano wygrane multi multi
spokojnie.......
NIE karmić trolla.........
"Najczęściej spotykanymi rodzajami trolli, jak podaje brytyjski serwis teamtechnology.uk, są osoby, które odczuwają psychiczną potrzebę szkodzenia innym, jak również takie, które udają kogoś innego, niż są w rzeczywistości."
NIE karmić trolla.........
"Najczęściej spotykanymi rodzajami trolli, jak podaje brytyjski serwis teamtechnology.uk, są osoby, które odczuwają psychiczną potrzebę szkodzenia innym, jak również takie, które udają kogoś innego, niż są w rzeczywistości."