Wpisy 88 435 – 88 534
12 stycznia 2010 17:53 → 12 stycznia 2010 23:35, 100 wpisów
EMERYT ważne że każdy z uczestników wyprawy wiedział że ma wspólnego "wroga" czyli czubek zdobywanej góry,która broni sie jak może żeby grupy tam nie wpuścić.I nie ma miedzy wami rywalizacji a tylko daleko idąca współpraca.A owoce spożywacie na szczycie tej czasem jakże broniącej sie góry.Może da sie taką górę nawet niech to bedzie BABIA GÓRA "usypać" tutaj i czekany w dłoń,humory do plecaka, uśmiech na twarz i do boju na remisy,kulki,wygrane,progresje a na szczycie będziemy wkładać kasiore do skarpety.Pozdrawiam
>>>xelom, sąsiedzie tak myslę, że to żart, nie zauważyłeś, że tu od pewnego czasu KULTURA, a lila denerwuje się, że nudno bez obelg, oj sąsiadko, sąsiadko
>>>kogucik19- nigdy nie zapomnę oblewania po zdobyciu wulkanu Stromboli na Wyspach Liparyjskich /koło Sycylii/ cały czas czynny, fajerwerki za darmo, tym bardziej, że zdobyliśmy w nocy, a rano na plaży sadza i zasnąć ani, ani, bo akurat plaga biedronek, więc wchodziły wszędzie
emeryt>>>sąsiedzie ja się wcale nie denerwuję,że nie ma obelg na czacie.MI to pasuje,bo nie lubie przekleństw.Pozdr.:)
Każda kobieta jest kobieca a prawdziwy facet zawsze tą kobiecość dostrzeże,tylko znawcy damskich serc wiedzą,że facet może być tylko troche piękniejszy od diabła,ale musi posiadać to co kobiety sobie najbardziej cenią czyli uprzejmość męskie ramie zawsze w razie potrzeby,szacunek,adoracje,uśmiech,humor,uwielbienie oraz tego kwiatka nie tylko 8 marca,ale zawsze.Nie wspomnę już o kolacji i śniadanku podanym do łóżeczka w sobotni wieczór i niedzielny poranek.Resztę chyba wiecie ,a jak nie wiecie to nawet sie do tego nie przyznajcie.Jak czasem jesteście nawet zmęczeni to poprosicie MADZIE77 to wam coś podeśle fajnego jak mnie wczoraj.Och sie działo.MADZIU77 dziekuje.Pozdrawiam
<<
- Gdzie znajdę WC ?
- Tu, po lewej, ale nie powinna siostra tam chodzić.
- Czemu nie? - pyta zaskoczona zakonnica.
- Bo w toalecie stoi posąg nagiego mężczyzny, przykrytego jedynie listkiem figowym.
- Nie szkodzi - odpowiada zakonnica - nie będę patrzyć w jego stronę.
Zakonnica idzie do WC. Kiedy wraca do baru, zastaje standardowy barowy hałas. Jednak kiedy goście zauważają jej wejście, przerywają rozmowy i zaczynają bić jej brawo.
Zakonnica, zaskoczona, pyta barmana.
- Proszę pana, o co im chodzi, biją mi brawo, bo byłam w toalecie?
- Nie, biją brawo, bo została siostra jedną z nas - odpowiada barman.
- Nadal nie rozumiem - mówi wciąż zaskoczona zakonnica.
- Widzi siostra, ilekroć ktoś uniesie listek na posągu w WC, w barze gaśnie światło
- Tu, po lewej, ale nie powinna siostra tam chodzić.
- Czemu nie? - pyta zaskoczona zakonnica.
- Bo w toalecie stoi posąg nagiego mężczyzny, przykrytego jedynie listkiem figowym.
- Nie szkodzi - odpowiada zakonnica - nie będę patrzyć w jego stronę.
Zakonnica idzie do WC. Kiedy wraca do baru, zastaje standardowy barowy hałas. Jednak kiedy goście zauważają jej wejście, przerywają rozmowy i zaczynają bić jej brawo.
Zakonnica, zaskoczona, pyta barmana.
- Proszę pana, o co im chodzi, biją mi brawo, bo byłam w toalecie?
- Nie, biją brawo, bo została siostra jedną z nas - odpowiada barman.
- Nadal nie rozumiem - mówi wciąż zaskoczona zakonnica.
- Widzi siostra, ilekroć ktoś uniesie listek na posągu w WC, w barze gaśnie światło
Jedzie dziadek Maluchem, przygrabiony, ręce mu się trzęsą na kierownicy. Nagle wyprzedziło go BMW. Dziadek się wystraszył, BMW zatrzymało się na światłach, dziadek z tego strachu nie dał rady wyhamować i przyje.....ł w tył BMW.
Z BMW wysiada dwóch ABS-ów:
- i co dziadek przyje....ałeś !
- Tak (odpowiada ciężkim przestraszonym głosem)
- Masz kasę ?
-Nie
-A ubezpieczenie ?
-Nie
-A syna ?
-Mam
- to masz tu komóreczkę, i dzwoń po synka to odrobi u mnie, bo ty już do roboty się nie nadajesz
Dziadek zadzwonił, przyjeżdżają 3 Mercedesy S-klasa, wysiada kilku ABS-ów i jeden z nich mówi:
- i co tatuś???? Przyje....li jak cofali ?!
Z BMW wysiada dwóch ABS-ów:
- i co dziadek przyje....ałeś !
- Tak (odpowiada ciężkim przestraszonym głosem)
- Masz kasę ?
-Nie
-A ubezpieczenie ?
-Nie
-A syna ?
-Mam
- to masz tu komóreczkę, i dzwoń po synka to odrobi u mnie, bo ty już do roboty się nie nadajesz
Dziadek zadzwonił, przyjeżdżają 3 Mercedesy S-klasa, wysiada kilku ABS-ów i jeden z nich mówi:
- i co tatuś???? Przyje....li jak cofali ?!
kogucik19>>> nawet nie wiesz jak Cię fajnie czytać.Cieszę się,że utworek się spodobał - zawsze staram się coś wkleić tutaj aby było przyjemniej :)
Muszę Ci przyznać,że jesteś prawdziwym znawcą kobiet i wiesz o co biega. I potrafisz to przekazać w prosty sposób !
Jak czasami czytałam wypociny niektórych panów to......szkoda gadać ale myślę sobie,że mądrość i doświadczenie przychodzi z wiekiem !
Dlatego też jeszcze raz specjalnie dla Ciebie !!!
http://www.youtube.com/watch?v=wwDXDPtOa5g
;P;P;P
pozd
Muszę Ci przyznać,że jesteś prawdziwym znawcą kobiet i wiesz o co biega. I potrafisz to przekazać w prosty sposób !
Jak czasami czytałam wypociny niektórych panów to......szkoda gadać ale myślę sobie,że mądrość i doświadczenie przychodzi z wiekiem !
Dlatego też jeszcze raz specjalnie dla Ciebie !!!
http://www.youtube.com/watch?v=wwDXDPtOa5g
;P;P;P
pozd
dla wtajemniczonych na jutro:Stoczniowiec Gdańsk-KH Sanok 2 3,40//x2 1,96//KZ 2 2,90
torsan.
Zapomnij.
Zapomnij.
Zdarzenie 5355 Egipt - Nigeria mój typ 1-2 wyjdzie wiec już jedno zdarzenie jest trafone.Gorzej z hokejem,ale tam dopiero początki.Pozdrawiam
kogucik19 - gorzej?
Co to jest 12 w tych oznaczeniach co podałeś?
Co to jest 12 w tych oznaczeniach co podałeś?
MADZIU77 dobrze że ten utwór dedykowałaś mi teraz.Mam już 55 pięknych latek,i teraz go odtworzyłem do wieczora daleko wiec spoko,przejdzie.Serdecznie pozdrawiam
Emeryt; Właśnie ze względu na deficyt środków płatniczych zwanych potocznie mamoną ;), wynajęliśmy z przyjaciółmi mały domek w Les Houches a nie w Chamonix. Aklimatyzowaliśmy się 5 dni zaczynając od ok 2000 m. Wszyscy byliśmy wtedy czynnymi sportowcami więc z kondycją nie było problemu. Wejście i zejście z M.B. zajmuje 2 dni. W schronisku Aiguille du Gouter szybkie spanko albo tylko odpoczynek na podłodze i o 3 rano marsz na szczyt , żeby zdążyć na wschód słońca . Widok jest powalający ;)
A wszystkich tych , którzy myślą, że to bardzo duży wyczyn rozczaruję . W sierpniu ruch jest tam taki jak u nas na Gubałówce. Nie trzeba mieć żadnego przygotowania wspinaczkowego - wystarczy BARDZO dobra kondycja,nieco odwagi a przynajmniej panowanie nad lękiem wysokości,sprawne chodzenie po drabinach, ciepłe ubranko i koniecznie raki, karabińczyk do asekuracji i kask na głowę chroniący przed lecącymi kamieniami. No i nie zaszkodzi ogólne obeznanie z górami i warunkami tam panującymi.
Naprawdę polecam :)))
Emerycie nie mów - zrób to czy tamto, powiedź - weźmy się i zróbcie ;D. Niby to samo a jednak...:)
Pozdrawiam cieplutko bratnią duszę ;)
A wszystkich tych , którzy myślą, że to bardzo duży wyczyn rozczaruję . W sierpniu ruch jest tam taki jak u nas na Gubałówce. Nie trzeba mieć żadnego przygotowania wspinaczkowego - wystarczy BARDZO dobra kondycja,nieco odwagi a przynajmniej panowanie nad lękiem wysokości,sprawne chodzenie po drabinach, ciepłe ubranko i koniecznie raki, karabińczyk do asekuracji i kask na głowę chroniący przed lecącymi kamieniami. No i nie zaszkodzi ogólne obeznanie z górami i warunkami tam panującymi.
Naprawdę polecam :)))
Emerycie nie mów - zrób to czy tamto, powiedź - weźmy się i zróbcie ;D. Niby to samo a jednak...:)
Pozdrawiam cieplutko bratnią duszę ;)
Ja zawsze stawiam na(:
01,10,25,26
36,49,54,74
13,23,43,53
26,54,23,13
Pewniaczkiem będzie >64<
Pozdrawiam wszystkich:):):)
01,10,25,26
36,49,54,74
13,23,43,53
26,54,23,13
Pewniaczkiem będzie >64<
Pozdrawiam wszystkich:):):)
Madziu77,to dobry kawałek przesłuchałem go 5 razy,ma coś w sobie. Czy to sumptuastik? Swoją droga w mm padło 4 razy po 3 liczby kolejno.
2,35...........77,12,17+71
2.....77,12,17,21+71
35....12,17,21,28 +71
2.....77,12,17,21+71
35....12,17,21,28 +71
look >>>
Paparazzi - "Nie opuszczaj mnie"
Plik mp.3
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/ZHV0ZWoyMjY1/5Ey7gYcYHze/paparazzi-nie_opuszczaj_mnie
pozd
Paparazzi - "Nie opuszczaj mnie"
Plik mp.3
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/ZHV0ZWoyMjY1/5Ey7gYcYHze/paparazzi-nie_opuszczaj_mnie
pozd
http://www.youtube.com/watch?v=H7C9aQIxzb4 dla zrozpaczonych i pewniaków.
Cześć lila dzięki za gratulacje wczoraj.Jesteś tu dłużej może mi napiszesz gdzie można odczytać wcześniejsze wpisy na czacie
m.dorotka-witaj,te wpisy są tylko co są na początku czatu a te co były pisane pare dni temu chyba przepadają taki mi sie wydaje
Sir Mavins oznaczenie 1-2 to znaczy że nie bedzie remisu,co by nie było to jak nie ma remisu to wygrałeś.Hokej niestety leży i płacze.Poległem jak Krzyżacy pod grunwaldem.Nie trzeba było chojrakować,kogucie troche więcej pokory,nie tacy byli.Cała nadzieja w drugim kuponie.Pozdrawiam
m.dorotka>>>po lewej stronie masz pomarańczową strzałkę,tam się cofasz i czytasz sobie poprzednie wpisy:)Pozdr.
No prosze jak tu się szybko awansuje,już jestem szczebel wyżej .Dzięki
obok"dodaj wpis" jest strzałka ,ja bym spróbował kliknąć se kilka razy
EMERYT czy ja juz moge sie zaliczać do tych górołazów,byłem na Giewoncie ,Kasprowym Wierchu,oczywiście mnie chodzi o te pozdrowienia żebym sie załapał.Zawsze możecie na mnie liczyć na płaskim terenie to wam będę nosił za to plecaki.Serdecznie pozdrawiam ludzi z Głową w chmurach.
m dorotka kliknij na strzałkę po lewej stronie tyle razy na jaki dzien chcesz czyli cofasz sie pozdro:)
chyba se zmienię nica na Agnieszka 2 bo widzę ,że wszyscy się zabijają.
Dzięki już sobie klikłam nawet pare razy ,fajne to podoba mi się.BOGUŚ dzięki.
Niejeden mieszkaniec czarnogórskiej wsi Plavnica przecierał we wtorek oczy ze zdumienia, a niektórzy mocno się wystraszyli, widząc spacerującego pośród gospodarstw hipopotama.
Okazało się, że 11-letnia samica hipopotama wydostała się z prywatnego zoo, korzystając z lokalnej powodzi, która umożliwiła jej ucieczkę. - Kiedy wyszedłem z domu, żeby nakarmić krowy, zobaczyłem hipopotama, stojącego przed oborą. Myślałem, że postradałem zmysły - opowiadał o swym spotkaniu z egzotycznym czworonogiem Nikola Radović, jeden z mieszkańców Plavnicy
Na razie hipopotam korzysta z wolności. Właściciel prywatnego zoo Dragan Pejović mówi, że spróbuje schwytać zwierzę dopiero, kiedy woda opadnie. Zapewnia, że ludziom nic nie grozi, bo jego samica hipopotama jest łagodna i oswojona. W zoo przebywała od dziewięciu lat i nigdy nie sprawiała żadnych kłopotów
NO I ZNALAZŁA SIE ZGUBA tylko to ON czy ONA
Okazało się, że 11-letnia samica hipopotama wydostała się z prywatnego zoo, korzystając z lokalnej powodzi, która umożliwiła jej ucieczkę. - Kiedy wyszedłem z domu, żeby nakarmić krowy, zobaczyłem hipopotama, stojącego przed oborą. Myślałem, że postradałem zmysły - opowiadał o swym spotkaniu z egzotycznym czworonogiem Nikola Radović, jeden z mieszkańców Plavnicy
Na razie hipopotam korzysta z wolności. Właściciel prywatnego zoo Dragan Pejović mówi, że spróbuje schwytać zwierzę dopiero, kiedy woda opadnie. Zapewnia, że ludziom nic nie grozi, bo jego samica hipopotama jest łagodna i oswojona. W zoo przebywała od dziewięciu lat i nigdy nie sprawiała żadnych kłopotów
NO I ZNALAZŁA SIE ZGUBA tylko to ON czy ONA
lilla nie chodziło o Cię ,ale bardziej o brzydszą część chata.Ty to zrobiłaś z wrodzonej uczynności ,a chopaki to już mniej.Dorotka zapodaj cyferki, bo nowe spojrzenie jest jak wiemy najcelniejsze.(Nowi mają fuksa)
ABW zajęła się nieprawidłościami lotto podaje tajne żródło może za tydzień radio i telewizjia to roztrąbi
witajcie
mm na wieczór 2,4,5,8,17,18,22,31,33,52
mini 7,9,15,35,20
mm na wieczór 2,4,5,8,17,18,22,31,33,52
mini 7,9,15,35,20
Wygrała miliona...
http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/a/9/fot_Michal_Niwicz_Kopaczw_3812574.jpg
http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/a/9/fot_Michal_Niwicz_Kopaczw_3812574.jpg
widze ze teraz na chacie sielanka nikt nikogo blotem nie
obrzuca oczywiscie odkad niema ediego i dantva.tak trzymac!
na dzis parka 59,61
obrzuca oczywiscie odkad niema ediego i dantva.tak trzymac!
na dzis parka 59,61
>>>m.dorotka-wcześniejsze możesz czytać od samego początku, robisz w ten sposób jeśli chcesz numer wcześniejszy np. 22222 to robisz :
WWW.multipasko.pl/chat22222
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?????
zobacz sama
WWW.multipasko.pl/chat22222
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?????
zobacz sama
no72ran > masz coś do mnie? Kolejny nawiedzony co szuka zaczepki. Zajmij się chłopie typowaniami bo dzieli nas przepaść!!
>>>kogucik19-jasne że jesteś górołazem, w Polsce najpiekniejsze miejsce to Zawrat, oczywiście w/g mnie, ktoś może mieć inny widok; musi jednak być dobra widocznosć, to i Pieniny można zobaczyć
patrzcie i cieszcie oczy
patrzcie i cieszcie oczy
nie szukam zaczepki i cenie spokoj - ale takie sa fakty.i nie mam zamiaru zaczynac z toba dyskusj- pozdrawiam.
jak bez sęnsownie piszę wniosek zadowolony bo nieobciążony
EMERYT ja juz znalazłem swoje najpiękniejsze miejsce na świecie to mazury i tam gdzie jeżdżę, gdzie można zobaczyć krowę,byka,capa,Sarnę ,złowić rybę,która potem puszczam bo nie ma wymiaru,a pod tym względem jestem bardzo rygorystyczny,oraz fantastyczne psy.Nie wspomnę o krajobrazie.Ale sam napisałeś każdy ma swoje kuku na jakimś punkcie i nikt do nikogo nie ma pretensji że każdy lubi coś innego i ma swoje zdanie.Pozdrawiam.
Witam.Na dzisiaj MM:parka-5,7trójka-5,7,20
piątka-5,7,20,41,43-dziesiątka-nie wiem.
Lotto: w typowaniach
Mini
Pozdrawiam.
piątka-5,7,20,41,43-dziesiątka-nie wiem.
Mini
Pozdrawiam.
Ale sfrajerowałem sprawę zdarzenie 5720 Newcastle - Plymovth bedzie rozgrywany jutro,wiec dzis nie będzie rozstrzygnięcia.Ślepi w karty nie graja.Oj kogut ,kogut.Tylko czekać.Pozdrawiam
LOOK no i nie hak bo tam nie ma wielorybów,tylko haczyk,i nie wrzucasz tylko całując w pyszczek wpuszczasz i prosisz,aby przysłała tatusia,lub babcie.Ale jak nie masz tego bakcyla i nie sprawia ci przyjemności przebywanie na jeziorku,wśród wspaniałych ptaków,dostojnych łabędzi nawet dużej ryby zwanej szczupakiem,to tego nie zrozumiesz.Wspomnienia bezcenne.Pozdrawiam
nie rozumiem rybiarzy i grzybiarzy a uwielbiam nature. Rozumiem jak ktoś zbiera grzyby i łowi ryby ,gdy jest głodny.
look>>>ja uwielbiam zbierać grzyby(nie z głodu),ale nie koniecznie za nimi przepadam.Pozdr.
gdy się jest głodnym idzie się do maka, ale można i do lasu-tylko po co tyle zachodu.
LOOK zapewniam Cie że po 5 godzinach na łódce będziesz głodny jak wilk,wiec teraz może zrozumiesz.I może zrozumiesz i to, że zawsze zabieram mydło ze sobą i najczęściej, uwierz w to, że bardzo często sie przydawało.Pozdrawiam
lila>>> pamiętasz jak pisałyśmy o grzybkach tutaj na stronce?
Ile to już czasu minęło prawda?
Chyba właśnie przez wspólne hobby zbierania grzybków poznałyśmy się bliżej.
Nawet Ci nie pisałam,że wtedy po grzybobraniu synuś mój złapał dwa kleszcze - strachu było.
pozd
Ile to już czasu minęło prawda?
Chyba właśnie przez wspólne hobby zbierania grzybków poznałyśmy się bliżej.
Nawet Ci nie pisałam,że wtedy po grzybobraniu synuś mój złapał dwa kleszcze - strachu było.
pozd
>>>kogucik nie dziwię się,że mazury podobają Ci się, znam, znam,góry przecież masz w zasięgu ręki, godzina dwie i jestes na szlaku, zależy jaki rejon; jedynem miejscem turystycznym, które jeszcze muszę zaliczyć to Szlak tatarski - Kryszyniany, Siemiatycze, a tak to znam całą Polskę,
pamiętaj żaden tekst nie zastąpi Ci tego co zobaczysz
mogą Ci odebrać życie, ale wspomnień NIGDYYYYYYYYYYYY
pamiętaj żaden tekst nie zastąpi Ci tego co zobaczysz
mogą Ci odebrać życie, ale wspomnień NIGDYYYYYYYYYYYY
W przedziale pociągu jadą: dziewczyna, chłopak oraz ksiądz i skracają sobie podróż rozwiązywaniem krzyżówek. Jedną gazetę trzyma ksiądz, a drugą - taką samą - dziewczyna. W pewnej chwili dziewczyna pyta chłopca:
- Czy wiesz co to jest: "część ciała kobiety" na pięć liter, pierwsza "P" i ostatnia "A"?
- Pięta - odpowiada chłopak
Ksiądz, czerwieniąc się:
- Czy ktoś z państwa ma gumkę do ścierania?
- Czy wiesz co to jest: "część ciała kobiety" na pięć liter, pierwsza "P" i ostatnia "A"?
- Pięta - odpowiada chłopak
Ksiądz, czerwieniąc się:
- Czy ktoś z państwa ma gumkę do ścierania?
podobno z głodu nikt się nie ze.... Ale to kłamstwo. Mozna. O co chodzi z tym mydłem> >>>kogucik?
i znów nic dzisiaj ale przynajmniej znów na prezenterke było można popatrzeć
I JAK TU NIE DOSTAĆ NERWICY WCZORAJ NA DWA LOSOWANIA POSŁAŁEM 6,21 27 .W MM.A TU DZIŚ....MNIE W K...
http://www.youtube.com/watch?v=gNd6z85gq5Y&feature=related
Mam nadzieję,że ten utworek będzie na ich koncercie !
dobranoc
Mam nadzieję,że ten utworek będzie na ich koncercie !
dobranoc
Koledzy ja mam 4/4 ha!!,i nikt mi jej nie weżmie,żaden rybak,grzybiarz!! 01.10.25,26
lila>>> jeśli jeszcze nie śpisz :zbieranie grzybów to prawdziwa frajda, tym bardziej, że nie ma niebezpieczeństwa, bo wszystkie grzyby są jadalne. Ale niektóre tylko raz.......
Monsiu>>>ja je zbieram,ale są tak jak mówisz jadalne nie które tylko raz ale nie koniecznie dla mnie.Pozdr.
Monsiu, Twoje informacje na temat zrywania grzybów są niestety przestarzałe. Wolno je zbierać wyłącznie we własnej piwnicy. W lesie już nie wolno.