Wpisy 87 943 – 88 043
11 stycznia 2010 00:39 → 11 stycznia 2010 17:47, 100 wpisów
Witam Wszystkich cieplutko ;)
Widzę ,że podczas mojej nieobecności nad edim odbył się sąd i jawne głosowanie ;) Szkoda ,że bez udziału sędziny Anny - Marii W. bo to dobra i wyrozumiała kobieta jest ;)
Oczywiście jestem ZA uwolnieniem (o ile Edi ZECHCE wrócić). Bo Edi naprawdę wiele dobrego bezinteresownie dla tej strony zrobił, co zresztą sam Pasko wielokrotnie podkreślał.
Ale kwestię decyzji proponuję zostawić Januszowi. To w końcu jego strona i on dyktuje prawo - my możemy jedynie delikatnie prosić o wstawiennictwo( z naciskiem na delikatnie)i wszelkie szantaże ( ender) myślę,że nie mają sensu.
W porównaniu z zeszłym rokiem, gdzie kasowane były całe strony a nie tylko poszczególne posty, edi naprawdę zrobił duże postępy w panowaniu nad sobą. Przestał nawet zwracać uwagę na niektóre zaczepki.
Nie twierdzę, że edi jest bez winy i zdaję sobie sprawę, że jego agresja często jest nieadekwatna do sytuacji ,ale z drugiej strony należałoby faktycznie wziąć pod lupę jego adwersarzy .
A tak przy okazji jeśli można - proponuję Szeryfie abyś dużo częściej ODZYWAŁ się na czacie . Już nie mówię , że jest nam wszystkim bardzo miło czuć Twoją obecność, ale przy Tobie mniej się kłócimy . Zauważyłeś to? Ewentualnie jakieś małe ostrzeżenie just in point i....kły jadowe userów w porę zostają stępione. ;)))
Czego serdecznie Wszystkim forumowiczom dla wspólnego dobra i miłej atmosfery życzę ;)
Widzę ,że podczas mojej nieobecności nad edim odbył się sąd i jawne głosowanie ;) Szkoda ,że bez udziału sędziny Anny - Marii W. bo to dobra i wyrozumiała kobieta jest ;)
Oczywiście jestem ZA uwolnieniem (o ile Edi ZECHCE wrócić). Bo Edi naprawdę wiele dobrego bezinteresownie dla tej strony zrobił, co zresztą sam Pasko wielokrotnie podkreślał.
Ale kwestię decyzji proponuję zostawić Januszowi. To w końcu jego strona i on dyktuje prawo - my możemy jedynie delikatnie prosić o wstawiennictwo( z naciskiem na delikatnie)i wszelkie szantaże ( ender) myślę,że nie mają sensu.
W porównaniu z zeszłym rokiem, gdzie kasowane były całe strony a nie tylko poszczególne posty, edi naprawdę zrobił duże postępy w panowaniu nad sobą. Przestał nawet zwracać uwagę na niektóre zaczepki.
Nie twierdzę, że edi jest bez winy i zdaję sobie sprawę, że jego agresja często jest nieadekwatna do sytuacji ,ale z drugiej strony należałoby faktycznie wziąć pod lupę jego adwersarzy .
A tak przy okazji jeśli można - proponuję Szeryfie abyś dużo częściej ODZYWAŁ się na czacie . Już nie mówię , że jest nam wszystkim bardzo miło czuć Twoją obecność, ale przy Tobie mniej się kłócimy . Zauważyłeś to? Ewentualnie jakieś małe ostrzeżenie just in point i....kły jadowe userów w porę zostają stępione. ;)))
Czego serdecznie Wszystkim forumowiczom dla wspólnego dobra i miłej atmosfery życzę ;)
emerycie - czy Ty możesz podawać czego dotyczą typy, które podajesz?
Bo tych afrykańskich spotkań trochę jest.
Bo tych afrykańskich spotkań trochę jest.
Witam.EMERYT dziękuje za typy i zagram dziś tak:5353 Wyb Kości Słoń - -Burkina Faso typ1 kurs 1,27///5357 Kamerun - Gabon typ 1 kurs 1,45///5352 Malawi - Algiria typ2 kurs 1,50///AKO 2,76 stawka 13 zeta wygr. 32,30.Gram progresją według tabeli na kurs 2.0 Progi są stałe i ta tabela też zakłada stały zysk,jednak tu nieznacznie kursy są większe dlatego zysk będzie większy i nie stały.HOSIA tak to co napisałaś jest słuszne,i tak jak napisałaś monitoring wpisów powinien być pod kontrolą oraz powinna byc natychmiastowa reakcja już jak zaczyna sie dymić a nie jak już sie pali.Pozdrawiam
O, dzięki kogucik19że podajesz i nr i szczegóły.
Co prawda nie zagram, ale:
1. kibicuję
2, poczytam.
Co prawda nie zagram, ale:
1. kibicuję
2, poczytam.
>>>kogucik19 - nie wiem w jakiej firmie typujesz, ja typuję w Fortunie gdyż mam najbliżej, podaję moje typy do gry w fortunie bo dla mnie Fortuna ma najkorzystniejsze kursy; nie ma za dużego to znaczenia, jak się gra na małe stawki, ale zawsze ma to znaczenie przy większych stawkach. Zrobiłem kiedyś symulację - te same mecze w TM i Fortunie i gdybym zagrał w TM miałbym 270 zł, a w Fortunie 520 zł, więc wniosek sam się nasuwa, dlaczego gram w fortunie. Ponadto gdy o coś pytam w fortunie, mam w ciagu paru godzin odpowiedź, a w TM /Lotto/ wysłałem już około 80 e-maili i otrzymałem 1 /słownie jedną odpowiedź, jak ta firma mnie traktuje, tak ja ją; widzę, że dobierasz kursy wyższe, niz ma MM na liczby i BARDZO dobrze, ja wogóle nie gram w MM, ze względu na tak niskie kursy /1,60/ na 1 liczbę, grałem w Fortunie jak kursy na liczby były 7,oo czy w TM 6,4o zł, ale nie jak osmiesza się MM z kursami 1,6 ??? bez sensu czekać na szczęście, szybciej na pewno trafić w zdarzeniach sportowych
zagram Twoje typy w fortunie i dodam jeszcze
29 Anorthosis F.-Salamina 1 kurs 1.24
56 Manch.City-Blackburn 1,0 kurs 1.06
361 Beitar Jer.-Bnei Sakhnin 1 kurs 1.4
p.nozna 1482 Pescara-Cavese 1 kurs 1.52
tenis 8501 Bryan B./Br M.-Was/Zeb 1 kurs 1.09 12.1. 02:05
tenis 8040 Williams S.-Martinez M.J. 1 kurs1.13 12.1. 02:20
kosz6514 Denver-Minnesota 1 kurs 1.15 12.1. 03:00
zagram Twoje typy w fortunie i dodam jeszcze
29 Anorthosis F.-Salamina 1 kurs 1.24
56 Manch.City-Blackburn 1,0 kurs 1.06
361 Beitar Jer.-Bnei Sakhnin 1 kurs 1.4
p.nozna 1482 Pescara-Cavese 1 kurs 1.52
tenis 8501 Bryan B./Br M.-Was/Zeb 1 kurs 1.09 12.1. 02:05
tenis 8040 Williams S.-Martinez M.J. 1 kurs1.13 12.1. 02:20
kosz6514 Denver-Minnesota 1 kurs 1.15 12.1. 03:00
Witam!
Mam pytanie do stałych bywalców chata i forum.
Czy teraz jak nie ma w totolotku możliwości gry na kulki jest jakaś sensowna alernatywa gry na 1 liczbę poza lotto
Mam pytanie do stałych bywalców chata i forum.
Czy teraz jak nie ma w totolotku możliwości gry na kulki jest jakaś sensowna alernatywa gry na 1 liczbę poza lotto
Witam po weeku
Niestety moj czwartkowy pazerniaczy atak na 10 za 50PLN przyniosl tylko 6PLN zysku ale dobre i to a przez week spokojnie na 5 i 20PLN uwalone :P
POZDRO...
Niestety moj czwartkowy pazerniaczy atak na 10 za 50PLN przyniosl tylko 6PLN zysku ale dobre i to a przez week spokojnie na 5 i 20PLN uwalone :P
POZDRO...
Ponieważ zdarzenie 5357 Kamerun - Gabon odbędzie sie dopiero 13 stycznia a ja żyje dniem bieżącym wiec to zdarzenie wycofuje,i zastąpię innym.Teraz podam prawidłowe zdarzenia:5353 Wyb Kości Sloń - Burkina ty1 1 kurs 1,27////5352 Malawi - Algieria typ 1 kurs 1,50///3068 Beitar - Hapoel typ 1 kurs 1,40/// AKO 2,67 stawka 13 zeta wygr. 31,20.Zaznaczam że mecz 5352 zaczyna sie o 14,45.Daty zdarzeń są tak malutkie że czasem nie zwrócę na to uwagi.Za zamieszanie przepraszam.Zawsze gram na dzień bieżący bo nie lubię czekać na rozstrzygnięcia.reszta bez zmian.Pozdrawiam
graczulotto - albo Fortuna czeska, albo buki.
Ale spokojnie, już sztaby ludzi pracują jak tu więcej wycisnąć z TS. Poczekaj.
Ale spokojnie, już sztaby ludzi pracują jak tu więcej wycisnąć z TS. Poczekaj.
emerycie - OK, każdy gra gdzie chce. Lecz do tego co piszesz możesz dodać rodzaj gry, bo skoro kursy są różne w różnych firmach..gąszcz informacji mam do przerobienia.
kogucik19.
Racja, te daty są okropne.
Ale dobrze że podałeś, bo przegryzłem się przez to i owo i mam od ciebie sprostowanie, akurat o ten mecz chciałem spytać co to na 13 01 jest. Ale nie muszę.
kogucik19.
Racja, te daty są okropne.
Ale dobrze że podałeś, bo przegryzłem się przez to i owo i mam od ciebie sprostowanie, akurat o ten mecz chciałem spytać co to na 13 01 jest. Ale nie muszę.
EMERYT wszystko co napisałeś to prawda.Ja gram w totomix bo mam pod blokiem czyli winda i jestem na punkcie,za leniwy jestem żeby chodzić do kolektury,a grając progresją niestety musimy grać codziennie choć w sporcie jest nieco inaczej i przerwa nie szkodzi w progresji tak jak w przypadku kulek.Pamiętam te kursy Hiszpania kurs 7 Floryda kurs 6 .Gram tylko w totomixie,i nic i nikt mnie nie zmusi żebym za pare złotych biegał do kolektury choć jak bym był już wytrawnym graczem i może z tego żył tak jak nie którzy to czemu nie .Póki co jestem wierny jak psina do pana.Pozdrawiam i dzięki za sposoby na błędy.Pozdrawiam i dodam tylko że jak były kulki to musiałem byc 60 razy w miesiącu na punkcie a teraz tylko 30 to wielka ulga.Miłego dnia dla wszystkich.
Witam. Ze swej strony zapraszam edi8 z powrotem do aktywności na stronie. Proszę tylko nie nadużywać swojego bogatego słownictwa... Pozdrawiam
No w mordę dzięki!!!
NARESZCIE.
Czekałem, czekałem i wreszcie się doczekałem.
Jednak apel mój dał coś...
NARESZCIE.
Czekałem, czekałem i wreszcie się doczekałem.
Jednak apel mój dał coś...
kogucik19.
Ja mam to samo, z tym że do TM musiałbym dojechać, a to koszt.
Poza tym mam więcej czasu na analizę, bo gram 1/dzień.
Z Ts jest tak, że lubię chodzić do kolektury choć godziny mi nie odpowiadają, zawłaszcza ta wieczorna.
Dzięki temu, że można zasilać konto przez opcję wypłać nie muszę latać z każdym kuponem.
I tak w ogóle, to widzę, że opcja dla początkującego jest taka, gra aby wygrana była lekko powyżej 10,00.
To oczywiście może być błędne rozumowanie, ale mały nakład, mały zysk a latać nie muszę.
Ja mam to samo, z tym że do TM musiałbym dojechać, a to koszt.
Poza tym mam więcej czasu na analizę, bo gram 1/dzień.
Z Ts jest tak, że lubię chodzić do kolektury choć godziny mi nie odpowiadają, zawłaszcza ta wieczorna.
Dzięki temu, że można zasilać konto przez opcję wypłać nie muszę latać z każdym kuponem.
I tak w ogóle, to widzę, że opcja dla początkującego jest taka, gra aby wygrana była lekko powyżej 10,00.
To oczywiście może być błędne rozumowanie, ale mały nakład, mały zysk a latać nie muszę.
3 26 59 na dwa losowania
SirMavins >> czy mógłbyś nieco rozwinąć swoją myśl z wpisu 87954 :,,...już sztaby ludzi pracują jak tu więcej wycisnąć z TS. ...''.
Pisałem wcześniej o alternatywie w związku z niemożnością gry w qlki przez net, u nas w Polsce.
Chodzi o bardziej precyzyjne typowanie.
Mniej liczb, mniej systemów, większa trafialność.
No i żadnego ch-t.
Chodzi o bardziej precyzyjne typowanie.
Mniej liczb, mniej systemów, większa trafialność.
No i żadnego ch-t.
przepraszam ze sie wtrace ale emeryt bez urazy pozwole sobie na to by nie zgodzic sie z toba odnosnie kursow totomix kontra fortuna zalezy co lubisz grac porownojac np kursy kosza nba juz wole totomix poza tym maja bardziej rozbodowana oferte na zdarzenia w nba i nhl kwestia tego czego szukamy nieprawdaz zaznaczam ze latami gralem w fortunie ale wlasnie bogactwo zdarzen i kursy na nba przekonaly mnie do totomixa i mozliwosc grania w necie pozdrawiam
Cz pOSŁÓW to tez będzie obowiązywało?
http://motoryzacja.interia.pl/raport/pijani/o-pijanych-kierowcach/news/straca-na-zawsze-prawo-jazdy,1421503,324
http://motoryzacja.interia.pl/raport/pijani/o-pijanych-kierowcach/news/straca-na-zawsze-prawo-jazdy,1421503,324
MM na 14
---3/3--------5/5------6/6---
08,28,80 /// 69,72 /// 30 ///
09,35,67 /// 05,25 /// 30 ///
07,27,72 /// 09,69 /// 30 ///
---3/3--------5/5------6/6---
08,28,80 /// 69,72 /// 30 ///
09,35,67 /// 05,25 /// 30 ///
07,27,72 /// 09,69 /// 30 ///
Podaję swoje trafione 5 z 7,z dnia 9.01,2010 dzięki którym znów na plusie jestem:25,31,51,57,65.Szkoda tylko że zrobiłem siódemkę bo miałbym 5z5.Pech.
hipcio:):):):) wtaj:):):) co z Tobą tak długo cie nie było :(:(:( cmookaski
:)
HIPCIO witaj.Już sie martwiłem że te 30 żon cie wykończyło,ale widzę że dałeś rady.Ja chetnie bym tą 29 żonę od ciebie pożyczył,aby nad dzisiejszymi obstawionymi przeze mnie grami odprawiła jakieś egzorcyzmy,aby kuponiki wyszły.Oczywiście gratuluje Ci wygranej.Oby tak dalej.Serdecznie pozdrawiam.
Witam także i to bardzo serdecznie Kogucika19:):) cmok... koguciku19 jesteś wspaniały, czytam Twoje wpisy, są bardzo mądre w treści, pouczające, chociaż nie zabieram głosu(nie piszę)to jestem obecna.Trzymaj tak dalej, a będziesz zawsze bardzo lubiany. pozdr.. cmok...
Czy może mi ktoś powiedzieć jak to jest z ustawą hazardową?
Z tego co tu czytałem to wiem,że nie można grać w internecie w gry hazardowe,a czy można grać w zakłady sportowe?I czy można grać np. w bwin czy tylko w polskich serwisach bukmacherskich?
Z tego co tu czytałem to wiem,że nie można grać w internecie w gry hazardowe,a czy można grać w zakłady sportowe?I czy można grać np. w bwin czy tylko w polskich serwisach bukmacherskich?
A może wie ktoś w którym temacie na forum zadać to pytanie?
Hej i co z tym KENO ...robi kotoś jakieś analizy ?
to ja też cmoki dla wszystkich i wpadnę później
Ruda Śląska>>godz 14 minut 15 wygrana w KENO w wysokości 10000 zł, a o 13 minut 45 w Opolu gracz trafił 8/8!!!
Ważne są szczęśliwe godziny!!!
Ważne są szczęśliwe godziny!!!
Kogucik ja tobie gratuluję też wygranych.A ostatnio nie odpowiedziałem,żeby nie wejść w jałowe spory z Dantev,który podał zła liczbę żon.A zapomniał że na moim pewniaku 30żon razem z trzema innymi także podanymi razem,można było jednego dnia co podawałem trafić 3z4,a wtedy w totomix się dobrze opłacało.
gragon>>> cofnij się we wpisach,Pasko zaprosił spowrotem edi8 do nas na czat:)
No to mam pozamiatane. zdarzenie 5352 Malawi wygrywa z Albierią 3-0 a ja dawałem wygraną Algieri.No cóż wykiwał mnie tym razem buk ,bo chyba już sie kapnął że dużo ludzi sie z kulek przerzuciło na sport a wie że gra sie na małe kursy,to sobie dają kursy odwrotnie czyli mogą nas mylić.Wiec jak sie nie zna klasy zespołu tak jak ja nie znam to daje sie złapać na wędkę jak okoń.Ale spoko jak ja zarzucę wędkę na nich to szczupaka wyciągnę.Są to tylko moje przemyślenia.Pozdrawiam
Panowie i Panie interesuje mnie czy istnieje program systemu lotto ,ktory generuje z pewnego przedzialu liczby wylosowane 5,6,7,itd. oczywiscie chodzi mi o to aby do tego programu można było by wprowadzić wszystkie losowania pobierając je ze strony . Moje sugestje są takie , z każdego przedziału liczb np. liczby od 1 do 30 występują tam 6,7,8 i 9 .Z mojego obliczenia wynika że np. 8-mki bardzo żadko się powtażają .Więc gdyby był program który by generował 5,6,7 itd. to prosze o podpowiedż gdzie można taki program nabyć ,za co z góry bardzo dziękuje. POZD.
koguciku19-"złowić", bo rybki się łowi nie "łapie"... ale to tak na marginesie:):
Witam wszystkich :)>>Mysia-Pysia<
uszczęśliwiać ludzi raz w miesiącu kwotą 8tyś.!,to niema sensu
marnować czas nad "patentem".
Pozdrawiam edi(8-3 bo tyle go niema z nami)
marnować czas nad "patentem".
Pozdrawiam edi(8-3 bo tyle go niema z nami)
teraz rozumiem, dlaczego na czacie i forum jest tak kulturalnie!
No,no!
No,no!
MAG.. to teraz wszystko jasne dlaczego mi tak idzie,zabrałem sie za łapanie a trzeba łowić.Na mazurach też mialem pod Górkę inni łowili i mieli Rybkę na kolacje ,a ja łapałem i kanapka ze zwyczajną musiała wystarczyć.Teraz to ja będę gość.Pozdrawiam
>>>kogucik19- nasz faworyt Algieria już do przerwy przegrywała Z Malawi 0-3, uwaga na babmbusów, zeszli z drzew i zamiast biegać w busz, biegają za piłką
kogucik19- hihih. Jezioro Śniardwy,teraz wygląda jak gigantyczne pole, takie płaskie jak stół.....widok OOO!!piękny:):)w jakich okolicach bywasz, jeśli można zapytać??
EMERYT niech biegają i pochodzą obojętne z skąd ale dlaczego oni mają rozrywkę moim kosztem.13 zeta mi zabrali,chyba im tam naszego sędziego podeśle i wtedy bedzie wygrywał ten co jak to mówią"posmarujesz to pojedziesz".Chyba bedzie sprostowanie że strzelali do własnej bramki.Ale fakt faktem 13 zeta pooooooszło.Pozdrawiam
MAG.. są to okolice Olsztyna.Konkretów na czacie nie napisze ale na GG wieczorem mogę Ci napisać.To najpiękniejszy rejon Polski,jeżdżę tam już 30 lat.Góry zwiedziłem wszystkie,a jednak to nie jest to.No i nie chodzi sie tam pod Górkę.Pozdrawiam
kogucuk19-ok:)zapisz sobie:):)poniedziałek/wtorek/wrzesień/maj/nic/nic/wrzesień/marzec//
kogucik19 >>>
zobacz swój wpis z godz. 10.32
masz tam m.in. "5352 Malawi - Algieria typ 1 kurs 1,50"
wiem,że ten typ "1" to Twoja pomyłka we wpisie, ale gdybyś tak obstawił ten mecz... kurs na Malawi wynosił w TM ok. 5,30
pzdr
zobacz swój wpis z godz. 10.32
masz tam m.in. "5352 Malawi - Algieria typ 1 kurs 1,50"
wiem,że ten typ "1" to Twoja pomyłka we wpisie, ale gdybyś tak obstawił ten mecz... kurs na Malawi wynosił w TM ok. 5,30
pzdr
>>>lila możesz się śmiać, ale nie wiesz jak blisko mam do Ciebie
>>>kogucik19-nie martw się dla mnie też Algieria była faworytem i więcej straciłem niż Ty, bo kierowałem się przede wszystkim rankingiem, który jak ostatnio czytałem podaje że Polska jest na 58 miejscu i wyprzedza ją 10 /aż/ zespołów afrikaneri, podaję Ci miejsca w/g ankingu ostatniego z połowy grudnia, potem były przerwy w grach międzynarodowych
ranking FIFA
Kamerun 11
W.K.Sloniowej 16
Nigeria 22
Egipt 24
Algieria 26
Ghana 34
Mali 47
Gabon 48
Burkina Faso 49
Tunezja 53
Benin 59
Mozambik 72
Zambia 84
Angola 95
Malawi 99
pozdrawiam i współczyję, że musiałeś biegać aż 60 razy w miesiącu, ja tylko 12 /duży lotek, współcześnie LOTTO/, wogóle nie grałem w MM ze względu na kurs, a teraz nie opłaca się wogóle grać w liczby w TS
>>>kogucik19-nie martw się dla mnie też Algieria była faworytem i więcej straciłem niż Ty, bo kierowałem się przede wszystkim rankingiem, który jak ostatnio czytałem podaje że Polska jest na 58 miejscu i wyprzedza ją 10 /aż/ zespołów afrikaneri, podaję Ci miejsca w/g ankingu ostatniego z połowy grudnia, potem były przerwy w grach międzynarodowych
ranking FIFA
Kamerun 11
W.K.Sloniowej 16
Nigeria 22
Egipt 24
Algieria 26
Ghana 34
Mali 47
Gabon 48
Burkina Faso 49
Tunezja 53
Benin 59
Mozambik 72
Zambia 84
Angola 95
Malawi 99
pozdrawiam i współczyję, że musiałeś biegać aż 60 razy w miesiącu, ja tylko 12 /duży lotek, współcześnie LOTTO/, wogóle nie grałem w MM ze względu na kurs, a teraz nie opłaca się wogóle grać w liczby w TS
Niespożyta nadzieja jest cecha ludzi mądrych,i kulturalnych e' basta!!
EMERYT jak tak blisko to może w lipcu lub sierpniu sie spotkamy.Szczegóły ustalimy już na GG.Ludzie z tamtych rejonów są bardzo mili.To tyle Pozdrawiam
>>>lila, te piosenkę też lubię, zwłaszcza tańczyc w Ciechocinku /15 lokali do tańca/
pozdrawiam
pozdrawiam
dragon>>Dziękuje Ci bo o godz.17.01(patrz.kącik kuli.) właśnie ujawniłeś prawdziwą twarz ludzi pięknych i inteligętnych.
mag>>dam Ci namiary na jeszcze jedną Włoską piosenkę pdt:"Chi non
lavora non fa l'amore"(kto nie pracuje ten się nie kocha)
lavora non fa l'amore"(kto nie pracuje ten się nie kocha)
Tak faktycznie wpisałem typ 1 ale kurs 1,50 tak że na pewno powinien byc typ 2 i tak mam na kuponie.Na forum na szczęście nie popełniłem tego błędu.Poza tym AKO było by inne.Musze bardziej uważać na wpisy,bo o błąd nie trudno przepraszam.Pozdrawiam
>>>restu2009 - nie zgadzam sie z Tobą, jeśli twierdzisz, że TM ma bogatszą ofertę NBA
otwórz www.efortuna.pl
następnie koszykówka nba
i np przy dzisiejszej ofercie
6518 Indiana-Toronto 1.9 12 1.99 1.68 1.75 - 12.1. 01:00
masz z lewej strony taki kwadracik, w środku krzyżyk, naciśnij i wyskoczy Ci oferta dotycząca jednego meczu popatrz
info 1.polowa 1 0 2 10 02 12 data
16005 Indiana-Toronto 1.92 11 2 1.67 1.73 - 12.1. 01:00
info Ilosc punktow - = + data
6416 Indiana-Toronto (215.0) 1.85 35 1.85 12.1. 01:00
info zwyciezca 1 2 data
6655 Indiana-Toronto 1.78 1.82 12.1. 01:00
info Ilosc punktow - + data
16043 Ind-Tor:D.Granger (24.5) 1.85 1.85 12.1. 01:00
16044 Ind-Tor:Ch.Bosh (23.5) 1.85 1.85 12.1. 01:00
do typowania masz
mecz
1 połowę
ilość punktów w meczu
zwycięzca
ilość punktów przez 2 zawodników
i nie wiem, czy oferta TM jest bogatsza, masz 6 zdarzeń jednego meczu do typowania
pozdrawiam
otwórz www.efortuna.pl
następnie koszykówka nba
i np przy dzisiejszej ofercie
masz z lewej strony taki kwadracik, w środku krzyżyk, naciśnij i wyskoczy Ci oferta dotycząca jednego meczu popatrz
info 1.polowa 1 0 2 10 02 12 data
16005 Indiana-Toronto 1.92 11 2 1.67 1.73 - 12.1. 01:00
info Ilosc punktow - = + data
6416 Indiana-Toronto (215.0) 1.85 35 1.85 12.1. 01:00
info zwyciezca 1 2 data
6655 Indiana-Toronto 1.78 1.82 12.1. 01:00
16043 Ind-Tor:D.Granger (24.5) 1.85 1.85 12.1. 01:00
16044 Ind-Tor:Ch.Bosh (23.5) 1.85 1.85 12.1. 01:00
do typowania masz
mecz
1 połowę
ilość punktów w meczu
zwycięzca
ilość punktów przez 2 zawodników
i nie wiem, czy oferta TM jest bogatsza, masz 6 zdarzeń jednego meczu do typowania
pozdrawiam