Wpisy 877 789 – 877 888
6 kwietnia 2012 18:13 → 6 kwietnia 2012 19:13, 100 wpisów
majwoj podobno w Nowej Soli padła na chybił-trafił jednym zakładem
nie chichraj się i tak cię dopadnę
gg na prawde mieszkasz tam gdzie podałeś?
hartge
ja te szyfry majwoja wnet rozgyzę i wszystko bedzie jasne w jakie kulki leci
ja te szyfry majwoja wnet rozgyzę i wszystko bedzie jasne w jakie kulki leci
gg no to jesteś już ugotowany,dopadnę cię,jeszcze raz napisz ze coś wygrałeś to...
gg... .
Ciekawy numer wpisu.. .8 77777.
---------------------------
Ciekawy numer wpisu.. .8 77777.
---------------------------
islandorka
70km od rzeszowa, 75 od n.sącza, 50 od dębicy, 70 od sanoka
70km od rzeszowa, 75 od n.sącza, 50 od dębicy, 70 od sanoka
kto ma dwa jaj facet maluj
wesołego alleluja !!!!
wesołego alleluja !!!!
możesz się już szykować
hartge
dziś 7/10 z chybika, wczoraj 6/9 na swoje, przedwczoraj 3/ 4 w jokerze z chybika
dziś 7/10 z chybika, wczoraj 6/9 na swoje, przedwczoraj 3/ 4 w jokerze z chybika
gg
podaj adres budki gdzie tak dają na chybika?
ja saię pytam gdzie tobie tak dają to tam pojade
pa pa wszystkim
dzieki gg bardzo mi pomogłeś
gg...jak dojadę w te strony i zawitam na ten rynek..wejdę do żb i spytam: czy to pani to jolka co gg dobre zdrapki daje?
ja tu z wami gadu gadu ale fajne liczby mi wyszły jutro puścimy .
może się przebije z pośród milionów typowań
może się przebije z pośród milionów typowań
majwoj czytałeś ten komunikat? kiedyś w wielką sobotę padła 6 w Nowej Soli zbieg okoliczności ? dziś wielki piątek
gg..miałam..wielkie G
p.s. oglądałeś te zwycięskie zdrapki na lotto?
p.s. oglądałeś te zwycięskie zdrapki na lotto?
torsan
to ta w rynku, a w sanoku to takiej jeszcze nie mam- ale jestem tam b. rzadko
to ta w rynku, a w sanoku to takiej jeszcze nie mam- ale jestem tam b. rzadko
Witam wszystkich
gg36
ciekawe,czym te zdrapki się drapie
To Ja leeeecę do żb podrapać...coś lub kogośmoże będzie Julek
i powooooo
gg36
ciekawe,czym te zdrapki się drapie
To Ja leeeecę do żb podrapać...coś lub kogośmoże będzie Julek
i powooooo
kati
to ja wiem
przy wysokich wygranych różne, przy niższych te same, w zdrapmanie s-1, c-2, r-5,a-10,t-50,h-250, jak mam zdrapmana zawsze szukam literek
i czekam na to h lub 3 różne
to ja wiem
przy wysokich wygranych różne, przy niższych te same, w zdrapmanie s-1, c-2, r-5,a-10,t-50,h-250, jak mam zdrapmana zawsze szukam literek
i czekam na to h lub 3 różne
gg
ja widziałam jak facet drapał tam gdzie kontrolne...jak nie było 3 literek takich samych.... do kosza
ja widziałam jak facet drapał tam gdzie kontrolne...jak nie było 3 literek takich samych.... do kosza
kati
popatrz na krzyżówkę niebieską- 6 wygranych pokazanych , 3 niewypłacone jeszcze, i jednej nie ma (10X40TYŚ), ktoś prawdopodobnie wyjebał 40 tyś do kosza
popatrz na krzyżówkę niebieską- 6 wygranych pokazanych , 3 niewypłacone jeszcze, i jednej nie ma (10X40TYŚ), ktoś prawdopodobnie wyjebał 40 tyś do kosza
sorki gg36 bo nie jestem w temacie gdzie te dane o krzyzowkach mozna sprawdzic??
aha rozumiem i tam podaja ile juz zostalo zgloszonych wygranych itd.
rozumiem a powiedz mi bo kiedys poruszalem juz taka sprawe czy polskie lotto podaje oficjalnie jakie wygrane NIE zostaly odebrane i do kiedy mozna je odebrac??
kati
prawdopod. że coś wiekszego w koszu nikłe- nie wiem, mogą przeszukiwać kosze, ja nie widziałem- ale ta krzyżówka mnie ciekawi jak ktoś to przeoczył
prawdopod. że coś wiekszego w koszu nikłe- nie wiem, mogą przeszukiwać kosze, ja nie widziałem- ale ta krzyżówka mnie ciekawi jak ktoś to przeoczył