Wpisy 877 689 – 877 788
6 kwietnia 2012 15:43 → 6 kwietnia 2012 18:13, 100 wpisów
moje cyfry padly dokladnie po 36 dniach od zmiany podejscia do gry tyle Ci moge napisac
udwowodnie to przede wszystkim sam sobie jesli trafie nastepny zestaw cyfr w powiedzmy nastepnych 3 miesiacach
scolls
>> widocznie nie było Ci dane jeszcze wtedy.
Jak masz wygrać - wygrasz.Jak los nie chce -sorrki ,siła wyższa.
Ale po co roztrząsać to bez końca i się dodatkowo dołować?
>> widocznie nie było Ci dane jeszcze wtedy.
Jak masz wygrać - wygrasz.Jak los nie chce -sorrki ,siła wyższa.
Ale po co roztrząsać to bez końca i się dodatkowo dołować?
scolls...ja tam wierze że wszystko mamy zapisane tam u góry.Jesteśmy jak książka ,zalezy na której stronie otworzysza my na tej ziemi jesteśmy tylko marionetkami które ktos szarpie za sznurki.Odgrywa każdy z nas tu jakąś rolę a jaką to tylko staruszek wieCo ma być to będzieJa dorabiać się nie muszę i nie narzekam,cieszę się z tego co mam a najbardziej z tego że,jestem zdrowa,reszta to pikuś.Pieniądz rzecz nabyta.Cieszę się że żyję godnie i stac mnie prawie na wszystko ,ale zdrowie rzecz podstawowa
Monet...własnie takim roztrząsaniem sprawy można wpaść w deprechę.Lepiej zapomnieć i próbować dalej
Lila nie zgodze sie z Toba absolutnie!!!nic nie jest zapisane we wszystkim masz wolny wybor o to tylko Ty decydujesz o swoim losie
lila...ale tu wiele osób bankrutowany czekają milonniestety
ja tak mówie tylko jedna osoba albo 2 ...nie dla wszyscy tak jak loottoo
ja tak mówie tylko jedna osoba albo 2 ...nie dla wszyscy tak jak loottoo
scolls...a ja nie zgodzę się z Tobąmasz wolny wybór ok,ale zaplanój coś 3 miechy do przodu.Zobaczymy czy wypali.Mnie nie wypala nigdy
na wiele rzeczy mamy wplyw natomiast w zyciu jest tak wiele aspektow ze niektore wypaczaja ta droge ktora obralismy to wszystko
scools...ja 2 lata temu planowałam wylot na sri Lankę i się rozchorowałam że ledwo stałam na nogach.szlag ją trafił i mnie prawie tez.Tak więc planowac to ja mogę ewentualnie co zjem na śniadanie a nawet to nie bo czasami nie jestem głodna
jesli byloby tak jak piszesz to byloby baaaaaardzo nudno i bez sensu
wlasnie cala frajda polega na tym ze mozesz wybrac isc w lewo czy prawo,wypic piwo czy wino,spolodzic dziecko czy nie etc.reszta jest wynikiem Twoich decyzji
scolls..bo tak jest.Wystarczy się gdzieś w domku wypoczynkowym umówic ze znajomymi na grilla.jak nie będzie padać spotykamy się tam wszyscy.Akurat w tym dniu leje jak z cebra.Po grillu
oczywiscie "wpieprz...a"sie jeszcze inne elementy tego swiata ale inaczej nie da rady
hahahha gdyby tak bylo jak piszesz to nikt by nigdy nie zrobil grilla
scools...a wiesz czy iść w lewo czy w prawo? Staniesz i sie będziesz zastanawiać,nigdy nie idziesz pewnie.A wiesz że jak spłodzisz dziecko to urodzi się zdrowe? Pewności nie masz.JAk kupujesz piwo to tez zastanawiasz się na jakie masz ochotę
bp po 1 zawsze trzeba sie umowic a po 2 samo planowanie juz z gory zakladasz ze jest nieralne i bez sensu
plan na popołudnie
1. skreślić kupon
2. iśc wysłać
3. wymienić krzyżówke na dwie
4. wydrapać w jednej 1000
5. wydrapać w drugiej 40.000
6. czekac na losowanie
7.
8.
9.
1. skreślić kupon
2. iśc wysłać
3. wymienić krzyżówke na dwie
4. wydrapać w jednej 1000
5. wydrapać w drugiej 40.000
6. czekac na losowanie
7.
8.
9.
scools ...co z tego że umówisz się z kimś za 3 tygodnie i masz nadzieje że będzie ładna pogoda bo to przeciez lato.Potem okazuje się że gnoi i z grilla nici
jak mozna najpierw kupują piwo rózne ..a póznie urodzi dziecko ...moje zdanie moze chore dziecko
podsumowujac wedlug mnie nic nie jest zaplanowane i kazdy ma wplyw w wiekszym lub mniejszym stopniu na swoje zycie
lila... tu połowe osób taki i taki diobeł
tak jak wczoraj na GG avanturował mnie ....ja wyrzuciłem mój przyjaciel z gdynia
tak jak wczoraj na GG avanturował mnie ....ja wyrzuciłem mój przyjaciel z gdynia
dobra uciekam...
Wiosny w sercu, pogody w duchu! Szczęśliwych i spokojnych świąt wielkanocnych życzye dla sympatyków gier liczbowych
majwoj
ja zawsze 1 mm biorę z chybika i standardowo jolka chciała dać 6/6 -a ponieważ z chybika nic ostatnio nie było, to odmówiłem, a ta zaproponowała 10/10 i się opłaciło
ja zawsze 1 mm biorę z chybika i standardowo jolka chciała dać 6/6 -a ponieważ z chybika nic ostatnio nie było, to odmówiłem, a ta zaproponowała 10/10 i się opłaciło
------
-----------------------------------
gg.. .
---------------------
---------------------
majwoj pamiętam- ale takie szyfry to nie dla mnie- ja lubię kaeę na ławę, 111 to też dobry szyfr
Majwoj.. .
---------------------------
---------------------------
kati
miałem przed chwilą w pączku 10zł-zainwestowałem w 2 krzyż. i znów lipa
miałem przed chwilą w pączku 10zł-zainwestowałem w 2 krzyż. i znów lipa
Kathy.. .
a teraz dam 15,17,27,30 i coś jeszcze nie wymyślonego- może ty podpowiesz
Kathy.. .
Masz łopatę, aby w Swięta autko wykopać ze śniegu???
--------------------------------------------
Masz łopatę, aby w Swięta autko wykopać ze śniegu???
Kathy.. .
Żartowałem.. .
Żartowałem.. .
Wędruś..od października woże 2 w bagażniku i ani razu nie były potrzebne
gg...ja wymieniłam 6 zeta na 2 i na jednej 3 zeta
gg...ja wymieniłam 6 zeta na 2 i na jednej 3 zeta
A teraz bez ..żartów.
W święta będzie..zimno.. .
----------------------------------------