Wpisy 876 086 – 876 185
5 kwietnia 2012 13:47 → 5 kwietnia 2012 14:30, 100 wpisów
vanilla......żona Tobie da dwie lesby to Ty na zakręcie nie wyrobisz
Lila czyli wymagasz tego samego od faceta co sama robisz lae to nie xero
scolls....ja napisałam co mi się podoba u faceta,musi być wszechstronnie uzdolniony.A co do mnie to podoba się jednemu i niech tak zostanie.Amen
scolls..jak jadę z facetem na budowę i ktoś podaje mu flexa wyłączonego a on się boi to na c*** mi taka ciota???
no i to jest najwazniejsze a ja juz uciekam ...nie wiem kiedy Was odwiedze ale napewno opisze swoją watpliwa "przygode" na forum papatki
dotam
Jezu jak będzie ten miły owłosiony inaczej Kulekmaster to będziemy Zajączillę co się zowie
Jezu jak będzie ten miły owłosiony inaczej Kulekmaster to będziemy Zajączillę co się zowie
Lila
Przyłączam się
No z pewną nieśmiałością chciałabym przypomnieć temu miłemu staruszkowi z góry, że byłam bardzo grzeczna przynajmniej od 13.45
Przyłączam się
No z pewną nieśmiałością chciałabym przypomnieć temu miłemu staruszkowi z góry, że byłam bardzo grzeczna przynajmniej od 13.45
medea...a ja ostatnio przestałam być grzeczna teraz będę bardzo ale to bardzo niegrzeczna
lila...widze foto w profilku ...podobne jak zabawa ..chyba ty byłaś tam i znikam i juz na zywoo lotto
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
08,11,15,16,18,21,24,32,43,51,53,55,56,57,58,62,67,72,74,80
Plusem jest liczba: 21
08,11,15,16,18,21,24,32,43,51,53,55,56,57,58,62,67,72,74,80
Plusem jest liczba: 21
torsan...oc***eć z nim można niech sobie pampersa lepiej zmieni bo już pełen
ferajno lottomaniana, poradźcie coś na zatoki, bo zaraz mi łeb rozsadzi: SINULAN, GRIPEX ZATOKI? Co myślicie. Żadnego wczesniej nie stosowałem
lila ...ty nie mozesz mówić ze odejsc morenoooo
trzyma mnie od rana i już mam dreszcze i gorączkę. Co za padlina się przyczepiła na wiosnę!
kondi.....Gripex zatoki i sól boheńska do michy z gorącą woda,nachyl się ,ręcznik zarzuć na głowę i wdychaj to 15 minut
Kathy.
Miałaś nosa na 50 tki.
Miałaś nosa na 50 tki.
jakbym cie polaskotał moimi zimnymi lapami, to inaczej być spiewała
krzysio...mnie to nie obchodzi,mają pampersa brudnego śmierdzącego zwolnić
Kathy.
Nie żal Ci pierwszego miejsca?
Nie żal Ci pierwszego miejsca?
kondi....mnie pomogła ta sól,wszystko wylądowało w miscerób te napary z soli kilka razy dziennie
Robal.
torsan...karwa mam nadzieję bo już mnie szlag trafia z tą Hiszpańską mendą i z tym łysym rudzielcem
kondi1.... SINUPRED i dużo chusteczek, bo poleci jak z ...
strzybnik....lepiej sól i poleci do michy,zaoszczędzi na chusteczkach
Robal.
Już wiem.
Już wiem.
Tzn-Kathy=posłaniec
9/20 najwięcej.
D.W.
dzięki za porady. mam nadzieję, że pomoze, bo juz wszystko mnie boli
lila...widze masz tatuaza lewa reka ... jesteś jak łobuzka