Wpisy 875 986 – 876 085
5 kwietnia 2012 13:06 → 5 kwietnia 2012 13:46, 100 wpisów
no mnie minelo 7 lutego tego roku i nie w naszego totka tylko z racji ze mieszkam w UK to w euromilinos
na pocieszenie to powiem ze nie trafilbym 5+2 tylko 5+1 bo akurat jedna cyfra nie była taka jak gram
Mnie jakby się coś takiego przytrafiło to idę na strzelnicę ,ładują ostre i robię za cel
Właśnie dlatego profilaktycznie jak nie gram ani nie bawię się w typowanie to nie sprawdzam wyników a kupony niewysłane od razu wyrzucam do śmieci
za mała kumulacja była i za mało o tym gadali.
i umnknęło.
ale na pocieszenie mam że nie byłbym jedyny a trzeci do podziału.
i umnknęło.
ale na pocieszenie mam że nie byłbym jedyny a trzeci do podziału.
No kuzwa ja z racji ze w euromilions jest prawdopodobienstwo 1:80 mln to swoje cyfry wysylalem tylko jak byla powazna kumulacja a tak to wysylalem te same cyfry w lotto bo wiadomo wieksze prawdopodobienstwo 1:18 mln.i tak gram od 6 lat kazde losowanie a tu padly cyfry ale w euromilions
ii to ja tylko 5/5 w mini nie wysłane
a teraz za***ylam do żb nie licząc na posłańca
a teraz za***ylam do żb nie licząc na posłańca
Jeszcze gorsze są takie sytuacje jaka mi się niedawno przydarzyła jak byłą ta mega kumulacja. Cyfry łaziły za mną no i głupia obstawiłam w MM a one w Lotto padły niby 4/6 ale ból ten sam
mlody jestem i perespektywiczny,mam czas...
jeszcze ostatniego słowa nie powiedziałem,
jeszcze ostatniego słowa nie powiedziałem,
Lila na poczatku to w sumie olalem i sobie tlumaczylem ale im dluzej o tym mysle tym ze mna gorzej
kathy
Tak posłańcy ... jakbym pewnej osobie nie zaufała, że mi wyśle kupon na 14 to zaliczałabym 8/8. No, ale co miałam zrobić, zabić powinnam, lecz to mój Muminek był
Tak posłańcy ... jakbym pewnej osobie nie zaufała, że mi wyśle kupon na 14 to zaliczałabym 8/8. No, ale co miałam zrobić, zabić powinnam, lecz to mój Muminek był
scolls...to nie myśl o tym,stało się i się nie odstanie.Pociesz się że,następnym razem wygrywasz TY
kuzwa 18 lat te same cyfry!!!!jak pie*****li w radio o kumulacjach to wysylalem a wtedy nic przynajmniej nie slyszalem
kathyy...coś z tymi naszymi Polskim chopami źle się dzieje Rozbeczane to jakieś ,ja już nie rozumiem
scools....a co byś wolał? Mieć te miliony i po roku zejść z tej piknej ziemi czy być zdrowym i mieć tyle żeby było Ciebie stać na godne życie?
Lila
Może to jakieś metroseksualne przekazy podprogowe w tych durnych reklamach Leroy Merlen na temat bycia bohaterem jak się wreszcie po 16 latach działgania piękniejszej połowy gwoździa wbije
Może to jakieś metroseksualne przekazy podprogowe w tych durnych reklamach Leroy Merlen na temat bycia bohaterem jak się wreszcie po 16 latach działgania piękniejszej połowy gwoździa wbije
Podejrzane są też te reklamy domowej chemii gdzie panowie nam głupim niewiastom tłumaczą jak te cuda odpowiednio stosować
Lila Ty mnie tu nie czaruj wolalbym trafic i zyc dlugo i szczesliwie
medea....no kurna oni nam tłumaczą,to jakieś jaja i nie na pewno wielkanocne Ja kiedyś widziałam jak gość wlał pół butelki płynu do prania do pralki a potem się dziwił dlaczego tak dużo piany
na pocieszenie to wiem kto trafil te 45mln pisza o tym w calym UK i na WP tez pisali ze spoko para narzeczonych i ze teraz pomagaja rodzinie i przyjaciela
scool....widocznie nie byał Tobie dana ta wygrana.Może byś zfixował po niej.Tego nie wiesz
moze i tak ale poluje dalej bo do trzech razy sztuka dwa razy juz prawie mialem glowna w garsci
scolls....no i tak 3maj i mi tu nie płacz.Ogarnij się,wytrzyj nos i za Twoją następną wygraną
876018. Lila 2012-04-05 (13:20) NASA
>>....widocznie nie była Tobie dana ta wygrana.Może byś zfixował po niej.Tego nie wiesz...<<
to sądzisz
Lila
- że na wszelki wypadek - lepiej nie grać ?
To
>>....widocznie nie była Tobie dana ta wygrana.Może byś zfixował po niej.Tego nie wiesz...<<
to sądzisz
Lila
- że na wszelki wypadek - lepiej nie grać ?
To
dzieki Lila ale jednak psycha jakos tam szwankuje niestety ..po prostu żal straszny jak sobie czlowiek pomysli ile musi zapiieprzac na taka kase
Lila
Nic nie pobije faceta mojej znajomej. Po powrocie z ponad tygodniowego wyjazdu zastała wannę wypełnioną wodą z naczyniami. Podobno mina faceta była bezcenna gdy mu tłumaczyła, że ten numer z 1 kroplą pewnego płynu co to rozpuszcza cały brud w realu nie działa
Nic nie pobije faceta mojej znajomej. Po powrocie z ponad tygodniowego wyjazdu zastała wannę wypełnioną wodą z naczyniami. Podobno mina faceta była bezcenna gdy mu tłumaczyła, że ten numer z 1 kroplą pewnego płynu co to rozpuszcza cały brud w realu nie działa
no w sumie to 18 lat granie kazde losowanie...to wcale nie tak duzo jak sie zliczy ile kasy poszło
Lila no ja policzylem ile na taka kase musze zapieprzac i mi wyszlo 20 lat
Lila
Dokładnie. I jeszcze się wytrze i samo w szafkach poukłada. Fascynujące do jakich poświęceń zdolny jest facet by nie myć naczyń. Współlokator mojego brata zaliczył kiedyś jajecznicę z ledwo co zdezynfekowanej wodą popielniczki
Dokładnie. I jeszcze się wytrze i samo w szafkach poukłada. Fascynujące do jakich poświęceń zdolny jest facet by nie myć naczyń. Współlokator mojego brata zaliczył kiedyś jajecznicę z ledwo co zdezynfekowanej wodą popielniczki
medea...a trzeźwy był?Niech mężczyźni się lepiej chwytają czego innego
scolls....to dasz radę59 lat to jeszcze będziesz młody i rześki i z ta kasą na koncie
jak facet ma problem ze zmywaniem naczyn to kupuje zmywarke i w czym problem??
medea...niech się wezmą lepiej a jakieś tynki,gipsy,regipsy,kafelki,malowanie,gwoździe,młorki a nie za naczynia
medea
A tego to już mi brat nie wyjawił. Myślę, że raczej nie, choć później gdy już się wyprowadził od brata to w nowym mieszkaniu w czasie ostrej imprezy stoczył bohaterski bój z psem o jego miskę na chipsy
A tego to już mi brat nie wyjawił. Myślę, że raczej nie, choć później gdy już się wyprowadził od brata to w nowym mieszkaniu w czasie ostrej imprezy stoczył bohaterski bój z psem o jego miskę na chipsy
jak wloazysz syf to niech zmywa tak dlugo az zmyje proste jak nie za pierwszym razem to za 10
co za roznica jak sie nie chce zmywac to niech zmywa 10 razy to samo pralka czy inne dziadostwo
ja dzisiaj myślę że 9 się powtórzy i do tego dołożyłem 34,76,78,54,13
Lila wcale nie ma byc pozmywane i wszystko jak zelastwo nie potrafi za pierwszym razem to tak dlugo zmywa az pozmywa tak jak sobie kobitka zyczy
scolls....fajny facet to taki co umie ugotować,posprzątać ,wyprasować i jeszcze gwoździa w ścianę wbić
scolls..nie wiem ja nie lesba .Facet co nie umie wbić gwoździa i boi się flexa to maślak.Przynajmniej w moich oczach.
scolls...a co ja na to? Ja na to jak na lato.Ja nie lesba ,nie śpię z kobietami
medea...powaga,już tak się nam wszystko kojarzy że co by człowiek nie napisał to zaraz śmiech
scolls..piorę ,gotuję ,sprzatam,wbijam gwoździe,flexa się nie boję a jak trzeba będzie to nawet kafelki położę
ale nie wiesz czy to sie faceta podoba tak samo jak tobie facet ktory sprzata pierze i wbija prosto gwozdz