Wpisy 87 307 – 87 422
8 stycznia 2010 12:48 → 8 stycznia 2010 19:31, 100 wpisów
Podoba mi się wpis który kiedyś przeczytałem
" Tu rozgłośnia radia Wolna Europa..podajemy prawdziwe liczby z losowania Toto Lotka":))
" Tu rozgłośnia radia Wolna Europa..podajemy prawdziwe liczby z losowania Toto Lotka":))
Czy numer 71955 oznacza, że w rzeczywistości płacimy 19,55 plus VAT?
Witam wszystkich!!!,moje typy na dziś to :
02,06,10
46,78,16
80,74,34-wczorajsza cyferka
02,06,10
46,78,16
80,74,34-wczorajsza cyferka
Moja piątka na 14:00 31,33,41,42,50
PAMIĘTAJCIE NA PRZYSZŁOŚC ŻE KAŻDY SMS ZACZYNAJĄCY SIĘ OD CYFRY 7 TO SMS PREMIUM KTÓRY KOSZTUJE TYLE ZŁ JAKA JEST NASTĘPNA CYFRA PO 7 , np: 71OOO kosztuje 1zł+vat, 72000 2zł+vat, 73000 3zł+vat ITD. ... 79000 kosztuje 9zł+vat czyli 10,98zł lub wielokrotnośc tej sumy, która może wynosić nawet 46,36zł.
Witam wszystkich :)
(5)(7)(13)
(13)(33)(69)(6)(9)
(5)(7)(13)(28)(31)
(5)(7)(13)
(13)(33)(69)(6)(9)
(5)(7)(13)(28)(31)
MM na 14
---3/3-------5/5------5/5i7/7--
8,28,80 /// 19,23 /// 9,69 ///
10,69,72 // 8,18 //// 2,14 ///
28,30,72 // 8,18 //// 2,14 ///
5,25,30 /// 9,69 /// 19,23 ///
9,35,67 /// 6,66 /// 19,23 ///
w sumie wychodzi:
5 kuponów jako 3/3
10 kuponów jako 5/5
5 kuponów jako 7/7
Koszt gry 50zł
Przy "dobrych wiatrach" i trafieniu 3/3 wygrana jest:
1 x 3/3 - 54zł
5 x 3/7 - 10zł
Mimo wszystko koszty gry wcale nie małe a wygrane w TS
strasznie nędzne.
---3/3-------5/5------5/5i7/7--
8,28,80 /// 19,23 /// 9,69 ///
10,69,72 // 8,18 //// 2,14 ///
28,30,72 // 8,18 //// 2,14 ///
5,25,30 /// 9,69 /// 19,23 ///
9,35,67 /// 6,66 /// 19,23 ///
w sumie wychodzi:
5 kuponów jako 3/3
10 kuponów jako 5/5
5 kuponów jako 7/7
Koszt gry 50zł
Przy "dobrych wiatrach" i trafieniu 3/3 wygrana jest:
1 x 3/3 - 54zł
5 x 3/7 - 10zł
Mimo wszystko koszty gry wcale nie małe a wygrane w TS
strasznie nędzne.
Witam Wszystkich :)
lila nic się nie odzywasz na gg jasne,że się nie gniewam,bo i o co?
Samo życie,dzisiaj rozpoczęłam na powrót typować pewniaczki i wszedł mi czyli 06.
Ciekawa jestem czy dzisiaj lista też będzie podpisana :)
pozd
lila nic się nie odzywasz na gg jasne,że się nie gniewam,bo i o co?
Samo życie,dzisiaj rozpoczęłam na powrót typować pewniaczki i wszedł mi czyli 06.
Ciekawa jestem czy dzisiaj lista też będzie podpisana :)
pozd
jakas glupota moja sztuczka nie wypaliła z ich ustawionych zrobilem sztuczke umia nie oddac pieniedzy
Madzia wszystko jest oki.Odezwe się.
Dzisiaj ustrzelone 2/2 2/3 i 4/5
Nie jest zle jak na początek po dwu tygodniowej przerwie.
Pozdrawiam wszystkich:)
Dzisiaj ustrzelone 2/2 2/3 i 4/5
Nie jest zle jak na początek po dwu tygodniowej przerwie.
Pozdrawiam wszystkich:)
no brawo lila :))
MUSIA PYSIA.Po pierwsze gratuluje wygranych.Po drugie nadepnąć kogutowi na ogon jest niezmiernie trudno bo jak wiesz jak wygląda kogut to wiesz również,że ogon kogut ma podniesiony do góry,i czasem nawet wyżej niż jego śliczny grzebień.Nawet tym co służą lub służyli za worek treningowy na wskutek urazów nie tylko Górnej części,ale i swoich kikutów nie sa wstanie tak wysoko nogi podnieść.Po trzecie jak my dyskutujemy to nie mieszaj w swojej odpowiedzi osób trzecich,i swojego guru mi nie przytaczaj w słowach skierowanych do mnie.Po czwarte są tacy co grają za drobne wygrywają grube,a są tacy co grają za grube wygrywają drobne.Za krótko jesteś w tym biznesie żeby o tym wiedzieć,ale z czasem przekonasz sie że tak jest.Na tym bym zakończył nasz wzajemny kontakt i życzę ci abyś grała za drobne a wygrywała grube.Milutkiego dnia,dużo spacerków bo pogoda sprzyja.Pozdrawiam
Słuchajcie jaka dziwna sytuacja przydarzyła mi się dzisiaj.
Na wstępnie zaznacze, że nie wierze w żadne sny, liczby itp. Ale jakiś czas temu, już nie pamiętam w jaki sposób, wpadła mi w ręce książka o technikach świadomego snu. Z ciekawości przeczytałem, ale raczej pobieżnie i uznałem, że to głupota, nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością.
Dzisiaj nad ranem miałem sen. Ni z tego ni z owego przyśniło mi się, że nie obejrzałem losowania MM o 14 i sprawdzałem wyniki na tej stronie. Zapamiętałem po przebudzeniu 4 liczby - 6,7,15,30 i nawet je zapisałem, bo przypomniałem sobie o prekognicji i podobnych sprawach omawianych w tamtej książce. Liczb tych jednak nie posłałem, bo jak mówiłem wcześniej, nie wierzyłem w te sprawy, poza tym "moje" liczby posyłam z reguły na początku tygodnia na wszystkie 14 losowań i zwyczajnie nie chciało mi się iść do kolektury... Nie wierzyłem w sny, ale chyba jednak zmienie zdanie. Coś w tym może być. Nie mówie tu o ludziach, którzy wmawiają sobie, że jakieś liczby im się przyśniły, bo sam znam takie osoby i nic z tych snów im się nie sprawdza, tylko o bardzo realistycznym śnie, w którym sprawdzałem wyniki losowania i kilka z tych liczb zapamiętałem. Teraz mogę tylko żałować, że ten sen zlekceważyłem i nie posłałem tych liczb z 10-krotną stawką ;) Bo z moich 10 liczb, które katuje już od ponad 5 miesięcy znowu tylko 2 wpadły...
Pozdrawiam
Na wstępnie zaznacze, że nie wierze w żadne sny, liczby itp. Ale jakiś czas temu, już nie pamiętam w jaki sposób, wpadła mi w ręce książka o technikach świadomego snu. Z ciekawości przeczytałem, ale raczej pobieżnie i uznałem, że to głupota, nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością.
Dzisiaj nad ranem miałem sen. Ni z tego ni z owego przyśniło mi się, że nie obejrzałem losowania MM o 14 i sprawdzałem wyniki na tej stronie. Zapamiętałem po przebudzeniu 4 liczby - 6,7,15,30 i nawet je zapisałem, bo przypomniałem sobie o prekognicji i podobnych sprawach omawianych w tamtej książce. Liczb tych jednak nie posłałem, bo jak mówiłem wcześniej, nie wierzyłem w te sprawy, poza tym "moje" liczby posyłam z reguły na początku tygodnia na wszystkie 14 losowań i zwyczajnie nie chciało mi się iść do kolektury... Nie wierzyłem w sny, ale chyba jednak zmienie zdanie. Coś w tym może być. Nie mówie tu o ludziach, którzy wmawiają sobie, że jakieś liczby im się przyśniły, bo sam znam takie osoby i nic z tych snów im się nie sprawdza, tylko o bardzo realistycznym śnie, w którym sprawdzałem wyniki losowania i kilka z tych liczb zapamiętałem. Teraz mogę tylko żałować, że ten sen zlekceważyłem i nie posłałem tych liczb z 10-krotną stawką ;) Bo z moich 10 liczb, które katuje już od ponad 5 miesięcy znowu tylko 2 wpadły...
Pozdrawiam
BRAZIL jak chcesz spokoju to wynajmij pokoik u Kamedułów w Tyńcu i tam odcięty od Świata zachowasz spokój nie tylko ciała ,ale i duszy.
GODLES moje podejście do snów jest takie samo jak twoje,ale ja wyśnione liczby posyłałem.Wprawdzie nic nie wygrałem,i przez 3 dni ani jedna liczba z tych wyśnionych nie padła,ale nie zlekceważyłem snu.Może to była próba co ja zrobię.Trudno może już nie być takiej okazji.Serdecznie pozdrawiam.
godles>>>>>gdybyś zapamiętał wszystkie 10 liczb wylosowane (wyśnione) to miałbyś czego żałować.....
4 liczby dają jedynie nieco ponad 80,a to jest niewiele....
Fakt jest jednak, ze następnym razem nie powinneś snu lekceważyć, a liczbami możesz sie podzielić wcześniej na czacie lub w typowaniach, bo tak to poza mną nikt ci nie uwierzy!!!!
Pozdrawiam
4 liczby dają jedynie nieco ponad 80,a to jest niewiele....
Fakt jest jednak, ze następnym razem nie powinneś snu lekceważyć, a liczbami możesz sie podzielić wcześniej na czacie lub w typowaniach, bo tak to poza mną nikt ci nie uwierzy!!!!
Pozdrawiam
ostatnio słyszałem, że na 10 polaków 3 jest w stresie, a 7 w Irlandii
O godzinie 14.00 po raz 9. w tym miesiącu weszła liczba typowana wg wczoraj podanej metody różnic p8 - ( p7 - p6 ) bo 30 - ( 27 - 23 ) = 30 - 4 = 26 , a w miesiącach październik , listopad i grudzień metoda ta dawała równo po 19 trafień.
Opis metody jest podany na forum w wątku "Suma i różnica".
Pzdr.
edi8
Opis metody jest podany na forum w wątku "Suma i różnica".
Pzdr.
edi8
emeryt>>> czy grając w Totomixie te zdarzenia sportowe , mecze typowane jako remisowe grasz jako system np. 1z12 - i łączysz je na tym samym kuponie z grupą pewniaków?
Bo tak robiąc możesz grać już od minimalnej stawki 1zł za zakład , a gdybyś dopisywał po 1 remisie do tych pewniaków , to nie dość że wymaga to mozolnego rozpisywania na wielu oddzielnych kuponach to i minimalna stawka takich zakładów prostych zaczyna się od 2zł....
Tu jest na stronie jest sporo osób , które dopiero zaczynają tę zabawę z bukmacherstwem - więc warto takie rzeczy uściślać i wskazywać innym , mniej od Ciebie doświadczonym , możliwe do zastosowania warianty gry...
Pzdr.
edi8
Bo tak robiąc możesz grać już od minimalnej stawki 1zł za zakład , a gdybyś dopisywał po 1 remisie do tych pewniaków , to nie dość że wymaga to mozolnego rozpisywania na wielu oddzielnych kuponach to i minimalna stawka takich zakładów prostych zaczyna się od 2zł....
Tu jest na stronie jest sporo osób , które dopiero zaczynają tę zabawę z bukmacherstwem - więc warto takie rzeczy uściślać i wskazywać innym , mniej od Ciebie doświadczonym , możliwe do zastosowania warianty gry...
Pzdr.
edi8
jeszcze ja wierzę ,tylko co z tego .Natomiast prawdą jest ,że jest to tylko 4 tak więc pikuś ...
godless>>>> ja wierze w sny , ale zwiazane z liczbami nei wierze. Ostatnio mi sie snila ciotka czyli siostra mamy, ze byla u nas i ze zgubila 10 zl a ja je znalazlem, W tym snie. a na live na drugi dzien przyjechala ta ciotka do nas i wziela moja mame na zakupy. He.
PRZYPOMNIALA MI SIE TERAZ PRAWDZIWA HISTORIA ZWIAZANA Z LOTTO KTORA MI OPOWIEDZIAL MOJ SZEF. WARTO PRZECZYTAC. A WIEC:
szef byl w takim jakby senatorium rehabilitacyjnym i mieszkal w pokoju z trzema kolesiami, i tak sie okazalo ze jednemu z nich jak spal to mamrotał i chodzil w snie. i to co powiedzial to bylo prawda lub mu sie przysni i sie sprawdzalo w najblizszych dniach. I go namowili zeby przewidzial liczb na najblizsze losowania DL. Ale powiedzial ze on to zrobi tak ze jak bedzie lunatykowal to napisze te liczby w nocy na tablicy w sweitlicy bo on tez chce je puscic i nie da wszystkim itd, ze on wygra i sie podzieli , cos takiego. I tak sie akurat stalo. Napisal te liczby na tablicy i jeden byl koleś taki pazerny ze zaswiecil swiatlo i chcial przepisac te liczby ale gdy zaswiecil swiatlo to lunatyk sie obudzil szybko chwycil za gabke i zmazal 3 liczby, pozostalych mu sie nie udalo. No i po tym wydarzeniu wszyscy zrezygnowali ale jeden z nich postanowil puscic te trzy liczby i dobral jakies swoje 3 i sie okazalo ze na drugi dzien liczby lunatyka wypadly w losowaniu, nikt nie wie jakie byly tamte liczby i czy by padly. To jest prawdziwa historia ktora moj szef przezyl. ale na pytanie czemu drugi raz tego nei powtorzyli juz nei umial odpowiedziec. Moj szef ma juz swoje lata, mimo to lubi podrozowac, zna duzo fajnych historyjek, lubie to sluchac. Kiedys mi opowiadal ze kobieta uprawiala seks z gosciem i byli w ciazy, potem sie okazalo ze maja mulatka. Ta kobieta sie przyznala ze kilkanascie minut wczesniej bzykala sie z muzrynem i moral byl taki ze plemniki murzyna sa mocniejsze i przebily te polaka. ale co tam sie bede rozpsisywal :D czekam na wasze komentarze odnosnie lotto-historii.
PRZYPOMNIALA MI SIE TERAZ PRAWDZIWA HISTORIA ZWIAZANA Z LOTTO KTORA MI OPOWIEDZIAL MOJ SZEF. WARTO PRZECZYTAC. A WIEC:
szef byl w takim jakby senatorium rehabilitacyjnym i mieszkal w pokoju z trzema kolesiami, i tak sie okazalo ze jednemu z nich jak spal to mamrotał i chodzil w snie. i to co powiedzial to bylo prawda lub mu sie przysni i sie sprawdzalo w najblizszych dniach. I go namowili zeby przewidzial liczb na najblizsze losowania DL. Ale powiedzial ze on to zrobi tak ze jak bedzie lunatykowal to napisze te liczby w nocy na tablicy w sweitlicy bo on tez chce je puscic i nie da wszystkim itd, ze on wygra i sie podzieli , cos takiego. I tak sie akurat stalo. Napisal te liczby na tablicy i jeden byl koleś taki pazerny ze zaswiecil swiatlo i chcial przepisac te liczby ale gdy zaswiecil swiatlo to lunatyk sie obudzil szybko chwycil za gabke i zmazal 3 liczby, pozostalych mu sie nie udalo. No i po tym wydarzeniu wszyscy zrezygnowali ale jeden z nich postanowil puscic te trzy liczby i dobral jakies swoje 3 i sie okazalo ze na drugi dzien liczby lunatyka wypadly w losowaniu, nikt nie wie jakie byly tamte liczby i czy by padly. To jest prawdziwa historia ktora moj szef przezyl. ale na pytanie czemu drugi raz tego nei powtorzyli juz nei umial odpowiedziec. Moj szef ma juz swoje lata, mimo to lubi podrozowac, zna duzo fajnych historyjek, lubie to sluchac. Kiedys mi opowiadal ze kobieta uprawiala seks z gosciem i byli w ciazy, potem sie okazalo ze maja mulatka. Ta kobieta sie przyznala ze kilkanascie minut wczesniej bzykala sie z muzrynem i moral byl taki ze plemniki murzyna sa mocniejsze i przebily te polaka. ale co tam sie bede rozpsisywal :D czekam na wasze komentarze odnosnie lotto-historii.
BOGUŚ2>>> doświadczony gracz reguluje swoje wygrane poprzez wysokość stawki a nie zakres , czyli ilość granych meczy czy liczb...
sory, z tym murzynem to poplatalem to bylo tak ze on sie bzykal z ta kobieta i potem poszedl do calkiem innej, drugiej, i tamta druga zaszla w ciaze i miala mulatka bo gosc na swoim peni*** przeniosl plemniki muzryna z innej kobiety. I ze takie sa mocne. heh.
http://www.ithink.pl/artykuly/styl-zycia/hobby-i-czas-wolny/dlaczego-nie-gram-w-multi-lotka/
przeczytajcie sobie :)
przeczytajcie sobie :)
Zelus>>> powiadom swojego szefa o tym jak dochodzi do zapłodnienia , to nie będzie głupot o sile plemników innych ras wygadywał:
"Do poczęcia dziecka (zapłodnienie) dochodzi w wyniku połączenia żywej komórki jajowej i żywego plemnika. Warunkiem poczęcia jest również płodny śluz szyjkowy. W dniu owulacji dochodzi do pęknięcia pęcherzyka Graafa i do wydostania się dojrzałej komórki jajowej.
Zapłodnienie
Komórka jajowa zostaje schwytana przez strzępki jajowodu i przedostaje się do bańki jajowodu gdzie czekają na nią plemniki".
Po prostu plemniki poprzednika były wcześniej złożone!
"Do poczęcia dziecka (zapłodnienie) dochodzi w wyniku połączenia żywej komórki jajowej i żywego plemnika. Warunkiem poczęcia jest również płodny śluz szyjkowy. W dniu owulacji dochodzi do pęknięcia pęcherzyka Graafa i do wydostania się dojrzałej komórki jajowej.
Zapłodnienie
Komórka jajowa zostaje schwytana przez strzępki jajowodu i przedostaje się do bańki jajowodu gdzie czekają na nią plemniki".
Po prostu plemniki poprzednika były wcześniej złożone!
Edi8>>> przeciez sie poprawilem, pomyslilo mi sie bo pisalem szybko.
Zelus>>> nasze wpisy minęły się , bo Ty wprowadziłeś poprawkę , gdy ja pisałem już odpowiedź...
Ale co do zapłodnienia , to pamiętajmy że ten wyścig kończy najczęściej tylko jeden jedyny plemnik z wielu ich milionów jakie znajdują się w spermie!
Pzdr.
edi8
Ale co do zapłodnienia , to pamiętajmy że ten wyścig kończy najczęściej tylko jeden jedyny plemnik z wielu ich milionów jakie znajdują się w spermie!
Pzdr.
edi8
Słyszałem o tym ze murzyni mają dłuższe ale żeby celniej strzelali to już przesada :)
Edi8 >>> wlasnie chcialem dokladnie to samo napisac co Ty. E tam, mamy inne problemy niz murzyni :D
aż mi łzy poleciały ze śmiechu :)))))))))))))))))))))))))))
Po tej informacji:
"Na płodność mężczyzny wpływa ilość plemników znajdujących się w ejakulacie. Zgodnie z normami nasienia powinno ich tam być co najmniej 40 milionów. Istotne jest również ich stężenie, czyli ilość plemników przypadających na jeden mililitr spermy. Według Światowej Organizacji Zdrowia prawidłowa ilość plemników w ejakulacie wynosi od 20 mln/ml do 250 mln/ml."
należy przemyśleć czy nie zmienić określenia skali trudności , jako porównanie do trafienia 6/6 w LOTTO gdzie jest szansa 1:ok.14 mln ...
"Na płodność mężczyzny wpływa ilość plemników znajdujących się w ejakulacie. Zgodnie z normami nasienia powinno ich tam być co najmniej 40 milionów. Istotne jest również ich stężenie, czyli ilość plemników przypadających na jeden mililitr spermy. Według Światowej Organizacji Zdrowia prawidłowa ilość plemników w ejakulacie wynosi od 20 mln/ml do 250 mln/ml."
należy przemyśleć czy nie zmienić określenia skali trudności , jako porównanie do trafienia 6/6 w LOTTO gdzie jest szansa 1:ok.14 mln ...
Edi8 >> >zamknij już tą encyklopedie.
a Wy reszta co sie dziwicie, juz gorsze byly tematy na forum lub obrazania sie wzajemnie, a posmaic sie zawsze mozna.
a Wy reszta co sie dziwicie, juz gorsze byly tematy na forum lub obrazania sie wzajemnie, a posmaic sie zawsze mozna.
Młoda dziewczyna podczas pierwszej wizyty u pani ginekolog chce się dowiedzieć o różne niepokojące ją sprawy i pyta:
- Czy można zajść w ciążę poprzez kontakt z nasieniem pozostawionym na desce klozetowej , bo w naszej szkole jest remont toalet i korzystamy ze wspólnej dla chłopców i dziewczyn?
- Można!
Ale uwierz mi kochanie , że są znacznie przyjemniejsze sposoby...
- Czy można zajść w ciążę poprzez kontakt z nasieniem pozostawionym na desce klozetowej , bo w naszej szkole jest remont toalet i korzystamy ze wspólnej dla chłopców i dziewczyn?
- Można!
Ale uwierz mi kochanie , że są znacznie przyjemniejsze sposoby...
I ta matematyka wykorzystywana jest w psychologii jesli komuś wszystko nie wychodzi i zawsze jest ostatni to mówi mu się na pocieszenie " nie załamuj się gościu przecież skoro się urodziłeś To już raz byłes najlepszy wśród 300 milonów " :))
Parka na 22:00 **8,49**
Jednak wśród drobiu metody poczęcia są prostsze,ale nie bede tego opisywał,bo wszyscy znają,tylko co było najpierw jajko czy kura,a może pierwszy był KOGUT.
witam wszystkich
baca stoi w potoku i bije (konia)
baco co robicie w tym potoku ?
dzieci wysyłam na wakacje nad morze :)
baca stoi w potoku i bije (konia)
baco co robicie w tym potoku ?
dzieci wysyłam na wakacje nad morze :)
Gała>>> a co zrobić aby kobieta jeszcze 1/2 godziny po stosunku krzyczała?
Wytrzeć się do sucha firanką - czyli ukrochmalić ją w sposób naturalny...
99,99% kobiet krzyczy po tym minimum 1/2 godziny!
99,99% kobiet krzyczy po tym minimum 1/2 godziny!
:-))dobre dobre postaram się zapamiętać,a znasz odp no moje pytanie lub ktoś inny?
edi8 masz rację. O czym musi pamiętać mężczyzna podczas seksu od tyłu? odp-aby być z tyłu.
Może taki mały głupi żarcik nie chce tu Pań urazić. Gdzie jest najlepsze miejsce dla kobiety?
Kobieta kłóci się z mężczyzną; robi mu wymówki, ochrzania, facet nie pozostaje jej dłużny. W końcu mówi: A mów sobie mów, mnie to jednym uchem wpada a drugim wylatuje!! A ona na to:Fakt bo nie ma się na czym zatrzymać!
pozd
pozd
Żona mówi do męża: wiesz co, mam tego dość. Ciągle tylko piorę, prasuję, gotuję, sprzątam. Piorę, prasuje.. i tak na okrągło. Nawet nie mam się w co ubrać. Czuję się jak Kopciuszek!
A mąż na to: A mówiłem ci że będzie ci ze mną jak w bajce!
A mąż na to: A mówiłem ci że będzie ci ze mną jak w bajce!
Proszę moderatora o usuniecie niektórych obraźliwych(uwłaczających kobietom) wpisów.
Poza tym ten czat czytają również dzieci....
Pozdrawiam
Poza tym ten czat czytają również dzieci....
Pozdrawiam
Dowcip jest niezbyt przyzwoity i dlatego uprzedzam, kto nie lubi takich, po prostu opuszcza ten wpis
Na bezludnej wyspie znajdują się Niemiec, Francuz i Rusek. Skończyło im się jedzenie i ustalili, że codzień jedna osoba będzie odcinała swoją część ciała aby zjeść. Pierwszego dnia Niemiec odciął rękę, podpiekli i zjedli. Drugiego dnia Francuz obciął nogę, podpiekli i zjedli. Trzeciego dnia Rusek zdejmuje spodnie a Niemiec i Francuz mówią:
-O!!! Będzie kiełbaska, na to Rusek ze śmiechem:
-Po jogurcie i spać.
Na bezludnej wyspie znajdują się Niemiec, Francuz i Rusek. Skończyło im się jedzenie i ustalili, że codzień jedna osoba będzie odcinała swoją część ciała aby zjeść. Pierwszego dnia Niemiec odciął rękę, podpiekli i zjedli. Drugiego dnia Francuz obciął nogę, podpiekli i zjedli. Trzeciego dnia Rusek zdejmuje spodnie a Niemiec i Francuz mówią:
-O!!! Będzie kiełbaska, na to Rusek ze śmiechem:
-Po jogurcie i spać.
Pasko > bardzo proszę spełnić prośbę użytkownika o nicku ",,," i stworzyć na tej stronie jakiś dział z placem zabaw dla dzieci, żeby wspomniany użytkownik nie musiał czytać co piszą dorośli na czacie.
Ps. Wierzę że spełnienie tej prośby spowoduje również omijanie tego osobnika mojego tematu na forum, w którym osoba ta całkowicie nie może się odnaleźć i pisze ciągle nie na temat.
Ps. Wierzę że spełnienie tej prośby spowoduje również omijanie tego osobnika mojego tematu na forum, w którym osoba ta całkowicie nie może się odnaleźć i pisze ciągle nie na temat.
Facet po nieprzespanej upojnej nocy , spędzonej z poznaną poprzedniego wieczora dziewczyną - nie ma ochoty iść do pracy i chcąc od lekarza dostać kilka dni zwolnienia dla dalszego pogłębiania tej interesującej znajomości , cały rozmarzony mówi mu bez owijania w bawełnę jak jest:
-Proszę pana , będę mówił jak facet z facetem: poznałem super dziewczynę i chcę parę dni zwolnienia...
- No dobrze , ale przynajmniej osłucham pana.
Proszę zdjąć koszulę...
Facet rozbiera się a lekarz patrzy , że ta koszula jest przepocona i brudna...
- Proszę pana , ale ona jest brudna!
Panie doktorze!
Sam to zauważyłem jak do niej pojechaliśmy , że to jakaś fleja - ale jak ona się kocha!!!
-Proszę pana , będę mówił jak facet z facetem: poznałem super dziewczynę i chcę parę dni zwolnienia...
- No dobrze , ale przynajmniej osłucham pana.
Proszę zdjąć koszulę...
Facet rozbiera się a lekarz patrzy , że ta koszula jest przepocona i brudna...
- Proszę pana , ale ona jest brudna!
Panie doktorze!
Sam to zauważyłem jak do niej pojechaliśmy , że to jakaś fleja - ale jak ona się kocha!!!
coś z branży naszej /grających/
Kochanie, co byś zrobiła, gdybym wygrał w lotto?
- Wzięłabym połowę i cię zostawiła!
- Ok, trafiłem trójkę, masz tu 10 zeta i wypier***aj!
Do domu wpada uradowany mąż.
Mówi do żony: - Kochanie wygrałem w lotto.
Żona siedzi cicho, płacze i nagle mówi:
- Mamusia nie żyje, a twoja teściowa
Na to mąż krzyczy z radości: - Ja p...... kumulacja!!!!
Wielka kumulacja. Stoi dziennikarz pod budką Lotto i robi wywiady.
Podjeżdża
facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta:
- Co pan zrobiłby z tą wygraną.
Facet myśli i mówi:
- No to większe mieszkanie, poloneza...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta:
- A co pan by zrobiłby...
- No, to jakiś dom, mercedes...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet mercolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie...
- Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta niech k***a czeka!
Dowcipy.pl
Humor i kawały → Lotto
| Strona 1 | | Zobacz inne kategorie »
Lotto - Kawały o lotto - Twój szczęśliwy numerek ;-)
- Ok, trafiłem trójkę, masz tu 5 zeta i wypier***aj!
Wyślij dowcip | Ocena: 4.8 | Oceń! 5 4 3 2 1
Pewien facet popadł w kłopoty finansowe. Jego firma popadła w długi, stracił samochód, bank chciał zająć dom. Postanowił zagrać w lotto. Niestety nie wygrał. Modli się więc do Boga:
- Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto!
W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga:
- Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?!
Znowu wygrywa jakiś inny gość.
- Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto!
Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga:
- Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten cholerny kupon!
Sobota wieczór. Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęśliwy krzyczy do żony:
- Zośka pakuj się!!!
Żona ucieszona pyta:
- Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?!
Józek:
- Nie gadaj tylko się pakuj!!
Zośka:
- Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!!
Józek:
- Pakuj się!!! i wypier.....!!!
Pewnoego dnia żona wraca do domu z pierścionkiem z wielkim diamentem. Mąż pyta zdziwiony:
- Skąd to masz?
- Graliśmy z szefem w lotto i wygraliśmy. Kupiłam z mojej części wygranej.
Tydzień później żona wraca w nowym, lśniącym futrze.
- Skąd to masz?
Po kolejnym tygodniu żona parkuje pod domem nowy sportowy samochodzik. Oczywiści powtarza wyjaśnienie z totolotkiem. Przy okazji prosi męża:
- Przygotuj mi, kochanie, kąpiel!
Po chwili wchodzi do łązienki i widzi, że mąż napuścił do wanny tyle wody, że ledwo zebrała się kałuża w okolicy korka.
- Co to ma znaczyć, to ma być kąpiel?!
- Kochanie, chyba nie chcemy, żeby zamoczył sie Twój kupon?
- Ok, trafiłem trójkę, masz tu 10 zeta i wypier***aj!
Do domu wpada uradowany mąż.
Mówi do żony: - Kochanie wygrałem w lotto.
Żona siedzi cicho, płacze i nagle mówi:
- Mamusia nie żyje, a twoja teściowa
Na to mąż krzyczy z radości: - Ja p...... kumulacja!!!!
Wielka kumulacja. Stoi dziennikarz pod budką Lotto i robi wywiady.
Podjeżdża
facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta:
- Co pan zrobiłby z tą wygraną.
Facet myśli i mówi:
- No to większe mieszkanie, poloneza...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta:
- A co pan by zrobiłby...
- No, to jakiś dom, mercedes...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet mercolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie...
- Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta niech k***a czeka!
Dowcipy.pl
Humor i kawały → Lotto
| Strona 1 | | Zobacz inne kategorie »
Lotto - Kawały o lotto - Twój szczęśliwy numerek ;-)
- Ok, trafiłem trójkę, masz tu 5 zeta i wypier***aj!
Wyślij dowcip | Ocena: 4.8 | Oceń! 5 4 3 2 1
Pewien facet popadł w kłopoty finansowe. Jego firma popadła w długi, stracił samochód, bank chciał zająć dom. Postanowił zagrać w lotto. Niestety nie wygrał. Modli się więc do Boga:
- Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto!
W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga:
- Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?!
Znowu wygrywa jakiś inny gość.
- Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto!
Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga:
- Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten cholerny kupon!
Sobota wieczór. Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęśliwy krzyczy do żony:
- Zośka pakuj się!!!
Żona ucieszona pyta:
- Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?!
Józek:
- Nie gadaj tylko się pakuj!!
Zośka:
- Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!!
Józek:
- Pakuj się!!! i wypier.....!!!
Pewnoego dnia żona wraca do domu z pierścionkiem z wielkim diamentem. Mąż pyta zdziwiony:
- Skąd to masz?
Tydzień później żona wraca w nowym, lśniącym futrze.
- Skąd to masz?
Po kolejnym tygodniu żona parkuje pod domem nowy sportowy samochodzik. Oczywiści powtarza wyjaśnienie z totolotkiem. Przy okazji prosi męża:
- Przygotuj mi, kochanie, kąpiel!
Po chwili wchodzi do łązienki i widzi, że mąż napuścił do wanny tyle wody, że ledwo zebrała się kałuża w okolicy korka.
- Co to ma znaczyć, to ma być kąpiel?!
- Kochanie, chyba nie chcemy, żeby zamoczył sie Twój kupon?
Murzyn umarł, przychodzi do nieba, widzi boga, Bóg doczepia mu skrzydełka, a on się cieszy i mówi:
-Jeeej! Będę aniołkiem!
Na to Bóg odpowiedział:
-Nie kuźwa, nietoperzem
pozd
-Jeeej! Będę aniołkiem!
Na to Bóg odpowiedział:
-Nie kuźwa, nietoperzem
pozd
Kowalski pracuje w kostnicy i przygotowuje pana Rysia do pogrzebu.
Odkrywa jego ciało i widzi niesamowicie dużego członka. Odcina go aby pokazać żonie ten ewenement. Chowa go do teczki i przynosi do domu.
-Kochanie patrz co odkryłem!!
Zona na to:
-O boże Rysiek nie żyje!!!
Odkrywa jego ciało i widzi niesamowicie dużego członka. Odcina go aby pokazać żonie ten ewenement. Chowa go do teczki i przynosi do domu.
-Kochanie patrz co odkryłem!!
Zona na to:
-O boże Rysiek nie żyje!!!
Jeśli gracie i stale przegrywacie w Lotto, to zapewne myślicie, ze losowania są ustawione.
Nieprawda, nie są.
Przestańcie grać, a wtedy też nic nie wygracie.
Gdyby były ustawiane,to nie grając byście wygrywali.
Proste.
Nieprawda, nie są.
Przestańcie grać, a wtedy też nic nie wygracie.
Gdyby były ustawiane,to nie grając byście wygrywali.
Proste.
",,," >>> myślę , że skoro pisałeś o swoim poczuciu humoru i dawałeś tego liczne dowody - to i ten w/w fajny dowcip też przypadł ci do gustu :)
PASKO>>> zobacz jak sam dajesz się podpuszczać:
"87280. status ,,, 2010-01-08 (10:25)
Pasko, edi8 znowu staje się chamski, tym razem w temacie SPOKÓJ,HARMONIA........
Myślę, że On w ogóle nie lubi spokoju, dlatego zbanuj go zgodnie z zapowiedzią!!!
Pozdr.
A teraz zobacz wpis 87401....
"87280. status ,,, 2010-01-08 (10:25)
Pasko, edi8 znowu staje się chamski, tym razem w temacie SPOKÓJ,HARMONIA........
Myślę, że On w ogóle nie lubi spokoju, dlatego zbanuj go zgodnie z zapowiedzią!!!
Pozdr.
A teraz zobacz wpis 87401....
KOCIO>>> wczoraj o 21.58 wpisem
http://www.multipasko.pl/chat87234/
przedstawiłem kilka systemów do grania w Mini Lotto.
Pzdr.
edi8
http://www.multipasko.pl/chat87234/
przedstawiłem kilka systemów do grania w Mini Lotto.
Pzdr.
edi8
Ze śmiechu zmieniłem nick autora tego w/w świetnego dowcipu - a jest nim "Mineteusz"...
EDI8 DZIĘKI ZERKNE JA SAM COŚ KOMBINUJĘ I NA TRZY LOSOWANIA W TYM ROKU W LOTTO WPADŁO MI 3 SZKODĄ ZE MAŁO PŁACA ALE DOBRE I TO
tylko dla cyferkowiczów,którzy chcą coś wnieść od siebie.Sam już się pomału zacieram.