Wpisy 871 039 – 871 138
2 kwietnia 2012 12:39 → 2 kwietnia 2012 13:18, 100 wpisów
Zuza.Wiesz,w starym piecu pali.
Robal.
871039-między innymi
871039-między innymi
monet
Oczywiście, że znamy tylko w czasie pracy nie praktykujemy, bo my poważne urzędniki publiczne są
Oczywiście, że znamy tylko w czasie pracy nie praktykujemy, bo my poważne urzędniki publiczne są
emerytka
Starsza pani ze starszym panem mają się trzymać za rękę i karmić gołębie w parku, nic więcej.
Starsza pani ze starszym panem mają się trzymać za rękę i karmić gołębie w parku, nic więcej.
Czy tak może wyglądać rurka z kremem??
Zuza.Tak może było kiedyś.Teraz trzeba iść z postępem.
emerytka... to jest ciasto na stole sztuczna rura ...
emerytko
Chyba raczej , bo sprytnie wygląda na mniejszą i mniej kaloryczną od pączka
Chyba raczej , bo sprytnie wygląda na mniejszą i mniej kaloryczną od pączka
Zuza.Nie narzekam
medea>>> przerwa śniadanoiwa przysługuje?
Jak nie ,jak tak.
Jak kto bystry to "konsumpcyjną" może sobie zrobić.
Jak nie ,jak tak.
Jak kto bystry to "konsumpcyjną" może sobie zrobić.
zuza8
A jak nam w końcu podniąsą ten wiek emerytalny to przyczyną zgonu będzie zadławienie się gąbką z kanapy po wyczerpaniu wapna ze ścian
A jak nam w końcu podniąsą ten wiek emerytalny to przyczyną zgonu będzie zadławienie się gąbką z kanapy po wyczerpaniu wapna ze ścian
----
http://nauczmniepiec.blox.pl/resource/DSC02195.JPG
------
i znikam...
http://nauczmniepiec.blox.pl/resource/DSC02195.JPG
------
i znikam...
Jedna pani po sześćdziesiątce wzięła ostatnio drugi ślub i mówi mi: 'Wie pani, co jest dla mnie najcenniejsze? Już nie to, że do mnie zadzwoni ukochany wnuk, ale to, że się budzę i koło mnie Âť chrapusia ÂŤmój ukochany mężczyzna i jak patrzę na niego, to się wzruszam'. No więc ona się wzrusza, jak patrzy na, powiedzielibyśmy, starego chrapiącego dziada. To jest bezcenne!
monet
Ty marzyciel jesteś. Kanapke trzeba wsuwać z szuflady ukradkiem, bo socjalnego nie ma a o dziwo wszyscy kliencie mają nie cierpiącą zwłoki sprawę akurat w ten kwadrans i to niezależnie na którą byś ją nie przeniósł ( była już o 9,10,10,30,11,11.30) a ty tu a takich fanaberiach No co niby miałabym napisać na kartce na drzwiach
Ty marzyciel jesteś. Kanapke trzeba wsuwać z szuflady ukradkiem, bo socjalnego nie ma a o dziwo wszyscy kliencie mają nie cierpiącą zwłoki sprawę akurat w ten kwadrans i to niezależnie na którą byś ją nie przeniósł ( była już o 9,10,10,30,11,11.30) a ty tu a takich fanaberiach No co niby miałabym napisać na kartce na drzwiach
medea....za duzo piszesz niz ja jestem mnieszy mózg
hatetepe
://niepoprawni.pl/blog/141/za-chwile-skoncze-47-lat#comment-280224
://niepoprawni.pl/blog/141/za-chwile-skoncze-47-lat#comment-280224
na drzwiach?
"zaczekaj petencie się bzykam zawzięcie
a najlepiej przyjdź jutro"
"zaczekaj petencie się bzykam zawzięcie
a najlepiej przyjdź jutro"
krzysio
A to na pewno ty piszesz nie bobo ??? Bo ja rozumiem, że przy bobo trzeba mieć oczy naokoło głowy, ale nigdy nie słyszałam, że zmniejsza szybkość czytania
A to na pewno ty piszesz nie bobo ??? Bo ja rozumiem, że przy bobo trzeba mieć oczy naokoło głowy, ale nigdy nie słyszałam, że zmniejsza szybkość czytania
zuza
z komentarzy przekierowany tam wstąpiłem /jeszcze/ aż taka melancholia mnie nie dopadła
z komentarzy przekierowany tam wstąpiłem /jeszcze/ aż taka melancholia mnie nie dopadła
medea...mniejszy osób szybki czytania ksiąka i pisania prawie chodziłaś w szkole liceum albo student ..
a do pracy nie masz
a do pracy nie masz
dobra uciekam..
krzysio
Z całym szacunkiem poproszę o słownik polsko-krzysiowy na przyszłość
Z całym szacunkiem poproszę o słownik polsko-krzysiowy na przyszłość
zatypowane i wysłane i wygrana dzisiaj znowu wpadnie troche grosza
bella
Według mnie 5,9,16,20,23,47,48,51,62,64 bo takie wysłałam rano
Niestety pewnie jak zwykle ostatnio usiądzie co najwyżej 3 z nich
Według mnie 5,9,16,20,23,47,48,51,62,64 bo takie wysłałam rano
Niestety pewnie jak zwykle ostatnio usiądzie co najwyżej 3 z nich
Kathy.To już jesteśmy dwie.
kathyy...jesteś silna kobita ...nie umiesz płakać
beellaa..
beellaa..
kathy nie płakusiaj chodż dam Ci pączusianiech Ci się na zdrowie bioderka zaokrąglą
Witam wszystkich
krzysiooo..nie umiem..ale jak sie pobecze to mi łzy po dooooopie ciekną
bella
zdt i 'może do tego' 13,14,23,40,69
a deki dziś daje jakieś dziwne oboki
zdt i 'może do tego' 13,14,23,40,69
a deki dziś daje jakieś dziwne oboki
zuza8
I tego się będę trzymać, bo co innego mi zostało skoro w portfelu ani grosza, kolektura daleko a bankomat jeszcze dalej
I tego się będę trzymać, bo co innego mi zostało skoro w portfelu ani grosza, kolektura daleko a bankomat jeszcze dalej
Robal.
Nie wiem ,co Ty w sobie masz.Jesteś,czy Cię nie ma.to dostajesz.A ,nawet nie dostanie.
Nie wiem ,co Ty w sobie masz.Jesteś,czy Cię nie ma.to dostajesz.A ,nawet nie dostanie.
kathy
lila
bella34
zuza8
emerytka 46
lila
bella34
zuza8
emerytka 46
zuza8 też tak myślę
rogal36
multi
emerytko...co Robal w sobie ma? raczej na sobie..jak tak mozna nazwać jego siedzenie w szarlotce
bella i robal
Znając wszystkie 80 mend oraz ich brata adorującego, który pewnie poprowadzi dzisiejsze losowanie o 14.00
Wpadną : 17,22,25,45,56,65 no i wykopane przeze mnie z kuponu w kolekturze 71
Znając wszystkie 80 mend oraz ich brata adorującego, który pewnie poprowadzi dzisiejsze losowanie o 14.00
Wpadną : 17,22,25,45,56,65 no i wykopane przeze mnie z kuponu w kolekturze 71
przepraszam robal36
A teraz został rogalem.Takim do schrupania.
bella
Masz rację. Padnie 37, bo ja jej nie obstawiłam, choć w wytypowanych liczbach stała jak byk
Masz rację. Padnie 37, bo ja jej nie obstawiłam, choć w wytypowanych liczbach stała jak byk
medea76
Lila
I 8 także, bo ją wykopałam przerażona zbyt logicznym ciągiem 8,16,48,64
I 8 także, bo ją wykopałam przerażona zbyt logicznym ciągiem 8,16,48,64