Wpisy 871 007 – 871 106
2 kwietnia 2012 12:21 → 2 kwietnia 2012 13:09, 100 wpisów
? ?? ??? - wuwuwu / oceny stron ->
"goryl 02.09.2011 18:42 dlaczego w multi ciągle pada 40tka "
"goryl 02.09.2011 18:42 dlaczego w multi ciągle pada 40tka "
Robal.
To teraz nie zaocznie,tylko na żywo
To teraz nie zaocznie,tylko na żywo
Ciekawe co wypadnie o 14.00. Jak robiłam sobie wczoraj po losowaniu analizę cyferek wpadłam na trochę odjechany pomysł by :
Wziąć 5 najczęściej powtarzających się liczb z wieczornego oraz 5 najdłużej oczekiwanych liczb i przetestować taką dziesiątkę.
Zazwyczaj wychodzi co najwyżej 4/10, ale w też 5 razy 6/10 oraz 7/10. Gdyby obstawić cyferki z tego losowania trzeba by utworzyć kombinację z liczb :
1,3,12,13,17,22,24,28,30,34,36,46,50,51,63,64,75,79
w pozostałych losowaniach namiętnie wystąpiły : 20,73,76,,31,37 ciekawe czy i ile cyferek z powyższych wpadnie dzisiaj
Wziąć 5 najczęściej powtarzających się liczb z wieczornego oraz 5 najdłużej oczekiwanych liczb i przetestować taką dziesiątkę.
Zazwyczaj wychodzi co najwyżej 4/10, ale w też 5 razy 6/10 oraz 7/10. Gdyby obstawić cyferki z tego losowania trzeba by utworzyć kombinację z liczb :
1,3,12,13,17,22,24,28,30,34,36,46,50,51,63,64,75,79
w pozostałych losowaniach namiętnie wystąpiły : 20,73,76,,31,37 ciekawe czy i ile cyferek z powyższych wpadnie dzisiaj
Zuza
witam obecnych.
medea no te smętne 40 weszło.
a ja tram myślę że teraz w pięciu kolejnych losowaniach to wejdzie jeszcze ze dwa(może trzy) razy.
medea no te smętne 40 weszło.
a ja tram myślę że teraz w pięciu kolejnych losowaniach to wejdzie jeszcze ze dwa(może trzy) razy.
Zuza.U mnie jest ciepło tylko w
Lila
dzien dobruucchuuu i znikówka ...teraz ściągam bajka komediowa ...bobo potrzebuje trochówka czasu oogloodoć
i pintol uciekam..
emeryta ..tłumacz mi po polsku i pisz mi pizdduuu
i pintol uciekam..
emeryta ..tłumacz mi po polsku i pisz mi pizdduuu
lila.....z braku laku stawiam pączki....możesz sobie wyobrazić cokolwiek
zuza
zuza
a sposóób na łatwe,szybkie i przyjemne spalanie wszyscy chyba znamy,co?
Lila..
zuza..
kathyy..dzien dobry paniuchuu
zuza..
kathyy..dzien dobry paniuchuu
e46
zuza ? analiza ?
następną d z i ś stronę w necie na serwerach pl wylukałem - jakoś tak - mam wrażenie, że wejdą z taką możliwością jeszcze prędzej niż sądziłem
zuza ? analiza ?
następną d z i ś stronę w necie na serwerach pl wylukałem - jakoś tak - mam wrażenie, że wejdą z taką możliwością jeszcze prędzej niż sądziłem
Zuza.Wiesz,w starym piecu pali.
Robal.
871039-między innymi
871039-między innymi
monet
Oczywiście, że znamy tylko w czasie pracy nie praktykujemy, bo my poważne urzędniki publiczne są
Oczywiście, że znamy tylko w czasie pracy nie praktykujemy, bo my poważne urzędniki publiczne są
emerytka
Starsza pani ze starszym panem mają się trzymać za rękę i karmić gołębie w parku, nic więcej.
Starsza pani ze starszym panem mają się trzymać za rękę i karmić gołębie w parku, nic więcej.
Czy tak może wyglądać rurka z kremem??
Zuza.Tak może było kiedyś.Teraz trzeba iść z postępem.
emerytka... to jest ciasto na stole sztuczna rura ...
emerytko
Chyba raczej , bo sprytnie wygląda na mniejszą i mniej kaloryczną od pączka
Chyba raczej , bo sprytnie wygląda na mniejszą i mniej kaloryczną od pączka
Zuza.Nie narzekam
medea>>> przerwa śniadanoiwa przysługuje?
Jak nie ,jak tak.
Jak kto bystry to "konsumpcyjną" może sobie zrobić.
Jak nie ,jak tak.
Jak kto bystry to "konsumpcyjną" może sobie zrobić.
zuza8
A jak nam w końcu podniąsą ten wiek emerytalny to przyczyną zgonu będzie zadławienie się gąbką z kanapy po wyczerpaniu wapna ze ścian
A jak nam w końcu podniąsą ten wiek emerytalny to przyczyną zgonu będzie zadławienie się gąbką z kanapy po wyczerpaniu wapna ze ścian
----
http://nauczmniepiec.blox.pl/resource/DSC02195.JPG
------
i znikam...
http://nauczmniepiec.blox.pl/resource/DSC02195.JPG
------
i znikam...
Jedna pani po sześćdziesiątce wzięła ostatnio drugi ślub i mówi mi: 'Wie pani, co jest dla mnie najcenniejsze? Już nie to, że do mnie zadzwoni ukochany wnuk, ale to, że się budzę i koło mnie Âť chrapusia ÂŤmój ukochany mężczyzna i jak patrzę na niego, to się wzruszam'. No więc ona się wzrusza, jak patrzy na, powiedzielibyśmy, starego chrapiącego dziada. To jest bezcenne!
monet
Ty marzyciel jesteś. Kanapke trzeba wsuwać z szuflady ukradkiem, bo socjalnego nie ma a o dziwo wszyscy kliencie mają nie cierpiącą zwłoki sprawę akurat w ten kwadrans i to niezależnie na którą byś ją nie przeniósł ( była już o 9,10,10,30,11,11.30) a ty tu a takich fanaberiach No co niby miałabym napisać na kartce na drzwiach
Ty marzyciel jesteś. Kanapke trzeba wsuwać z szuflady ukradkiem, bo socjalnego nie ma a o dziwo wszyscy kliencie mają nie cierpiącą zwłoki sprawę akurat w ten kwadrans i to niezależnie na którą byś ją nie przeniósł ( była już o 9,10,10,30,11,11.30) a ty tu a takich fanaberiach No co niby miałabym napisać na kartce na drzwiach
medea....za duzo piszesz niz ja jestem mnieszy mózg
hatetepe
://niepoprawni.pl/blog/141/za-chwile-skoncze-47-lat#comment-280224
://niepoprawni.pl/blog/141/za-chwile-skoncze-47-lat#comment-280224
na drzwiach?
"zaczekaj petencie się bzykam zawzięcie
a najlepiej przyjdź jutro"
"zaczekaj petencie się bzykam zawzięcie
a najlepiej przyjdź jutro"
krzysio
A to na pewno ty piszesz nie bobo ??? Bo ja rozumiem, że przy bobo trzeba mieć oczy naokoło głowy, ale nigdy nie słyszałam, że zmniejsza szybkość czytania
A to na pewno ty piszesz nie bobo ??? Bo ja rozumiem, że przy bobo trzeba mieć oczy naokoło głowy, ale nigdy nie słyszałam, że zmniejsza szybkość czytania
zuza
z komentarzy przekierowany tam wstąpiłem /jeszcze/ aż taka melancholia mnie nie dopadła
z komentarzy przekierowany tam wstąpiłem /jeszcze/ aż taka melancholia mnie nie dopadła
medea...mniejszy osób szybki czytania ksiąka i pisania prawie chodziłaś w szkole liceum albo student ..
a do pracy nie masz
a do pracy nie masz
dobra uciekam..
krzysio
Z całym szacunkiem poproszę o słownik polsko-krzysiowy na przyszłość
Z całym szacunkiem poproszę o słownik polsko-krzysiowy na przyszłość
zatypowane i wysłane i wygrana dzisiaj znowu wpadnie troche grosza
bella
Według mnie 5,9,16,20,23,47,48,51,62,64 bo takie wysłałam rano
Niestety pewnie jak zwykle ostatnio usiądzie co najwyżej 3 z nich
Według mnie 5,9,16,20,23,47,48,51,62,64 bo takie wysłałam rano
Niestety pewnie jak zwykle ostatnio usiądzie co najwyżej 3 z nich
Kathy.To już jesteśmy dwie.
kathyy...jesteś silna kobita ...nie umiesz płakać
beellaa..
beellaa..
kathy nie płakusiaj chodż dam Ci pączusianiech Ci się na zdrowie bioderka zaokrąglą
Witam wszystkich