Wpisy 86 844 – 86 955
6 stycznia 2010 00:23 → 6 stycznia 2010 19:00, 100 wpisów
kogucik 19>>> bardzo ciekawa jest praca magisterska autora strony surebety.pl
http://www.surebety.pl/Download/Krzysztof-Janda-Oplacalnosc-gier-na-podstawie-zakladow-bukmacherskich.rar
http://www.surebety.pl/Download/Krzysztof-Janda-Oplacalnosc-gier-na-podstawie-zakladow-bukmacherskich.rar
ANDRIU AB we wpisie nr 86842 z godzi 23,31 podałem tą stronę właśnie z która juz sie zaznajomiłem i chyba więcej mnie nie jest potrzebne tam wszystko jest a resztę to tylko myśleć i myśleć i jeszcze raz myśleć bo metody to jedno a trafne typowanie to drugie i teraz to wszystko musimy połączyć,a może sie uda.Ale dzięki za podpowiedź.pozdrawiam
tadeuszu548 - podaj mi skuteczność swojej metody przynajmniej za grudzień i styczeń, żebym wiedział czy warto Twoją metodę dodać.
edi8 - dziś dodam Twoją metodę, masz tym razem już 6.
mysi pysiu - Twoja metoda jest już policzona, ale sprawdź pod kontem błędów, ewentualnych. Analiza 145 losowań.
a. 27,59% dla p20 - p01.
b. 31,03% dla p05 + 2. NAJLEPSZA.
c. 24,83% dla p14 + 1.
Tabela i link potem.
Do czasu sprawdzenia niezgodności wyników w metodzie sollosa nie podaje jego metody, ale sądzę że na juto powinna być już gotowa i wtedy ją przedstawię.
Pozdrawiam
edi8 - dziś dodam Twoją metodę, masz tym razem już 6.
mysi pysiu - Twoja metoda jest już policzona, ale sprawdź pod kontem błędów, ewentualnych. Analiza 145 losowań.
a. 27,59% dla p20 - p01.
b. 31,03% dla p05 + 2. NAJLEPSZA.
c. 24,83% dla p14 + 1.
Tabela i link potem.
Do czasu sprawdzenia niezgodności wyników w metodzie sollosa nie podaje jego metody, ale sądzę że na juto powinna być już gotowa i wtedy ją przedstawię.
Pozdrawiam
Czy ktoś wie od jakiego dnia powróciła ta maszyna losująca bo to napewno ma wpływ na obliczenia,ostatnio nic nie wychodzi totalna klapa,miłego dnia grającym.
Witam! felicjano39 od 25.10.09 jest stara maszyna.
pozdr.
pozdr.
Jak to jest?
do czerwca była stara, ludzie zadowoleni.
Od czerwca jest nowa, ludzie narzekają.
Od 25 10 2009, g 14 jest znowuż ta stara i ludzie też narzekają. Coś nie tak.
A tak w ogóle, to rzeczywiście widać, że w układach liczby się opóźniają. I nie ma na myśli super długich przerw w wypadnięciach.
Z 2/2 wypada często 1/2, druga w ciągu następnego.
W układach 3/3 jedna na pewno leci, a potem to różnie, lecz najczęściej druga w następnym losowaniu. Problem polega na tym, że liczby ułożone są w kolejności i trzeba sobie notować swoją własną.
To skłania ku układom T/N, czyli znanym z TM. Co prawda TS nie płaci za 1/2 czy 1/3, ale przy mieszaniu takich układów trochę większym lecz w sumie niewielkim kosztem jest realna 2/2. Z 2x2/2 mamy tylko 3x2/2.
Rzeczywiście z 2,5 skaczemy na 7,5 ale szansa rośnie, bo gdybyśmy chcieli wysłać 2x2/2 przy założeniu 1/2 to nic nie mamy oprócz 5,0 w plecy.
A gdyby tak próbować typować na dane losowanie, tak jakby nie było tego ostatniego?
do czerwca była stara, ludzie zadowoleni.
Od czerwca jest nowa, ludzie narzekają.
Od 25 10 2009, g 14 jest znowuż ta stara i ludzie też narzekają. Coś nie tak.
A tak w ogóle, to rzeczywiście widać, że w układach liczby się opóźniają. I nie ma na myśli super długich przerw w wypadnięciach.
Z 2/2 wypada często 1/2, druga w ciągu następnego.
W układach 3/3 jedna na pewno leci, a potem to różnie, lecz najczęściej druga w następnym losowaniu. Problem polega na tym, że liczby ułożone są w kolejności i trzeba sobie notować swoją własną.
To skłania ku układom T/N, czyli znanym z TM. Co prawda TS nie płaci za 1/2 czy 1/3, ale przy mieszaniu takich układów trochę większym lecz w sumie niewielkim kosztem jest realna 2/2. Z 2x2/2 mamy tylko 3x2/2.
Rzeczywiście z 2,5 skaczemy na 7,5 ale szansa rośnie, bo gdybyśmy chcieli wysłać 2x2/2 przy założeniu 1/2 to nic nie mamy oprócz 5,0 w plecy.
A gdyby tak próbować typować na dane losowanie, tak jakby nie było tego ostatniego?
Witam! w/g mnie liczby idą cyklami, mapy też obserwuję na
jedno losowanie z wyprzedzeniem bo oni maja próbne losowanie.Wracając do mojej metody z forum, wczoraj na 22.15
obydwie padły.Jak będę miał czas to obliczę skuteczność.
Pozdr.
jedno losowanie z wyprzedzeniem bo oni maja próbne losowanie.Wracając do mojej metody z forum, wczoraj na 22.15
obydwie padły.Jak będę miał czas to obliczę skuteczność.
Pozdr.
Witam Wszystkich. Wczoraj o 22.00 trafiłam 5/5, 6/8, 7/10, 4/9 i 5/10.
Hipcio idąc twoim systemem dziś obstawiam liczby zakończone na
"8,1"
Pozdrawiam |:),:)
"8,1"
Pozdrawiam |:),:)
vento >>> nikt Ci nie karze grać na liczby które podaję na czacie.
Ja w MM nie gram a liczby typuję na tą grę dla zabawy.
Graj sobie na końcówki 1,8 a masz ich w sumie 16 także może 5/16 trafisz....
Ja w MM nie gram a liczby typuję na tą grę dla zabawy.
Graj sobie na końcówki 1,8 a masz ich w sumie 16 także może 5/16 trafisz....
tadeuszu - weź i to zrób, a ja dodam, żeby inni widzieli.
Pozdrawiam.
A, piszesz cyklami, ale co cykli jest program i jak dla mnie to nic z niego nie wynika.
Z pełnego 80-cio liczbowego cyklu pozostały jeszcze:
4, 15, 18, 21, 62.
To co, która wypadnie/ Stawiam na 15,62...
A losowanie pokaże.
Pozdrawiam.
A, piszesz cyklami, ale co cykli jest program i jak dla mnie to nic z niego nie wynika.
Z pełnego 80-cio liczbowego cyklu pozostały jeszcze:
4, 15, 18, 21, 62.
To co, która wypadnie/ Stawiam na 15,62...
A losowanie pokaże.
Ale w/g mapy 4 chce iść.
6 metod ediego8 w jednym, dla 145 losowań.
Dział "SiR" - przepraszam, nie mogłem się pohamować.
edi8 - sprawdź jak możesz poprawność.
taduszu.
Hmm, 4... No jeśli z 21...
Dział "SiR" - przepraszam, nie mogłem się pohamować.
edi8 - sprawdź jak możesz poprawność.
taduszu.
Hmm, 4... No jeśli z 21...
witam.
Najtansza dziwka w Polsce ? Totolotek, bo za 2 zl masz 6 numerkow i jedno ciagniecie. :)
Najtansza dziwka w Polsce ? Totolotek, bo za 2 zl masz 6 numerkow i jedno ciagniecie. :)
Dzisiaj wyjdzie cos z tych liczb : 4,15,18,21,34,56,62,76
Witam . Dzis wielu obstawia 4 mozliwe ze wpadnie bo widzialem u goscia w lotto ze maszyna podawala mu 5 a jak wiemy jesli maszyna daje 5 to naprawde wpadnie 4 lub 6 czyli obok...
Obstawilem dzis metodą "jak bądź" 3 piatki i 3 siodemki :) ciekawe co bedzie o 14.
Po pierwsze skoro wiele osób obstawia 4 to zaniża dla niej kurs...
Po drugie nie jak bądź tylko łabądź (łabędź)...
Po drugie nie jak bądź tylko łabądź (łabędź)...
a ja bym powiedzial ze mozgowi (czyli TS)wtedy zaczyna bardziej bolic glowka wiec sobie moze te 4 odpusci... bo nie ma to jak zycie bez bolu i stresu...
a ja podam dwie 6-tki z 4 ciekawe ile z tego wpadnie, jezeli wpadnie...
4, 19, 21, 62, 67, 74
4, 19, 58, 62, 67, 74
wielkiej roznicy nie ma ale zobaczymy...
4, 19, 21, 62, 67, 74
4, 19, 58, 62, 67, 74
wielkiej roznicy nie ma ale zobaczymy...
własnie wysłałam swoje zakładziki i jestem w szoku , bo facet przede mną wysyłał za łączną kwotę 1000 pln...to jakaś szycha wśród grających .....a wczęśniej zainkasował wygraną tylko nie wiem ile ....jednak ludzie wygrywają ...
a wiesz chociaz czy bral na chybil czy mial swoje typy choc za taka kwote to ile by musial kuponow zakreslic...
z tego co zauważyłam , to nie było dużo kuponów raptem kilka a ja nie chciałam być napastliwa i nic go nie zagadywałam później wypytam kobietę , która prowadzi kolekturę
1000PLN=20zakladow max kazdy po 50PLN (z + ) na jedno losowanie ;)
jak juz grac to tylko samemu skreslac liczby:)
w totolotka duzo wygrywa tylko w skali kraju:)
milion wysyla a 1 sie cieszy :)
milion wysyla a 1 sie cieszy :)
albinlotto>>>> czyli z wygraną za 6/6 w Lotto to jest tak jak z Kopcem Kościuszki...bo też powstaje z takich małych kamyków.
mysia-pysia >>> nie zawsze jest w tym coś dziwnego żeby wysyłać za ileś tam zł. Dwa razy też tak robiłem - wygrałem np. 520 zł i jednorazowo wysłałem. Fortuny nie zdobyłem, ale trochę się zwróciło. Teraz też czekam na taką okazję, bo na tak szaloną grę pieniędzy z domowego budżetu nie wydaję.Czasem tak trzeba- raz, a dobrze. Tylko z tym dobrze jeszcze nie wyszło.
Witam wszystkich bardzo serdecznie po krótkiej przerwie;)
Nie bardzo orientuję się w zmianach,jakie zaszły podczas mojej ponad dwu tygodniowej nieobecności.Mam na myśli losowania MM,o co w tym wszystkim teraz chodzi?
Pozdrawiam wszystkich i życzę szczęścia w nowym roku 2010.;)
Nie bardzo orientuję się w zmianach,jakie zaszły podczas mojej ponad dwu tygodniowej nieobecności.Mam na myśli losowania MM,o co w tym wszystkim teraz chodzi?
Pozdrawiam wszystkich i życzę szczęścia w nowym roku 2010.;)
lila>>> witaj w Nowym Roku!
Informację o zmianach w Lotto znajdziesz pod chatem , bo Pasko zamieścił tam stosowny artykuł.
Pzdr.
edi8
Informację o zmianach w Lotto znajdziesz pod chatem , bo Pasko zamieścił tam stosowny artykuł.
Pzdr.
edi8
edi8>>> dziękuję za informację i również pozdrawiam Cię bardzo gorąco:)
Witam!!! o godz.14 wysłałem 6 zakładów podstawowych w MM oto
moje zakłady, niestety nic konkretnego -:(-:( 08,18,28,78
18,38,48,58
09,49,69,79
02,22,62,72
03,13,23,43
63,33,78,18
moje zakłady, niestety nic konkretnego -:(-:( 08,18,28,78
18,38,48,58
09,49,69,79
02,22,62,72
03,13,23,43
63,33,78,18
Witam.Czytam sobie taki wpis nr 86901 i nie bardzo rozumie o co chodzi,taki wykształcony człowiek przydatny na czacie z tak wielką kulturą osobistą,takie słowa wypisuje,chyba że jest to znowu nowa nazwa jego nowej metody typowania,a to przepraszam ma prawo tak sobie ją nazwać.Ciesze sie bo mój typ 1331 Chier - Inter wyszedł obstawiłem typ 2 z kursem 1,8.Co bedzie dalej się okaże.I troche milej powinno sie zrobić,bo już wieczór sie zbliża i losowanie już nie długo.Wszystkim tym którzy grają,dalej w kulki życzę powodzenia.Pozdrawiam.
Witam.kogucik19,odnosząc się do Twojego wpisu:86825,spieszę
odpisać Ci,że ja w progresję, już nie zagram nigdy.
Wolę grać systemem:3/7 za 35 złoty.Wybieram zdarzenia
sportowe z dużym kursem:np.5,6-6,70-do 10.
Wybieram mecze na1/2,tj.połowa meczu lub:2/1 tj.kto prowadzi
do przerwy i po przerwie-końcowy wynik.
Wejdą trzy zdarzenia jest trochę kasy,wejdzie więcej
jest gruba kasiorka.Pozdrawiam.
odpisać Ci,że ja w progresję, już nie zagram nigdy.
Wolę grać systemem:3/7 za 35 złoty.Wybieram zdarzenia
sportowe z dużym kursem:np.5,6-6,70-do 10.
Wybieram mecze na1/2,tj.połowa meczu lub:2/1 tj.kto prowadzi
do przerwy i po przerwie-końcowy wynik.
Wejdą trzy zdarzenia jest trochę kasy,wejdzie więcej
jest gruba kasiorka.Pozdrawiam.
No i drugi mój typ 492 Arsenal - Bolton został przełożony a obstawiałem Arsenal z kursem 1,20 wiec mała strata,ale jednak strata. Byle zdarzenie nr 1340 z kursem 1,60 wyszło to pierwszy mój kuponik byłby wygrany.Ale nie dzielmy skóry na Niedźwiedziu.Wesołego dnia fajnych wpisów życzę wszystkim.Początek meczu o 20,45.Pozdrawiam
SAM9 drogi graczu gdzie mnie do Ciebie porównywać twoja wiedza jest kolosalna w porównaniu do mojej.Wybieram zdarzenia na chybił kierując sie wskazaniami kursowymi.Ja sie dopiero uczę w bukmacherkę.I tak sie ciesze że sobie jednego typa trafiłem.Życzę Ci sukcesów i jak sie troche podszkolę to może coś zarobie a teraz marze żeby nie stracić,a nauke pobierać nie płacąc frycowego.Ale muszę Ci powiedzieć że lepiej sie bawię bukmacherką niż kulkami.Poza tym chyba jest lepsze pole manewru,ale ja dopiero raczkuje tak że wybacz, można sobie zaśpiewać takie życie mały takie jest.Życze samych dobrych typów.
Witaj Kogucik19.W multi jak widzę metoda podobna jak w dużym,gdzie jedne liczby chodzą zbyt często a inne są pomijane.Już trzy razy poszła np. trojka;78,79,80 lub 65,70,78.
Ułożyłem sobie liczby :od 70 do 80,w listopadzie ,na szóstki.70,75,77,72,80,79
70,76,79,77,71,73
70,77,80,75,72,78
70,78,79,71,76,75
70 ,79,78,74,72,80
70,80,76,79,77,73
70,71,74,80,78,77
70,72,79,77,75,80
70,72,74,76,78,80
70,71,73,75,77,79
Koszt 25 złoty.W listopadzie były wylosowane trzy razy,liczby od 70-80 w ilości: 5,6 liczb
w grudniu pięć losowań po: 6,7 liczb,a już w Nowym Roku
jest 5 losowań po 5 liczb i2losowania po 6 liczb.
Jak na razie jestem na dużym plusie w tym zestawie liczb.
Pozdrawiam.
70,76,79,77,71,73
70,77,80,75,72,78
70,78,79,71,76,75
70 ,79,78,74,72,80
70,80,76,79,77,73
70,71,74,80,78,77
70,72,79,77,75,80
70,72,74,76,78,80
70,71,73,75,77,79
Koszt 25 złoty.W listopadzie były wylosowane trzy razy,liczby od 70-80 w ilości: 5,6 liczb
w grudniu pięć losowań po: 6,7 liczb,a już w Nowym Roku
jest 5 losowań po 5 liczb i2losowania po 6 liczb.
Jak na razie jestem na dużym plusie w tym zestawie liczb.
Pozdrawiam.
Witaj HIPOPOTAM masz racje że metody podobne typowania też a jednak trafić coś konkretnego trudno.Ale może takie jest nasze przeznaczenie ,grać a nie myśleć o wygranej może sama przyjdzie.SAM9 gratulki z typów i wygranych.
Wybacz mi to M na końcu twego nicka,tak mi sie paluszek obsunął.
kogucik19.Zgadzam się z Tobą całkowicie,że bukmacherką można się zabawić-i to jeszcze jak!.Nikt w bambuko Cię nie robi:
ciemnoty Ci nie wciska,wszystko dzieje się na twoich oczach i wielu milionów kibiców na całym świecie,w odróżnieniu
od TS,w którym jest coraz więcej oszustwa.Pozdrawiam.
ciemnoty Ci nie wciska,wszystko dzieje się na twoich oczach i wielu milionów kibiców na całym świecie,w odróżnieniu
od TS,w którym jest coraz więcej oszustwa.Pozdrawiam.
Sam9.....>>>>>>samochwała w kącie stała i tak se opowiadała:
....zdolna jestem niesłychanie
......najpiękniejsze mam ubranie
.....w szkole mam najlepsze stopnie
.....i nikt w dupę mnie nie kopnie!!!!!
Nie słuchaj się kogut, bo takich co trafiają 3/7 z kursem 6 do 10-ciu to niema....
są tylko marzyciele!!!!!!!
....zdolna jestem niesłychanie
......najpiękniejsze mam ubranie
.....w szkole mam najlepsze stopnie
.....i nikt w dupę mnie nie kopnie!!!!!
Nie słuchaj się kogut, bo takich co trafiają 3/7 z kursem 6 do 10-ciu to niema....
są tylko marzyciele!!!!!!!
Gdyby tylko pozwolili ludziom trafiać dziesiątki,mieliby straty.Dlatego chyba nigdy nie doczekam się publiczności w studio lotto.Pozostaje tylko liczyć,ze się trafi 3,4,5,6liczb.
Lila na zdjęciu wygląda jak by wygrała 6 w Totka!!!
mam racje??? (bez obrazy)
mam racje??? (bez obrazy)
wento. durniu!!....nie masz się z czego śmiać????
lepiej śmiej się ze swojej głupoty!!!!!
lepiej śmiej się ze swojej głupoty!!!!!
dragon,czy ty wiesz co to jest niespodzianka,w ofercie
bukmacherskiej?
bukmacherskiej?
sam9>>>wyjazd udał się wysmienicie,mam nadzieję,że Ty także spędziłeś miło Święta i Sylwestra.
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
vento>>witaj,nie wygrałam szóstki w totka a szkoda.Jeszcze nic straconego:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Sam9......widzisz, tak się składa, ze wiem, bo pracuję w tej branży!! Więc lepiej nie pisz więcej takich bzdetów, bo z reguły to kilent będzie miał 0/7 lub 1/7 przy zdarzeniach z kursem 6 do 10-ciu.....Nie rób wody z mózgu porządnym ludziom!!!
hej wszystkim dzisiaj irlandzkie lotto to co zagramy?
Lilu.Święta były rodzinne,udane,Sylwestra nie pamiętam
usnąłem po męczącej pracy,nawet nie słyszałem petard
i fajerwerków o północy.Pozdrawiam i życzę wypasionej szóstki w Lotto.
usnąłem po męczącej pracy,nawet nie słyszałem petard
i fajerwerków o północy.Pozdrawiam i życzę wypasionej szóstki w Lotto.
Lila trafienie nawet 3z3 jest trudne,bo jak sprawdza się ilości wygranych,są ciągle podobne,a gdyby ktoś znalazł cudowny sposób nagle wygrane by się zmieniły.Lotto przyjaciel ludzi musi nad wszystkim czuwać.
dragon,zobacz jak cię można rozszyfrować-pracujesz
w kolekturze TS.Macie coraz mniej klientów-wszyscy gracze odchodzą od was,wolą buki odwiedzać niż was.Pozdrawiam.
w kolekturze TS.Macie coraz mniej klientów-wszyscy gracze odchodzą od was,wolą buki odwiedzać niż was.Pozdrawiam.
A miało być show.Hipcio się nastawił,że w studio pojawią się tancerki,i jak nawet przegra będzie miło popatrzeć.A tymczasem tandeta.Lipa.
witay Liliano z Gniezna
hipootan ciesz sie że o 2 w nocy nie losują
pozdrawiam wszystkich gorąco
hipootan ciesz sie że o 2 w nocy nie losują
pozdrawiam wszystkich gorąco
LILA dziekuje za pozdrowienia,a zdjecie bardzo fajne obrazujace jakąś nostalgie,pragnienie,zadume.Mnie sie bardzo podoba.To taki ujmujący wzrok,ktory potrafiłby zniewolić każdego faceta ktorego byś tylko zapragneła.Serdecznie pozdrawiam
Dla mnie jest zagadką dlaczego lotto nie zachęca do gry,ale robi wszystko by zniechęcić.Podaję dwie trójki przypadkowe:22,35,38 - 72,51,61.
kogut, a może ty byś wstawił swoją fotę, na tle swojego kurnika?????
DRAGON ja chce abyś spał spokojnie po nocach i żebyś miał same kolorowe sny,a nie ,żeby Cie męczyły koszmary nocne.Pozdrawiam,i moge sie z każdym w Krakowie spotkać,ale żeby wszyscy nie spali do tego sie nie posunę bo za bardzo cenie sobie wasz spokój.
Podam dziwny przykład osoby,która jak był najlepszy czas do gry w keno,nie założyła w swoim kiosku,a jak ludzie przestali w to grać to dopiero zrobiła.A Hipcio nie gra w keno bo teraz to nie ma sensu.
Dobrze Lila,że podajesz liczby w typowaniach.Hipcio czasem sobie z nich coś podbierze.
"dlaczego lotto nie zachęca do gry" - dziwne prawda, ale jako jedyna odpowiedź mogę dać taką: ma w dupie tych co ewentualnie odejdą, bo większość jest skazana na TS.
Nie znają po prostu alternatywy, a lubią grać, z dziada pradziada.
Co do keno - a jak w to grać? Tylko na ch-t.
Ps. Vóyco z TS dzwonił, żeby grac na 4, bo puszczają...:)
Nie znają po prostu alternatywy, a lubią grać, z dziada pradziada.
Co do keno - a jak w to grać? Tylko na ch-t.
Ps. Vóyco z TS dzwonił, żeby grac na 4, bo puszczają...:)
hipopotan - lotto nie musi zachęcać do gry bo i po co?
Myślisz ze lotto tak chce rozdawać ludziom kase? Jesteś w błędzie puszczaja pare wygranych glównych dla pozoru bo statystyka musi być. 50 % idzie odrazu do ich kieszeni z zakładów reszta na wygrane. Robią kumulacje i w MM bonus i to nakreca ludzi do grania a czy zaklad bedzie za 3 czy 10 zł i tak zagrasz.
Myślisz ze lotto tak chce rozdawać ludziom kase? Jesteś w błędzie puszczaja pare wygranych glównych dla pozoru bo statystyka musi być. 50 % idzie odrazu do ich kieszeni z zakładów reszta na wygrane. Robią kumulacje i w MM bonus i to nakreca ludzi do grania a czy zaklad bedzie za 3 czy 10 zł i tak zagrasz.
Może taki rozpis przyda sie komuś do obstawiania meczy.
1 - 1 - 1 - x - x - x - 2 - 2 - 2 [---1 mecz obstawiony 1x2
1 - x - 2 - 1 - x - 2 - 1 - x - 2 [---2 mecz obstawiony 1x2
x - 1 - 2 - 2 - x - 1 - 1 - 2 - x [---3 mecz obstawiony 1x2
1 - 2 - x - 2 - x - 1 - x - 1 - 2 [---4 mecz obstawiony 1x2
Typując wyniki 4 meczów jako 1x2 zawsze trafimy wszystkie 4 mecze.
Rozpis ten na 9 zakładów po 4 mecze gwarantuje minimum jeden kupon trafiony jako 3/4 ( zakłady czytamy pionowo)
Ten sam rozpis tylko podany jako ABC
A - A - A - B - B - B - C - C - C
A - B - C - A - B - C - A - B - C
B - A - C - C - B - A - A - C - B
A - C - B - C - B - A - B - A - C
1 - 1 - 1 - x - x - x - 2 - 2 - 2 [---1 mecz obstawiony 1x2
1 - x - 2 - 1 - x - 2 - 1 - x - 2 [---2 mecz obstawiony 1x2
x - 1 - 2 - 2 - x - 1 - 1 - 2 - x [---3 mecz obstawiony 1x2
1 - 2 - x - 2 - x - 1 - x - 1 - 2 [---4 mecz obstawiony 1x2
Typując wyniki 4 meczów jako 1x2 zawsze trafimy wszystkie 4 mecze.
Rozpis ten na 9 zakładów po 4 mecze gwarantuje minimum jeden kupon trafiony jako 3/4 ( zakłady czytamy pionowo)
Ten sam rozpis tylko podany jako ABC
A - A - A - B - B - B - C - C - C
A - B - C - A - B - C - A - B - C
B - A - C - C - B - A - A - C - B
A - C - B - C - B - A - B - A - C
Troszkę się mylisz,bo wiele osób już zrezygnowało z gry.Ja np. w dużego już prawie nie gram,jedynie w multi.Jeżeli będą ciągle zwiększać stawkę za zakład,będzie ubywało graczy.
hipopotanie - masz rację. Ja w DL nie gram, bo i tak nie mam szans.
W MM jest przynajmniej zabawa, a małe sumy można zgarnąć.
W MM jest przynajmniej zabawa, a małe sumy można zgarnąć.
hipopotan - no nie wydaje mi sie zeby zrezygnowali z gry :)niby po czym to wnioskujesz ? po ilosci zakładow wysylanych? one sa w normie bo np w MM sa losowania 2 razy dziennie . Fakt ze troszke mniej zakladow na lotto przy kum 2 mln ale oni to odbija przy duzej kumulacji .
prawdopodobieństwo trafienia 6-tki w lotto
jest takie same jak spotkanie wszystkich tu uczciwie
nam czatujących jutro o godz 10:00
przed pałacem prezydendzkim w wa-wie :)
jest takie same jak spotkanie wszystkich tu uczciwie
nam czatujących jutro o godz 10:00
przed pałacem prezydendzkim w wa-wie :)