Wpisy 864 218 – 864 317
30 marca 2012 09:17 → 30 marca 2012 10:49, 100 wpisów
robal
gdyby pula była większa to wysłałbym 25/ 32/ 36- ale 250tyś to mało
gdyby pula była większa to wysłałbym 25/ 32/ 36- ale 250tyś to mało
Spotkałem się już z przypadkiem, że pisząc do kogoś "właśnie naprawiłam stronę" ... ktoś podchwycił, że "pisałem z Pasko 2 lata i w końcu się machnoł. To kobieta."
Dla tych, którzy mają wątpliwości czy ja to ja, moje zdjęcie, itd. możecie mnie poznać z nieco bardziej profesjonalnej strony, zaglądając na:
- http://www.goldenline.pl/janusz-paskiewicz
- http://www.linkedin.com/pub/janusz-pa%C5%9Bkiewicz/27/136/186
- https://www.odesk.com/users/Magento_~~351292585a8f6d66
- http://freelancer4u.net
A jak ktoś dalej nie wierzy, to może kiedyś będzie miał okazję dowiedzieć się ile lat żył w błędzie, gdy będzie okazje poznać mnie na żywo.
Ponadto mam też profil na facebooku i sporo przyjaciół, znajomych, których bym pewnie nie dał gdybym dał tam fałszywe zdjęcie lub imię i nazwisko
Pozdrawiam
Dla tych, którzy mają wątpliwości czy ja to ja, moje zdjęcie, itd. możecie mnie poznać z nieco bardziej profesjonalnej strony, zaglądając na:
- http://www.goldenline.pl/janusz-paskiewicz
- http://www.linkedin.com/pub/janusz-pa%C5%9Bkiewicz/27/136/186
- https://www.odesk.com/users/Magento_~~351292585a8f6d66
- http://freelancer4u.net
A jak ktoś dalej nie wierzy, to może kiedyś będzie miał okazję dowiedzieć się ile lat żył w błędzie, gdy będzie okazje poznać mnie na żywo.
Ponadto mam też profil na facebooku i sporo przyjaciół, znajomych, których bym pewnie nie dał gdybym dał tam fałszywe zdjęcie lub imię i nazwisko
Pozdrawiam
też myślę ze 40 wreszcie padnie ale o 22 hihihihi bo wtedy mogę zagrać hihiihihhi
PASKO ty sie nie przejmuj BARANAMI szkoda czasu oczywiście bez wazeliny ihihihi
Ulala
gg36
gg36
wczoraj 36-46-50 typowałan na 14...a wpadły na 22..a ja juz ich nie skresliłam
Deki.
I rankiem
I rankiem
Gg36.
Myślisz??Ja mam wątpliwości
Myślisz??Ja mam wątpliwości
miłego dzionka, dzięki za typki
wygranych
emerytka ja 1,25 odżałuje jeszcze
wygranych
emerytka ja 1,25 odżałuje jeszcze
wczoraj zaliczyłam na 22 wtopę kurde wtopiłam 55 zeta a wygrałam 20
gg36.
Ja mam to mini na 6 skreśleń,bo dodałam jeszcze jedną liczbę.
Ale może zmienię i dam za 1,25.
Ja mam to mini na 6 skreśleń,bo dodałam jeszcze jedną liczbę.
Ale może zmienię i dam za 1,25.
Ulala.
13 i 22 mam je w mojej 10.
13 i 22 mam je w mojej 10.
Deki.
Moja 10 jest stała już od 100lat.
Moja 10 jest stała już od 100lat.
Deki.
Ale piękną trójeczką też nie pogardzę.
Ale piękną trójeczką też nie pogardzę.
emerytka ale dzisiaj jest tylko jedna z tej trójeczki, zgadnij która
Deki.
Nie bądź solistą.Chórek lepszy
Nie bądź solistą.Chórek lepszy
Deki.
Jak już bardzo chcesz być solistą,to te dwie przynajmniej-murmurando.
Jak już bardzo chcesz być solistą,to te dwie przynajmniej-murmurando.
Co do Madzi77, to jeśli ta rozmowa na gg (krasnoludka_36) jest prawdziwa, to przyznaję, że byłem w błędzie nie wierząc Wam, że powinna być już dawno odcięta od strony.
No bo skoro ona z taką lekkością i pewnością stwierdza, że ja i nick "Monet" to ta sama osoba, to wszystko co kiedykowiek do mnie pisała należy przepuścić przez ten pryzmat, czyli po prostu o tym zapomnieć, bo ilość w tym prawdy zmierza do 0%.
Gdybym miał stworzyć drugiego nicka dla siebie i występować pod dwoma, to jaką by to dodało wartość stronie? Że mógłbym się głupio bawić? Że mógłym oszukiwać innych użytkowników? Po co? Jaki mógłbym mieć w tym interes, cel? Nie jestem w stanie sobie czegoś takiego wyobrazić. Jeszcze raz powtarzam, strona musi się rozwijąc we właściwym kierunku. Dyskusje na temat gier liczbowych, statystyk, typowania, wspólne cieszenie się wygranymi. A pozostały czas "prywatny" wolę zostawić dla rodziny, niż zakładać drugi nick. Jak byłem nastolatkiem to mogłem tak się bawić, żeby poderwać dziewczynę teraz to mogę jedynie robić rzeczy, które będzie wspierać moja żona.
Pozdrawiam wszystkich, którzy wspierają stronę multipasko.pl, z której cały czas jestem dumny, będę nadal znajdywał dla niej sporo czasu, a pewnego dnia myślę, że wspólnie zrobimy coś na skalę światową.
A wracają jeszcze do gier liczbowych. Dzisiaj mamy historyczny moment. W USA mamy najwyższą w historii świata kumulację. Do wzięcia ponad 500 000 000 $ Jutro być może padnie najwyższa w historii gier liczbowych wygrana.
No bo skoro ona z taką lekkością i pewnością stwierdza, że ja i nick "Monet" to ta sama osoba, to wszystko co kiedykowiek do mnie pisała należy przepuścić przez ten pryzmat, czyli po prostu o tym zapomnieć, bo ilość w tym prawdy zmierza do 0%.
Gdybym miał stworzyć drugiego nicka dla siebie i występować pod dwoma, to jaką by to dodało wartość stronie? Że mógłbym się głupio bawić? Że mógłym oszukiwać innych użytkowników? Po co? Jaki mógłbym mieć w tym interes, cel? Nie jestem w stanie sobie czegoś takiego wyobrazić. Jeszcze raz powtarzam, strona musi się rozwijąc we właściwym kierunku. Dyskusje na temat gier liczbowych, statystyk, typowania, wspólne cieszenie się wygranymi. A pozostały czas "prywatny" wolę zostawić dla rodziny, niż zakładać drugi nick. Jak byłem nastolatkiem to mogłem tak się bawić, żeby poderwać dziewczynę teraz to mogę jedynie robić rzeczy, które będzie wspierać moja żona.
Pozdrawiam wszystkich, którzy wspierają stronę multipasko.pl, z której cały czas jestem dumny, będę nadal znajdywał dla niej sporo czasu, a pewnego dnia myślę, że wspólnie zrobimy coś na skalę światową.
A wracają jeszcze do gier liczbowych. Dzisiaj mamy historyczny moment. W USA mamy najwyższą w historii świata kumulację. Do wzięcia ponad 500 000 000 $ Jutro być może padnie najwyższa w historii gier liczbowych wygrana.
Deki.
Od czasu do czasu przyda się
Od czasu do czasu przyda się
Deki.
Dobrze,wezmę pod uwagę.
Dobrze,wezmę pod uwagę.
---
Islandorka.. .
---------------------------------
Islandorka.. .
---------------------------------
witam wszystkich
Pasko dobrze powiedziane , będziemy cie wspierać .
Są ludzie i pokemony
Pasko dobrze powiedziane , będziemy cie wspierać .
Są ludzie i pokemony
Jackwar
To Ty wisisz na tej lokomotywie??
To Ty wisisz na tej lokomotywie??
No i zdementował...
Ale przynajmniej pobyło się (trochę) adminem...
Ale przynajmniej pobyło się (trochę) adminem...
Majklasz.
A wysłałeś??
A wysłałeś??
emerytka > tak, wysłałem przez internet taka kumulacja, że cały świat gra
To trzymam
Cały świat gra,tylko jeden nie chciał grać
Majklasz.
16 km dalej nie leje.
16 km dalej nie leje.
Ale się chmurzy.
+ 7.
-------------------------
-------------------------
majklasz....
jaki śnieg??
jest WIOSNA i nikt mnie nie przekona, ze jest inaczej
jaki śnieg??
jest WIOSNA i nikt mnie nie przekona, ze jest inaczej
a ja w zeszłym tygodniu wsadziłam BORÓWY a tu taka zimnica brbrbrbbrrbrbdawać już mi
Pięknaja.. .
Nie masz racji.. . Jaka jest teraz pora roku na Południe od Równika???
-----------------------------------------
Nie masz racji.. . Jaka jest teraz pora roku na Południe od Równika???
-----------------------------------------
Witam wszystkich
Trochę mi ktoś z rana adrenalinę podniósł pisząc bym na was chatowicze uważała, bo jesteście bandą niebezpiecznych wyłudzaczy danych osobistych i ogólnie bardzo złych ludzi
Normalnie kryminał
Trochę mi ktoś z rana adrenalinę podniósł pisząc bym na was chatowicze uważała, bo jesteście bandą niebezpiecznych wyłudzaczy danych osobistych i ogólnie bardzo złych ludzi
Normalnie kryminał
W.n. .... a jak myslisz
dlaczego ja jestem tutaj??
Zawsze tam gdzie WIOSNA......
dlaczego ja jestem tutaj??
Zawsze tam gdzie WIOSNA......
Pięknaja.. .
Na południe od równika jest teraz...lato.. .
-------------------------------------------
Na południe od równika jest teraz...lato.. .
-------------------------------------------
Zuza 8
Klaudiss....
ja tez tak kiedyś myślałam......
i ten jeden "fajny" ludź do dzisiaj mi takie wiązanki zostawia na gg, że szok
ja tez tak kiedyś myślałam......
i ten jeden "fajny" ludź do dzisiaj mi takie wiązanki zostawia na gg, że szok
Wędrowco.......
ja chce zawsze tam gdzie WIOSNA....wiosna....wiosna.....
ja chce zawsze tam gdzie WIOSNA....wiosna....wiosna.....
Zuza .
W profilu.Ale tylko 10 wysłana.
W profilu.Ale tylko 10 wysłana.
Kathy.
monet
Takie są i moje podejrzenia. Ani przez chwilę w Was nie zwątpiłam. No chyba, że ktoś mnie o numer konta i pin do karty zacznie wypytywać o peselu nawet nie wspomnę
Takie są i moje podejrzenia. Ani przez chwilę w Was nie zwątpiłam. No chyba, że ktoś mnie o numer konta i pin do karty zacznie wypytywać o peselu nawet nie wspomnę
Medea.
Jedną część peselu już znamy.
Jedną część peselu już znamy.