Wpisy 863 879 – 863 978
30 marca 2012 00:22 → 30 marca 2012 01:10, 100 wpisów
Lila mordę to sobie obcieraj ale nie moim nickiem
13.MAX.....piszę poważnienie do uwierzenia ale tak jestdzieci i kobiet tez nie bije ai starców jedynie komu w życiu jeszcze wjebię to wałbrzychowi
lila ..spoko ...to już sie nie boję
magda ..pasko to klon ???????????
magda ..pasko to klon ???????????
13max...przecież ona ma najebane w deklu tfuuuuu już telefonu pisze żeby nie wiadomo było skąd
magdaleno......nieźle cię twoja koleżaneczka wyciulała co? Miałyście obie zrezygnować ty odeszłas ono zostało
jocia
Mi wyszły trzy dziesiątki :
1,9,14,27,34,44,45,47,71,76
1,9,30,34,40,47,51,64,69,76
9,14,24,27,40,45,49,51,71,76
A tym 61 właśnie zabiłaś mi klina muszę
Mi wyszły trzy dziesiątki :
1,9,14,27,34,44,45,47,71,76
1,9,30,34,40,47,51,64,69,76
9,14,24,27,40,45,49,51,71,76
A tym 61 właśnie zabiłaś mi klina muszę
tak moze byc 51,61,71 ..
ila widze własnie, pewnie wszyscy weszli na blog
ila widze własnie, pewnie wszyscy weszli na blog
Jeszcze jestem, choć oczy się kleją i czas
Niestety muszę na jutro skończyć regulamin mieszkania chronionego a to co mi wyszło wygląda jak regulamin ciężkiego więzienia dla recydywy
Niestety muszę na jutro skończyć regulamin mieszkania chronionego a to co mi wyszło wygląda jak regulamin ciężkiego więzienia dla recydywy
jocia....dobrze że nie ma pozwolenia na broń,strzeli focha a tak nam by wywalił z bazuki jutro będę zabita
Dziewczyny chodzi po prostu o to, żeby młodzież wychodząca z bidula nie dostała małpiego rozumu i nie zamieniła nam tego mieszkania w regularny burdel, w którym tańce, hulanki i swawola. W kolejce na miejsce w takim mieszkaniu czeka prawie 40 osób a cholernie trudno jest znaleźc lokal taki by sąsiedzi nie protestowali przeciw takiemu towarzystwu
medea......czasami ci co wychodzą z bidula maja bardziej poukładane w głowie jak ci co maja normalne rodziny
Lila
Ja i moi koledzy to wiemy, ale spróbuj o tym przekonac ludziów z małej wsi co to całą wiedzę o świecie czerpią z Faktu, Superaka i telewizji gdzie obraz osób z domu dziecka jest jednoznaczny.
Ja i moi koledzy to wiemy, ale spróbuj o tym przekonac ludziów z małej wsi co to całą wiedzę o świecie czerpią z Faktu, Superaka i telewizji gdzie obraz osób z domu dziecka jest jednoznaczny.
Lila nie mam cały czas na mp ..więc nie widziałem ..zaglądam tylko
a gdy twe życie stanie sie piekłem wejdx do muszli, spuśc wodę i nakryj się deklem
Lila
Dokładnie, niestety to elektorat panów wójtów i burmistrzów a jak wiadomo vox populi vox dei
jocia
A może fajniej ując to tak "Boże zatrzymaj świat, bo ja wysiadam"
Dokładnie, niestety to elektorat panów wójtów i burmistrzów a jak wiadomo vox populi vox dei
jocia
A może fajniej ując to tak "Boże zatrzymaj świat, bo ja wysiadam"
mede...jutro może wylecieć jak nie na 14-tą to na wieczór bankowo tak że,obstawiaj ją
jocia...a gdy Twoje życie staje się piekłem ,wsadź głowę do muszli i ***olnij se deklemTo SE wali mi po oczach ale taka znam
jocia - są różne scenariusze z 40 na 14 lub 22.15 albo do 21.los poczeka, ale bardziej te pierwsze
Dzięki za podpowiedź
Na pewno trzeba dać dzieciakom szansę i postaramy się to zrobić
A teraz zmykam, bo jutro muszę nie wyglądać przy dzieciakach jak pies ogrodnika, co to sam nie wiadomo co wyprawia po nocy i ma oczy na zapałki a im zabrania zdrowych młodzieżowych rozrywek takich jak , wódeczka i trochę swawoli damsko-męskich
Tak że cieplutko wszystkich i idę
Na pewno trzeba dać dzieciakom szansę i postaramy się to zrobić
A teraz zmykam, bo jutro muszę nie wyglądać przy dzieciakach jak pies ogrodnika, co to sam nie wiadomo co wyprawia po nocy i ma oczy na zapałki a im zabrania zdrowych młodzieżowych rozrywek takich jak , wódeczka i trochę swawoli damsko-męskich
Tak że cieplutko wszystkich i idę
Dobra zmykam popracować
jocia.....będę walić aż miło
13max....
krys.....
jocia.....będę walić aż miło
13max....
krys.....