Wpisy 862 917 – 863 016
29 marca 2012 20:14 → 29 marca 2012 20:47, 100 wpisów
multi multi nie powiem bo czwórki trójki w lotto miałem na chybił-trafił wiele razy ale obecnie efekty z chybił-trafił mam marne
hartge ja dawniej też takie przekonanie miałem a konkretnie nie wysyłałem wielokrotnych losowań ale już teraz wiem że zrobiłem wtedy bład
multi multi logicznie myślac gra na wiele losowań ma sens bo np w pierwszym losowaniu nie padają dane liczby to dlaczego nie maja pasc w drugim bądź trzecim losowaniu ano mogą pasc
hartge dawniej wychodziłem na tym słabo ale dziś nie powiem może nie jest to gruba kasa ale jestem w miarę jak na razie zadowolony z gry
Damian..tez piszę że,za rzadko bywasz w domuze względu na pracę nie noszę kolczyków Podaruj kochanicymoże się ucieszy
zakon13
jarek21
jarek21 ostatnio policja z Nakła była w telewizji z resztą policja z Chodzieży także ścigali jakiegoś pirata drogowego
jarek21 to jak się nie mylę było w programie interwencja na polsacie
multi mnie kiedys tez gonili po calym miescie no i niestety dogonili...
Lila
Sądząc po emotkach nie jest to rencista z związku niewidomych dorabiający do świadczeń z ZUS
Sądząc po emotkach nie jest to rencista z związku niewidomych dorabiający do świadczeń z ZUS
jarek21 ale policja z Chodzieży jest cienka do policji z Nakła
Damiano..hmmmmm...bez komentarza ale jak przychodzi to jestes w domu
tak ogladałem w expresie reporterów ktos podał fałszywe dane deki
zakon13 to pewnie punkty karne się posypały
jarek21 ktoś podał dane swojego wuja
zakon13 nie wnikam
jarek21
jarek21 to co na moim profilu jeżeli chodzi o multi multi plus i kilka mniejszych jeżeli chodzi o zdrapki
jarek21 a ciebie jak?
Lila
Sorry myślałam, że ty z tym masażystą to na poważnie
a że kiedyś głównie niewidomi ze względu na moralność zajmowali się tym fachem stąd nieudany żart
Sorry myślałam, że ty z tym masażystą to na poważnie
a że kiedyś głównie niewidomi ze względu na moralność zajmowali się tym fachem stąd nieudany żart
medea..bo ja na poważniemasażysta albo masazystka przychodzą do mnie 2 x w tygodniu i nie jestem chora ani niewidoma
jarek21 jeżeli by policzyć ten tydzień to ponad 200 złotych jest moje
emeryt ale nie tylko bo każdy sposób jest dobry
jarek21 jakbym cały marzec grał pewnymi liczbami też bym miał 400 złotych ale teoria zmienia się w praktykę
multi multi plus 1984 -nie traktuje gier losowych na poważnie, bo nie potzrebuje 21 mln, tylko 600 000
nie ma co gadac o rozwodach niedlugo ma sie chajta jeszcze zniechecicie chlopaka