Wpisy 862 817 – 862 916
29 marca 2012 19:38 → 29 marca 2012 20:14, 100 wpisów
Deki.
Dzisiaj pójdzie
Dzisiaj pójdzie
mm nie gram na chybika ale nie miałem z nia problemow ale jak piszesz to jet z nia cos nie tak
HARTGE..Ciebie posadzę w ogródku Będziesz tam ozdabiał jak Garten zwerg
milan1980 no chyba że tak swoje liczby to inna sprawa bo dajesz blankiet i sprawa załatwiona
milan1980 ale powiem szczerze że Piła jest bardzo szczęśliwa pod tym względem także ta kolektura ale obsługa w tej kolekturze to do
electric
hartge ostatnio ktoś w Warszawie padło na chybił trafił w lotto
hartge ale niby pierwszy raz tam padła szóstka
HARTGE....LKW znaczy Last kraft wagen a PKW persolnal kraft wagen czyli np BMW LKW to samochody ciężarowe
hartge a ty nieraz też grasz na chybił trafił w lotto albo multi multi
multi multi nie wiem byc może nie śledzę tego a dokładnie to Praga Południe
multi multi jeden zakład dwa gram ale nie zawsze najczęściej swoje kreśle
deki...wiemale kiedyś można się wkierwić bo ile tych zmian do cholery
hartge choć tobie trochę zazdroszczę że mieszkasz w dużym mieście bo sądzę że w dużych miastach warto grać na chybił trafił
multi multi wiesz chyba nie ma na to reguły w dużych miastach padają duże wygrane bo dużo ludzi gra i tyle
hartge ja jak jadę do Poznania lub do Piły to zawsze tam gram na chybił trafił nie powiem szczęście jest bo sam się o tym przekonałem a nie gram od dziś
hartge bo praktykę gracza mam dojść długą
deki..ja nie wiem jak dzisiaj dojadę chyba będę musiała z buta przywalic na skróty
lila uwaga na dołki taka noc mokro tam puszka tu butelka i może być ułaaaaaaaaaa
hartge też prawda ale jak np jadę do Piły to chociaż te 6/10 z + lub 7/10 z + i to kilka razy w tygodniu wchodzi a u mnie jak już jest 5/10 z + lub 6/10 z + to już jest święto
Temat do przemyśleń dla Pasko!
Czy nie można dołożyć w typowaniach np. 6 i 9 liczb?! Bo z tego co wiem to sporo ludzi wybiera właśnie taką ilość liczb. Ja przynajmniej wiem po sobie, że 5 liczb typuję bardzo rzadko, a więc to moje typowanie piątek MM ma się nijak do rzeczywistości. W ostatnim czasie trafiłem 2 razy 5/6 (wygrana porównywalna z 7/10) a w typowaniach miałem 4/5 (średni wyczyn). Co o tym sądzicie ?
Czy nie można dołożyć w typowaniach np. 6 i 9 liczb?! Bo z tego co wiem to sporo ludzi wybiera właśnie taką ilość liczb. Ja przynajmniej wiem po sobie, że 5 liczb typuję bardzo rzadko, a więc to moje typowanie piątek MM ma się nijak do rzeczywistości. W ostatnim czasie trafiłem 2 razy 5/6 (wygrana porównywalna z 7/10) a w typowaniach miałem 4/5 (średni wyczyn). Co o tym sądzicie ?
http://finanse.wp.pl/kat,104768,title,Wielka-kumulacja-Do-wygrania-476-milionow-dolarow,wid,14371762,wiadomosc.html
hartge uwierz mi że tak jest bo sam się przekonałem ale daję na tydzień chybił trafił
Jacek 74 zgadzam się z tym w pełni proponowałem to pasko z resztą nie tylko ja ale pasko to zignorował jeśli tak można powiedzieć
multi multi wierzę, ja nigdy nie grałem na więcej jak 2 losowania więc nie mogę się wypowiadac ale widzę że gra na wiele losowań przynosi Tobie efekty przy grze na chybił-trafił byc może ja popełniam błąd że nie gram na chybił-trafił i na kilka losowań ale jakoś nie mogę się przekonac do chybił-trafił nie wiem czemu