Wpisy 860 437 – 860 536
28 marca 2012 20:16 → 28 marca 2012 20:39, 100 wpisów
Lilek co dziś leci na pewniaka? Hej grudniowa
Dziewczyny ja w kwestii ogórków w innym kontekście
Wy na poważnie o kulinariach a ja mam kosmate ( za przeproszeniem) myśli. Ale obciach
Wy na poważnie o kulinariach a ja mam kosmate ( za przeproszeniem) myśli. Ale obciach
Lila
Banany
Gruntowe bezpieczniejsze bo niepryskane, ale ten kong size szklarniowych
Banany
Gruntowe bezpieczniejsze bo niepryskane, ale ten kong size szklarniowych
panoramix....głowa Cię boli? Proponuję tabletkę a nie walenie w ścianę
kosmaty
Ogrodniczki to i owszem niezłe tylko nie za bardzo jest co pielęgnować
Lila
pewnie jadłam tyle, że nie w wersji el naturel czyli w całości. A na poważnie to oczywiście widziałam takie nie raz, ale tak jakoś do mnie nie przemawiają
Ogrodniczki to i owszem niezłe tylko nie za bardzo jest co pielęgnować
Lila
pewnie jadłam tyle, że nie w wersji el naturel czyli w całości. A na poważnie to oczywiście widziałam takie nie raz, ale tak jakoś do mnie nie przemawiają
mala jaaaaaaa czym zawsze mówiłem ze nalepsi ogrodnicy to kobiety
O Boszzzzzzzz
W TV "Mgła" czyli jak z świetnej prozy zrobic gówniany film czyli norma jeśli chodzi o Kinga
W TV "Mgła" czyli jak z świetnej prozy zrobic gówniany film czyli norma jeśli chodzi o Kinga
panoramix
Póki życia póty nadziei jak głosi napis nad wejściem do rzeźni
Póki życia póty nadziei jak głosi napis nad wejściem do rzeźni
Lila
Koniec końców zawsze lepszy standardowy europejski niż azjatycki mini zwłaszcza gdy afrykańskiego maxa ani widu ani słychu
Koniec końców zawsze lepszy standardowy europejski niż azjatycki mini zwłaszcza gdy afrykańskiego maxa ani widu ani słychu
siemanko witam grających
Lila...
panoramix
Jak będziesz w tę ścianę tak walił to tynk odpadnie i jak trafisz na przewody to wyjdzie na to samo co w rzeźni
Jak będziesz w tę ścianę tak walił to tynk odpadnie i jak trafisz na przewody to wyjdzie na to samo co w rzeźni
deki...
medea...poczekaj max sie pewnie zaraz pojawi a co do marzeń to tak,czasami warto,zalezy kto jakie ma i do jakich dąży.ja staram się marzyć i je realizowac
Lila
Mam nadzieję, że max ma duże poczucie humoru, bo przy moich budżetowych zarobkach sprawa o molestowanie byłaby katastrofą
Mam nadzieję, że max ma duże poczucie humoru, bo przy moich budżetowych zarobkach sprawa o molestowanie byłaby katastrofą
13,17,33,49
17,21,49,57
A propos marzeń jakby tak św. Juda, którego chyba porzucę na rzecz św. Seksburgi, która równie skuteczna ale to imię
12,17,77,80
deki.....i co ja mam teraz zrobić ?kutwa ja Tobie już coś dzisiaj powiedziałam m...,U
10,20,25,57
28,31,57,79
zakon...
Lila
Może skończmy ten temat, bo jak pewien mruczuś nocny to przeczyta to może Ci zacząc stawiac niewygodne pytania skąd taka wiedza
Może skończmy ten temat, bo jak pewien mruczuś nocny to przeczyta to może Ci zacząc stawiac niewygodne pytania skąd taka wiedza
2,7,21,49,50,60