Wpisy 860 307 – 860 406
28 marca 2012 18:42 → 28 marca 2012 20:03, 100 wpisów
Na wp.pl jest artykuł.. .
'' Wszystkie liczniki prądu do wymiany. Szykuj kasę.''
-----------------------------------
'' Wszystkie liczniki prądu do wymiany. Szykuj kasę.''
kosmaty
Dziękuję za miłe powitanie
Miałam dziś w pracy kijowy dzień, przez nadgorliwego urzędnika z urzędu marszałkowskiego 40 bezrobotnych niepełnosprawnych wieku 55 +nie będę mogła w ramach projektu zatrudnić
Po jakiego czorta robią konkurs jak kasa dawno podzielona między firmy consultingowe na szkolenia oraz bogate samorządy głównie z dużych miast. Nie dostaliśmy kasy bo żeby dostac potrzebne nam 2 miliony powinniśmy mieć 2 mln dochodu rocznie a my zadania statutowe realizujemy za całe 600. Normalnie jak w banku
Dziękuję za miłe powitanie
Miałam dziś w pracy kijowy dzień, przez nadgorliwego urzędnika z urzędu marszałkowskiego 40 bezrobotnych niepełnosprawnych wieku 55 +nie będę mogła w ramach projektu zatrudnić
Po jakiego czorta robią konkurs jak kasa dawno podzielona między firmy consultingowe na szkolenia oraz bogate samorządy głównie z dużych miast. Nie dostaliśmy kasy bo żeby dostac potrzebne nam 2 miliony powinniśmy mieć 2 mln dochodu rocznie a my zadania statutowe realizujemy za całe 600. Normalnie jak w banku
wiecie ostatnio myslalem nad stawka dla MM 3/3 - peirwsze 20 losowan 1x, potem 10 losowan x2 i 5 losowan x3 - szansa 1/72 przy dobrym typowaniu mozna wygrywac
majwoj
u ciebie takie same jak u mnie
kati może podeślę nasze regionalne leżajsk
u ciebie takie same jak u mnie
kati może podeślę nasze regionalne leżajsk
Wedrowca... to jest normalne jak ruscy wymyslili metode i sprzedaja urzadzenia do odzyskiwania pradu za licznikiem
gg.. .
Dziśiaj jeden oszust z Jedynki straszył śniegiem.. .
----------------------------------------
Dziśiaj jeden oszust z Jedynki straszył śniegiem.. .
A najlepsze jest to, że , że jak wpadnie 40, z której dziś zrezygnowałam z rozsądku to pewnie będzie plusem
Dział. Biznes.
Tam jest ten artykuł.. .
Tam jest ten artykuł.. .
ooooooooo w mini nikt nie trafił 5/5 pora jakieś 7 liczb obstawić
gg36
Złoty Bażant jest trochę przereklamowany przez osoby przywożące go z Słowacji.
Czesi mają lepsze lokalne tylko, ze wybor taki iż spamiętac się nie da.
Ja tam najlepiej lubię i przywożę sobie z wypraw do sąsiadów Krusovickie ( brak czeskich czcionek to spore utrudnienie)
Złoty Bażant jest trochę przereklamowany przez osoby przywożące go z Słowacji.
Czesi mają lepsze lokalne tylko, ze wybor taki iż spamiętac się nie da.
Ja tam najlepiej lubię i przywożę sobie z wypraw do sąsiadów Krusovickie ( brak czeskich czcionek to spore utrudnienie)
A teraz żegnam wszystkich
i wracam do śledzenia japońskiej wersji Makbeta
i wracam do śledzenia japońskiej wersji Makbeta
medea
dla mnie to jedno z najlepszych piw, lubie też bosmana zielonego ze szczecina- u nas nieosiągalny
a gusta ma każdy inne
dla mnie to jedno z najlepszych piw, lubie też bosmana zielonego ze szczecina- u nas nieosiągalny
a gusta ma każdy inne
Małe wyjaśnienie .. .
Te liczniki, które teraz montują, mają połączenie z internetem przez śieć elektryczna, i odbiorca prądu może być śledzony, ile zużywa pradu w dowolnej chwili.. .
---------------------------------------------
Te liczniki, które teraz montują, mają połączenie z internetem przez śieć elektryczna, i odbiorca prądu może być śledzony, ile zużywa pradu w dowolnej chwili.. .
---------------------------------------------
Wędrowco.
Masz już wyniki z lotto de?
Masz już wyniki z lotto de?
gg36
Rzeczywiście o gustach się nie dyskutuje. Ten zielony bosman to jak rozumiem piwo regionalne ? Pytam z ciekawości, bo mam swoje wtyki na Pomorzu i może udałoby się sprawdzic a nóż widelec mi też przypadnie do gustu
Rzeczywiście o gustach się nie dyskutuje. Ten zielony bosman to jak rozumiem piwo regionalne ? Pytam z ciekawości, bo mam swoje wtyki na Pomorzu i może udałoby się sprawdzic a nóż widelec mi też przypadnie do gustu
Emerytka.. .
Nie mam wyników lotto.de
----------------------------------
Nie mam wyników lotto.de
----------------------------------
Nie wiem, czy te są prawidłowe.2, 17, 22, 23, 39, 42.
8, 6. /28.03.2012/.
8, 6. /28.03.2012/.
Dzięki slim/
Dzięki wędrowco.
mam
Dzięki wędrowco.
mam
Ale może w sobotę.
ja powtórka 25 i poowwoo
majwoj ..a co ja mój nick krzyio744
slim61....zobaczymy ty mówisz 25
zostajesz
zostajesz
dobra juz ide do sklepuu nie gram realu
Krzysio.
25 może joker
25 może joker
Krzysio idzie do sklepu,to można .
Majwoj.
Mam z ch/tr 34
Mam z ch/tr 34
Kosmaty.
Nie wiadomo.Pojawia się i znika
Nie wiadomo.Pojawia się i znika
A może hardcorowo
26 28 29 30
40 43 46 48 50 51
60 61 66
70 75 76 77 79 80
26 28 29 30
40 43 46 48 50 51
60 61 66
70 75 76 77 79 80
Zapomniałam dodac, że to w przypadku jakby ta menda 28 postanowiła wreszcie się ruszyc
Majwoj
Ja też znikam.Piesek mnie wyprowadzi
Kosmaty.
A potem
A potem
Slim