Wpisy 860 237 – 860 336
28 marca 2012 17:58 → 28 marca 2012 19:07, 100 wpisów
Kosmaty.. .
Dziśiaj w Jedynce sam SŁYSZAŁEM, ze kosztami licznika i jego wymiany będą obćiążeni odbiorcy.. . Koszty będą rozłożone na...8 lat.. .
Dziśiaj w Jedynce sam SŁYSZAŁEM, ze kosztami licznika i jego wymiany będą obćiążeni odbiorcy.. . Koszty będą rozłożone na...8 lat.. .
Wędrowca netowy
-----
http://www.youtube.com/watch?v=bXMGvVSYETI
-----
-----
http://www.youtube.com/watch?v=bXMGvVSYETI
-----
Krzysio.. .
Znam śię na ...elektronice, i w niedzielę sprawdzę/zmierze/, ile prądu pobiera moja ładowarka do telefonu.. .
-------------------------------------------
Znam śię na ...elektronice, i w niedzielę sprawdzę/zmierze/, ile prądu pobiera moja ładowarka do telefonu.. .
-------------------------------------------
majwoj
właśnie patrzę na twoje zakłady i powinieneś wczoraj mieć 3/6
2,6,16,24,35,43
właśnie patrzę na twoje zakłady i powinieneś wczoraj mieć 3/6
2,6,16,24,35,43
wedrowco rozmawiałem z starym pracownikiem energrtyki i mówił ze te elektroniczne licznik nawet przebicie beda ci nabijały stan:stare kable aluminiowe,mokre mury itd
Na ładowarce pisze... pobór prądu 60 mA.
0.060mA x 230 v = 13,8wata.. .
Muszę, to sprawdzić, bo to duuuuuuuuuuuużo, za dużo.. .
----------------------------------------
0.060mA x 230 v = 13,8wata.. .
Muszę, to sprawdzić, bo to duuuuuuuuuuuużo, za dużo.. .
Witam
Czy chcesz zarobić niezłe pieniadze przez internet nie wychodząc z domu?
W takim razie zapraszam Cię do Programu Partnerskiego.Wystarczy wejść na podaną niżej stronkę i przeczytać dokładnie do samego końca.Zajmie Ci to tylko 5 minut!
Kosztuje Cię to tylko 5 zł.(a więc 1 kupon totto lub 1 piwo),póżniej wystarczy poświęcić trochę czasu w internecie.
Program jest przeznaczony tylko dla osób uczciwych,gdyż w innym przypadku jesteś wyrzucany z systemu.Po zarejestrowaniu -na swoim panelu masz wyświetlajace się wszystkie wiadomości,oraz możliwość także wyrzucenia nieuczciwego gracza.
Jeśli Cię to interesuje,proszę wejdż i dokładnie przeczytaj:
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=ee95f211481d39ce60eee72a3ac7d807
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Czy chcesz zarobić niezłe pieniadze przez internet nie wychodząc z domu?
W takim razie zapraszam Cię do Programu Partnerskiego.Wystarczy wejść na podaną niżej stronkę i przeczytać dokładnie do samego końca.Zajmie Ci to tylko 5 minut!
Kosztuje Cię to tylko 5 zł.(a więc 1 kupon totto lub 1 piwo),póżniej wystarczy poświęcić trochę czasu w internecie.
Program jest przeznaczony tylko dla osób uczciwych,gdyż w innym przypadku jesteś wyrzucany z systemu.Po zarejestrowaniu -na swoim panelu masz wyświetlajace się wszystkie wiadomości,oraz możliwość także wyrzucenia nieuczciwego gracza.
Jeśli Cię to interesuje,proszę wejdż i dokładnie przeczytaj:
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=ee95f211481d39ce60eee72a3ac7d807
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
no to sie zaczeło za chwile wszyscy w polsce wymienia sie 5-złotówkami
To może ja jednak wypije to piwo.....
kosmaty...... do towarzystwa?
kosmaty...... do towarzystwa?
Ciekawe, czy ten elektroniczny licznik wytrzyma ...uderzenie pioruna w transformator albo w linie.. .
Mam nadzieje, że go trafi...szlag.. .
-----------------------------------------
Mam nadzieje, że go trafi...szlag.. .
-----------------------------------------
fallasa ....eeetttaaammmm....i poowwooo
A ja piwa nie lubię,to 4 mini
kosmaty.....
mogę w piwo, w mm, mini ...wszystko.......
byle NIE dla takich jak wyżej
mogę w piwo, w mm, mini ...wszystko.......
byle NIE dla takich jak wyżej
Kosmaty.. .
Konczę ten już temat.. . Ostatnie zdanie.
Wymianę liczników nakazała...Unia.. .
--------------------------------------------------
Konczę ten już temat.. . Ostatnie zdanie.
Wymianę liczników nakazała...Unia.. .
--------------------------------------------------
Majwoj
Kosmaty
Krzysio zakazał
Krzysio zakazał
Pięknaja.. .
--------------------------------------------
--------------------------------------------
Robal.
Czaisz się??
Już teraz nic nie rób,tylko
Czaisz się??
Już teraz nic nie rób,tylko
Pięknaja.. .
------------------------------------------------
------------------------------------------------
Witam ponownie w dzisiejszym dniu
Wedrowca
jak gdzieś czytam, że coś tam nakazała UE to mi się napina moja prototypowa składana kusza z tłumikiem. Kocham po prostu jak urzędnicy wszystko uzasadniają mitycznym nakazem z Brukseli bo nikt normalny się przez te kilometry dyrektyw nie przegryzie
Wedrowca
jak gdzieś czytam, że coś tam nakazała UE to mi się napina moja prototypowa składana kusza z tłumikiem. Kocham po prostu jak urzędnicy wszystko uzasadniają mitycznym nakazem z Brukseli bo nikt normalny się przez te kilometry dyrektyw nie przegryzie
gg36
Majwoj .114śledzących
Czy ktoś oprócz mnie ogląda może "Tron we krwi" ?
Ech takich filmów już się nie kręci
Ech takich filmów już się nie kręci
kathy....mam zona zwierzeta ...ty rób tak
i znikam...
i znikam...
Krzysio
Na wp.pl jest artykuł.. .
'' Wszystkie liczniki prądu do wymiany. Szykuj kasę.''
-----------------------------------
'' Wszystkie liczniki prądu do wymiany. Szykuj kasę.''
kosmaty
Dziękuję za miłe powitanie
Miałam dziś w pracy kijowy dzień, przez nadgorliwego urzędnika z urzędu marszałkowskiego 40 bezrobotnych niepełnosprawnych wieku 55 +nie będę mogła w ramach projektu zatrudnić
Po jakiego czorta robią konkurs jak kasa dawno podzielona między firmy consultingowe na szkolenia oraz bogate samorządy głównie z dużych miast. Nie dostaliśmy kasy bo żeby dostac potrzebne nam 2 miliony powinniśmy mieć 2 mln dochodu rocznie a my zadania statutowe realizujemy za całe 600. Normalnie jak w banku
Dziękuję za miłe powitanie
Miałam dziś w pracy kijowy dzień, przez nadgorliwego urzędnika z urzędu marszałkowskiego 40 bezrobotnych niepełnosprawnych wieku 55 +nie będę mogła w ramach projektu zatrudnić
Po jakiego czorta robią konkurs jak kasa dawno podzielona między firmy consultingowe na szkolenia oraz bogate samorządy głównie z dużych miast. Nie dostaliśmy kasy bo żeby dostac potrzebne nam 2 miliony powinniśmy mieć 2 mln dochodu rocznie a my zadania statutowe realizujemy za całe 600. Normalnie jak w banku
wiecie ostatnio myslalem nad stawka dla MM 3/3 - peirwsze 20 losowan 1x, potem 10 losowan x2 i 5 losowan x3 - szansa 1/72 przy dobrym typowaniu mozna wygrywac
majwoj
u ciebie takie same jak u mnie
kati może podeślę nasze regionalne leżajsk
u ciebie takie same jak u mnie
kati może podeślę nasze regionalne leżajsk
Wedrowca... to jest normalne jak ruscy wymyslili metode i sprzedaja urzadzenia do odzyskiwania pradu za licznikiem
gg.. .
Dziśiaj jeden oszust z Jedynki straszył śniegiem.. .
Dziśiaj jeden oszust z Jedynki straszył śniegiem.. .
A najlepsze jest to, że , że jak wpadnie 40, z której dziś zrezygnowałam z rozsądku to pewnie będzie plusem
Dział. Biznes.
Tam jest ten artykuł.. .
Tam jest ten artykuł.. .
ooooooooo w mini nikt nie trafił 5/5 pora jakieś 7 liczb obstawić
gg36
Złoty Bażant jest trochę przereklamowany przez osoby przywożące go z Słowacji.
Czesi mają lepsze lokalne tylko, ze wybor taki iż spamiętac się nie da.
Ja tam najlepiej lubię i przywożę sobie z wypraw do sąsiadów Krusovickie ( brak czeskich czcionek to spore utrudnienie)
Złoty Bażant jest trochę przereklamowany przez osoby przywożące go z Słowacji.
Czesi mają lepsze lokalne tylko, ze wybor taki iż spamiętac się nie da.
Ja tam najlepiej lubię i przywożę sobie z wypraw do sąsiadów Krusovickie ( brak czeskich czcionek to spore utrudnienie)
A teraz żegnam wszystkich
i wracam do śledzenia japońskiej wersji Makbeta
i wracam do śledzenia japońskiej wersji Makbeta
medea
dla mnie to jedno z najlepszych piw, lubie też bosmana zielonego ze szczecina- u nas nieosiągalny
a gusta ma każdy inne
dla mnie to jedno z najlepszych piw, lubie też bosmana zielonego ze szczecina- u nas nieosiągalny
a gusta ma każdy inne
Małe wyjaśnienie .. .
Te liczniki, które teraz montują, mają połączenie z internetem przez śieć elektryczna, i odbiorca prądu może być śledzony, ile zużywa pradu w dowolnej chwili.. .
---------------------------------------------
Te liczniki, które teraz montują, mają połączenie z internetem przez śieć elektryczna, i odbiorca prądu może być śledzony, ile zużywa pradu w dowolnej chwili.. .
---------------------------------------------
Wędrowco.
Masz już wyniki z lotto de?
Masz już wyniki z lotto de?