Wpisy 859 856 – 859 955
28 marca 2012 11:38 → 28 marca 2012 13:53, 100 wpisów
http://pozytywna.pl/obrazek/465/
dzisiaj nie zastanawiałam się długo 1 2 3 i mam skreślone pukony
dzisiaj nie zastanawiałam się długo 1 2 3 i mam skreślone pukony
basia ja kiedyś pracowałem w Lublinie w OdlewniŻeliwa i zlikwidowali taki piękny zakład
kathyyyyyy.........ja się mogę pochwalić do jakiej myjni dzisiaj jadę http://pozytywna.pl/obrazek/387/
To idzie do TSa
Witam.
Proszę o podanie kto będzie prowadzącym losoawnia w dniach 29.03 i 30.03.
Prośbę motywuję tym iż w trakcie emisji programu informacja ta nie jest podawana,chociaż poufna nie jest.
W przypadku braku rekcji na moją prośbę zwrócę się o pomoc i wyjaśnienie do Federacji Konsumenta , KKGIZ oraz odpowiedniego departamentu Ministarstwa Finansów.
Mając na uwadze deklarowane przez Was Cele Statutowe Spółki:
-Poznawanie oczekiwań interesariuszy i wychodzenie im naprzeciw
-Budowanie w społeczeństwie poczucia wygranej niezależnie od wyniku losowania, poprzez pozytywną komunikację o przeznaczanych środkach
-Budowanie w społeczeństwie przekonania o możliwości wygrania przez każdego i szansie na âspełnienie marzeńâ
-Wzmacnianie wiarygodności TS poprzez rzetelność, uczciwość i przejrzystość działań
Pozostaję w wierze że moja prośba zostanie uwzględniona szczególnie ufając że powyższe założenia nie są jedynie pustymi sloganami i marketingowymi deklaracjami bez pokrycia.
Witam.
Proszę o podanie kto będzie prowadzącym losoawnia w dniach 29.03 i 30.03.
Prośbę motywuję tym iż w trakcie emisji programu informacja ta nie jest podawana,chociaż poufna nie jest.
W przypadku braku rekcji na moją prośbę zwrócę się o pomoc i wyjaśnienie do Federacji Konsumenta , KKGIZ oraz odpowiedniego departamentu Ministarstwa Finansów.
Mając na uwadze deklarowane przez Was Cele Statutowe Spółki:
-Poznawanie oczekiwań interesariuszy i wychodzenie im naprzeciw
-Budowanie w społeczeństwie poczucia wygranej niezależnie od wyniku losowania, poprzez pozytywną komunikację o przeznaczanych środkach
-Budowanie w społeczeństwie przekonania o możliwości wygrania przez każdego i szansie na âspełnienie marzeńâ
-Wzmacnianie wiarygodności TS poprzez rzetelność, uczciwość i przejrzystość działań
Pozostaję w wierze że moja prośba zostanie uwzględniona szczególnie ufając że powyższe założenia nie są jedynie pustymi sloganami i marketingowymi deklaracjami bez pokrycia.
Co ? tera masz , że mają jaki monitoring , bazy danych, czy czujnik głosu i możesz odpuścić granie ? Znaczy - Ty i wszystkie mocno grające osoby ze z Grodu Gryfa ? luuuzik
O zasady tu chodzi.
jak ktoś w drobnych sprawach kręci to i w grubej zawinie.
jak ktoś w drobnych sprawach kręci to i w grubej zawinie.
dlatego też będę ich nękał
A ja jeszcze będę pytał o "szacowaną kwotę " - to nieuczciwa reklama
kto wczoraj na goclawiu w wawie puszczal totka ?!?! przyznawac sie
Mam dwa kuponiki ale jakos nie czuje tego co czułem wtedy gdy wygrywałem. Oceniam szanse na 40%. Bardziej na trojke ktora puscilem: 7,28,41 niż dziesiątkę. Ta trójka dawno nie padła bo 24.12.2011.
do obserwatorów z ramienia...dzisiaj jeszcze nie wyslę do was maila...bo odkąd zabraliście Rysia to mi to wisi, kto te numerki czyta....ale jak mnie wkurzycie to zgapie od kolegów
W oczekiwaniu na losowanie ide na piwko...to mi pomoze lepiej sie wyspac na III zmiane
witam szacowne grono
LIlcia
toja
zakon
oki lila dzisiaj nie miałam czasu zajrzeć ani na moment w mapki, dzięki
wojtas
wojtas
7,40,70
Witam wszystkich
Po starannym wylizaniu ran po wczorajszej porażce wieczornej postanowiłam nabrać dystansu podczas .
I nawet by się pewnie udało gdyby nie wyjście służbowe trasą obok kolektury
No i popełniłam w biegu coś takiego :
19,31,33,54,59,70,76 oraz 10,19,29,30,54,59,68,70,76,77
i teraz biję się z myślami czy można własną łepetynkę pozwać o utracone korzyści jak jak zwykle da ciała
Po starannym wylizaniu ran po wczorajszej porażce wieczornej postanowiłam nabrać dystansu podczas .
I nawet by się pewnie udało gdyby nie wyjście służbowe trasą obok kolektury
No i popełniłam w biegu coś takiego :
19,31,33,54,59,70,76 oraz 10,19,29,30,54,59,68,70,76,77
i teraz biję się z myślami czy można własną łepetynkę pozwać o utracone korzyści jak jak zwykle da ciała
jeszcze powinny też wylecieć:10,12,28,37,69,70
milansuper mecz się szykuje
wojtas
Jakby wypadło 28 to byłaby złośliwość rzeczy martwych, bo zrezygnowałam z niej jako zbyt oczywistej a Lili podpowiedź dała mi nadzieję, ze decyzja była słuszna.
Jakby wypadło 28 to byłaby złośliwość rzeczy martwych, bo zrezygnowałam z niej jako zbyt oczywistej a Lili podpowiedź dała mi nadzieję, ze decyzja była słuszna.
A teraz muszę jednak otworzyć okno, bo ostatni klient przed przerwą na i losowanie sądząc po zapachu jaki pozostawił woli wydawać zapomogę z pomocy społecznej na naleweczkę niż mydło
lila
Kaska
skrócona wersja może wyglądać tak -
Proszę o informowanie mnie - Waszego długoletniego zgolaszonego stawkami KLIENTA, o tym KTO z wynajętych do tego celu / także przecież za moje pieniądze / -
poprowadzi kolejne losowanie.
jak sądzisz ?
Kaska
skrócona wersja może wyglądać tak -
Proszę o informowanie mnie - Waszego długoletniego zgolaszonego stawkami KLIENTA, o tym KTO z wynajętych do tego celu / także przecież za moje pieniądze / -
poprowadzi kolejne losowanie.
jak sądzisz ?
28 i 40 się obudzą
Witam wszystkich
Robal
Czego byśmy do TS nie napisali to i tak wyląduje w jednej przegródce czyli sprawy niepilne, do rozpatrzenia na Świętego Nigdy. Problem w tym, że oni choć publiczni to jednak prywatni a w związku bezkarnie pisma od klientów trafiają do zniszczarki albo korytka na biurku jakiegoś urzędnika piętnastego szczebla by sobie trochę pokiblowały przed zarchiwizowaniem
Czego byśmy do TS nie napisali to i tak wyląduje w jednej przegródce czyli sprawy niepilne, do rozpatrzenia na Świętego Nigdy. Problem w tym, że oni choć publiczni to jednak prywatni a w związku bezkarnie pisma od klientów trafiają do zniszczarki albo korytka na biurku jakiegoś urzędnika piętnastego szczebla by sobie trochę pokiblowały przed zarchiwizowaniem
multi multi
lila
toja
wojtas198721002
milan1980
zakon13
toja
wojtas198721002
milan1980
zakon13