Wpisy 859 807 – 859 906
28 marca 2012 09:50 → 28 marca 2012 13:04, 100 wpisów
ulala ciezko powiedziec akurat ich nie bralem pod uwage ale 2 lubi wskakiwac obok 1 ja dzisiaj bardziej myslalem nad 25 do powtorki i 26
zakon...wiem jesteśmy madrzy po losowaniu...i wtedy liczby takie proste sie wydaja
ulalaco typujesz na 14?Ja wczoaj gralem na 7 liczb -o14 trafilem jedynke ,gdybym powtorzyl bylaby o22 szostka...
ulala jak cos wypada 4 razy pod rzad to juz staram sie nie brac pod uwage
Witam Wszystkich!
Typowiczu Emeryt mam prosbe do Ciebie
Potrzebuje dobrego humoru a czesto na forum umieszczesz konkretne dowcipy
Stronek jest mase ale skad Ty to sciagasz?
Oczywiscie na poprawe humoru mogla by tez pasc wygrana ale ja juz zatypowalem i pozostaje czekac na losowanie
Typowiczu Emeryt mam prosbe do Ciebie
Potrzebuje dobrego humoru a czesto na forum umieszczesz konkretne dowcipy
Stronek jest mase ale skad Ty to sciagasz?
Oczywiscie na poprawe humoru mogla by tez pasc wygrana ale ja juz zatypowalem i pozostaje czekac na losowanie
Witaski
a co mówiłam wczoraj że będzie w Wawie
a dokładnie podali że na ulicy Jubilerskiej
to jest Praga-Południe
myślę że to Robal trafił
a co mówiłam wczoraj że będzie w Wawie
a dokładnie podali że na ulicy Jubilerskiej
to jest Praga-Południe
myślę że to Robal trafił
bellcia..pewnie pojechał po wygranąoby go tylko stamtąd nie wywieźli
zakon...dobra liczba a te nie robią 1,2,5,7,8,11,14,20,28,32,34,36,37,40
bellcia.....ale to muszą być rasowe jabłka bo Robalek byle czego nie kąsa
lila w sumie to i tak na troche inne stawiam wiec jak 3 siada czy nie to nie robi mi to roznicy
Lila wyslana>????
http://pozytywna.pl/obrazek/465/
dzisiaj nie zastanawiałam się długo 1 2 3 i mam skreślone pukony
dzisiaj nie zastanawiałam się długo 1 2 3 i mam skreślone pukony
basia ja kiedyś pracowałem w Lublinie w OdlewniŻeliwa i zlikwidowali taki piękny zakład
kathyyyyyy.........ja się mogę pochwalić do jakiej myjni dzisiaj jadę http://pozytywna.pl/obrazek/387/
To idzie do TSa
Witam.
Proszę o podanie kto będzie prowadzącym losoawnia w dniach 29.03 i 30.03.
Prośbę motywuję tym iż w trakcie emisji programu informacja ta nie jest podawana,chociaż poufna nie jest.
W przypadku braku rekcji na moją prośbę zwrócę się o pomoc i wyjaśnienie do Federacji Konsumenta , KKGIZ oraz odpowiedniego departamentu Ministarstwa Finansów.
Mając na uwadze deklarowane przez Was Cele Statutowe Spółki:
-Poznawanie oczekiwań interesariuszy i wychodzenie im naprzeciw
-Budowanie w społeczeństwie poczucia wygranej niezależnie od wyniku losowania, poprzez pozytywną komunikację o przeznaczanych środkach
-Budowanie w społeczeństwie przekonania o możliwości wygrania przez każdego i szansie na âspełnienie marzeńâ
-Wzmacnianie wiarygodności TS poprzez rzetelność, uczciwość i przejrzystość działań
Pozostaję w wierze że moja prośba zostanie uwzględniona szczególnie ufając że powyższe założenia nie są jedynie pustymi sloganami i marketingowymi deklaracjami bez pokrycia.
Witam.
Proszę o podanie kto będzie prowadzącym losoawnia w dniach 29.03 i 30.03.
Prośbę motywuję tym iż w trakcie emisji programu informacja ta nie jest podawana,chociaż poufna nie jest.
W przypadku braku rekcji na moją prośbę zwrócę się o pomoc i wyjaśnienie do Federacji Konsumenta , KKGIZ oraz odpowiedniego departamentu Ministarstwa Finansów.
Mając na uwadze deklarowane przez Was Cele Statutowe Spółki:
-Poznawanie oczekiwań interesariuszy i wychodzenie im naprzeciw
-Budowanie w społeczeństwie poczucia wygranej niezależnie od wyniku losowania, poprzez pozytywną komunikację o przeznaczanych środkach
-Budowanie w społeczeństwie przekonania o możliwości wygrania przez każdego i szansie na âspełnienie marzeńâ
-Wzmacnianie wiarygodności TS poprzez rzetelność, uczciwość i przejrzystość działań
Pozostaję w wierze że moja prośba zostanie uwzględniona szczególnie ufając że powyższe założenia nie są jedynie pustymi sloganami i marketingowymi deklaracjami bez pokrycia.
Co ? tera masz , że mają jaki monitoring , bazy danych, czy czujnik głosu i możesz odpuścić granie ? Znaczy - Ty i wszystkie mocno grające osoby ze z Grodu Gryfa ? luuuzik
O zasady tu chodzi.
jak ktoś w drobnych sprawach kręci to i w grubej zawinie.
jak ktoś w drobnych sprawach kręci to i w grubej zawinie.
dlatego też będę ich nękał
A ja jeszcze będę pytał o "szacowaną kwotę " - to nieuczciwa reklama
kto wczoraj na goclawiu w wawie puszczal totka ?!?! przyznawac sie