Wpisy 859 632 – 859 731
27 marca 2012 23:50 → 28 marca 2012 07:16, 100 wpisów
szóstka pewnie padła na chybił-trafił za 3zł i kupon leży zapomniany w tylnej kieszeni jeansów i albo zostanie wyprany albo znaleziony za tydzien
lilcia jutro napisze długi list
a teraz idę w kimono jutro wstaję o 5rano
dobranocka
a teraz idę w kimono jutro wstaję o 5rano
dobranocka
jeśli gracie w MM lub Lotto spróbujcie tego www.pem.exbino.eu Bawiłem się totkiem wiele lat ale tu poszło szybciej, można zaryzykować i grać bezpiecznie. DO ODWAŻNYCH ŚWIAT NALEŻY
bella
jednak niezależnie od tego, CO zadecydujesz - jednego zakładu na lotto - nie "zabraniałbym" wysłać - i nieważne - ile w puli, podkreślam - jednego bez żadnego "kompinowania", statów itd
jednak niezależnie od tego, CO zadecydujesz - jednego zakładu na lotto - nie "zabraniałbym" wysłać - i nieważne - ile w puli, podkreślam - jednego bez żadnego "kompinowania", statów itd
jakbym zliczył to wszystko co wydałem na jeden zaklad totka
hehe $$$$$$$$$$$$$$$ gdzieś tyle tego
majklasz - siedziałem kompinowałem - NIC nie wlazło, a ostatni tak "z czapki" wysłany uratował mi dziś dooopsko
deki PO
deki PO
haaa z czapki jest najlepiej ja to na chybil-trafił gram, każda czapka może się schować przy tej metodzie.
Dostaję czasami takie zestawy, że nie wiedziałem że takie istnieją
paaaa uciekam
Dostaję czasami takie zestawy, że nie wiedziałem że takie istnieją
paaaa uciekam
sprawdź to www.pem.exbino.eu - w totku za małe prawdopodobieństwo wygranej
jeszcze zyjecie?
no wypiłem 8 pereł i żyje
klepie jakies dwa za 5 zł na jutro
spróbuje z tego co nie weszło
Szykuj na czwartek zestawy tylko złóż 5 5/5 tym razem zagramy na maxa
krys ....no myślałem że poległeś ...miałeś coś tam dzisiaj ciekawego
wojtas ..poległ ,,ja poległem ..krzysio poległ nic kolpletnie nic jeszcze tak nie miałem
max - ja no co ty nie ma mowy , było 3/5,4/5,3/3,2/2 ale nie wysłane, nie bylo czasu, zaluje teraz...
krys ...typuj typuj ...dobrze Ci idzie masz nosa do tych liczb ..a i w realu zagrasz ..i będzie n to czas ...ale ładnie pojechałeś dzisiaj ...
krys ...może i tak ale jak wylosowali był łatwe ...zapomniałem o takiej trójce 1/27/80 jak dzisiaj weszła ...przypomniałem sobie czasy z Totomix ...na nią pare dukatów wyjąłem
jocia ...
jocia ...
krys ...no trzeba ..ale 3/3 czy 5/5 tak nie boli jak wyżej by coś weszło ...to tak
Kiedyś jak Tatra tu byl pierwszy raz spisal, bo podawalem akurat inni tez i dzięki mnie mial 4/5 na start heh
krys ...typuj dalej a daleko zajdziesz
uciekam bo się źle troszkę czuję do 14
krys ...
uciekam bo się źle troszkę czuję do 14
krys ...
Dzien dobry
Wielkich Wygranych Wszystkim Mpusiom zycze
http://www.youtube.com/watch?v=ZoTDH3nqhW4&feature=related
Wielkich Wygranych Wszystkim Mpusiom zycze
http://www.youtube.com/watch?v=ZoTDH3nqhW4&feature=related