Wpisy 857 080 – 857 179
26 marca 2012 21:58 → 26 marca 2012 22:10, 100 wpisów
22 ... zaczyna się odprawa robocza krasnoludków w TS
One już będą wiedziały, które kuleczki wydmuchać z pojemnika tak by TS rósł w siłę a jego pracownicy żyli dostatnio
One już będą wiedziały, które kuleczki wydmuchać z pojemnika tak by TS rósł w siłę a jego pracownicy żyli dostatnio
lila ...jutro 15 stopni ...dziś bedzie siada 15
medea76 czemu nie napinasz się na wygraną jak bobas po czekoladzie , toż to mało taktowne
ulala...
Ja zaszalałam dziś wyslałam kilka "3" musi coś wpaśc z plusikiem
deki u mnie prócz szczupaków nie ma nic jak się złapie szczupaka to ma w sobie szczupaka
deki....aaaaaa kutwa nie przejmuj się ja dzisiaj leżałam 3 godziny ze śmiechu tak że się nie przejmuj
panoramix
U mnie czarne angielskie poczucie humoru to właśnie
bo mi się moje pomysły nijak nie pokrywają z typami reszty towarzystwa tutaj zgromadzonego a jak jeszcze ten miły pan owłosiony inaczej poprowadzi losowanie to moje szanse są mniejsze niż to, że wpadnie dzisiaj 40 jako plus jak moje nędzne umiejętności jasnowidza mi podpowiadają
U mnie czarne angielskie poczucie humoru to właśnie
bo mi się moje pomysły nijak nie pokrywają z typami reszty towarzystwa tutaj zgromadzonego a jak jeszcze ten miły pan owłosiony inaczej poprowadzi losowanie to moje szanse są mniejsze niż to, że wpadnie dzisiaj 40 jako plus jak moje nędzne umiejętności jasnowidza mi podpowiadają
Robalku... jocia dzisiaj stawia na 38 i pozostale 79 kulek , nie gralam, poniewaz opanowalo mnie lenistwo .. nie chcialo mi sie iść do żółtej budki.
36 jest super
36 jest super
deki ....już na początku polałem ...miałem wrażenie że Ty gardzisz
wpadłam tylko wyściskać Was wszystkich PRZED losowaniem.....
bo PO różnie być może....
W każdym razie......powodzenia
bo PO różnie być może....
W każdym razie......powodzenia