Wpisy 8 533 – 8 632
19 grudnia 2007 22:19 → 21 grudnia 2007 17:54, 100 wpisów
do wpisu 8435 dj-cue no to dzis Ci padła wczorajsza pareczka 6,41 ;)
PROSZĘ PISZCIE NORMALNIE: PISZECIE ZAMIAST {Ę }- E ZAMIAST {Ł}- L TAK SIĘ TO CZYTA BEZTROSKO, OGLĄDA NAS CAŁA POLSKA I POMYŚLI ; ANALFABECI; ALE WAŻNIEJSZE JEST ŻE ZMIENIAJĄC ZNAKI NIE KAŻDY ROZUMIE KAŻDEGO Z NAS. WIEM ŻE TO NERWY ALE PROSZĘ PISZCZIE POMAŁU I BEZ BŁĘDÓW ORTOGRAFICZNYCH.
keny002 wpis8507
ale się rozjechałeś w procentach.Chyba ci zero w komputerze zablokowało!
ale się rozjechałeś w procentach.Chyba ci zero w komputerze zablokowało!
wow ale duzo.a czy mozna polaczyc 2 zaklady czyli na jednym 4 trafiona a na drugim 3
No właśnie
8417. uwaga podaję wygrywające parki na ten tydzień:
41,60 ; 6,30 ; 7,71 ; 70,79
oraz
53,61; 18,25 ; 20,80 ; 48,61 ; 49,53
8417. uwaga podaję wygrywające parki na ten tydzień:
41,60 ; 6,30 ; 7,71 ; 70,79
oraz
53,61; 18,25 ; 20,80 ; 48,61 ; 49,53
można połączyć to razem wyjdzie 7 trafionych,można nawet kolegom się pochwalić,bo wygranej to nie wypłacą
Jak zwykle pechozja nie opuscila mnie wszystko o jeden obok i jak tu browara nie wypic na jutro znowu krecimy bata na nasze liczby
puscilem w tipsporcie jeszcze po drodze myslalem jak zawsze trojke 7,9,51 i kurna obok bede plakal auuu auuuu
Do Henryka: A co pewien duchowny uczylil z kasa na stocznie - tez innego nie znajdziesz.
DLA ZLAGODZENIA SPRAWY dajmy spokoj z duchownymi jesli oni trzepia kase za nasze to wychodzi na to ze tez mamy do czynienia z instytucja ale ktos mnie zjebie zaraz no coz mysle wiec pisze
depesz -nie mysl na noc o duchownych-znam jednego,nawet niezly aktor,lotto,lotto,trza miec jakiegos hopla tylko z rozsadkiem co by u czubkow nie wyladowac -bardzo zle-lub w rejestrze dluznikow -wersja optymistyczna-jutro tez losowanko
mam hopla co zrobisz jak juz zapozno na mnie starego zgreda hehe.Zreszta ja niemartwie sie na zapas niewarto jutro nowa walka z liczbami ale ja to lubie
Ja w ML od paru dni gram wyłącznie w profie i wygrywam...a teraz dodatkowo chcę rozszerzyć gry o gry on-line, np.
Ja w ML od paru dni gram wyłącznie w profie i wygrywam...a teraz dodatkowo chcę rozszerzyć gry o gry on-line, np. https://www.betgun.com/index.php
Żeby święta były syte, żeby rózgą było bite. By choinka w twojej chacie nie śmierdziała tak jak gacie. Tylko była kolorowa, a na dole stał se browar. Na pasterkę ruszaj śmiało ksiądz na tacy ma za mało. Daj złotówkę albo dwie niech i on ucieszy się.
Na dziś takie pareczki razy stawka 10 obstawiam parke (13,44)-(21,33)-(21,63)-(29,78)oraz 5/{21,29,33,63,78}-8/{12,18,25,26,64,65,76,78}-10/{13,14,18,21,29,33,47,63,64,78} I nie zapomnijcie że dziś kumulacjia w dużego 6 miln !!!
na dzis takie dziesiatki przypuszczam ze cos wlezie chociaz piateczka puszcze i zobacze co sie stanie stawka 2. [2,7,24,38,40,42,51,70,77,79] [3,5,9,21,29,37,39,45,57,63] [4,10,18,33,36,53,61,64,77,79] [19,32,35,30,44,46,62,67,75,79] [16,23,31,34,52,55,68,71,42,7] pozdrawiam i pwodzenia
tak eeelllaaaa wpadła wpadła :) na dziś pareczka 02,64 mysle że też wpadnie :):):)
POWODZENIA WSZYSTKIM...
POWODZENIA WSZYSTKIM...
JA JUZ MIALEM 3 PIATKI W DUZEGO CZEKAM NA SZUSTKE POZDROWIENIA??????????
dj-cue czyli trza ja na dwa dni puscic ;)A u mnie profa zamkli i mam problem z puszczaniem:((a w kolekturze nie puszczam parek;)
Witam.
Na dziś proponuję;
9.10.18.19.23.77.78.79.
5.10.11.23.51.52.74.75.
Pozdrawiam i powodzenia.
Na dziś proponuję;
9.10.18.19.23.77.78.79.
5.10.11.23.51.52.74.75.
Pozdrawiam i powodzenia.
wszyscy zawsze sa pewni a po losowaniu pozniej procenty tudzież typowania rozjeżdzają się.dalej w te pewniaki wierzycie?achhh
u mnie jak zwykle plecy a tak ładnie sie zaczynało na kuponie....
u mnie jak zwykle plecy a tak ładnie sie zaczynało na kuponie....
lotto robi nas w konia w ML nie ma wogole glownych wygranych !!
czasem ktos tam tarfi 7/7
a tak to inne lipa nie ma 10/10 9/9 i po w to grac??
czasem ktos tam tarfi 7/7
a tak to inne lipa nie ma 10/10 9/9 i po w to grac??
ja juz przestalem grac w ML poniewaz co bym nie skreslil to i tak nie tarfie 10/10 bo komputer jest tak ustawiony !!!
jak to powiedzial jeden jasnowidz ze jest wstanie wytypowac np 6/6 w DL przed losowaniem ale jak je pusci w kolekturze to one nie padna :(
szanowny panie KACZOR001 zerknie pan na ten zestawik czy ma szansę powodzenia w dniu dzisiejszym
2,14,70,72,45,11,61,64,9
9,18,42,24,71,73 z poważaniem wierny obserwator
2,14,70,72,45,11,61,64,9
9,18,42,24,71,73 z poważaniem wierny obserwator
pewniaki na dziś: 13 , 17 , 18 , 20 , 28 ,52 , 76 , 80
Proszę dzisiaj sprawdzić
Proszę dzisiaj sprawdzić
depesz-a nie powiedziala ci :nie graj synu,jedz na narty,ryby ,piaski,lotto nie dla ciebie?
Heheh czym ja roznie sie tu od innych na jednym gownie sie slizgamy i tak z dnia na dzien tez cos
Depesz, ja staram się grać systemem antypoślizgowym:) To jest super system: statystyki i rozsądek, nie narzekam jak Ty:) Jeśli Ci się ślizgawka nie podoba i zostajesz bez przerwy na lodzie:), najlepiej chyba jednak zejść do piaskownicy, Gregor ma rację, bo ryby to chyba też za duże ryzyko -można się utopić, poślizgnąwszy się na brzegu lub na łódce:):) hahah żartowałem Depesz -powodzenia
...i co ci Depesz ta wróżka jeszcze powiedziała? -odwiedzisz mnie kiedyś Maybachem? :):) Dasz mi odpisać numery rejestracyjne?:):):)
Czesc Matycz sympatyczny kolego jest super pozartowac zawze mozna wrecz nalezy tylko tyle pozostalo hehe.Dlaczego gregor odradza mi przestac grac tak napisalem bo nadajemy na tych samych falach jakies male sukcesy i tak nikt tu fortuny niezbil bo jest ciezko.Ja tez bawie sie w kotka i myszke z liczbami a ze ponarzekam to taka juz natura czlowieka co zrobic niech sie dzieje co chce
3,5,9,10,15,16,52
Jak wypadną to mam pecha bo nie zagrałem.
Jak wypadną to mam pecha bo nie zagrałem.
Panowie fajnie ze pozartujemy sobie.Z tym MAYBACHEM nie piszmy wiecej bo znowu bedzie awantura o o.R.... hahah wiecie o kogo chodzi tez slyszalem ze bylo AUDI S8 wiem ze tankowalem mu wtedy do pelna byl na maku i mial dwie panienki na tyle hehe
hahah, Depesz, tez cenię Twoje poczucie humoru, hahah z dwiema panienkami i z makowcem, hahah, pewnie jechał na święta ciasto dostarczyć z gosposiami:)To całkiem normalne:):)
Matycz pytanko masz jakies zestawy stalych trojek np.od 10 do 20 czy dziennie zmieniasz liczby.Piszesz ze trzymasz sie statystyk tzn.mniej wiecej czujesz ze dane liczby padna w tym dniu .Jak dajesz sobie rade z tym typowaniem
Depesz, chciałem Ci coś przesłać na maila, ale Ty chodzisz po wróżkach:) Może kiedyś tego maila czy gg mi w końcu prześlesz. Mam wszystkie 3880 losowań ML i jak pisałem na różne sposoby staram się "odcedzać" te liczby, które według mnie mają szansę być wylosowane, ale z różnym skutkiem. Bo raczej się ślizgamy...to normalne, życzę Ci dziś tego potrójnego tulupa:):):)
Matycz zapomnialem kurna tez mam leb mielismy pisac kiedys na gg zobacze gdzie twoje gg i zapisze sobie.Ja tez mam pare swoich sposobow trafiaja sie ale tez bardzo duzo obok jest trafnych.Jak bede na gg bede jako SYLWIA
hahahahah -to fajnie SYLWIO, nawet lepiej:) SYLWIA napisz wymienimy się poglądami na temat typowań, może wygramy na MAYBACHY, z SYLWIĄ się nie ścigałem jeszcze:)hahah Ale to pewnie po świętach, powodzenia dziś, Wszystkim
Mój typ ML na losowanie z datą 21.12.07 to tylko pewniak 59, a typ DL na najbliższe losowanko, to też pewniak 45 ;)
Co robimy z tym wysyłem kuponów na 24.12.07, kto nad tym trzyma pieczę ?? :)
Co robimy z tym wysyłem kuponów na 24.12.07, kto nad tym trzyma pieczę ?? :)
znowu znowu znowu co mam robic chyba mam pierdolca ze gram nerwicy nabawie sie albo mam juz nabyta.Wszystko obok jak zwykle co za dzien moglem 5 kufli wypic zamiast tego lotka karmic co za dzien.Zauwazylem ze jak ma snieg spasc to kulki szaleja chyba lakier marszczy sie z kulek ide z nerwow na browca
Startuje od nowego roku na posla hehe tam chyba nie graja w lotto u nich stowka jak zlotowka.czy sie stoi czy sie lezy placa na nas frajerzy
Zauwazylem ze zestawik obok wychodzi najlepiej dwoja dzis i siadaj wpadla do dzienniczka hehe a nie kombinacji 1000 i plecy w morde jeza
Spicie czy gryzecie piora jak ja ale pokleily sie kulfony ale poslizg na lajnie hahaha wpadlem prosto na nos
moje tyly tez sie zkumulowaly wiem ze na dzien dzisiejszy przegralem maybacha ide poplakac sobie
depesz złość jest złym doradcą alkochol nie pomaga ,jutro, nowy dzięń i nowe pomysły ja trzymam za ciebie nawt pięśi oby ci się poszczęściło,powodzenia.
kumulacja
No pasowało by te 10mln w duzego teraz na swieta zgarnąć ale bym szlał
to masakra!!
No pasowało by te 10mln w duzego teraz na swieta zgarnąć ale bym szlał
to masakra!!
Witam.
Na dziś;
3.12.21.51.74.
8.17.25.43.55.56.60.66.74.77.
Pozdrawiam i trafionych 100/100.
Na dziś;
3.12.21.51.74.
8.17.25.43.55.56.60.66.74.77.
Pozdrawiam i trafionych 100/100.
Gratulacje Piterex za kolejne 6/10 itd., jednak można więcej niż 1/10:)
It's now or never -teraz albo nigdy: 2,17,19,40,42,44,53,58,60,67
Porządek na święta być powinien, nie może być jedynie czysto w naszych portfelach:) W razie bałaganu Zuzia D. zwraca pieniądze:):) Pozdrawiam
http://nightlove.wrzuta.pl/audio/ahJnlSinzc
a to specjalnie dla Generała:)
http://www.wrzuta.pl/audio/6NArCAWxFG/
disco_polo_-
It's now or never -teraz albo nigdy: 2,17,19,40,42,44,53,58,60,67
Porządek na święta być powinien, nie może być jedynie czysto w naszych portfelach:) W razie bałaganu Zuzia D. zwraca pieniądze:):) Pozdrawiam
http://nightlove.wrzuta.pl/audio/ahJnlSinzc
a to specjalnie dla Generała:)
http://www.wrzuta.pl/audio/6NArCAWxFG/
disco_polo_-
Multicorka, a może Ty wiesz co dzieje się z naszym Generałem? Ani chatu nie ma kto rozciągnąć:) Pozdrawiam, powodzenia.( w poprzednim wpisie sprawdzam moją metodę przywoływania do porządków:) Każda metoda jest dobra, żeby wygrywać:)
..prawdopodobnie ma być Szefem NATO i jest na przymiarce u krawca/ nowy mundur/
...chyba za mocno mu dokuczamy i zagniewał się
...może życzenia świąteczne go udobruchają?--ale to chyba jeszcze ciut za wcześnie.
...hahah- nie dokuczamy Mu, on wie, równie dobrze mógłby kiedyś zastąpić Kofana Anana:)(jak Begger powiedziała:) na stanowisku Sekretarza Generalnego ONZ:) To największa zaleta Kaczora -chce nas jednoczyć, a nie dzielić. W Typowaniach super Mu idzie, może naprawdę jest chory, pozdrawiamy Kaczor.
tak,tak -najlepsze pozdrowienia--czekamy,zapraszamy--te numery tak sprawiaja że niekiedy puszczają nerwy.
Tobie też Multicorka jeszcze raz dziękuję za gratulacje tego 5/5, ale to zwykły fart, przypadek, akurat czasem analizy pokrywają się z wynikami losowań i tyle.Trzeba trafić na swoją dobrą passę, taką jak miałeś kiedyś i tylko takiej dobrej passy Ci życzę, ta też niestety pojawia się i znika, jak liczby. Powodzenia
Wczoraj hokus-pokus abrakadabra "wyczarował" -gratulki. Od czasu do czasu można skutecznie oszukiwać prawdopodobieństwo trafienia -to nie ulega wątpliwości, zwłaszcza dzięki analizom. Kaczor też analizuje, tylko zastanawia mnie po co pisał o tych reklamach, tablicach itd.? Przecież 14 "pewniaków" nie trafił z reklam.
Ładnie Pitereksowi zaczyna się układać--gratulacje!!!/teraz już tylko 7/10 8/10 9/10 no i10/10 --a pózniej -finał i z plusem-tego życzę.
Matycz--Twoje dobre, dobre i konkretne--nie będziemy tam do "nich " faksować -co mają losować --oby weszły 100/100.
Matycz--Twoje dobre, dobre i konkretne--nie będziemy tam do "nich " faksować -co mają losować --oby weszły 100/100.
może zmienia samochód na większy --to i numerów więcej .
moje --to były wypadki/wpadki/ przy pracy--ale już dawno nic i nabiera się rutyny--a wtedy o wypadek nie trudno--he he .Takich wypadków jak najwięcej życzę Tobie ,Wszystkim i sobie --najlepszego.
...czasem marzę Multicorca, żeby trafić 4/10 :) -ale apetyt rośnie w miarę jedzenia (czytaj-lizania lizaków):) Osobiście mógłbym być ostatni w rankingach,(niedługo tak pewnie będzie)- nie trafiać nic np. do Sylwestra,(może jeszcze nie tego roku hahah), a trafić raz, a tak żeby zagłuszyć wystrzały petard i korków od szampanów:) Ale to jest moja filozofia, bo nie zamierzam przestawać grać na 10 skreśleń. Też Tobie i Wszystkim życzę Wszystkiego Najlepszego, pa
tak myślę ,że może jest to nowa filozofia Kaczora--tyle tych samochodów,tyle tych wypadków--wcale o nie nietrudno--ale chodzi o te które wspomniałem--więc zmienia samochód na większy/więcej numerów/ itrzaśnie jakiś wypadek --taki 10/10--a sylwek blisko i okazja aby fajerwerki ostro poszły--to i pozwolenia od władz nie potrzeba.
Tego Kaczorowi życzę.
Pozdrawiam.
Tego Kaczorowi życzę.
Pozdrawiam.
...hahah też Mu tego życzę, żeby wyzdrowiał i znów zatrzepotał skrzydłami na chacie, bo może oberwać w dziób:):):):)
Tak tak --Abrakadabra--gratulacje5/5--już tak niech "jedzie "dalej.
...he.he.--Matycz jak zwykle w formie.
Czy Ktoś może mi podać 10 parek najczęściej losowanych w Dużym Lotku w 2007 roku .....
Tylko w Dużym Lotku nie w Multi
Zastosuje system 3/5 i zagram 10 zakładów przynajmniej od Świąt do marca 2008roku . Pozdrawiam.
Tylko w Dużym Lotku nie w Multi
Zastosuje system 3/5 i zagram 10 zakładów przynajmniej od Świąt do marca 2008roku . Pozdrawiam.
Po sześć razy: 4,45 5,28 40,49. Po 5 razy: 1,47 3,21 4,28 5,26 7,39 7,43 8,18. Pozdrawiam, 6/6 życzę.
...i jak trafisz 6/6 dzięki tym parkom -nic za to nie chcę:)hahah Natomiast chciałbym, aby Kaczor dziś przemówił:) To moje marzenie:):)
Dzięki Multicorka za gratulacje...faktycznie zaczyna sie układać..2 razy pod rząd 6/10 może do 3 razy sztuka i w końcu przełamię tą bariere :)
Na świecie dziwów tyle dookoła i zobaczenia wszystko jest warte.Tylko mieć trzeba ,,uszy i oczy szeroko otwarte.1,9285776.powodzenia.
NA DZIS MAM 5/{8,18,25,27,76}-7/{14,21,25,29,33,76,78}--8{8,12,18,25,26,64,76,80}--10/{14,18,21,25,27,29,33,47,76,78}Z PLUSEM KTO MA CHEC NIECH POŚLE ?NO TO DO 21.55 POZDRAWIAM !!!
witam was PO fachu haha mamy dzis smaki puscic jakies multiliczby.Sytuacja sie klaruje sily zwiekszone bo granice zniesione juz na maksa jade do czech zagrac w lotto a paszporty na makulature oddam.
piszta cos ludziska wesolego nie tylko 123456789 to moje liczby bo to ma byc czat czy jakies wyscigi konne
tylko tyle ale wychyliles sie a moze juz masz dosyc i dales na luz jak wesolych swiat to masz urlop hehe
Ja pije tatre i mysle jak ie puscic parki na dzis bo bieda goni mnie trzeba cos wygrac
A ja dzisiaj wyzdrowiałem, od jutra będę odkładał 2,50 do skarbonki i lepiej na tym wyjdę niż na codziennym łudzeniu się wygraną. Nikogo nie dziwi że w DL oraz w ML jest coraz mniej wygranych dużego stopnia? Przypadek? Czy oby napewno?
Allan ja kiedys pisalem za ile puscisz tyle drugie odloz do skarpety napewno bedzie wiecej jak dales na lotto.Czasami tez mam dosyc tego lotka lepiej mecze puscic ze 2 i morda cieszy sie bo cos wpadlo.Statystyki to tylko statystyki kieruje sie nimi ale liczby wpadna przewaznie obok jak np.9 to wpadnie 10 ale choroba mocniejsza od nas dlatego gramy i utrzymujemy lotka niestety niema nic za darmo w morde jeza
Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.
Życzy Wszystkim Pasjonatom Kulek
Krzysiek
Życzy Wszystkim Pasjonatom Kulek
Krzysiek