Wpisy 855 352 – 855 451
25 marca 2012 22:33 → 25 marca 2012 22:50, 100 wpisów
Kathy.Dobranoc.
bronson tylko szkoda że teraz nie prowadził Janusz Laskowski bo pewnie bym znowu wygrał trochę kasy a tak to tylko 2 złote dziś
bronson tak ostatni raz swoimi liczbami grałem w 2010 roku
kathy kolorowych snów
13max umiem uzmaze na griillach ...wystarczy same kiełbasy ..niz w domu ciepło
dobra pintol znikam...
bronson tak bo to jest mój sposób i sądzę że skuteczny ostatni miesiąc jakbym grał tymi samymi liczbami bo bym miał 400 złotych
bronson znaczy tam gdzie miałem ostatnią 7/10 na tym zestawie liczb miałbym 400 złotych
bronson ale to nie koniec bo trzeba mieć czas i miejsce po prostu wiedzieć gdzie zagrać
bronson i o jakiej godzinie
bronson co kiedy?
deki boczus jest najlepszy na griulu wole niz karkowke zreszta jak max nas zaprosi na weselicho to i pojemy i popijemy i jeszcze inne takie na "p"
grill na trawie multipasko.pl
lila tylko jak przyjdzie mi do glowy zeby przez nie skakac to mnie zatrzymaj bo mam sklonnosci do podlalenia
ja wole na strychu na grilaach
deki bez sciemy to kilka razy sie juz przypadkiem podpalilem a raz bym nawet sie spalil
bronson za dużo nie mogę mówić ale po prostu musisz wiedzieć kiedy się to opłaca każda kolektura ma indywidualne szczęście
Lila...mam gaśnica samochodowa ....nie bedzie wieki pozar na srychuu
siemanko
multi z tym sie zgodze jezeli chodzi o kolekture ze ma duze znaczenie jak grasz na chybil
Lila...
zakon13 dać gaśnice
zakon
lila...wiem..
i jak po losowaniu
deki...
zakon13 bo grać na chybił trafił też trzeba umieć
profesor1980
deki raz mi sie nawet samochod spalil ale straz zgasila bo z moim szczesciem gasnica mi nie odpalila
13max
multi multi